SPANK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Προσωπικά για εμένα και οσους δεν κάνουν raid το LFR ήρθε κουτί μιας και μπορούν πλέον και οι casual παίχτες να απολαύσουν το end game content αλλα γιατι οχι να πάρουν και κανένα loot να απολαύσουν το dps , healing , tanking της κλάσης τους. Φυσικά το LFR με το κανονικό raid δεν έχει καμία σχέση απο οτι έχω δει απο το raid του guild μου αφου λείπουν αρκετά abilities απο τα bosses του κανονικού raid οπότε ο βαθμός δυσκολίας ειναι πολύ μεγαλύτερος. Απλά πλέον η blizzard άνοιξε ακόμα περισότερο το πεδίο στους casual παίχτες να απολαμβάνουν και να πάιζουν ολοι οπως εκείνοι θέλουν το παιχνίδι που πληρώνουν φυσικά δίνοντας μικρότερο lvl item για το LFR αλλα κατα την γνώμη μου αυτο ειναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξω αν δηλαδή ειναι 378 η 391 το tier η το οποιο loot. Αν πάλι θέλεις το κατι παραπάνω το κανονικό raid ειναι εκει και σε περιμένει ανα πασα στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 μου αρεσει που καποιοι και καλα hardcore γκρινιαζουν παλι... 1) LFR .. τι σε κοφτει ρε φιλε ? Νορμαλ και HC still there...Επιτελους ολοι μπορουν να δουν το end content αν δεν εχουν dedicated χρονο. Μην που πεις για το λοοτ, σιγα το λοοτ 384, απο vp τιγκαρεις 397. 2) τζαμπα epics ? εγω πληρωνω, ειμαι ο πελατης, και ναι απαιτω και γουσταρω 378 μωβ για πλακα. Υπαρχουν 410, Τ13 και legendaries για τους αλλους.. 3) Καποιος ειπε οτι σκιζοταν 3 μηνες στα FL, και τωρα σε 1 ωρα εχεις ντυθει fυll 378 απο Twilight Dungeons. Ελα ρε φιλε σοβαρα? Ποσο καιρο παιζεις WoW ? Πρωτη φορα το βλεπεις αυτο? Εδω και 5 χρονια το ιδια ειναι. Στο LK 3.3 τα ιδια δεν ειχαμε ? Σε καθε patch και expansion γινεται οutdated to top gear, χαιρω πολυ.. Σας αρεσει η οχι , χωρις το χρημα των casuals η Blizzard απλα δεν θα υπηρχε. Και μην ξεχνατε οτι και αρκετοι hardcore μπορει να παραγινουν casual σε καποια φαση. Τη πρωτη μερα του patch ,εκατσα 2-3 ωρες το βραδι , που βρηκα λιγο χρονο και εβγαλα τα 3 dugneons + to LFR achievement για 4 πρωτα bosses. E λοιπον το γουσταρα!. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Πέρα από το γεγονός πως ντύσανε όλους τους casual σε μισή μέρα με το gear που πάλευαν οι άλλοι στα firelands μήνες, με τα 378ilvl items στα νέα instance στην ουσία καταργούν εντελώς τα firelands, έστω σαν ένα σκαλοπάτι κάποιου που φτιάχνει gear. Όταν έβαλαν τα ZA/ZG με 353 items, υπήρχε κόσμος που έτρεχε BWD/BOT για να ετοιμάσει κάπως gear πριν μπει στα firelands, τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέξει κάποιος fl. Βασικά αυτό είναι όλο το ζητούμενο, ότι δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση, όχι ότι ενδιαφέρει την Blizzard αυτό βέβαια. μου αρεσει που καποιοι και καλα hardcore γκρινιαζουν παλι... 1) LFR .. τι σε κοφτει ρε φιλε ? Νορμαλ και HC still there...Επιτελους ολοι μπορουν να δουν το end content αν δεν εχουν dedicated χρονο. Μην που πεις για το λοοτ, σιγα το λοοτ 384, απο vp τιγκαρεις 397. 2) τζαμπα epics ? εγω πληρωνω, ειμαι ο πελατης, και ναι απαιτω και γουσταρω 378 μωβ για πλακα. Υπαρχουν 410, Τ13 και legendaries για τους αλλους.. 3) Καποιος ειπε οτι σκιζοταν 3 μηνες στα FL, και τωρα σε 1 ωρα εχεις ντυθει fυll 378 απο Twilight Dungeons. Ελα ρε φιλε σοβαρα? Ποσο καιρο παιζεις WoW ? Πρωτη φορα το βλεπεις αυτο? Εδω και 5 χρονια το ιδια ειναι. Στο LK 3.3 τα ιδια δεν ειχαμε ? Σε καθε patch και expansion γινεται οutdated to top gear, χαιρω πολυ.. Σας αρεσει η οχι , χωρις το χρημα των casuals η Blizzard απλα δεν θα υπηρχε. Και μην ξεχνατε οτι και αρκετοι hardcore μπορει να παραγινουν casual σε καποια φαση. Τη πρωτη μερα του patch ,εκατσα 2-3 ωρες το βραδι , που βρηκα λιγο χρονο και εβγαλα τα 3 dugneons + to LFR achievement για 4 πρωτα bosses. E λοιπον το γουσταρα!. Φίλε μου, θα συμφωνήσω σε όλα αυτά που λες, εκτός από το 3ο. Ακόμη και οι semi-hardcore φάγαμε πολλούς μήνες και ώρες για να πάρουμε αυτά τα 378 και θα συνεχίζαμε να τρώγαμε. Όχι ότι με χάλασε ιδιαίτερα που μπήκα μέσα στα new instances και πήρα και gun και ασπιδούλα 378 που ήθελα, αλλά όπως και να το κάνουμε θα μπορούσε να έχει το ενδιάμεσω στάδιο (πχ 372 όπως στα heroic BoT, BwD, ToFW). Εν πάσει περιπτώσει, όταν βλέπει μία εταιρεία ότι χάνει 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και διαφαίνεται ότι αυτό είχε να κάνει με το ότι δεν υπήρχαν εύκολα new instances (όπως τα Zandalari) τότε προφανώς και θα μειώσουν την δυσκολία. Αλλά πλέον το κατάντησαν γελοίο. Όπως είπε κι ένας φίλος, στο HoR στον LK έτρωγες ξύλο γενναίο για να το βγάλεις και ήταν πράγματι ένα από τα δυσκολα instances ενώ υπήρχαν και πανεύκολα όπως και μετρίου δυσκολίας. Τα ίδια θα μπορούσαν να κάνουν κι εδώ. Οκ, δώσε στον casual τη δυνατότητα να δει πράγματα, να τα περάσει, αλλά ρε Bliz, υπάρχουν casual παίχτες και παίχτες παλτά. Δηλαδή αυτό είναι ντροπή ακόμη και για τους casual που τουλάχιστον μπορεί να μην έχουν χρόνο αλλά νιώθουν σαν παίχτες. Το ότι είδα να ντύνονται άτομα τα οποία δεν μπορούσαν να ρίξουν ούτε Magmaw γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι η φωτιά στο έδαφος είναι κακό πράγμα και δεν συνίσταται για να ψήνουν λουκάνικα μου ήρθε κάπως. Θα μπορούσαν να βάλουν ένα γελοίο (που θα έδινε 372 μώβ, δεν με ενδιαφέρει το χρώμα), ένα μέτριο που θα έδινε 378 κι ένα δύσκολο που θα έδινε 384 (όπως και το LFR). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Έχετε ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι συζητήσεων εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Όταν έγραφα epic, δεν εννοούσα τα μωβ, γιατί χθες έβαλα και κάτι μωβ 264 στη Void bank. Epic πλέον είναι τα items με ilvl 378 και πάνω. Και δεν είπα ότι κακώς το έκαναν, αλλά έπρεπε να υπάρχει και μία στοιχειώδης δυσκολία. Μια ζωή στα άκρα αυτή η Blizzard. Χαροπάλευες 1 ώρα και στα Dead mines και μόλις ένα χρόνο μετά τρέχεις τα νέα instances σε ένα τέταρτο και με τα quests ντύνεσαι από την κορυφή ως τα νύχια με 378 με αποτέλεσμα να μην έχεις κανένα κίνητρο να δεις προηγούμενα raids. Εγώ π.χ. που απείχα από το παιχνίδι και δεν έχω πατήσει σε raid, τώρα που επανήλθα θα ήθελα να δω τα Firelands που είναι και το πλέον πρόσφατο raid, αλλά δεν πρόκειται να το κάνω πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 και ομως θα μου αρεσε να ξανα παω Black temple για το χαβαλε καθως και SSC - TK ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά αυτό είναι όλο το ζητούμενο, ότι δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση, όχι ότι ενδιαφέρει την Blizzard αυτό βέβαια. Φίλε μου, θα συμφωνήσω σε όλα αυτά που λες, εκτός από το 3ο. Ακόμη και οι semi-hardcore φάγαμε πολλούς μήνες και ώρες για να πάρουμε αυτά τα 378 και θα συνεχίζαμε να τρώγαμε. Όχι ότι με χάλασε ιδιαίτερα που μπήκα μέσα στα new instances και πήρα και gun και ασπιδούλα 378 που ήθελα, αλλά όπως και να το κάνουμε θα μπορούσε να έχει το ενδιάμεσω στάδιο (πχ 372 όπως στα heroic BoT, BwD, ToFW). Εν πάσει περιπτώσει, όταν βλέπει μία εταιρεία ότι χάνει 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές και διαφαίνεται ότι αυτό είχε να κάνει με το ότι δεν υπήρχαν εύκολα new instances (όπως τα Zandalari) τότε προφανώς και θα μειώσουν την δυσκολία. Αλλά πλέον το κατάντησαν γελοίο. Όπως είπε κι ένας φίλος, στο HoR στον LK έτρωγες ξύλο γενναίο για να το βγάλεις και ήταν πράγματι ένα από τα δυσκολα instances ενώ υπήρχαν και πανεύκολα όπως και μετρίου δυσκολίας. Τα ίδια θα μπορούσαν να κάνουν κι εδώ. Οκ, δώσε στον casual τη δυνατότητα να δει πράγματα, να τα περάσει, αλλά ρε Bliz, υπάρχουν casual παίχτες και παίχτες παλτά. Δηλαδή αυτό είναι ντροπή ακόμη και για τους casual που τουλάχιστον μπορεί να μην έχουν χρόνο αλλά νιώθουν σαν παίχτες. Το ότι είδα να ντύνονται άτομα τα οποία δεν μπορούσαν να ρίξουν ούτε Magmaw γιατί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι η φωτιά στο έδαφος είναι κακό πράγμα και δεν συνίσταται για να ψήνουν λουκάνικα μου ήρθε κάπως. Θα μπορούσαν να βάλουν ένα γελοίο (που θα έδινε 372 μώβ, δεν με ενδιαφέρει το χρώμα), ένα μέτριο που θα έδινε 378 κι ένα δύσκολο που θα έδινε 384 (όπως και το LFR). Δηλαδή τώρα εσένα σε πείραξε που δεν τρως ξύλο στα ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ dungeons στο 3ο patch του Cataclysm και παίρνεις 378 ilvl και ότι από τα 3 dungeons που έκαναν, δεν έκαναν το ένα πιο εύκολο το άλλο λίγο πιο δύσκολο και το άλλο δυσκολότερο. Σκέψου τι προβλήματα θα δημιουργούσε αυτό.... Συγγνώμη αλλά εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί να είναι δύσκολα ΑΥΤΑ τα dungeons. Μην κολλάτε στη λέξη dungeons. Αυτά είναι ένα σκαλοπάτι μετά τα προηγούμενα, για κάποιον που έχει σταματήσει να παίζει, για κάποιον χαλαρό κτλ, να πάρει μερικά αντικείμενα για να μπει στο LFR να δει και αυτός το raid. ΔΕΝ είμαστε πια ούτε στο BC (που τα dungeons εξυπηρετούσαν το βήμα ΓΙΑ να κάνει κανείς raid [να πάρει gear και experience από δυσκολία] ούτε στο WOTLK που επίσης κάπως έτσι ήταν τα πράγματα μέχρι το ToC οπότε μπήκε το heroic raiding στο παιχνίδι. Τα dungeons πλέον έχουν ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ απ' οτι παλιά, ακόμα και διαφορετικό σκοπό από την αρχή του cata. Πλέον είναι για να πάρεις gear για να χρησιμοποιήσεις γρήγορα το LFR. Καλώς ή κακώς. (καλώς κατ'εμέ, Δε γίνεται να περιορίζεις τον non-hardcore σε ατελείωτα dungeons), Επίσης έχουν κάποιους μηχανισμούς που παραπέμπουν σε raid bosses. Καμία σχέση η δυσκολία βέβαια ΑΛΛΑ ας πούμε "μαθαίνει" κάπως τους παίκτες και τους παρέχει τα εφόδια (gear) για να πάει καλά το LFR. Και ΑΦΟΥ βγάλουν το LFR να πάνε σε normal και ίσως heroic raiding. Άλλωστε το LFR δεν έχει και ilvl requirement 372? Δεν το έχω προσέξει. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται, ποτέ δε θα είναι όλοι χαρούμενοι, πάντα θα υπάρχει γκρίνια από τη στιγμή που το παιχνίδι αλλάζει και εξελίσσεται. Έτσι δεν είναι και στην πραγματική ζωή; Ακούς τους μεγαλύτερους να σου πρήζουν τα @@ "Εμείς τότε χρόνια δύσκολα..." και αμέσως ό,τι και να κάνεις εσύ, είστε λίγος μπροστά τους και εν μέρει αυτό ισχύει. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα δεν είναι καλύτερα από τότε. Οι αλλαγές ανέκαθεν τρόμαζαν τον κόσμο αλλά ειδικά στο wow θα έπρεπε να το έχουμε συνηθίσει Όποιος έχει καλύτερες ιδέες ας πάει να τις πει στα official forums να πάω να τον υποστηρίξω! Αλλά προς το παρόν, σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, δεν έχω ακούσει καλύτερη ιδέα. Για άλλα το συζητάμε και πολύ αν θέλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν εχει νοημα για μενα το θεμα ενδιαμεσου entry level epic. Θα ηταν ενα ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ. Υπηρχε παντα ο διαχωρισμος casual με hardcore: Epic entry = 378 (casual player, if raiding = LFR only) Normal Raid/VP = 397 (semi ?, ποιο κοντα στο casual raider παρα στο hardcore..) Progress(HC Raid) = 410/416 (hardcore) Ε τωρα στο 2ο σταδιο που ειναι semi hardcore (δεν ειναι casual παντως και σιγουρα απεχει μακρααααν απο το hardcore), οι γκρινιες ειναι περισοτερες αλλα πρεπει να ευχαριστησεις και τους 2. Και παλι το gear 397 farm, θα γινει πιο γρηγορα απο οτι απο εναν casual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 και ομως θα μου αρεσε να ξανα παω Black temple για το χαβαλε καθως και SSC - TK ... Ήθελα να τα σολάρω με τον dk αλλά δεν παίζει ρε γμτ! Καλά, καμία σύγκριση με το ΞΥΛΟ που έτρωγα στο HoR, ζήτω οι casuals. Απλά όπως προείπε ο σόουλτέικερ(νομίζω) βλέπω κάτι παλικάρια ΠΑΛΤΑ. Με ilvl στο 360 και κάνουν 10-13κ dps. Ε, όχι... Δεν βαριέσαι... Ενδόμυχα την βρίσκω σαν τανκ να κάνω περισσότερο τάματζ από τα dps! Σήμερα το βράδυ λέω να πάω και με τον lock μου, που ελέω queue τον έχω μετατρέψει σε alt... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ξεχωρίσουν τους Casual players από τα παλτά. Και εν πάσει περιπτώσει, το βασικό θέμα δεν είναι να το κάνουν αδύνατο το 3ο instance αλλά να δώσουν κάποιο στοιχείο δυσκολίας. Τώρα, όσο παλτό κι εάν είσαι, εάν πέσει με μία ομάδα που είναι μέτρια απλά το βγάζεις με λίγη παραπάνω ώρα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω παίχτες που τους διαχωρίζεις τα mobs για να τα κάνουν cc, να τους λες ότι το αστέρι είνσι για sap και το φεγγάρι για sheep και να κάνουν sap και sheep το mob που δεν έχεις κάνει mark. Η να λές στον hunter να κάνει cc και αντί για την παγίδα να ρίχνει τον πάγο... Ε, όχι ρε παιδιά, συγνώμη, όχι. Είπαμε να μπαίνουμε για να παίζουμε, όχι για να καίμε τα νεύρα μας... Τες πα, ας δούμε πώς θα τρέξει το θέμα, καθότι είναι πολύ νωρίς (όταν θα ξεκινήσουν τα raids θα υπάρξει σίγουρα διαφορά) αλλα από την άλλη διαλύεις και την έννοια του LFR. Γιατί κακά τα ψέματα, συνήθως δεν βρίσκεις εύκολα κόαμο που νιώθει, πόσο μάλλον σε 25άρι. Κάποια στιγμή που θα σταματήσουν αυτοί που νιώθουν γιατί θα αρχίσουν τα βασικά raids και θα μπαίνουν μέσα κυρίως παλτά, να δω και τους casual τι θα λένε. Ελπίζω να διαψευστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Αληθεια με το LFR τι γινεται; Εχει πιασει ή ειναι όπως τα περιέγραφα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα το είδα. Ρε soultaker, γιατί παλικάριμ alliance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα το είδα. Ρε soultaker, γιατί παλικάριμ alliance? Έπεσα θύμα των όμορφων αυτιών των nelf φίλε μου... Τι να κάνω, δηλώνω αθεράπευτα ρομαντικός και ερωτευμένος με τα night elves Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δεν κατάλαβα, είπε κανείς τπτ για τους Alliance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Αληθεια με το LFR τι γινεται; Εχει πιασει ή ειναι όπως τα περιέγραφα; Είναι pew pew και easy loot so simple καμία σχέση με το κανονικό raid και σου βρίσκει group σε 2 3 λεπτά αν ειναι και απογεύμα ακόμα καλύτερα , τουλάχιστον ετσι ειναι στον δικό μου server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως θες να πεις battlegroup? Με το battegroup δεν ζευγαρώνεις;; Εγώ έχω και twilights hammer, ζήτω οι ελληνάρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις