BlackScorpionX Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 κάνα λινκ να δούμε τις αλλαγές έχουμε? http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/feature/talent-calculator
stefanos9 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω τα αλλα classes , αλλα τα druids τα βελτιωσαν πολυ... εχουν quad spec, change role(heart of the wild), symbiosis !, Wild Mushroom Bloom για Resto,...
tehAllantin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Έχω να ανεβάσω SP αρκετό καιρό, πλέον δεν παίζω δεν ασχολούμαι γενικά, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι shadow πας μετά από κάποια level (21 αν θυμάμαι καλά). Επίσης δοκίμασε (αν είσαι μικρό level) να χρησιμοποιείς πολύ το wand. Δεν ξέρω και τι level είσαι, δεν μας είπες. εχεις να ανεβάσεις SP απ'το 1.4.3?? Εγώ ανέβηκα μέχρι τα 40 με dungeons βέβαια και με full heirloom οπότε η διαφορά στο μάνα με το παλικάρι θα ήταν μεγάλη.. Το rotation του SP μέχρι τα 32 είναι Μind Blast > Mind Flay > Mind Flay, άαααντε κ ένα τρίτο Mind flay.Λογικα μέχρι τότε το mob θα πρέπει να πεθάνει. Μετά τα 32 που παίρνεις το Shadow Word: Death πάνε και πάρε και το Glyph of Spirit tap (http://www.wowhead.com/item=45757/glyph-of-spirit-tap) όπου κάθε φορά που σκοτώνεις κάποιον με το SW:Death παίρνεις πίσω μία μεγάλη ποσότητα του μάνα σου πίσω. Αυτά. Επίσης ΠΑΝΕ DISC ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟY, να μπαίνεις ως healer στα dungeons... Έχει και αρκετά καλό dps στα Low lvls με το Evangelism. Mιλάμε για 20% περισσότερο dmg και 30% less mana cost!
stefanos9 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 patch 4.3 EU active αυτη τη Τεταρτη (30/11) Full VP gear ilvl397 απο valor QM vendor...
lefteris210 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω για της απαντησεις παιδια , με βοηθησατε παρα πολυ και γλυτωσε το delete ο ερμος ο priest χαχα. αν ανεβαινω με dungeon's και δεν κανω quests , θα εχω καπου προβλημα? πχ δεν θα εχω gold ή κατι αλλο ? γιατι βλεπω ανεβαινει αστραπη με dungeon's.
LRoi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω για της απαντησεις παιδια , με βοηθησατε παρα πολυ και γλυτωσε το delete ο ερμος ο priest χαχα. αν ανεβαινω με dungeon's και δεν κανω quests , θα εχω καπου προβλημα? πχ δεν θα εχω gold ή κατι αλλο ? γιατι βλεπω ανεβαινει αστραπη με dungeon's. Άσε τα quests κατά μέρους. Μόνο όταν δεν βρίσκεις κόσμο για dungeons θα κάνεις quests. Μπες μέσα στα dungeons και healαρε μανιωδώς. Ούτε που θα καταλάβεις για πότε γίνεσαι 85.
lefteris210 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Άσε τα quests κατά μέρους. Μόνο όταν δεν βρίσκεις κόσμο για dungeons θα κάνεις quests. Μπες μέσα στα dungeons και healαρε μανιωδώς. Ούτε που θα καταλάβεις για πότε γίνεσαι 85. χαχα ωραιος
pavlos0160 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπα και γω μονο με τον main μου(mage 85) κανω quest και με τον dk μου που που ειναι 81 επειδη αλλαξα server δεν εχει heirloom για να του boostarei το xp...με τον priest(69 disc) και τον warrior(64 prot) που εχουν heirlooms μονο dungeons.....Ξερει κανεις για priest healer τι ειναι καλυτερο disc η holy??
LRoi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μπα και γω μονο με τον main μου(mage 85) κανω quest και με τον dk μου που που ειναι 81 επειδη αλλαξα server δεν εχει heirloom για να του boostarei το xp...με τον priest(69 disc) και τον warrior(64 prot) που εχουν heirlooms μονο dungeons.....Ξερει κανεις για priest healer τι ειναι καλυτερο disc η holy?? Για single target healing επιλέγεις disc. Είναι και διασκεδαστικότερα τα bubbles IMO.
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Στο μεγαλυτερο patch του cata και οι σερβερ ειναι πανω 9:45 περιεργα πραγματα. Εφτιαξε η bliz ? μεχρι το ραδυ θα πεσουν 150 φορες ; Τωρα ανακαλυπτουν bug ?
Soultaker1979 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Χμμ, εγώ αυτό που είδα πάντως ήταν ένα ταχύτατο download σε ότι αφορά το patch, καθώς και το νουμεράκι του patch που έλεγε 4.3.0a!!! Μήπως δεν είναι το full?
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μόλις τέλειωσα και τα 3 καινούργια 5αρια, εχουν κάνει φοβερή δουλειά και στα 3 απο θέμα ιστορίας και χαρακτήρων αλλα για εμενα προσωπικά το well of eternity με τον illidan ειναι μακράν το καλύτερο που έχουν φτιάξει ποτε.
stefanos9 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ναι ακουγεται οτι ειναι φοβερα τα καινουργια dungeons...... να δουμε αν θα τα καταφερω σημερα το βραδι κατα τις 12 να μπω κανα 2ωρο και νανι ...
dismemberer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μόλις τέλειωσα και τα 3 καινούργια 5αρια, εχουν κάνει φοβερή δουλειά και στα 3 απο θέμα ιστορίας και χαρακτήρων αλλα για εμενα προσωπικά το well of eternity με τον illidan ειναι μακράν το καλύτερο που έχουν φτιάξει ποτε. Οντως. Φιλικη συμβουλη για αυτους που τα κανουν πρωτη φορα. Καντε τα με τα ακουστικα στα αυτια και τη μουσικη στο φουλ. Θα γουσταρετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις