lefteris210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κανενα αξιολογο Guild σε pve server με 18+ ηλικια υπαρχει ? ξεκιναμε απο την αρχη εγω με την γυναικα μου και ψαχνουμε καποιο guild. edit 1: πριν ξανανοιξω το account μου επαιζα με την starter edition που σε σταματαει στα 20lvl, εφοσον ανοιξα το account μου ηθελα να κανω merge τον char του starter edition στο κανονικο account και δεν μου το εκανε , μήπως γνωριζει κανεις εαν θελει 2 κανονικα account's και οχι το 1 starter edition για να γινει το merge? edit 2: ποια η διαφορα οι σερβερς new players με τους αλλους? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 κανενα αξιολογο Guild σε pve server με 18+ ηλικια υπαρχει ? ξεκιναμε απο την αρχη εγω με την γυναικα μου και ψαχνουμε καποιο guild. edit 1: πριν ξανανοιξω το account μου επαιζα με την starter edition που σε σταματαει στα 20lvl, εφοσον ανοιξα το account μου ηθελα να κανω merge τον char του starter edition στο κανονικο account και δεν μου το εκανε , μήπως γνωριζει κανεις εαν θελει 2 κανονικα account's και οχι το 1 starter edition για να γινει το merge? edit 2: ποια η διαφορα οι σερβερς new players με τους αλλους? ευχαριστω Καλησπέρα φίλος, Καταρχήν οι PvE με τους PvP servers έχουν μοναδική διαφορά τα contest territories, οπότε υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου και γιατί ζητάς PvE server? Το δικό μας το guild (Warriors of Wrath) φεύγει από τον Genjuros μέσα στο Δεκέμβρη και πηγαίνει Ravencrest (τον 2ο παγκοσμίος καλύτερο server με τεκμήρια του wowprogress.com) και τηρούμε το +18 strict στο guild. Οπότε εάν θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις εκεί και ερχόμενοι εμείς να σας βρούμε εκεί και να κάνετε join. Για το πρώτο edit δεν έχω κάτι να σου πω, ίσως κάποιος από τους υπόλοιπους να μπορεί να σου απαντήσει Για το δεύτερο, απλά η Blizzard προσπαθεί σε low population servers να βάζει τους new players. Μόνο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 PvE για να μην εχουμε gank εν ωρα level up και questing..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 PvE για να μην εχουμε gank εν ωρα level up και questing..... Οκ, λογικό αυτό που αναφέρεις, ασχέτως εάν το leveling είναι πλέον ότι πιο απλό υπάρχει και με τα territories να είναι παραπάνω από ένα που μπορούν να σου δώσουν τα levels (εκτός από το ότι πλέον κάνεις Power leveling μέσω συνεχόμενων instances). Εν πάσει περιπτώσει, ο καλύτερος PvE που μπορείς να πάς είναι ο Silvermoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 o Ravencrest ειναι PVP? χμμμ...μολις τωρα ειδα οτι ειναι pvp και μαλιστα full population θα ειναι πολυ ωραιος λογικα ο σερβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα φίλος, Καταρχήν οι PvE με τους PvP servers έχουν μοναδική διαφορά τα contest territories, οπότε υπάρχει κάτι πολύ συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου και γιατί ζητάς PvE server? Το δικό μας το guild (Warriors of Wrath) φεύγει από τον Genjuros μέσα στο Δεκέμβρη και πηγαίνει Ravencrest (τον 2ο παγκοσμίος καλύτερο server με τεκμήρια του wowprogress.com) και τηρούμε το +18 strict στο guild. Οπότε εάν θέλεις μπορείς να ξεκινήσεις εκεί και ερχόμενοι εμείς να σας βρούμε εκεί και να κάνετε join. Για το πρώτο edit δεν έχω κάτι να σου πω, ίσως κάποιος από τους υπόλοιπους να μπορεί να σου απαντήσει Για το δεύτερο, απλά η Blizzard προσπαθεί σε low population servers να βάζει τους new players. Μόνο αυτό. ωραιος φιλε και ravencrest ειμαι αν ειναι 8α τα πουμε οταν κανετε transfer...το guild ειναι μονο ελληνες ή εχει τα παντα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Φαντάσου τώρα να κάνεις camp Aeonaxx σε full pvp server..... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λέμε.... απλά περαστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ωραιος φιλε και ravencrest ειμαι αν ειναι 8α τα πουμε οταν κανετε transfer...το guild ειναι μονο ελληνες ή εχει τα παντα?? Το guild είναι international, βέβαια, οι περισσότεροι είναι Έλληνες (λόγω genjuros βέβαια) αλλά τα πάντα είναι στα αγγλικά, από το external forum, μέχρι το gchat etc. Με το καλό, όταν θα έρθουμε θα σε περιμένουμε (με application γίνεται η προσέγγιση στο external). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τα έπικ είναι τσάμπα εδώ και 2 patch. Τώρα παραέγινε το τσάμπα. Έπαιξα ένα 6ωράκι και είμαι full 378. Τι έγινε ρε παιδιά? (που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος) Τα νέα instances δε είναι τρεις φορές πιο εύκολα από τα instances του Wotlk. Ειδικά στο Hall of Reflections έτρωγες και κάμποσες σφαλιάρες, ειδικά στο πρώτο boss. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε να ντυθώ σε μισή μέρα και έχοντας μαζέψει 1000 valor και γύρω στα 2k Justice points για να πάρω το Tier, αλλά περίμενα μεγαλύτερη δυσκολία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε μου είναι όπως το είπε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ και νομίζω ότι το είπε καλύτερα! To 90% της ανθρωπότητας έχει σταματήσει να προσπαθεί. Για κάτι καλύτερο, κάτι παραπάνω, κάτι που να αξίζει.. Οπότε και οι εταιρίες απλά προσαρμόζονται! Είχα δει ένα σχόλιο σε φόρουμ της blizz. "Τα νέα dungeons είναι απλά πολύ εύκολα. ΓΙΑΤΙ BLIZZARD? Τα zandalari ήταν τόσο ωραία στημένα, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας." Και του απάντησε ο άλλος από κάτω "Γιατί "λόγω της δυσκολίας των zandalari χάσανε 1κατομύριο κόσμο" ξερωγώ! eδit! Πρώτo ποστ στη σελίδα, YAYYYY!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Τώρα παραέγινε το τσάμπα. Έπαιξα ένα 6ωράκι και είμαι full 378. Τι έγινε ρε παιδιά? (που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος) Τα νέα instances δε είναι τρεις φορές πιο εύκολα από τα instances του Wotlk. Ειδικά στο Hall of Reflections έτρωγες και κάμποσες σφαλιάρες, ειδικά στο πρώτο boss. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε να ντυθώ σε μισή μέρα και έχοντας μαζέψει 1000 valor και γύρω στα 2k Justice points για να πάρω το Tier, αλλά περίμενα μεγαλύτερη δυσκολία... (EDIT: Πήρες το προηγούμενο tier με JP εκτός και αν έκανες LFR οπότε πήρες το καινούριο) Αν θες δυσκολία, δοκίμασε τα raids σε heroic modes. Καλώς ή κακώς (καλώς κατ' εμέ) τα dungeons δεν είναι όπως στο BC. Τέλος, άλλαξαν οι εποχές. Πάνε και μερικά χρόνια από τότε. Είναι λογικό όπως και να το δεις. Η μεγαλύτερη βάση του wow πληρώνει και θέλει να βλέπει το περιεχόμενο. Από την άλλη κάποιοι θέλουν αυξημένη δυσκολία και φυσικά αυξημένη ανταμοιβή! Εμένα μ'αρεσει η διαβάθμιση τις δυσκολίας από LFR σε Normal σε Heroic raid. Να βλέπουν και οι χαλαροί όλο το περιεχόμενο και οι hardcore να παίζουν μπάλα στο heroic, αυτό είναι το σωστό, όλοι χαρούμενοι (λέμε γιατί όταν μιλάμε για WoW ό,τι μα Ο,ΤΙ και να κάνουν, κάποιοι θα βγουν και θα πουν " ΑΑΑΑ ΚΑΚΗ BLIZZARD ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΑΘΘΘΘ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΥΟ WOW! ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΗΤΕΣ κλπκλπκπλ"). Από την άλλη τα dungeons είναι εισαγωγικά τόσο στην ιστορία όσο και στο gear αλλά και στα mechanics από τα boss fights στα raids. Μια χαρά και εκεί. Άλλα τα dungeons του BC άλλα τα dungeons αυτά. Το μόνο κοινό είναι ότι είναι dungeons. H φιλοσοφία πίσω αυτά είναι τελείως διαφορετική και εξηγήθηκε παραπάνω. Διαφώνω με τα σχόλια "τζάμπα επικ". Το epic item lvl είναι μια κατηγορία. Και επειδή είναι ΕΠΙΚ? Ε ΚΑΙ?! Τι να έδιναν τα dungeons δηλαδή? Σου δίνουν αντίστοιχο gear με αυτό από το normal ilvl του ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ patch. Το ό,τι ένα αντικείμενο είναι χρώματος μωβ (έλεος τι κάθομαι να εξηγώ) δε σημαίνει ΠΡΟΦΑΝΩΣ ότι είναι και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ένα σπάνιο και δύκολο να αποκτήσεις αντικείμενο. Είναι μωβ γιατί δε γίνεται ΣΕ ΚΑΘΕ patch του ίδιου expansion να αλλάζουν τα χρώματα από τα μικρότερα ilvls. Υπάρχει μια συνέχεια. Έτσι ήταν και από Vanilla -> BC. Το κάνουν σε κάθε expansion, να εμφανίζονται αντίκειμενα πράσινα και μπλε καλύτερα από τα μωβ του προηγούμενου expansion. Ντάξει, αρκετά. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ να γίνεται όλη αυτή η φασαρία μόνο και μόνο για τα χρώματα. Λες και αν έδιναν μπλε αντικείμενα τα dungeons με ίδιο ilvl όλοι θα έλεγαν "ααα, εντάξει, δυσκόλεψε το παιχνίδι, μπράβο blizzard, δε μας δίνει τζάμπα επικ"....... Εγώ πιστεύω θα έλεγαν "μα καλά βλάκες είναι; 378 το ένα και είναι μωβ 378 το άλλο και είναι μπλε. GG blizzard. Πάλι μ@....ια έκανες." Για να τελειώνουμε. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ EPIC είναι πλέον τα ilvl 410 αντικείμενα (άντε και τα 397), δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Και ναι, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακό που κάποιος μπορεί να ντυθεί σε 6 ώρες με 378. Καθόλου όμως. Και όχι, δε με χαλάει καθόλου που το παιχνίδι είναι πιο φιλικό σε casual παίκτες και ας κάνω raid σε heroic. Όλοι πρέπει να απολαμβάνουν αυτά που πληρώνουν. Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν γίνεται κριτική για αυτά, ο κόσμος ξεχνάει άλλα σημαντικά προβλήματα που έχει το παιχνίδι τα οποία χρειάζονται βελτίωση! Φιλικά πάντα ε; edit 2 Φιλε μου είναι όπως το είπε ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ και νομίζω ότι το είπε καλύτερα! To 90% της ανθρωπότητας έχει σταματήσει να προσπαθεί. Για κάτι καλύτερο, κάτι παραπάνω, κάτι που να αξίζει.. Οπότε και οι εταιρίες απλά προσαρμόζονται! Είχα δει ένα σχόλιο σε φόρουμ της blizz. "Τα νέα dungeons είναι απλά πολύ εύκολα. ΓΙΑΤΙ BLIZZARD? Τα zandalari ήταν τόσο ωραία στημένα, με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας." Και του απάντησε ο άλλος από κάτω "Γιατί "λόγω της δυσκολίας των zandalari χάσανε 1κατομύριο κόσμο" ξερωγώ! eδit! Πρώτo ποστ στη σελίδα, YAYYYY!! ωραία η εικόνα. όντως σε πολλά παιχνίδια είναι έτσι. Αλλά το αντίστοιχο με το 1994 στο wow σήμερα είναι το heroic raiding και ειδικά τελευταία bosses. Και πίστεψέ με, εκεί τα πράγματα είναι όντως έτσι και χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γενικότερα θα λυνόταν μεγάλο προβλημα αν εδιναν μπλε αντικειμενο στα hcs και ας ήταν 378, αν εδιναν μωβ 385 στα raid και 392 στα hc raids τα οποια θα ήταν πορτοκαλι ξερεγω... Πραγματικα πολλα προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γενικότερα θα λυνόταν μεγάλο προβλημα αν εδιναν μπλε αντικειμενο στα hcs και ας ήταν 378, αν εδιναν μωβ 385 στα raid και 392 στα hc raids τα οποια θα ήταν πορτοκαλι ξερεγω... Πραγματικα πολλα προβληματα. Έλα ντε. Άλλα προβλήματα δεν έχει το wow...αυτά μας μάραναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Κολλάτε στο χρώμα του item; Γιατί; Το μωβ χρώμα στο gear κάααααποτε αντιπροσώπευε τους τιτάνιους αγώνες κάποιου να το αποκτήσει. Τώρα το χρώμα, μιας κ έχει περάσει στο "υποσυνείδητο" του παίχτη, δεν έχει και τόση σημασία όσο το ilvl και το gear level. Μωβ = επικ = γαμάτο. Η και όχι. Εφόσον δεν θέλει κόπο δεν είναι γαμάτο, είναι απλά κάτι που έχει περάσει στη νοοτροπία μας σαν κάτι γαμάτο, κάποτε όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Γι' αυτόν ακριβως το λογο το ανεφερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις