Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μου αρεσει που καποιοι και καλα hardcore γκρινιαζουν παλι... :devil:

1) LFR .. τι σε κοφτει ρε φιλε ? Νορμαλ και HC still there...Επιτελους ολοι μπορουν να δουν το end content αν δεν εχουν dedicated χρονο. Μην που πεις για το λοοτ, σιγα το λοοτ 384, απο vp τιγκαρεις 397.

2) τζαμπα epics ? εγω πληρωνω, ειμαι ο πελατης, και ναι απαιτω και γουσταρω 378 μωβ για πλακα.

Υπαρχουν 410, Τ13 και legendaries για τους αλλους..

3) Καποιος ειπε οτι σκιζοταν 3 μηνες στα FL, και τωρα σε 1 ωρα εχεις ντυθει fυll 378 απο Twilight Dungeons. Ελα ρε φιλε σοβαρα? Ποσο καιρο παιζεις WoW ? Πρωτη φορα το βλεπεις αυτο? Εδω και 5 χρονια το ιδια ειναι. Στο LK 3.3 τα ιδια δεν ειχαμε ? Σε καθε patch και expansion γινεται οutdated to top gear, χαιρω πολυ..

Σας αρεσει η οχι , χωρις το χρημα των casuals η Blizzard απλα δεν θα υπηρχε. Και μην ξεχνατε οτι και αρκετοι hardcore μπορει να παραγινουν casual σε καποια φαση.

Τη πρωτη μερα του patch ,εκατσα 2-3 ωρες το βραδι , που βρηκα λιγο χρονο και εβγαλα τα 3 dugneons + to LFR achievement για 4 πρωτα bosses. E λοιπον το γουσταρα!.

H Blizzard μόνο για επιπολαιότητα δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς. Ξέρει την αγορά, ξέρει τι παιχνίδι έχει στα χέρια της και ξέρει τί χρήμα μπορεί να βγάλει από αυτό τα επόμενα χρόνια. Μπαίνουμε ήδη σε μία εποχή που ανταγνωνισμός θα μεγαλώσει πολύ. Το WoW είναι ένα παλιό παιχνίδι. Αλλά η αγορά εξελίσσεται και οι gamers ζητούν νέα και φρέσκα προϊόντα. Οπότε, από το μεγάλη βάση των ανθρώπων που πληρώνουν συνδρομή, ξέρει ποιούς έχει την δυνατότητα να κρατήσει ως "πελάτες". Σίγουρα σε προηγούμενα xpansions δεν ήταν οι casuals όπου συντηρούσαν τα κέρδη της εταιρίας σε υψηλά επίπεδα. Όμως τώρα πια, σε αυτούς μόνο μπορεί να στηριχθεί. Όπως άλλωστε είπαν και στελέχη της Activision, οι συνδρομητές που έχουν παίξει WoW στο παρελθόν και δεν παίζουν πια, είναι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν αυτή την στιγμή. Επομένως το κοινό του WoW δεν είναι ίδιο από αυτό που ήταν κάποτε. Όμως, 1,8 εκκατομύρια subscription loses σε 3 συνεχόμενα τρίμηνα, δεν έχει ξανασυμβεί. Οπότε πήρε τις αποφάσεις της για το μέλλον και ακολούθησε μια διαφορετική πολιτική. Την πολιτική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Τί θέλει η μεγάλη μάζα πελατών αυτή την στιγμή; Ε ό,τι θέλει ο πελάτης. Κύριε πληρώνω 13ευρώπουλα κάθε μήνα και θέλω να γα..ω και να δέρνω. Θέλω να μπαίνω Bastion of Twilight και να βρέχει ο Θεός epics στα trash. Θέλω να παίρνω το gear μου χωρίς να μπαίνω ούτε ένα raid. Θέλω να έχω το ίδιο loot quality σε 10 και 25 man raid. Μπορεί να διέλυσε τα 25ρια guilds, αλλά κράτησε τους πελάτες που έβλεπαν αυτά τα guilds με κυάλια. Όμως ήταν περισσότεροι.

