Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλα δεν βλεπω να παιζει κανεις private...

αλλη ερωτηση...

που θα βρω να κατεβασω η αγορασω απο μαγαζι ΟΛΟ το παιχνιδι μαζι με το cataclysm και οχι σε κομματια γιατι εχω παιδευτει με τα διαφορα updates...

πλζ προτεινετε λινκ η μαγαζι αλλα θελω και αναλυτικα οδηγιες... ελεος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες το βραδύ με ενημέρωσε ο αδερφός που επεζε SC2 οτι φαινόμουν online στο WOW ενω ειχα 3 μηνες να ανανεώσω την συνδρομή :o

Μπήκα battle.net και ειδα οτι κάποιος μου έκανε Source: 1 Month Scroll Of Resurrection !! που λήγει 24/1 :o

Αυτος ο κάποιος ηταν που έπαιζε με τους χαρακτήρες μου τελικα και ειχε φτιάξει ενα καινούριο :o

Άλλαξα pass και δεν είχαμε συνέχεια.

Ξερει κανείς απο που που πηρε το pass μου? Πως ειναι δυνατών αφου δεν το έδωσα ποτε σε κανένα...

Εαν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει ωστε να ξερω απο που να φυλάγομαι.

Χθες το βραδύ με ενημέρωσε ο αδερφός που επεζε SC2 οτι φαινόμουν online στο WOW ενω ειχα 3 μηνες να ανανεώσω την συνδρομή :o

Μπήκα battle.net και ειδα οτι κάποιος μου έκανε Source: 1 Month Scroll Of Resurrection !! που λήγει 24/1 :o

Αυτος ο κάποιος ηταν που έπαιζε με τους χαρακτήρες μου τελικα και ειχε φτιάξει ενα καινούριο :o

Ξερει κανείς απο που που πηρε το pass μου? Πως ειναι δυνατών αφου δεν το έδωσα ποτε σε κανένα...

αυτο το scroll of ressurection που λες τι ειναι??

Έχεις βάλει authenticator?

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης!!!

Μαζεύω τα justice points μου και αγοράζω Τ12 legs. Βάζω enchant & gems και λέω να πάω και ένα LFR μιας και δεν είχα πάει τόσο καιρό. Πάω στο 1ο, πέφτει Τ13 head. Μια χαρά, μιας και είχα ένα 359. Με κάνει wisper roguάς έλληνας (γνωστό ελληνικό guild). Μου λέει, σου δίνω τα legs για να μου δώσεις το head. Απαντάω οτι το είχα ανάγκη όσο το είχε κι αυτός, ΟΚ μου λέει. Στο τέλος του raid, το παληκάρι μου το κάνει trade χωρίς αντάλλαγμα λέγοντάς μου "Καλές γιορτές φίλε!" Να'ναι καλά το παιδί! :)

"Τυχεράκια" θα σκέφτεστε, έτσι; Περιμένετε έχει και συνέχεια.

Πάω στον vendor, δίνω πίσω τα T12 legs και παίρνω τα Τ13 μαζί με το head T13. Ξαναδίνω τα jp και παίρνω το Τ12 chest βάζοντας αμέσως enchant και gems. Συνεχίζουμε με fall of deathwing. Πέφτουν τα items, ρολλάρω και παίρνω: T13 shoulders, T13 chest, healing trinket και healing boots! :blink: :confused:

"Τι λές τώρα!!!?" σκέφτομαι, και ξανά πίσω στο vendor, επιστροφή Τ12 chest και αγορά Neck.

Μιλάμε για τρελή κωλοφαρδία!! :mrgreen:

Ήρθε ο Άγιος Βασίλης!!!

Μαζεύω τα justice points μου και αγοράζω Τ12 legs. Βάζω enchant & gems και λέω να πάω και ένα LFR μιας και δεν είχα πάει τόσο καιρό. Πάω στο 1ο, πέφτει Τ13 head. Μια χαρά, μιας και είχα ένα 359. Με κάνει wisper roguάς έλληνας (γνωστό ελληνικό guild). Μου λέει, σου δίνω τα legs για να μου δώσεις το head. Απαντάω οτι το είχα ανάγκη όσο το είχε κι αυτός, ΟΚ μου λέει. Στο τέλος του raid, το παληκάρι μου το κάνει trade χωρίς αντάλλαγμα λέγοντάς μου "Καλές γιορτές φίλε!" Να'ναι καλά το παιδί! :)

"Τυχεράκια" θα σκέφτεστε, έτσι; Περιμένετε έχει και συνέχεια.

Πάω στον vendor, δίνω πίσω τα T12 legs και παίρνω τα Τ13 μαζί με το head T13. Ξαναδίνω τα jp και παίρνω το Τ12 chest βάζοντας αμέσως enchant και gems. Συνεχίζουμε με fall of deathwing. Πέφτουν τα items, ρολλάρω και παίρνω: T13 shoulders, T13 chest, healing trinket και healing boots! :blink: :confused:

"Τι λές τώρα!!!?" σκέφτομαι, και ξανά πίσω στο vendor, επιστροφή Τ12 chest και αγορά Neck.

Μιλάμε για τρελή κωλοφαρδία!! :mrgreen:

νταξει τι να πει κανεις??και με τους 2 μου chars τοσα items απο LFR δεν πηρα εδω κ 2 βδομαδες που παιζω...

σε ποιον server παιζεις??

ρανδομ λοοτ ισ ρανδομ. Αφού τα άτομα κατα 90% είναι άπληστα καθάρματα ρε. Έχει ο άλλος το τ13, αλλα needarei το τοκεν και για Offspeck πχ. Έχει το caster dps sword, needarei και το staff γιατι είναι "raid buffer". Και εγώ παλεύω ακόμα με το legacy of arlokk :-(

ρανδομ λοοτ ισ ρανδομ. Αφού τα άτομα κατα 90% είναι άπληστα καθάρματα ρε. Έχει ο άλλος το τ13, αλλα needarei το τοκεν και για Offspeck πχ. Έχει το caster dps sword, needarei και το staff γιατι είναι "raid buffer". Και εγώ παλεύω ακόμα με το legacy of arlokk :-(

από τα 7-8 mmo που έπαιξα, δυστυχώς το wow έχει την ατυχία να έχει μακράν το πιο ελεεινό community, ότι και να πούμε για τα μούλικα (μικρά και μεγάλα) θα είναι λίγο, είναι σαβουρομαγνήτης τι να κάνουμε, η συνταγή γνωστή, guild της προκοπής και runs μόνο με αυτό, τα άλλα κομμένα, βρες κάποιο με 9 σταθερά άτομα και 2 raiding days και παράτα και τα lfr και τα 5ρια. Αλλιως γερό στομάχι και υπομονή..

ps το σταφφ πάντως είναι imba, πλέον στα boss έχω 2-3 καστερόνια πάντα bodyguards, vip λέμε έγινα τρομάρα μου :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...