Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθε 10 περίπου σελίδες η ίδια ιστορία.Τα είπα τα ξαναείπα τα ξαναματαείπα ε οκ μην τα ξαναξαναματαπω :P

2 λέξεις μόνο και όποιος κατάλαβε κατάλαβε

Activision Blizzard.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεκτες οι αποψεις σας, αλλα ΙΜΟ ως casual :

ΕΥΓΕ BLIZZARD... :rolleyes:

Εγω τους εστειλα congrats οπως και πολλοι αλλοι για τη επιτελους διασκεδαση που μας προσφερει το 4.3 ..Ουτε στα τρελλα μου ονειρα αλλα εγινε.

Επιτελους δεν εξαρτιεμαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ.

I AM FREE!!! Και βλεπω ολο το content οποτε μου καπνισει εμενα.

Εβγαλα DEATHWING χτες με LFR, μου εκατσε και 1 Τ13 και 1 neck.(αν και με βλεπω πιο πιθανο στο μελλον με μερικα 397 offsets..) O raid leader ηταν πολυ κατατοπιστικος, εξηγησε αναλυτικα τα tacts, μονο 2 wipes ειχαμε, 1 στο spine και 1 στο madness. (και παραλιγο αλλο ενα στον Blackhorn, αλλα το σωσαμε..)

σε 2.5 ωρες (μαλλον και λιγοτερο, γιατι εκανα κατι ΑΗ/Τransmogs/ Reforging πριν )>>>> 500 VP απο LFR + 450 VP απο LFD...almost capped. next week τωρα τζιφος.

Δεν ξανακανω νορμαλ raiding. Δεν με ενδιαφερει πλεον.. Δεν δινω λογαριασμο σε κανενα, ουτε εχω καθε GM να μου σπαει τα @@ σε raiding guilds. Νο More Guild Bullshit :)

Ωραιο fight to spine που πετας μαζι του, μου αρεσε , καθως και πριν στο πλοιο , θυμιζει LK εκει..Γενικα το 2 μερος το raid μου αρεσε αρκετα πιο πολυ απο τα 4 πρωτα bosses...

ΙMO:

Η ουσιαστική αλλαγή στο 4.3, από όσο έχω συζητήσει με ανθρώπους που παίζουν WoW και με τα guild του server μου που διατηρώ ακόμα επαφές, δεν ήταν στο playtime αλλά στο playskill. Και στο 4.2 και στο 4.1 μπορούσες να δείς όλο το normal content και με casual gaming. 1-2 raid την εβδομάδα, ένα casual guild μια χαρά clear content έκανε. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Αυτό που άλλαξε είναι οτι μπορούν να δουν όλο το content και αυτοί που δεν είχαν το skill να μπούν ούτε σε casual guild. Ούτε καν σε social guilds. Hunters που gemmaρουν intellect ας πούμε, ή furry warriors που παίζουν με ένα weapon διότι δεν κατάλαβαν ποτέ οτι ο char τους φοράει και δεύτερο wep. Και μην σας φαίνεται ακραίο το παράδειγμα, έχω δεί και dk με spellpower enchants στο παρελθόν.Ναι η αλήθεια είναι οτι αυτοί πλέον μπορούν να δούν όλο το content.

ΙMO:

Η ουσιαστική αλλαγή στο 4.3, από όσο έχω συζητήσει με ανθρώπους που παίζουν WoW και με τα guild του server μου που διατηρώ ακόμα επαφές, δεν ήταν στο playtime αλλά στο playskill. Και στο 4.2 και στο 4.1 μπορούσες να δείς όλο το normal content και με casual gaming. 1-2 raid την εβδομάδα, ένα casual guild μια χαρά clear content έκανε. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Αυτό που άλλαξε είναι οτι μπορούν να δουν όλο το content και αυτοί που δεν είχαν το skill να μπούν ούτε σε casual guild. Ούτε καν σε social guilds. Hunters που gemmaρουν intellect ας πούμε, ή furry warriors που παίζουν με ένα weapon διότι δεν κατάλαβαν ποτέ οτι ο char τους φοράει και δεύτερο wep. Και μην σας φαίνεται ακραίο το παράδειγμα, έχω δεί και dk με spellpower enchants στο παρελθόν.Ναι η αλήθεια είναι οτι αυτοί πλέον μπορούν να δούν όλο το content.

+1000

Ναι η αλήθεια είναι οτι αυτοί πλέον μπορούν να δούν όλο το content.

και καλα κανουν...εκτος αν θεωρεις το οτι παιζεις wow η οποιοδηποτε αλλο game σε κανει ιδιαιτερο&ξεχωριστο σε κατι.

η αναγκη για αναγνωριση σε games χριζει αντιμετωπισης ειδικου ...

τα games ειναι για ψυχαγωγια, τουλαχιστον για τη πλειονοτητα των gamers.

Αν καποιος ειναι εθισμενος ή επαγγελματιας που πληρωνεται , αυτο δεν αφορα την πλειοψηφια.