Ας μην γελιόμαστε αυτό είναι το game και σε αυτά τα επίπεδα τουλάχιστον θα παραμείνει. Η αγορά την Κίνας είναι τεράστια, εξ' ού και όλο το artwork του επόμενου xpansion. Είμαι σίγουρος οτι μεγάλη μερίδα (ίσως και η μεγαλύτερη) των συνδρομητών, είναι τρισευτυχισμένοι με αυτές τις αλλαγές. Ίσως μερικοί να ήθελαν ακόμη πιο δυνατά και μεγάλα nerfs και accesibility. Μην ανησυχείτε όμως, θα έρθουν.

Anyway, εγώ προσωπικά δεν άντεξα όλα τα παραπάνω και αποχώρησα. έδωσα μια ευκαιρία στο cataclysm αλλά διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για χρόνια για μένα, αλλά πλέον απευθύνεται σε άλλο κοινό που δεν με αντιπροσωπεύει. Είμαι σίγουρος όμως οτι πολλοί είναι πολύ πιο χαρούμενοι από ό,τι παλιότερα. Οπότε αν και έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία για το συγκεκριμένο game φίλε μου, μην κατηγορείς τους hardcores. Διότι οι "hardcores" που εννοούσαμε παλιά, απλά σε αυτό το game σήμερα δεν υπάρχουν. Ή τουλάχιστον είναι μια κουκίδα στον "χάρτη" των εισοδημάτων της Activision.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Blizzard μόνο για επιπολαιότητα δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς. Ξέρει την αγορά, ξέρει τι παιχνίδι έχει στα χέρια της και ξέρει τί χρήμα μπορεί να βγάλει από αυτό τα επόμενα χρόνια. Μπαίνουμε ήδη σε μία εποχή που ανταγνωνισμός θα μεγαλώσει πολύ. Το WoW είναι ένα παλιό παιχνίδι. Αλλά η αγορά εξελίσσεται και οι gamers ζητούν νέα και φρέσκα προϊόντα. Οπότε, από το μεγάλη βάση των ανθρώπων που πληρώνουν συνδρομή, ξέρει ποιούς έχει την δυνατότητα να κρατήσει ως "πελάτες". Σίγουρα σε προηγούμενα xpansions δεν ήταν οι casuals όπου συντηρούσαν τα κέρδη της εταιρίας σε υψηλά επίπεδα. Όμως τώρα πια, σε αυτούς μόνο μπορεί να στηριχθεί. Όπως άλλωστε είπαν και στελέχη της Activision, οι συνδρομητές που έχουν παίξει WoW στο παρελθόν και δεν παίζουν πια, είναι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν αυτή την στιγμή. Επομένως το κοινό του WoW δεν είναι ίδιο από αυτό που ήταν κάποτε. Όμως, 1,8 εκκατομύρια subscription loses σε 3 συνεχόμενα τρίμηνα, δεν έχει ξανασυμβεί. Οπότε πήρε τις αποφάσεις της για το μέλλον και ακολούθησε μια διαφορετική πολιτική. Την πολιτική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Τί θέλει η μεγάλη μάζα πελατών αυτή την στιγμή; Ε ό,τι θέλει ο πελάτης. Κύριε πληρώνω 13ευρώπουλα κάθε μήνα και θέλω να γα..ω και να δέρνω. Θέλω να μπαίνω Bastion of Twilight και να βρέχει ο Θεός epics στα trash. Θέλω να παίρνω το gear μου χωρίς να μπαίνω ούτε ένα raid. Θέλω να έχω το ίδιο loot quality σε 10 και 25 man raid. Μπορεί να διέλυσε τα 25ρια guilds, αλλά κράτησε τους πελάτες που έβλεπαν αυτά τα guilds με κυάλια. Όμως ήταν περισσότεροι.

Ας μην γελιόμαστε αυτό είναι το game και σε αυτά τα επίπεδα τουλάχιστον θα παραμείνει. Η αγορά την Κίνας είναι τεράστια, εξ' ού και όλο το artwork του επόμενου xpansion. Είμαι σίγουρος οτι μεγάλη μερίδα (ίσως και η μεγαλύτερη) των συνδρομητών, είναι τρισευτυχισμένοι με αυτές τις αλλαγές. Ίσως μερικοί να ήθελαν ακόμη πιο δυνατά και μεγάλα nerfs και accesibility. Μην ανησυχείτε όμως, θα έρθουν.

Anyway, εγώ προσωπικά δεν άντεξα όλα τα παραπάνω και αποχώρησα. έδωσα μια ευκαιρία στο cataclysm αλλά διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για χρόνια για μένα, αλλά πλέον απευθύνεται σε άλλο κοινό που δεν με αντιπροσωπεύει. Είμαι σίγουρος όμως οτι πολλοί είναι πολύ πιο χαρούμενοι από ό,τι παλιότερα. Οπότε αν και έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία για το συγκεκριμένο game φίλε μου, μην κατηγορείς τους hardcores. Διότι οι "hardcores" που εννοούσαμε παλιά, απλά σε αυτό το game σήμερα δεν υπάρχουν. Ή τουλάχιστον είναι μια κουκίδα στον "χάρτη" των εισοδημάτων της Activision.

+1

Και νομίζω κακώς (μέχρι και εγώ το έκανα) συγκρίνουμε το Cataclysm με προηγούμενα expansions. Εγώ το θεωρώ διαφορετικό παιχνίδι, πολύ περισσότερο μάλιστα, από τη στιγμή που το lore του WoW σταμάτησε στον Lich King.

Προσωπικά θεωρώ ότι το Guild Wars 2 θα αποσπάσει μεγάλο κομμάτι συνδρομητών του και δε νομίζω ότι είναι ικανό το Pandaria να αντιστρέψει την κατάσταση.

+1

με κάλυψες απόλυτα, σταματησα για τους ίδιους ακριβώς λόγους

ενα υπέροχο παιχνίδι που δε με αντιπροσωπεύει όπως εγινε πλέον

Όταν λέτε με περίσχιο στόμφο πως δεν σας αντιπροσωπεύει πλέον τι εννοείτε;; Εμένα οι αλλαγές που έχουν γίνει με αρέσουν σε λέω! Έχω και τα 10 classes σε διάφορα level range και γουστάρω να παίζω τον ρόλο του καθενός. Το ότι στο lvl cap τα πράγματα αλλάξαν, ο βαθμός δυσκολίας κλπ, το τι περιμένετε απ'το παιχνίδι κλπ δεν είναι "κακό". Απλά ξενερώσατε/βαρεθήκατε, μάλλον θα είστε κριοί με οροσκόπο σκορπιό..!

H Blizzard μόνο για επιπολαιότητα δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς. Ξέρει την αγορά, ξέρει τι παιχνίδι έχει στα χέρια της και ξέρει τί χρήμα μπορεί να βγάλει από αυτό τα επόμενα χρόνια. Μπαίνουμε ήδη σε μία εποχή που ανταγνωνισμός θα μεγαλώσει πολύ. Το WoW είναι ένα παλιό παιχνίδι. Αλλά η αγορά εξελίσσεται και οι gamers ζητούν νέα και φρέσκα προϊόντα. Οπότε, από το μεγάλη βάση των ανθρώπων που πληρώνουν συνδρομή, ξέρει ποιούς έχει την δυνατότητα να κρατήσει ως "πελάτες". Σίγουρα σε προηγούμενα xpansions δεν ήταν οι casuals όπου συντηρούσαν τα κέρδη της εταιρίας σε υψηλά επίπεδα. --- Δε νομίζω ΠΟΛΛΟΙ να είχα ρίξει end bosses σε Vanilla + BC. Τότε ήταν όντως διαφορετικά όμως, ήταν αρχή. Ο ενθουσιασμος, η δυναμική αν θες, κατά τη γνώμη μου διατηρούσε και αύξανε τα κέρδη της. --- Όμως τώρα πια, σε αυτούς μόνο μπορεί να στηριχθεί. Όπως άλλωστε είπαν και στελέχη της Activision, οι συνδρομητές που έχουν παίξει WoW στο παρελθόν και δεν παίζουν πια, είναι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν αυτή την στιγμή --- πάρα πολύ λογικό. είναι 7 χρόνια στην κορυφή και παραμένει χωρίς ισχυρό ανταγωνισμό δυστυχώς. Μέσα σε 7 χρόνια από φοιτητής στο 2ο έτος έχω φτάσει να είμαι επαγγελματίας 3+ ετών, τα πράγματα αλλάζουν----. Επομένως το κοινό του WoW δεν είναι ίδιο από αυτό που ήταν κάποτε. Όμως, 1,8 εκκατομύρια subscription loses σε 3 συνεχόμενα τρίμηνα, δεν έχει ξανασυμβεί. Οπότε πήρε τις αποφάσεις της για το μέλλον και ακολούθησε μια διαφορετική πολιτική. Την πολιτική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Τί θέλει η μεγάλη μάζα πελατών αυτή την στιγμή; Ε ό,τι θέλει ο πελάτης. --- Κύριε πληρώνω 13ευρώπουλα κάθε μήνα και θέλω να γα..ω και να δέρνω.--- Θα διαφωνήσω. Κανένας casual παίκτης δε θέλει να ..... και να δέρνει τον X Y hardcore. Δε τον ενδιαφέρει το "τζάμπα" gear. Θα στο εξηγήσω αλλιώς: To wow είναι ένα προϊόν. ΤΕΛΟΣ. Πληρώνεις συνδρομή για ένα λόγο: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Το καινούριο περιεχόμενο περιλαμβάνει: Νέο raid, gear (εμφανισιακά και σε stats) εξέλιξη στην ιστορία, ποιότητα και σταθερότητα σε κάθε patch κοκ. Είναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ (κατά τη γνώμη μου), να θέλει ο πελάτης να βλέπει το ΝΕΟ περιεχόμενο και όχι να τα βλέπει με καθυστέρηση μισού χρόνου ή ενός expansion. Από την άλλη όμως, ανεβάζει τη δυσκολία με αντίστοιχες ανταμοιβές στους hardcore. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό για την Blizzard. Προσπαθεί να ικανοποιήσει τους πάντες και ΑΥΤΗ τη στιγμή οι περισσότεροι πιστεύω είναι ικανοποιημένοι. Δηλαδή ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ μια εταιρεία για να τιμήσει αυτούς που τις τα ακουμπάνε; Θες να μου πεις ότι ήταν πιο σωστό να πει: " Ρε αι σιχτιρ από δω χάμε, λιγούρια casuals που θέλετε και end content. Να περιμένετε 1 χρόνο παλιόπαιδα και να συνεχίσετε να με πληρώνετε!!!" Είναι αυτό λογική;! Σοβαρολογούμε; Το ότι ήταν αλλιώς στο Vanilla + BC εξηγείται διότι τότε ήταν αρχή ακόμα, φυσικά και δεν ήξεραν και έκαναν όπως τα νόμιζαν σωστά. Άλλωστε τι νομίζετε ότι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ είναι τα dungeons του BC + το μπλέ gear που έριχνε σε σχέση με το Vanilla;! Ακριβώς ό,τι και τα σημερινά dungeons σε σχέση με αυτά του BC. Θέλω να πω, σίγουρα θα υπήρχε κάποιος που θα έλεγε τότε: AAaaaaaa κακιά Blizzard, γιατί δίνεις τσάμπα blues ενώ στο Vanilla φτύναμε αίμα για να τα πάρουμε και κάθε dungeons ήταν πιο δύσκολο από αυτά του BC κλπ κλπ. Αναλογικά είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. Απλά δεν το βλέπετε καθαρά γιατί πάσχετε από "νοσταλγία" :) --- Θέλω να μπαίνω Bastion of Twilight και να βρέχει ο Θεός epics στα trash. Θέλω να παίρνω το gear μου χωρίς να μπαίνω ούτε ένα raid. Θέλω να έχω το ίδιο loot quality σε 10 και 25 man raid. Μπορεί να διέλυσε τα 25ρια guilds, αλλά κράτησε τους πελάτες που έβλεπαν αυτά τα guilds με κυάλια. Όμως ήταν περισσότεροι. --- Έλα τώρα...δες τι θεωρεί η κοινότητα end raiding. Ένα παιχνίδι καθορίζεται από αυτούς που το παίζουν. Παρόλα αυτά, αν και διαφωνώ με την εξομοίωση του ilvl είναι βλακώδες ΟΛΑ τα raid να ήταν 25αρια. Ό,τι είπα πιο πάνω ισχύει και εδώ: αναλογικά κάποιος θα μπορούσε να πει το ίδιο σε σχέση με το vanilla. Αααα 40αρια τότε, δύσκολες εποχές...bc και αηδίες..."

Anyway, εγώ προσωπικά δεν άντεξα όλα τα παραπάνω και αποχώρησα. έδωσα μια ευκαιρία στο cataclysm αλλά διαψεύστηκαν οι προσδοκίες μου. Λογικό. Δεν ήταν δυνατό ένα παιχνίδι, το πιο επιτυχημένο στο χώρο του τα τελευταία 7 χρόνια και με μακράν τους περισσότερους συνδρομητές, να είναι ένα παιχνίδι ελιτίστικο και για λίγους. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Θα τα ήθελα και εγώ, αλλά δε γίνεται, πώς να το κάνουμε. Πρέπει να έχει up to date περιεχόμενο ΚΑΙ για τους πολλούς ΑΛΛΑ και περιεχόμενο για λίγους. Όπως δηλαδή είναι τώρα.Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για χρόνια για μένα, αλλά πλέον απευθύνεται σε άλλο κοινό που δεν με αντιπροσωπεύει. - Εδώ δεν μπορώ να μη συμφωνήσω. Απευθύνεται ΚΑΙ σε μικρότερες ηλικίες. Είναι γεγονός αλλά όχι εξαιτίες του επερχόμενου ΜοΡ. Αλλά το end game ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για μικρότερες ηλικίες. Σαν το ποδόσφαιρο ένα πράγμα. Είμαι σίγουρος όμως οτι πολλοί είναι πολύ πιο χαρούμενοι από ό,τι παλιότερα. Οπότε αν και έχουμε τελείως διαφορετική φιλοσοφία για το συγκεκριμένο game φίλε μου, μην κατηγορείς τους hardcores. Διότι οι "hardcores" που εννοούσαμε παλιά, απλά σε αυτό το game σήμερα δεν υπάρχουν. Ή τουλάχιστον είναι μια κουκίδα στον "χάρτη" των εισοδημάτων της Activision. --- Μα δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό;! Αφού είναι HARDCORE θα είναι λίγοι αυτοί! Εντάξει δεν είναι κουκίδα αλλά φυσικά και θα είναι λίγοι! Υπήρχε εποχή που οι hardcore ήταν πλειοψηφία;! Εκ των πραγμάτων δε γίνεται.

Τέλοσπάντων, ο καθένας όπως τα βλέπει τα πράγματα απλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες αλλαγές έχουν λειτουργήσει προς όφελος του παιχνιδιού και είναι πολύ εγωιστικό να λες και να πιστεύεις ότι εσύ που είσαι hardcore αξίζει να δεις τα πάντα όλα και ο άλλος που δεν μπορεί να αφιερώσει τόσες ώρες είτε να μην το βλέπει είτε να μην παίζει καθόλου.

ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ - MANAGER, δε θα ήθελε ούτε θα έκανε κάτι τέτοιο.

Δηλαδή θα σας ρωτήσω κάτι; Εσείς ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ; Τι θα κάνατε;

και εμενα πλεον με βολευει το LFR.

casual player πλεον υστερα απο αρκετα χρονια ενασχολησης ,με ανανεωση συνδρομης μονο καθε φορα που εχουμε new content patch/xpansion.

για τους μεγαλυτερους απο εμας :P που εχουμε δουλειες/οικογενεια και καθολου χρονο ειναι το ιδανικο.

οσο για τους hardcore ,bliz σκιστους με απιστευτης δυσκολιας hc mode αφου το επιθυμουνε, κατι σαν αυτο Link :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμενα πλεον με βολευει το LFR.

casual player πλεον υστερα απο αρκετα χρονια ενασχολησης ,με ανανεωση συνδρομης μονο καθε φορα που εχουμε new content patch/xpansion.

για τους μεγαλυτερους απο εμας :P που εχουμε δουλειες/οικογενεια και καθολου χρονο ειναι το ιδανικο.

οσο για τους hardcore ,bliz σκιστους με απιστευτης δυσκολιας hc mode αφου το επιθυμουνε, κατι σαν αυτο Link :devil:

+1.

Ενταξει. Ειναι οτι ταιριαζει στο καθενα.

Και γω σαν μεγαλυτερος με οικογενεια και παιδια πλεον, βρισκω οτι το WOW 4.3, με αντιπροσωπεύει οσο ποτε αλλοτε. Αν δεν ηταν οπως ειναι τωρα θα το παραταγα τελειως. Οπως εκανα και σχεδον 10μηνες με το Cata.

ΤΟ LFR ειναι φοβερο tool για το δικο μου χρονο. Οποτε μου καπνισει !

Δεν κατηγορω κανενα, αλλα Και παλι δεν καταλαβαινω τη γκρινια.

Το hardcore content υπαρχει.Νοt enough?

Αντε προς Method, Paragon να δεις τα μαρουλια αναποδα.

Η φιλοσοφια του καθενoς σε ενα παιχνιδι με 10Μ, σιγουρα μπορει να χρειαστει adjustment, αλλιως πολυ σωστα το παραταμε.

Αν μερικοι τη βρισκουν μονο και μονο με το να εχουν gear που δεν εχει ο αλλος, η θελουν αποκλειστικα content για παρτυ τους, καλο ειναι να τους δει κανας ψυχιατρος πλακα πλακα:)

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον Ελληνα που ειχε μια καλυβα , και ο διπλανος του μια βιλλαρα, και τον ρωταει ο Θεος αν θα ηθελε κατι...Και τι απαντα ? Να καει το σπιτι του διπλανου παρακαλω... :X

Επεξ/σία από stefanos9

+1.

Ενταξει. Ειναι οτι ταιριαζει στο καθενα.

Και γω σαν μεγαλυτερος με οικογενεια και παιδια πλεον, βρισκω οτι το WOW 4.3, με αντιπροσωπεύει οσο ποτε αλλοτε. Αν δεν ηταν οπως ειναι τωρα θα το παραταγα τελειως. Οπως εκανα και σχεδον 10μηνες με το Cata.

ΤΟ LFR ειναι φοβερο tool για το δικο μου χρονο. Οποτε μου καπνισει !

Δεν κατηγορω κανενα, αλλα Και παλι δεν καταλαβαινω τη γκρινια.

Το hardcore content υπαρχει.Νοt enough?

Αντε προς Method, Paragon να δεις τα μαρουλια αναποδα.

Η φιλοσοφια του καθενως σε ενα παιχνιδι με 10Μ, σιγουρα μπορει να χρειαστει adjustment, αλλιως πολυ σωστα το παραταμε.

Αν μερικοι τη βρισκουν μονο και μονο με το να εχουν gear που δεν εχει ο αλλος, η θελουν αποκλειστικα content για παρτυ τους, καλο ειναι να τους δει κανας ψυχιατρος πλακα πλακα:)

Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον Ελληνα που ειχε μια καλυβα , και ο διπλανος του μια βιλλαρα, και τον ρωταει ο Θεος αν θα ηθελε κατι...Και τι απαντα ? Να καει το σπιτι του διπλανου παρακαλω.. ¨)

+1

Συμφωνώ απόλυτα πλέον το παιχνίδι ειναι τελείως ανοιχτό και για τους casuals να δούν το end game content και οσοι θέλουν να ακολουθήσουν το hardcore raiding προσφέρεται και αυτο απο την blizzard με τα κανονικά raids και Heroics οπως και επίσης αν θες ακόμα κατι δυσκολότερο και μπορείς να το κάνεις πας σε ενα τελείως hardcore guild τύπου paragon η ensidia.

Τώρα αν κάποιοι ξενερώνουν ( και δεν αναφέρομαι απο εδω μέσα ) γιατι και οι casuals επωφελούνται τοσο πολύ και εύκολα πλέον απλα πρέπει να το αποδεχτούν οτι ετσι ειναι το World of Warcraft πια και να συνεχίσουμε παρακάτω.

Και από μια πιο εμπορική οπτική αν το δούμε από τα 10-11 εκατομμύρια συνδρομητές τα 8-9 είναι casuals οπότε είναι φυσικό και επόμενο να focusσαρει η Blizzard σε αυτούς πιο πολύ ( όχι ότι τους hardcorαδες τους αφήνει παραπονεμένους ) Επίσης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτούς που παίζουν με πολλούς διαφορετικούς alts να μπορέσουν να τους ντύσουν όλους σιγά σιγά . Γενικότερα το παιχνίδι έχει γίνει πλέον τελείως user friendly και χαλαρωτικό . Στην τελική είναι ένα παιχνίδι , εγώ προσωπικά που έκανα το hardcore μου στο vanilla Και το tbc και πλέον θέλω να έχω κάτι πιο ήρεμο και χαλαρωτικό είναι τέλειο . Αλλά και πάλι και αυτός που θέλει progress κτλ το έχει .

και για να αλλαξουμε θεμα λιγο....

επεσαν 8μερα ban σε ολα τα τοπ guilds για το LFR loot exploit...Νο race αυριο...

Ναι ναι τους έκανε τη μούρη κρέας!! Τον athene για το οτι έκανε exploit τότε για το world first στα 80 του έριξε permanent ban :P

Επίσης είμαι πολύ απογοητευμένος απο τον Lock μου. Ή εγώ είμαι τόοοσο χάλια πλέον στο να τον χειριστώ ή όπως μου είπε guildie μου σαν destro πιανω μέχρι 16κ και σαν affli 20. Ασχέτως αν με destro πάω 20κ+ ενώ με affli ως 18. Καλά με demo ειδικά στον "κακό" Νοzdormu φτάνω 30+++.

για αρμορυ επειδή δεν είμαι στη δουλειά το όνομα είναι tehkastur. Undead lock στον Zenedar.

καλησπερα μελη του insomia...

εχω ενα προβλημα με το gta iv....

τρεχω το παιχνιδι κανονικα αλλα με το Loading των χαρακτηρων με πεταει στην επιφανεια....

εχω κανει καποια Mods μεσα στο φακελο του παιχνιδιου για το lag και τ γραφικα...

τα χαρακτηριστηκα του Pc:

intel core 2 quad 2.4ghz

καρτα γραφικων:amd randeon 6400hd 1gb με τελευταια drivers

4GB ram!!!!

δεν ξερω αμα το προβλημα ειναι τα mods γιατι ειχα ξανακανει και δεν ειχε συμβει τιποτα!!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ PLZ!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...