Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

από τα 7-8 mmo που έπαιξα, δυστυχώς το wow έχει την ατυχία να έχει μακράν το πιο ελεεινό community, ότι και να πούμε για τα μούλικα (μικρά και μεγάλα) θα είναι λίγο, είναι σαβουρομαγνήτης τι να κάνουμε, η συνταγή γνωστή, guild της προκοπής και runs μόνο με αυτό, τα άλλα κομμένα, βρες κάποιο με 9 σταθερά άτομα και 2 raiding days και παράτα και τα lfr και τα 5ρια. Αλλιως γερό στομάχι και υπομονή..

ps το σταφφ πάντως είναι imba, πλέον στα boss έχω 2-3 καστερόνια πάντα bodyguards, vip λέμε έγινα τρομάρα μου :-D

Ωπ τί γινεται, είδα ότι γράφετε για σοβαρά guilds :) Εδώ είμαστε :)

wow.wowstead.com :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

0/8 ^_^

Είσαι κακούλης :) Ξέχασες ότι μόλις κάναμε την μεταφορά και υπάρχει και η Χριστουγεννιάτικη περιόδος. Άσε που τα σοβαρά guilds δεν έχουν να κάνουν τόσο με το progress αλλά κυρίως με την εντός του guild συμπεριφορά και ατμόσφαιρα :). Εάν ήμασταν 15χρονα θα είχαμε κάνει το 8/8 από καιρό. Αλλά όντας οι περισσότεροι 30+ έχουμε και υποχρεώσεις. Εξού και έχουμε πει ότι είμαστε ένα semi-hardcore guild με 2 Raids την εβδομάδα, αλλά κουτσά στραβά τον ρίξαμε τον Ragy πριν το patch :)

κατεβαζω τωρα το wow και μολις ολοκληρωσε το setup.μετα το setup εχει το available και το playable.Που πρεπει να το σταματησω?επισης καθως ειδα οτι μεχρι τα 20 lvl ειναι δωρεαν θα ηθελα να μου πειτε μετα τα 20 πως συνεχιζω?δηλαδη ποσο κοστιζει το subscription και αν χρειαζομαι και τιποτα αλλο

Είσαι κακούλης :) Ξέχασες ότι μόλις κάναμε την μεταφορά και υπάρχει και η Χριστουγεννιάτικη περιόδος. Άσε που τα σοβαρά guilds δεν έχουν να κάνουν τόσο με το progress αλλά κυρίως με την εντός του guild συμπεριφορά και ατμόσφαιρα :). Εάν ήμασταν 15χρονα θα είχαμε κάνει το 8/8 από καιρό. Αλλά όντας οι περισσότεροι 30+ έχουμε και υποχρεώσεις. Εξού και έχουμε πει ότι είμαστε ένα semi-hardcore guild με 2 Raids την εβδομάδα, αλλά κουτσά στραβά τον ρίξαμε τον Ragy πριν το patch :)

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, πέρασα και από guild που φαρμάρει hc και η συμπεριφορά τους ήταν, πως να το πω, στρατιωτική, μπορεί να σου την έλεγαν επειδή άργησες να λογκάρεις κάνα δεκάλεπτο και τους έπεσε ο κώλος, ή επειδή δεν assist-άρεις την guildbank με τα proffesions σου.

Νταξ, καλό το progress, αλλά άμα είναι να σου κάνουν κουμάντο 5 καθυστερημένοι για το πως θα παίζεις δε το ευχαριστιέσαι, τα νεύρα σου σπάνε.

Κι εμείς παπάρια progress έχουμε (5/8), και έχουμε και σχετικά δυνατό 10ρι, το οποίο βέβαια ποτέ δε λογκάρει στην ώρα του και βγαίνουν τα setup όπως να'ναι. ;p

Δεν έχεις άδικο σε αυτό, πέρασα και από guild που φαρμάρει hc και η συμπεριφορά τους ήταν, πως να το πω, στρατιωτική, μπορεί να σου την έλεγαν επειδή άργησες να λογκάρεις κάνα δεκάλεπτο και τους έπεσε ο κώλος, ή επειδή δεν assist-άρεις την guildbank με τα proffesions σου.

Νταξ, καλό το progress, αλλά άμα είναι να σου κάνουν κουμάντο 5 καθυστερημένοι για το πως θα παίζεις δε το ευχαριστιέσαι, τα νεύρα σου σπάνε.

Κι εμείς παπάρια progress έχουμε (5/8), και έχουμε και σχετικά δυνατό 10ρι, το οποίο βέβαια ποτέ δε λογκάρει στην ώρα του και βγαίνουν τα setup όπως να'ναι. ;p

Welcome to my world :) Είμαστε ολίγον τι απείθαρχοι, αλλά από την άλλη τουλάχιστον είμαστε εκεί :), έστω και με κάποια λεπτά καθυστέρηση. Εντάξει, θα ξεκινήσουμε από τα μέσα Γενάρη και ένθεν τα normal, οπότε μάλλον προς τα μέσα Μάρτη θα έχουμε τελείωσει με αυτό και θα πάμε για hc's. Αλλά και να μην γίνει έτσι, δεν τρέχει κάτι. Καλά να περνάμε και να τρώμε wipes (εντάξει, το Ventrillo παίρνει φωτιά από τις φωνές μου, αλλά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα).

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εάν θέλεις να φαρμάρεις τελικώς hc θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένος, κι αυτό ξεκινά από τα πολύ απλά όπως είναι η ώρα προσέλευσης, εάν ξέρεις τα fights, εάν συνεισφέρεις σε farming ή με τα proffs, εάν ψάχνεσαι για να βελτιώσεις το dps, το tanking σου το healing rotation σου, εάν πηγαίνεις με το guild σε instances για να δεις πώς αντιδρούν και πώς παίζουν οι δικοί σου κοκ. Αλλά αυτό θέλει χρόνο :)

To καλό με το LFR είναι πως είναι ότι πρέπει για να τσεκάρεις recruits σε περιβάλλον raid, με όλα τα buffs κλπ. χωρίς να χρεώνεσαι wipes και παρεξηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, το βασικότερο νομίζω είναι να έχεις δυνατό leader που να διαβάζει το fight (κατά την διάρκειά του), και ένα καλό πυρήνα που να σου βγάζει έστω σοβαρό 10ρι.

Professions, crafts κλπ. τα βρίσκω περιττά.

για 5/8hc μιλατε η normal?

Άμα ήταν hc θα ήταν αξιοπρεπέστατο progress ρέι. ^_^

4/8 hc έχει αυτή τη στιγμή το πρώτο guild του server, και ακολουθεί η ουρά με 1/8 ..

Μου κανει εντυπωση που έχει πιασει το LFR.. Δεν κανει join ο οποιοσδηποτε δηλαδη; Ξερουν ολοι τακτικες; Ποση ωρα κραταει το raid? Ποιος κανει raid leading? Με τι μιλανε ventrilo ή κατι αλλο;

To καλό με το LFR είναι πως είναι ότι πρέπει για να τσεκάρεις recruits σε περιβάλλον raid, με όλα τα buffs κλπ. χωρίς να χρεώνεσαι wipes και παρεξηγήσεις.

Από εκεί και πέρα, το βασικότερο νομίζω είναι να έχεις δυνατό leader που να διαβάζει το fight (κατά την διάρκειά του), και ένα καλό πυρήνα που να σου βγάζει έστω σοβαρό 10ρι.

Professions, crafts κλπ. τα βρίσκω περιττά.

Δεν θα διαφωνήσω με το LFR, απλώς το βρίσκω περιττό, την ίδια στιγμή που έχοντας ένα καλό 10άρι κι έναν καλό RL θα μπορέσεις να κάνεις και progress και να έχεις items.

Από εκεί και πέρα, το θέμα με την συμβολή στην bank ή στο guild είναι καθαρά του guild. Απλά κατά τη γνώμη μου έτσι φαίνεται και ποιος πιστεύει στο guild και γουστάρει την έννοια του κι όχι απλά να είναι ένα μέλος για να κάνει 10άρια. Καλώς ή κακώς, στο δικό μας το guild αυτό προσπαθούμε να έχουμε, την έννοια του guild, της παρέας κυρίως και ως δεύτερο το θέμα του progress. Βάσει αυτού, έχω πετάξει άτομα έξω που δεν δίνανε στο guild αλλά είχανε την απαίτηση να είναι στα raids (την ίδια ώρα που άλλα άτομα φαρμάρανε, ψαχνόντουσαν κοκ) γιατί καλό το θέμα του spot αλλά πλέον εάν θέλεις ένα guild να επιζήσει, κρατάς τους λιγότερο ίσως καλούς αλλά που δίνουν (καθότι έχεις μεγάλες πιθανότητες να γίνουν κι αυτοί εξίσου καλοί με κάποιους άλλους) και αφήνεις στην άκρη τους αδιάφορους.

Προφανώς κι αυτό έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε guild κι δεν είναι πανάκεια. Ξέρω και guilds που δεν λένε ούτε γεια, μπαίνουν την συγκεκριμένη ώρα, κάνουν το raid τους, κάνουν το progress τους και βγαίνουν. Ο καθένας για την πάρτυ του σε θέματα mats κοκ. Οκ, αυτό για μένα δεν είναι guild, έιναι απλά σημείο συνάντησης :)

Μου κανει εντυπωση που έχει πιασει το LFR.. Δεν κανει join ο οποιοσδηποτε δηλαδη; Ξερουν ολοι τακτικες; Ποση ωρα κραταει το raid? Ποιος κανει raid leading? Με τι μιλανε ventrilo ή κατι αλλο;

Βασικά έχει ένα minimum ilevel για να μπεις. Στα καλά τα group βλέπεις ότι πετάνε έξω παίχτες που έχουν μπει με τα pvp τους (για το ilevel) και το pve gear είναι για κλάμματα. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις tacts, εξάλλου είναι τόσο nerf που δεν έχει τα περισσότερα abilities των bosses. Raid leading κάνει συνήθως αυτός που παίρνει πρωτοβουλία (στα καλά groups) ή απλά κάποιοι ξέρουν και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Ventrilo ή Team Speak μάλλον θα έχουν όσοι κάνουν join με guildies. Οι υπόλοιποι με raid chat :).

Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις σου :)

Όλα τα boss tank & spank είναι.

Από τους 25, οι 5 να ξέρουν tacts είναι αρκετοί για να σώσουν το fight.

Μιλάμε για απίθανο nerf ε, μου έχει τύχει fight που είχαμε μείνει 10 άτομα ζωντανοί από την μέση σχεδόν, και το ρίξαμε χωρίς να ζοριστούμε καν.

Δεν θα διαφωνήσω με το LFR, απλώς το βρίσκω περιττό, την ίδια στιγμή που έχοντας ένα καλό 10άρι κι έναν καλό RL θα μπορέσεις να κάνεις και progress και να έχεις items.

Ε δεν είναι και περιτό, νταξ, τα items δεν είναι κάνα huge boost σε σχέση με τα normal των fl, αλλά αν φτιάξεις set αξίζουν την αντικατάσταση.

Ε δεν είναι και περιτό, νταξ, τα items δεν είναι κάνα huge boost σε σχέση με τα normal των fl, αλλά αν φτιάξεις set αξίζουν την αντικατάσταση.

Οκ, συμφωνώ με το θέμα του raid boosting κυρίως (δλδ 4 items) αλλά πιστεύω ότι η ώρα που πρέπει να σπαταλήσεις για να τα πάρεις τελικώς αυτά δεν είναι value for item. Προσωπικά, έχω μπει 2-3 φορές, έχω πάρει ένα token κι έχω φάει 4 ώρες εκεί μέσα συνολικά. Δεν το γούσταρα καθόλου και τελικώς ήταν χάσιμο χρόνου.

Εάν είσαι full 378 set με τις προσθήκες από τα valors (neck, trinket, ring και το gear που δεν είναι στο setaki 378 - εγώ πχ έχω ένα 378 chest άσχετο με αυτό οπότε θα πάρω 397 chest κοκ) είναι πολύ μεγαλύτερο plus τελικώς. Και τα valor βγαίνουν bam bam πλέον (είναι κρίμα βέβαια, αλλά οκ θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα εύκολα) σε λιγότερο από τις 4 ώρες που σπατάλησα για να πάρω ένα token και να σπάσουν τα νεύρα μου με τους (τσ)imba wannabies που πέτυχα στα LFR's. :)

Σε μία ώρα έχει καθαρίσει όλο το LFR, σιγά, μια φορά την εβδομάδα είναι. ;p

Εγώ μπαίνω και για πλάκα καμιά φορά και ας μην έχω δικαίωμα loot, ή για gearcheck (από το να κάθομαι να δέρνω τα dummies)..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...