και καλα κανουν...εκτος αν θεωρεις το οτι παιζεις wow η οποιοδηποτε αλλο game σε κανει ιδιαιτερο&ξεχωριστο σε κατι.

Αν καποιος ειναι εθισμενος ή επαγγελματιας που πληρωνεται , αυτο δεν αφορα την πλειοψηφια.

Συμφωνούμε απόλυτα.

Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό που λές, και που ουσιαστικά είναι όλη η συζήτηση μέχρι τώρα, ότι η πλειοψηφία πλέον έχει αλλάξει και δεν αποτελείται από skilled players αλλά απλώς από περιστασιακούς παίχτες.

Και μάλιστα όσο το σκέφτομαι τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα. Γιατί τουλάχιστον θα ξεσκαρτάρουμε από τα σαπάκια (τόσο στο guild όσο και στα παρελκόμμενα αυτού) και θα παραμείνουν αυτοί που έχουν τα skills να κάνουν κάτι σε αυτό το game στο casual περιεχόμενό του (που είναι βασικά το Normal κι όχι το LFR που είναι και για παλτά/σαπάκια).

Κάποια στιγμή (που είναι κοντά η αλήθεια είναι), ακόμη και οι casual θα βαρεθούν να βρίσκονται με τα σαπάκια και θα γυρίσουν στα guilds.

Χμμ, λες τελικά η Blizz μέσω αυτού να πάρει την 'εκδίκηση' και για τους casual παίχτες που έχουν το δικαίωμα να παίζουν χωρίς να καίγονται τα νεύρα τους με τους κάθε άχρηστους που βλέπουν γύρω γύρω στο game? Να μια καλή προοπτική :)

Παιδάκια η καθίζηση της κοινωνίας μας φαίνεται και στο community του wow :P

το LFR είναι ένα μεγάααααλο LFG.. Μπήκα με τον dk μου και έβγαζα καμία 20αριά χιλιάρικα δπς και είχα από κάτω μου 2-3-4 'άτομα..

Πάλι καλά που είχαμε παλικάρια που έκαναν 40κ dps :P Κατα τ'άλλα όλα καλά!! :P

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία. Έχω ένα battlenet account και ένα WoW account. Στο WoW account μου έφτιαξε η κοπέλα μου ένα χαρακτήρα και τώρα θέλουμε να παίζουμε μαζί. Θέλω λοιπόν να μεταφέρω το χαρακτήρα αυτό σε ένα νέο WoW account αλλά θέλω να μπορούμε να συνδεόμαστε ταυτόχρονα μαζί. Ρώτησα λοιπόν τη Blizzard αν μπορώ να μεταφέρω χαρακτήρα από account σε άλλο account και μου απαντά ότι πρέπει να έχει το account το ίδιο όνομα. Ρωτάω λοιπόν ξανά αν μπορώ να έχω στο ίδιο battlenet account δύο WoW account και αν μπορώ να συνδέομαι ταυτόχρονα και στα δύο (πληρώνοντας φυσικά διπλή συνδρομή). η απάντηση που μου έστειλε ήταν η εξής:

Greetings,

You will be able to log onto all the WoW accounts on the same Battle.net account at once, using multiple instances of the same game client.

You will be able to do this by starting up Wow.exe twice, and log into each WoW account.

I hope this clarifies the matter for you. If you have any additional questions or concerns, please reply to this ticket and we'll get back to you as soon as possible.

Λοιπόν επειδή τα αγγλικά μου είναι μέτρια..να μην πω χειρότερα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει εάν τελικά αγοράσω νέο WoW account από το battlenet account μου,θα μπορέσω να μεταφέρω το χαρακτήρα της κοπέλας μου εκεί, και τελικά θα μπορούμε να κάνουμε login και οι δύο ταυτόχρονα ώστε να παίζουμε μαζί;;

Ευχαριστώ!

μπορεις κανονικα . Στο login απο κατω θα σου εχει ενα πινακακι με βελακι που θα επιλεγεις ποιο account θελεις . Εσυ θα επιλεγεις σε καθε login το αντιστοιχο

μπορεις κανονικα . Στο login απο κατω θα σου εχει ενα πινακακι με βελακι που θα επιλεγεις ποιο account θελεις . Εσυ θα επιλεγεις σε καθε login το αντιστοιχο

Το έκανα!!Ευχαριστώ πολύ!

το ξέρεις ότι σε περίπτωση που σπασει ο διάολος το ποδάρι του και έως αυτό το reset δεν το έχουν καθαρίσει (που δεν θα το έχουν κάνει αλλα anw), με το που μπούνε μέσα οι δικοί μας έχουν να κλαίνε για κανα μήνα

ps1: σκέψου ότι γύρισαν όλοι οι φίλοι των paragon και μέλη που είχαν σταματήσει για να κάνουν 10αρια και 1-2 25αρια unofficial για να μπορούν να είναι έτοιμοι για την εβδομάδα με το που μπεί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...