Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου εστειλαν πεσκεσι μια βδομαδα wow. Για να δουμε και το νεο πατς. :-)

Προλαβαίνεις να ντυθείς καλύτερα από όσους χαροπαλεύανε στα firelads! ;p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ψηνομαι ιδιαιτερα να πω την αλήθεια να μπω τώρα, θα προτιμούσα προς τις γιορτές που θα κωλοβαράω. Μπορω να το ενεργοποιήσω όποτε θέλω; ή μετράει ήδη ο χρονος;

Αν θέλεις απλώς να δεις το παιχνίδι, υπάρχει η δυνατότητα του trial σε επίσημο server. Οι private servers είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου, δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο...

Θέλω να ξεκινήσω σε private server , πως θα το κάνω αυτό όμως ; Ξέρει κανείς ;

Γράψε στο google "wow private" ξέρω γώ. Λογικά όλο και κάπχοιο σάιτ θα σου εμφανίσει το οποίο θα έχει ταξινομημένους τους σέρβερσ. Απλά στην κορυφή δεν είναι οι "καλύτεροι" αλλά αυτοί που έχουν λάβει τις περισσότερες ψήφους (από "κρυμμένα" links κλπ.) Για να σου ταξινομήσει τους σέρβερσ απ'τους καλύτερους ουσιαστικά προς τους χειρότερους πατάς αλτ και το F4 . Εκεί είχα βρει κ εγώ ένα γαμάτο σέρβερ, χωρίς σχεδόν καθόλου bugs. Είμαι στη δουλειά και δεν έχω το link ρε γαμώτο.. Όταν πάω σπίτι θα στείλω! :huh:

όπως ειπώθηκε οι prive έχουν αρκετά εως πολλά bugs

ειδικά όσο ανεβάζεις patch

αν ακόμα θέλεις να παίξεις Prive

εγώ είμαι στον www.deathknell.cc 3.3.5a

στειλε ενα πμ να σε help :)

QQ

και ναι παίζω σε prive

QQ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει καποιο λαιν με quest για το νεο πατς;

Επαιξα 20' και βαρέθηκα. :-( Λογικά ούτε το νεο εξπανσιον που πιστευα ότι θα παιξω έστω και για λεβελ απ θα παρω.. Wow τερμα, τελικά τα παντα είχαν να κανουν με το να κραταω τον χαρακτήρα μου σε ενα καλό επίπεδο και να πηγαινω raids, πλεον no raids no party, no gear needed και από τη στιγμή που δεν ειμαι καθε μέρα μέσα αδιαφορώ και για τα ach, mounts, pets Κλπ.

Επεξ/σία από Chrisxxx

Εαν ενδιαφέρεται κανείς δίνω το account μου γιατί έκλεισε ο κύκλος μου σε αυτό το game, έχει αρκετά toons μέσα και alliance και Horde περισσότερες πληροφορίες στο [email protected].Δεν ζητώ τον ουρανό με τα άστρα!

World first αποχαιρετιστήριο δώρο στον Κιμ Γιονγκ-Ιλ! ^_^

Δύσκολο αυτό, καθότι Νοτιοκορεάτες :). Και ως εκ τούτου, μάλλον δώρο στον Ομπάμα θα το κάνανε (γνωστοί αμερικανόφιλοι) :)

Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...