Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σοβαρά τώρα, ελπίζω να μην είναι Ο ΝΤΕΘΓΟΥΙΝΓΚ το last boss για το cataclysm. Αν και εγώ τον έριξα στο LFR που είναι εντελώς φέισρολ έχω την αίσθηση πως ουδεμία αίσθηση μου έκανε ως fight κλπ. Γούστα είν'αυτά βέβαια. Τζάμπα οι μάταιη προσμονή πως θα έχουμε καμία Azshara η κανένα Sargeras για last boss κάποια στιγμή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδική χαρά σε λέω! Και φυσικά τα ρολλ τα κερδάν άτομα με 7pvp items, 5 unenchanted, 3 ungemmed κλπ. Αίσχος :mad: Δύσκολη η ζωή του KΑΖΟΥΑΛ.... Πραγματικά ξενέρωσα και αηδίασα τόοοοσο πολύ που δεν έχω πλέον όρεξη να παίξω..... Άντε να ανεβάσω και τον <3 shaman <3 μου 85 μέχρι να τελειώσει το subscribe και θα το δώσω το μαμωακάου..

Παιδική χαρά σε λέω! Και φυσικά τα ρολλ τα κερδάν άτομα με 7pvp items, 5 unenchanted, 3 ungemmed κλπ. Αίσχος :mad: Δύσκολη η ζωή του KΑΖΟΥΑΛ.... Πραγματικά ξενέρωσα και αηδίασα τόοοοσο πολύ που δεν έχω πλέον όρεξη να παίξω..... Άντε να ανεβάσω και τον <3 shaman <3 μου 85 μέχρι να τελειώσει το subscribe και θα το δώσω το μαμωακάου..

ψησου για swtor :devil:

για Link armory σου μια

Κλασικο το lfr ....εχω κανει 3 και μονο ενα shoulder token πηρα...(top 3 dps παντα)

Το ξερω οτι random loot is random αλλα δεν μπορεις...σε ποιανει τρελα να περνουν loot dps που ειναι κατω απο το tank...

Ακομα πιο τραγικο...ριχνουμε deathwing στο lfr πεφτουν 2 staff και τα κερδιζει ΚΑΙ ΤΑ 2 ενας mage...του λεμε δωσε το ενα σε καποιον...και φευγει απο το raid.../facepalm

Τα λέγαμε για το LFR και γενικώς για το θέμα του gaming κάποιες σελίδες νωρίτερα. Το περιμέναμε όλοι αυτό που θα γινόταν.

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει το LFR για να μείνουν στις guilds μόνο αυτοί που γουστάρουν να κάνουν πραγματικά raids.

Τουλάχιστον θα γυρίσουμε σε TbC και WoTLK εποχές όπου τα guilds ήταν φτιαγμένα για ακριβώς αυτό το σκοπό, το σοβαρό raiding κι όχι το pugging ή το LFR. Όσο περισσότερο το ζω, τόσο περισσότερο το πιστεύω ότι έκανα αρχικά λάθος και έκραζα την Blizzard για το LFR. Πιστεύω πλέον ότι το έκανε για να χαροποιήσει περισσότερο τα old time semi-core guilds.

Θα πάμε με το πάσο μας, με όσους γουστάρουν το guildy σκηνικό, θα ρίξουμε Deathwing στο νόρμαλ μας και θα ξεκινήσουμε τα heroic μας. Αυτά είναι :)

Τα λέγαμε για το LFR και γενικώς για το θέμα του gaming κάποιες σελίδες νωρίτερα. Το περιμέναμε όλοι αυτό που θα γινόταν.

Η αλήθεια είναι ότι προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει το LFR για να μείνουν στις guilds μόνο αυτοί που γουστάρουν να κάνουν πραγματικά raids.

Τουλάχιστον θα γυρίσουμε σε TbC και WoTLK εποχές όπου τα guilds ήταν φτιαγμένα για ακριβώς αυτό το σκοπό, το σοβαρό raiding κι όχι το pugging ή το LFR. Όσο περισσότερο το ζω, τόσο περισσότερο το πιστεύω ότι έκανα αρχικά λάθος και έκραζα την Blizzard για το LFR. Πιστεύω πλέον ότι το έκανε για να χαροποιήσει περισσότερο τα old time semi-core guilds.

Θα πάμε με το πάσο μας, με όσους γουστάρουν το guildy σκηνικό, θα ρίξουμε Deathwing στο νόρμαλ μας και θα ξεκινήσουμε τα heroic μας. Αυτά είναι :)

Σε ποιον σερβερ παίζεις ρε σουλτεικερ; Μόλις έτρεξα ένα LFR με ένα soultakero από burning legion! Στο ίδιο raid ήταν ένα φιλαράκι απο Λάρισα στον twilights hammer. Αν ήσουν εσύ θα πάω για joker!

για Link armory σου μια

http://eu.battle.net/wow/en/character/zenedar/Tehkastur/advanced o lock

http://eu.battle.net/wow/en/character/zenedar/Verybadass/advanced o dk

ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, δεν παίρνω 40ιντ gem με 260g που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω...

Κλασικο το lfr ....εχω κανει 3 και μονο ενα shoulder token πηρα...(top 3 dps παντα)

Το ξερω οτι random loot is random αλλα δεν μπορεις...σε ποιανει τρελα να περνουν loot dps που ειναι κατω απο το tank...

Ακομα πιο τραγικο...ριχνουμε deathwing στο lfr πεφτουν 2 staff και τα κερδιζει ΚΑΙ ΤΑ 2 ενας mage...του λεμε δωσε το ενα σε καποιον...και φευγει απο το raid.../facepalm

Υποτίθεται πως πάει 1loot/boss έτσι;

Και ένα edit για τον αυνανισμό και τον παρτακισμό του community. Έχω το staff of arlokk από πάντα φάση. Πέφτει το dagger απο ΗοΤ και το needarei ο healer ενώ έχει ένα 390(??) Mace και μου λεει "i unenchanted it". Αν δεν είχα ξεχάσει την ερώτηση για να αλλάξει το mail το είχα δώσει κιόλα το ακάου...

Σε ποιον σερβερ παίζεις ρε σουλτεικερ; Μόλις έτρεξα ένα LFR με ένα soultakero από burning legion! Στο ίδιο raid ήταν ένα φιλαράκι απο Λάρισα στον twilights hammer. Αν ήσουν εσύ θα πάω για joker!

Εγώ παίζω στον Ravencrest πλέον (ήμουν Genjuros μέχρι και την Τρίτη και μεταφέρθηκαμε επιτέλους σε έναν σοβαρό Server) :)

Μέσα στο game θα με βρεις με όνομα Zazopoulos (και που παίζει να είναι και ο μοναδικός σε όλους τους EU κι όχι μόνο Servers). Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, ναι το ξεσήκωσα το όνομα από τον γνωστό λαικό τραγουδιστή :)

Στην υγεία της αχάριστης blizz λέμε :)

παει και ο ravencrest... όλος ο genjuros ήρθε εδώ. anw, έαν θέλετε καμιά βοήθεια βάλτε μία φωνή

ps1: να και οι 3 chars μου αν και τους έχω παρατήσει άπειρα τώρα τελευταία και απλά μπαίνω για κανά raid 1 στις τόσες με τους alts και 1 φορά με τον main

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/zf%C3%B8ur/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/lichb%C3%B8rne/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/mkb/simple

παει και ο ravencrest... όλος ο genjuros ήρθε εδώ. anw, έαν θέλετε καμιά βοήθεια βάλτε μία φωνή

ps1: να και οι 3 chars μου αν και τους έχω παρατήσει άπειρα τώρα τελευταία και απλά μπαίνω για κανά raid 1 στις τόσες με τους alts και 1 φορά με τον main

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/zf%C3%B8ur/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/lichb%C3%B8rne/simple

http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/mkb/simple

Όχι όλοι :) Οι infernals πήγανε Sylvanas νομίζω, ενώ ακόμη δύο guilds που θα φύγουν δεν θα κάνουν join Ravencrest :)

Εάν αυτό το λές πάντως για το θέμα των Ελλήνων του Genjuros, θα συμφωνήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ήταν ένας από τους λόγους που το guild ήταν international και μόνο για 20+ σε ηλικία. Ξέρω, ξέρω, ρατσιστικό, αλλά είπαμε να παίξουμε κι όχι να κάψουμε τα νεύρα μας. Έχουμε και μία ηλικία και δεν αντέχουμε και πολλά :Ρ

random loot is random :P. Εμένα απ'την αλλη μια χαρά μου έχει κάτσει η φάση με το LFR, στα FL έπερνα τα @@ μου γιατί έπρεπε να ντυθούν τα τανκσ και τα healeria, αν δεν ήταν ο vendoras ούτε 2 set bonus δεν θα έβλεπα. Τώρα χωρίς βεντορ tier έχω ήδη 4set bonus (τα 2 από lfr), bis trinket (will of unbinding), και τα 2 caster όπλα από deathwing. Kαι με 2 βδομάδες off που πήρε το guild συν τα κλασικά σε ελληνικό 10ρι την μια να λείπει ο ένας , την άλλη ο άλλος (είμαστε μόνο 10, pug δεν γουστάρουν να παίρνουν, οπότε progress normal @@ βαλτώσαμε στα 5/8), με κόβω να ντυνόμουν με το αρκουδοexpansion..

Μάλλον έφτασε για εμένα αλλη μια περίοδος σε ενα expansion που θα κάνω break μεχρι το επόμενο παλι, αφου πλέον με το lfr ειδα και το end game content οσο αναφορά τα bosses αλλα εχω ντύσει και ικανοποιητικά για εμένα τον χαρακτήρα μου, τώρα έρχεται το diablo 2 οποτε γεμίζουμε μπαταρίες και περιμένουμε :)

Καλο ειναι το lfr αλλα απο μια στιγμή και μετά απλα βαριέσαι να το κάνεις πλεον και το αντιμετωπίζεις σαν αλλο ενα 5αρι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...