Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μάγκες θέλω λίγο βοήθεια γιατί εχω πρόβλημα , παίζω με έναν Priest shadow για leveling και εχω τρομερό πρόβλημα με το mana ξεμένει πολύ εύκολα και δεν έχει κανένα skill να γεμίζει,

έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ

Τι lvl είναι; 800 τρόπους για mana back έχει το shadow priest.

Δημοσ.

Έχω να ανεβάσω SP αρκετό καιρό, πλέον δεν παίζω δεν ασχολούμαι γενικά, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι shadow πας μετά από κάποια level (21 αν θυμάμαι καλά). Επίσης δοκίμασε (αν είσαι μικρό level) να χρησιμοποιείς πολύ το wand. Δεν ξέρω και τι level είσαι, δεν μας είπες.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το WoW και μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού το άπειρο lag παρουσιάζεται (χτυπάει 2-3k ms). Έχω κάνει τα πάντα όλα ,που λένε στο Tech & Support forum, αλλά το πρόβλημα παραμένει σταθερό. Είχε κανείς στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα για το πως να το φτιάξω;

Πιο συγκεκριμένα το lag "συνήθως" εμφανίζεται όταν μπαίνω σε κάποιο Instance και φυσικά το d/c μετά το loading screen είναι αναπόφευκτο.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Τις τελευταίες μέρες έχω ένα πρόβλημα με το WoW και μετά από μερικά λεπτά παιχνιδιού το άπειρο lag παρουσιάζεται (χτυπάει 2-3k ms). Έχω κάνει τα πάντα όλα ,που λένε στο Tech & Support forum, αλλά το πρόβλημα παραμένει σταθερό. Είχε κανείς στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα για το πως να το φτιάξω;

Πιο συγκεκριμένα το lag "συνήθως" εμφανίζεται όταν μπαίνω σε κάποιο Instance και φυσικά το d/c μετά το loading screen είναι αναπόφευκτο.

Ψαξου και με τον ISP σου μην εχει γινει κανα emergency rerouting me Γαλλια. Πριν κανα 2 χρονια εγινε σε μενα, και με βαλαν σε special route, γιατι ειχαν προβλημα με το εξωτερικο για 2μηνες...Αλλα ειμουν στα 900-1Κ ms.

Tωρα με αλλο provider εδω και 1 χρονο ειμαι σταθερα γυρω στα 120ms....250 worst case.

Δημοσ.

ναι ειναι τζαματα !! Τα droods γινονται τωρα πραργματικα quad-spec και αλλαζουν "behaviour" on the fly... Agility<>Intellect conversion τσακ μπαμ εστω και 50%.. οποιος γουσταρει να δοκιμασει κατι αλλο :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...