Soultaker1979 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Κι εγώ ελπίζω να τα δω το βραδάκι, για πείτε ρε παιδιά, θέλει να κάνεις κάποια quests νωρίτερα; Ή μπαίνεις αέρα πατέρα μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οχι δεν χρειάζεται κατι μπαίνεις κατευθείαν μεσα και στο καθε ενα εχει quests με rewards 378 item lvl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οχι δεν χρειάζεται κατι μπαίνεις κατευθείαν μεσα και στο καθε ενα εχει quests με rewards 378 item lvl Σε ευχαριστώ φίλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τραγικό το γεγονός πως τα conquest points πλέον είναι όλα available από απλά bg μέχρι το weekly cap. Θα ντυθούν όλοι οι semi afk στα flags, θα ψοφήσουν οι αρένες και τα rated, δηλαδή τι σκεφτόντουσαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απλα αρχισε παλι τα τζαμπα επικ ....καιρος ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τα έπικ είναι τσάμπα εδώ και 2 patch. Το θέμα είναι πως αυτός που τρέχει αρένες και rbg θα έχει ίδιο gear με τον κάθε καθυστερημένο που μπαίνει afk στα regular bg. edit, μαλακίες λέω, δεν είχα καταλάβει σωστά. Δίνει στο πρώτο απλό bg τα 100 conquest που μέχρι τώρα έδινε σε όλη την εβδομάδα (25/day). Από εκεί και πέρα αρένα και rbg. ΑΑΑ. Ξανά edit, δε λέω και τόσο μαλακίες, (πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού έχω πάντα δίκιο). 100conq. / day από regular bg, που σημαίνει 700 conquest την εβδομάδα, σχεδόν το μισό δηλαδή weekly cap (αν δε το έχεις ανεβάσει λόγω rate). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2011 από liopyr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια για ποιό nerf έλεγαν για τους DK blood PVP για να καταλάβω,διότι πάλι εχθες alterac valley με κοπανούσαν 4 ατομα επι 1 λεπτό σχεδόν και δεν έπεφτα με τιποτα με τα 198Κ buffarismenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Το μόνο κακό είναι ότι όλοι εμείς που τρέχαμε σαν τους μλκς στα FL για να ρίξουμε τα bosses και να ντυθούμε ξαφνικά γίναμε ίσα κι όμοια με αυτούς που βάλανε τις 7 μέρες τσάμπα και πήρανε όλα τα 378 που κυκλοφορούσαν στα new instances (τα οποία είναι εκπληκτικά και πανέμορφα, αλλά πολύ πολύ εύκολα - ίσως κι επίτηδες όμως για να γλυκάνουν τον κόσμο και να συνεχίσουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πέρα από το γεγονός πως ντύσανε όλους τους casual σε μισή μέρα με το gear που πάλευαν οι άλλοι στα firelands μήνες, με τα 378ilvl items στα νέα instance στην ουσία καταργούν εντελώς τα firelands, έστω σαν ένα σκαλοπάτι κάποιου που φτιάχνει gear. Όταν έβαλαν τα ZA/ZG με 353 items, υπήρχε κόσμος που έτρεχε BWD/BOT για να ετοιμάσει κάπως gear πριν μπει στα firelands, τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέξει κάποιος fl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Για την εμπειρία ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ερωτηση. Εφοσων μπορεις να λουταρεις τα bosses στο LFR μονο μια φορα τη βδομαδα, γιατι οι Paragon εχουν 17-18 kills στο καθε boss? Και πως καποιοι απο αυτους εχουν ηδη το 4set απτα tier του FLR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Ερωτηση. Εφοσων μπορεις να λουταρεις τα bosses στο LFR μονο μια φορα τη βδομαδα, γιατι οι Paragon εχουν 17-18 kills στο καθε boss? Και πως καποιοι απο αυτους εχουν ηδη το 4set απτα tier του FLR? Να lootάρεις μπορείς μόνο μία φορά τη βδομάδα. Να ρίξεις boss μπορείς άπειρες, αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου. Σε guild run πρέπει να ντυθούν όλοι, οπότε λογικό δεν είναι να έχουν 17-18 kills ο καθένας? Τώρα όσον αφορά τα tiers, δεν γίνεται να δώσεις αν θέλεις το loot σε άλλον που είναι μέσα στο raid, όπως γίνεται στα instances μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο που με μπερδευει ειναι το εξης. Απο τι στιγμη που ριχνεις το boss και βλεπεις το loot, τελος, πας για την επομενη βδομαδα. Παρεις δε παρεις item. Οποτε πως γινεται αυτοι να εχουν τα tier τοσο γρηγορα? ( Και να εχουν lootarei κοντα 100+ items μεσα σε 6 ωρες απτο LFR?) Οχι, μπορεις να κανεις trade μονο σε eligible raid members. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο που με μπερδευει ειναι το εξης. Απο τι στιγμη που ριχνεις το boss και βλεπεις το loot, τελος, πας για την επομενη βδομαδα. Παρεις δε παρεις item. Οποτε πως γινεται αυτοι να εχουν τα tier τοσο γρηγορα? ( Και να εχουν lootarei κοντα 100+ items μεσα σε 6 ωρες απτο LFR?) Σίγουρα ισχύει αυτό? Εγώ γιατί νομίζω ότι μόνο αν πάρεις loot πας για την επόμενη βδομάδα? Δηλαδή, πάρεις δεν πάρεις πούλος? Δεν μου φαίνεται λογικό. Οχι, μπορεις να κανεις trade μονο σε eligible raid members. Ωραία, από τη στιγμή που είναι guild run ποιο είναι το πρόβλημα με τα eligible raid members? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Σίγουρα ισχύει αυτό? Εγώ γιατί νομίζω ότι μόνο αν πάρεις loot πας για την επόμενη βδομάδα? Δηλαδή, πάρεις δεν πάρεις πούλος? Δεν μου φαίνεται λογικό. Οποτε σπαμαρεις το LFR μεχρι να σου κατσει loot? Οποτε καθε βδομαδα ειναι στανταρακι το loot απτο LFR? Ωραία, από τη στιγμή που είναι guild run ποιο είναι το πρόβλημα με τα eligible raid members? Εχω την εντυπωση οτι εφοσων κανεις δεν ειναι eligible τοτε κανεις δε μπορει να lootarei, προφανως κανω λαθος σε αυτο βλεποντας τους paragon να lootarουν το συμπαν σημερα. edit : http://blue.mmo-champion.com/topic/208036/lfr-loot-exploit-is-so-bad-free-tier-for-all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις