Soultaker1979 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Σε μία ώρα έχει καθαρίσει όλο το LFR, σιγά, μια φορά την εβδομάδα είναι. ;p Εγώ μπαίνω και για πλάκα καμιά φορά και ας μην έχω δικαίωμα loot, ή για gearcheck (από το να κάθομαι να δέρνω τα dummies).. Οκ, μπορεί να έχω πετύχει κι εγώ κάποιες περιπτώσεις. Ξέρω και κόσμο από το guild μου που τα έχει πάρει όλα, αλλά έχουν λιώσει κι αυτοί. Προφανώς και είναι καθαρά θέμα το πώς πιστεύει ο καθένας ότι είναι χρήσιμο να διαθέτει τον προσωπικό του χρόνο στο game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 η μόνη διαφορά του lfr loot με τα normal-hc είναι το ilvl, το itemisation είναι το ίδιο, και τα set bonuses επίσης ίδια και επιπλέον σε σχέση με τα τραγικά του fl είναι μέρα με νύχτα, άρα το "μένω στο 378" δεν στέκει. Το παικτικό επίπεδο που απαιτεί είναι αστείο, απλώς να μην σε πάρει ο ύπνος στο πληκτρολόγιο ζητά, πολλοί κάνουν inspect και αν δουν κουλαμάρες ξεκινάνε vote kick, ο rl είναι περιτός, παντα λόγω 25δας υπάρχουν 2-3 τουλ που κατέχουν το 1 και μοναδικό ability του boss και λένε τι πρέπει να γίνει, γενικά το clear είναι σχεδόν αναπόφευκτο. Επιλπέον όποιος και να φύγει το σύστημα βρίσκει replacement σε dt, απλά λίγη τύχη θέλει με τα rolls και υπομονή με τα μονγκολοειδή που needάρουν ότι μπορούν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ως casual με βολευει το lfr.ντυνω ολους τους chars σιγα-σιγα.θα ηθελα ωστοσο μια επεκταση του lfr και σε old raids (vanilla,tbc,wotlk) ,για τα achivs,transmogrification runs,mount runs,reputation, recipes κλπ . δυσκολα βρισκεις ατομα σε εναν server γα τα παραπανω runs,ισως ενα lfr θα βοηθουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αν και το έχ παρατήσει το παιχνίδι πολύ καιρό , από ένα φιλαράκι που συνεχίζει το LFR πάει πολύ καλά . Τελικά αυτή η εταιρεία (blizz) δεν πεθαίνει με τίποτα , πως καταφέρνουν 7 χρόνων παιχνίδι και το κρατάνε ζωντανό ακόμη , τι να πεις . Έξυπνη ιδέα , μπαίνεις μέσα δεν κάνεις τίποτα , παίρνεις το gear και φεύγεις για δουλειά . Χα ,όχι παίζουμε , ούτε guild , ούτε πειθαρχία , ούτε skill , τίποτα .πρώτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά wowfreaks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Happy new gear Ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dragonver Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονιά! Καλά αυτοί στην Blizzard την παλεύουν; Από ότι ξέρω οι συνδρομητές του WoW μειώνονται συνεχώς. Πριν λίγο διάβασα ένα e-mail που μου έστειλε η blizzard και μου προσφέρει 7 μέρες free και είδα μια "φοβερή προσφορά". Wrath of the lich king στα 24,99€ όταν το είχα αγοράσει 23,80€ πριν 2,5 χρόνια! Τo cataclysm στα 24,99€ επίσης την ώρα που στο e-shop το πουλάνε 19,90€! Και η μηνιαία συνδρομή ούτε ευρώ κάτω! Δεν τους νοιάζει που ο κόσμος σιγά σιγά την κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλη χρονιά! Καλά αυτοί στην Blizzard την παλεύουν; Από ότι ξέρω οι συνδρομητές του WoW μειώνονται συνεχώς. Πριν λίγο διάβασα ένα e-mail που μου έστειλε η blizzard και μου προσφέρει 7 μέρες free και είδα μια "φοβερή προσφορά". Wrath of the lich king στα 24,99€ όταν το είχα αγοράσει 23,80€ πριν 2,5 χρόνια! Τo cataclysm στα 24,99€ επίσης την ώρα που στο e-shop το πουλάνε 19,90€! Και η μηνιαία συνδρομή ούτε ευρώ κάτω! Δεν τους νοιάζει που ο κόσμος σιγά σιγά την κάνει; Νομίζω ότι η προσφορά που αναφέρεις ήταν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και ήταν 30% στις τιμές που αναφέρεις. Δηλαδή 24,99 -30%. Στα υπόλοιπα που λες, και εγώ πιστεύω ότι οι τιμές για τα προηγούμενα είναι πιο πάνω από όσο πρέπει. Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε με κάθε expansion να προσαρμόζει τις τιμές των προηγούμενων ώστε κάποιος να μπορεί να αγοράζει όλα τα σχετικά (WoW Vanilla + όλα τα exp) σαν να είναι ένα παιχνίδι, δηλαδή 50-60 ευρώ. Και μόνο γι αυτό είναι λογικό να χάνει συνδρομητές! Σίγουρα κάποιοι φεύγουν αλλά επιπλέον δεν έρχονται νέοι! Αν πρέπει να δώσουν 100 ευρά για *ξεκινήσουν* να παίζουν, σιγά μην τα δώσουν! Εγώ πες ότι δεν ήξερα και ήθελα να δοκιμάσω (πέρα από το trial το οποίο δεν είναι το πλήρες παιχνίδι φυσικά) ΔΕ θα έδινα τώρα 100 € για το wow. Είναι πάρα πολλά. Αν μείωναν τις τιμές για να μπορείς να ξεκινήσεις με ένα λογικό ποσό, 50 € ας πούμε + 2 μήνες δώρο, τότε θα το σκεφτεί ο κόσμος. Έτσι όμως όπως έχουν τα πράγματα προτιμά να πάει αλλού και όχι άδικα. Αυτό ναι, είναι ένα καλό θέμα προς συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έτσι όπως βλέπω τις τιμές τώρα στο πλαίσιο για να φτάσεις μέχρι cataclysm θες 55 ευρώ μαζί με τον ένα μήνα που σου δίνει όταν αγοράσεις το αρχικό game. Το ας πούμε καλό είναι ότι για το αρχικό παιχνίδι μαζί με το tbc χρειάζεται να δώσεις 15 ευρώ μόνο και έτσι έχεις την ευχέρεια να δεις αν θες να συνεχίσεις χωρίς να πρέπει να έχεις δώσει 55 ευρώ και στην 1η εβδομάδα να το έχεις μετανιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acidnx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πιαδια καλημερα, μου εκαναν δωρο το wow battlechest και αν και το παιχνιδι δεν ειναι του ειδους μου αποφασισα να ασχοληθω μαζι του. Εχω λοιπον τα εξης ερωτηματα: i) Αν και δεν εχω το cataclysm οταν εκανα εγκατασταση μου κατεβασε καποια αρχεια και το παιχνιδι ξεκινησε σαν cataclysm, αρα δεν χρειαζεται το expansion,σωστα? ii) Ετυχε να βρεθω σε internet cafe, θελωντας λοιπον να παιξω wow με τον χαρακτηρα που εχω εβαλα τα στοιχεια μου και αφου κατεβηκαν καποια αρχεια εγινε login ομως δεν εμφανιστηκε ο χαρακτηρας μου αλλα με εβαλε να φτιαξω αλλο παιχτη απο την αρχη, υπαρχει καποιος τροπος να παιξω με τον χαρακτηρα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πιαδια καλημερα, μου εκαναν δωρο το wow battlechest και αν και το παιχνιδι δεν ειναι του ειδους μου αποφασισα να ασχοληθω μαζι του. Εχω λοιπον τα εξης ερωτηματα: i) Αν και δεν εχω το cataclysm οταν εκανα εγκατασταση μου κατεβασε καποια αρχεια και το παιχνιδι ξεκινησε σαν cataclysm, αρα δεν χρειαζεται το expansion,σωστα? ii) Ετυχε να βρεθω σε internet cafe, θελωντας λοιπον να παιξω wow με τον χαρακτηρα που εχω εβαλα τα στοιχεια μου και αφου κατεβηκαν καποια αρχεια εγινε login ομως δεν εμφανιστηκε ο χαρακτηρας μου αλλα με εβαλε να φτιαξω αλλο παιχτη απο την αρχη, υπαρχει καποιος τροπος να παιξω με τον χαρακτηρα μου? i) Όλοι οι παίχτες χρησιμοποιούν πάντα το τελευταίο version του client, απλά το κάθε expansion προσθέτει διάφορες νέες επιλογές στο account σου (π.χ. χωρίς το Cataclysm δεν μπορείς να προχωρήσεις χαρακτήρα πάνω απο level 80, ούτε να φτιάξεις worgen ή goblin χαρακτήρες). ii) Αύτο συμβαίνει επειδή το World of Warcraft "κρατάει" σε κάθε PC το server στο οποίο ενώθηκε τελευταία φορά. Μπορείς να δείς σε ποιά server έχεις χαρακτήρες πατώντας το κουμπί "Change Realm" πάνω δεξιά στην οθόνη επιλογής χαρακτήρα - στη λίστα που βγαίνει δείχνει δίπλα απο τα ανάλογα server τον αριθμό των χαρακτήρων που έχεις εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όντως, βρίσκω όλα τα wow related για να ξεκινήσει κανείς (με όλα τα exp) στα 15 (battle chest) + 20 (WotLK) + 20 (Cata) = 55 ευρώ!!! Ενώ στο επίσημο της Blizz. τα βρίσκεις παραπάνω! Πώς είναι δυνατόν; Στη blizz είναι 15+35+35!!! τα 55 είναι....καλή τιμή για να ξεκινήσει κανείς με όλα τα exp αλλά τα 85 ευρά που έχει στο site της η blizz είναι πολλά! http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1 http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games.htm?Manufacturer=Blizzard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Χαλαρα τα 55 ευρω μονο καλη τιμη δεν ειναι, ποσο μαλιστα οταν ριξεις μια ματια ακομα και στις αγγελειες εδω μεσα οπου Full Cataclysm accounts μαζι με 2-3 level85 χαρακτηρες και αρκετο gold δινονται για 50-100 Euro.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Χαλαρα τα 55 ευρω μονο καλη τιμη δεν ειναι, ποσο μαλιστα οταν ριξεις μια ματια ακομα και στις αγγελειες εδω μεσα οπου Full Cataclysm accounts μαζι με 2-3 level85 χαρακτηρες και αρκετο gold δινονται για 50-100 Euro.... Εεε 'ντάξει, δεν το λες και κακή τιμή για ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσα expansions. Πόσο να το ρίχνανε δηλαδή; Δεν είναι σουπερ αλλά δεν είναι και τραγική και σίγουρα η blizzard που τα δίνει παραπάνω είναι ΠΟΛΥ πιο τραγική και εκεί είναι το περίεργο. Επίσης 50-100 ευρά για wow account είναι λίγα εκτός και αν μιλάμε για απλούς 85αριδες χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο (mounts / achievements / titles). Εγώ το δικό μου δε θα το πούλαγα πάντως για κανένα λόγο ακόμα και αν σταματούσα. Τόσος χρόνος για να πάρω φράγκα στο τέλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Άκυρο βρέθηκε site για πούλημα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2012 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις