Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε flash απάντησες πολύ γρήγορα και έκανα διορθώσεις...

Επίσης δεν είδα να σχολιάζεις το πιο σημαντικό που είπα...είναι το πιο φτηνό πράγμα που μπορείς να κανεις ακόμα και από μια βόλτα με το μηχανάκι-αμάξι...

Εκτος και αν δουλεύεις στην δουλειά του μπαμπά και την μαμάς και δεν ξέρεις πως είναι να βγαίνει το χρήμα στης μέρες μας :rolleyes:

Συμφωνώ. Για τα ΠΑΙΔΙΑΝόμιζα ότι μιλούσα με ενήλικα.

Ποιος σου είπε ότι δεν νιώθω παιδί στην ηλικία που είμαι?Ασχετα που δεν είμαι...

Ναι γιατί ο εθισμός είναι μονο για τα παιδιά...βρε που πάμε που πάμε...

Ανοιξε μια εφημερίδα και δες τι γίνετε στον έξω κόσμο με τους χιλιάδες εθισμούς που υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο και άσε τον κόσμο του wow...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος έπαιξε wow και δεν κόλλησε έστω για 1 μήνα και αυτό το μήνα να κάηκε τότε για εμένα δεν έπαιζε wow αλλά έψαχνε να βρει λουλουδάκια στα χωράφια.(έχει και μπόλικα)

Είναι πολύ εύκολο να κολλήσεις με το wow και BlackScorpionX ηρέμησε, αν ζούσαμε όλοι όπως λες εσύ θα ήμασταν τέλειοι.

Ο εθισμός δεν προκαλείται αποκλειστικά από "κακές" ουσίες που σου βάλανε στο ποτό σου αλλά οποιαδήποτε ψυχολογική εξάρτηση που μπορεί να έχεις χρησιμοποιώντας ή όταν ζεις κάτι.

Τι θέλω να πω?

Ότι αν για τον χ ψ λόγο σου αρέσει όσο παίζεις wow και όταν σταματάς δε σου αρέσει τότε ο εγκέφαλος λέει"εε μάγκα γιατί δε ξαναπαίζεις wow αφού σου άρεσε το είδα εγώ.για παίξε πάλι" και έτσι σιγά σιγά αρχίζεις και τα παρατάς όλα με χαζές δικαιολογίες (όπως το δεν έχω λεφτά :P ) και λιώνεις στο wow.(αν δεν έχει κάποιος λεφτά να παίξει σκάκι online και τσάμπα είναι και ακονίζεις το μυαλό περισσότερο από το wow)

BlackScorpionX έχεις καεί ποτέ με το wow?

Δημοσ.

Έχω καεί με video games ως παιδί. Τώρα που δουλεύω, όχι. Ούτε καν στο πανεπιστήμιο που είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Έχω παίξει wow παραπάνω από όσο πρέπει μερικές φορές αλλά σταματούσα όταν έβλεπα ότι έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Πάντως ακόμα και τώρα κάνουμε firelands heroic 4/7 χωρίς να καίγομαι.

Εγώ δε λέω ότι δεν μπορείς να κολλήσεις με το οποιοδήποτε παιχνίδι ΑΛΛΑ αυτό είναι κάτι που πρέπει να το παλέψει ο καθένας με τον εαυτό του. Είναι μια εσωτερική μάχη (όπως μπορείς να καείς σε χίλια δυό άλλα πράγματα). Δε λέω ότι δεν υπάρχουν εθισμένοι στο wow, στο fb κτλ. Αυτό που λέω είναι ότι ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να υπάρχουν γιατί, τουλάχιστον οι ενήλικες, θα έπρεπε να έχουν το μυαλό και να μπορούν να ελέγχουν όχι μόνο το wow αλλά και το κάθε τι εθιστικό (τζόγος, αλκοόλ κτλ) και να θέτουν εκείνοι τα όρια.

Δεν μπορώ δηλαδή να δεχτώ ότι αφού κάποιοι (έστω πολλοί αλλά όχι η πλειοψηφία) δεν μπορεί να έχει αυτοέλεγχο, να λέμε ότι το wow και το κάθε τι που ΠΙΘΑΝΩΣ να είναι εθίσει κάποιον, ότι είναι κακό και ότι πρέπει να αποφεύγεται. Δεν είναι σωστή λογική, είναι οπισθοδρομικό, πώς αλλιώς να το εξηγήσω; Σα να λέμε ότι το internet είναι κακό επειδή γίνονται τόσα άσχημα πράγματα με πάτημα το internet κάθε μέρα. Δεν είναι έτσι. Ούτε καλό είναι ούτε κακό. Εμείς το φτιάξαμε, εμείς πρέπει (εφόσον δεχτούμε είμαστε άνθρωποι ανώτεροι από ζώα, πολιτσμένοι και με παιδεία) να ορίσουμε έτσι αυτά που δημιουργούμε ώστε να μας εξυπηρετούν.

Η αρχική διαφωνία μου είναι ότι μια μορφή ψυχαγωγίας δεν είναι καλή ή κακή. Είναι καλή όταν γίνεται με μέτρο. Όταν το χάνεις, ναι τότε είναι κακή. Αλλά αυτό ισχύει για το κάθε τι όταν χάνεται το μέτρο. Αν παίζεις σκάκι 24/7 είναι το ίδιο κακό με το να παίζεις οποιοδήποτε video game 24/7. No lifer στη μία, no lifer και στην άλλη.

Αν παρατήσεις κάτι που σου αρέσει επειδή δεν μπορείς να ελέγξεις το πάθος σου γι αυτό, κατά τη γνώμη μου δε σε τιμά γιατί αποδέχεσαι ότι το χάνεις, ότι χάνεις τη μάχη του αυτοελέγχου. Βέβαια είναι πιο σωστό από το να συνεχίσεις να χάνεις :-D αλλά το καλύτερο από όλα είναι να το φέρεις στα μέτρα σου. Να σε ψυχαγωγεί αλλά να μη σε καταστρέφει! Αυτό είναι ο άνθρωπος: αυτός που εξουσιάζει τα ένστικτά του, που ελέγχει τα υλικά αγαθά. Αυτό είναι πολιτισμός και έτσι ξεχωρίζουμε από τα ζώα.

(Έχουμε ξεφύγει από το wow, έτσι, μιλάω γενικά για τους εθισμούς πλέον και για το αν τελικά έχουμε οι άνθρωποι εξουσία στα υλικά πράγματα ή το αντίθετο).

Δημοσ.

παιδια θελω να αρχισω να παιζω wow μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και που να ξεκινησω σε ποιον σερβερ? και τι να αγορασω? κατι παιζει με το cataclysm πρεπει να τα αγωρασω απο την αρχη η να παρω μονο το cataclysm?

Πρεπει να τα αγορασεις ολα....Παντως και γω που ξανααρχισα μετα απο 2 χρονια τωρα εχω πορωθει εχω παει ηδη τον mage μου 85 και τωρα expαρω death knight ηδη τον εχω 68lvl....Αν αρχισεις αρχισε alliance στον ravencrest ειναι απο τους server με τον περισσοτερο πληθυσμο....Και αυτο που εχω παρατηρησει μετα απο 2 χρονια ειναι οτι το game εχει γινει πολυ πιο ευκολο εχουν μειωσει πολυ το xp που θες για καθε lvl και επισης εχουν αυξησει το exp απο τα quest και απο τα mobs....

Δημοσ.

Ειναι Εθισμος το WoW ?

Μπορει να ειναι οσο ειναι το τσιγαρο, τo sex, οι πορνες, το ποτο, το clubbing, τo χορτο, τα ναρκωτικα, και αλλοι διαφοροι επικινδυνοι συνδιασμοι των παραπανω που βαζουν το μυαλο σε μια "trance state" ευχαριστησης.

Αρα ειναι θεμα ανθρωπου, ωριμοτητας, αυτοελεγχου, εμπειριων και θελησης. Αλλοι εχουν control, αλλοι εχουν φοβερα αποτελεσματα μονο εν ξεμπλεξουν μια για παντα.

Σιγουρα ενας 40ρης η 50ρης μπορει να βαλει πιο ευκολα φρενο αν καει, απο την αλλη και να καει πχ αν εχει μεγαλα παιδια και δεν ειναι βαρος στην οικογενεια, για λιγο δεν πειραζει ...

Σιγουρα ομως ενας 20αρης μπορει να καει πιο ευκολα, με λιγοτερη πειρα για να ξεφυγει. Το θεμα ειναι ομως οτι ο 20ρης αν καει ειναι σε βαρος της ζωης του και χιλιων αλλων πραγματων που θα μπορουσε να κανει...Εκει αν δεν το ελεγχεις (το wow μπορει να γινει παθος οπως πολλοι ανθρωποι δεν αντιστεκονται στα παθη τους..) καλυτερα να το κοψεις μαχαιρι , αλλιως θα παθεις οτι με το τσιγαρο χ100...

Και εξηγουμαι: τo τσιγαρο στα 17 αν το αρχισεις θα σου γινει πιθανον μονιμο, στα 40 αν δεν καπνιζες δεν θα αρχισεις τωρα, και αν καπνιζεις το εχεις κοψει η ελατωσει..

Επισης θεωρω εγκληματικο γονεις να αφηνουν παιδια 16 και 17 χρονων να παιζουν αυτο το παιχνιδι ελευθερα χωρις μετρο...

Δημοσ.

Ειναι Εθισμος το WoW ?

Μπορει να ειναι οσο ειναι το τσιγαρο, τα sex, οι πορνες, το ποτο, το clubbing, to χορτο, τα ναρκωτικα, και αλλοι διαφοροι επικυνδινοι συνδιασμοι των παραπανω που βαζουν το μυαλο σε μια "trance state" ευχαριστησης.

Αρα ειναι θεμα ανθρωπου, ωριμοτητας, αυτοελεγχου, εμπειριων και θελησης.

Συμφωνώ απολύτως

Επισης θεωρω εκλγηματικο γονεις να αφηνουν παιδια 16 και 17 χρονων να παιζουν αυτο το παιχνιδι ελευθερα χωρις μετρο...

Υπό αυτή την έννοια είναι γενικώς εγκληματικό να αφήνεις το αντίστοιχο παιδί εν γένει στο internet χωρίς το γνωστό parent control. Αλλά ρε παιδιά, αλήθεια, πόσα ψέματα μπορούμε να πούμε στους εαυτούς μας για αυτό;

Δηλαδή εάν το παιδί γίνεται 18 σε ένα μήνα σημαίνει ότι μετά από ένα μήνα είναι πλέον ώριμο να κατανοήσει / προτεραιοποιήσει / συνειδητοποιήσει αυτό που πριν ένα μήνα δεν μπορούσε;

Νομίζω ότι το νομικό όριο της ηλικίας των 18 δεν πρέπει να λαμβάνεται ως defacto όριο κατανόησης για τέτοιου είδους θέματα. Όσο ανώριμος είναι κάποιος στην ηλικία των 17 τόσο εξακολουθεί να είναι στην ηλικία των 18, των 19 ακόμη και των 20. Εάν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, μάλλον λόγω ιδιοσυγκρασίας, εμείς οι Έλληνες θέλουμε να παθαίνουμε για να μαθαίνουμε.

Όλοι περάσαμε από τις ηλικίες αυτές και που τώρα έχουμε τα διπλάσια χρόνια μπορεί να σκεφτόμασταν ότι ενδεχομένως θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα. Αλλά φευ, θα υπάρξουν πολλά χρόνια έπειτα που σκεφτόμενος αυτά που δεν έκανες θα τρέξεις να τα κάνεις. Κι εάν είσαι ικανός θα το καταφέρεις, εάν όχι, τότε καλύτερα που δεν τα έκανες τότε.

Καλησπέρα σε όλους,

Δημοσ.

Νομίζω ότι το νομικό όριο της ηλικίας των 18 δεν πρέπει να λαμβάνεται ως defacto όριο κατανόησης για τέτοιου είδους θέματα. Όσο ανώριμος είναι κάποιος στην ηλικία των 17 τόσο εξακολουθεί να είναι στην ηλικία των 18, των 19 ακόμη και των 20. Εάν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, μάλλον λόγω ιδιοσυγκρασίας, εμείς οι Έλληνες θέλουμε να παθαίνουμε για να μαθαίνουμε.

Aκριβως, μην σου πω οτι μπορει να ειναι χειροτερα στα 18-21 (στo peak της ελευθεριας, ανεξαρτησιας, ερεθισματων και των καταχρησεων..) παρα στα 16-17.

Δημοσ.

Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, για κάθε είδους εθισμό ΑΛΛΑ αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσει ο καθένας τόσο τον κίνδυνο αυτό καθεαυτό ΑΛΛΑ κυρίως το γεγονός ότι ο ίδιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την κατάσταση. Ο άνθρωπος, ο χρήστης, καθορίζει τα όρια σε κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα και όχι η ίδια η δραστηριότητα. Συνεπώς δεν είναι το WoW "κακό" για να "ξεμπλέξει" κάποιος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ο άνθρωπος πρέπει να είναι ώριμος, να έχει παιδεία και να καταλαβαίνει τι του γίνεται ώστε είτε να το ελέγχει είτε (αν δεν μπορεί να το ελέγξει) να το σταματάει.

Soultaker1979, στις 16 November 2011 - 01:27 PM, έγραψε:

Aκριβως, μην σου πω οτι μπορει να ειναι χειροτερα στα 18-21 (στo peak της ελευθεριας, ανεξαρτησιας, ερεθισματων και των καταχρησεων..) παρα στα 16-17.

Φυσικά και δεν έχει σημασία η ηλικία στην ωριμότητα (ούτε φυσικά παίζει ρόλο το φύλο στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ωριμότητα, σε αντίθεση με την άποψη που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία, δυστυχώς, και εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα - άσχετο αλλά δεν μπορούσα να μην το πω γιατί θα έσκαγα). Η ωριμότητα *** έρχεται μέσα από τα βιώματα και τις εμπειρίες του κάθε ανθρώπου. Από τα λάθη (εδώ κολλάει το αν δεν πάθεις δε θα μάθεις) του και από τις πράξεις του ή τις παραλλείψεις του.

Το όριο των 18 ετών είναι κυρίως ενδεικτικό για να συνειδητοποιούν οι νέοι ότι "από εδώ και πέρα είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου. Από εδώ και πέρα δεν είσαι πια παιδί - έφηβος". Προφανώς κάποιοι ωριμάζουν νωρίτερα κάποιοι αργότερα από τα 18 αλλά ο νομοθέτης έπρεπε να θέσει ένα όριο ακριβές για να μπορούμε να συνεννοούμαστε και για να ισχύει το ίδιο για όλους, πράγμα το οποίο τελικά, κατά τη γνώμη μου, είναι σωστό διότι, αν και είναι τελείως εικονική η γραμμή των 18, τελικά είναι ένα σημείο αναφοράς για τους νέους ώστε να έρθουν προ των ευθυνών τους, να αρχίσουν να σκέφτονται το μέλλον τους και να αποφασίζουν για τον εαυτό τους γνωρίζοντας ότι για κάθε απόφαση θα απολαμβάνουν τα θέτικα και τα αρνητικά. Διότι εκεί έξω δεν είναι μόνο το WoW, όπως αναφέρθηκε πιο, είναι χίλια δυο άλλα και το WoW είναι ίσως από τα πιο ασήμαντα.

Όσο κοινό και αν ακούγεται, ο μόνος τρόπος για να αποφευχθούν καταχρήσεις είναι κυρίως (αλλά όχι μόνο - είπαμε αν δεν πάθεις και λίγο δε μάθεις Ή αν δε δεις τα αποτελέσματα σε άλλους) η παιδεία (και όχι η εκπαίδευση), η οποία παιδεία δυστυχώς ελάχιστα προσφέρεται σήμερα είτε στο σχολίο είτε στο σπίτι (και για αυτό έχουμε καταλήξει να παθαίνουμε με πολύ άσχημο τρόπο για να μαθαίνουμε).

*** = Παρεμπιπτόντως η λέξη ωριμότητα δε μου αρέσει γιατί ουσιαστικά σημαίνει το ανώτερο σημείο εκείνο μετά το οποίο αρχίζει η κατηφόρα και η σαπίλα όπως στα φρούτα ενώ δεν είναι έτσι :) νομίζω πιο σωστό είναι η "πνευματική καλλιέργεια" ή "σοφία".

Δημοσ.

Γουσταρω 4.3 σε 2 βδομαδες και LFR Dragon Soul σαν healer, να raidαρω οποτε μου καπνισει εμενα, χωρις υποχρεωσεις.. να παρουμε κανα ilvl384 και entry T13....¨) :mrgreen: Να δειτε οτι μετα απο λιγο θα πανε καλυτερα και ολα τα νορμαλ raid pugs για Dragon Soul...

Δημοσ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το LFR ουσιαστικά καταργεί ένα μεγάλο ατού του να είσαι σε guild, που υποτίθεται ότι ήθελε η Blizz να αναστήσει (γιατί είχε ατονίσει στο WoTLK);

Προσωπικά θα ήθελα να το δοκιμάσω και να το δώ, από την άλλη, μόνο και μόνο που βλέπω με τι άτομα πέφτω σε κάτι runs στα Zandalaria και στα λοιπά, 1000 φορές να μείνω με τα 378 που έχω και τα 365 μέχρι να πάω με το guild μου στα super duper :).

Δημοσ.

Και που λετε μαζευονται 25 ατομα.. 5 ξέρουν τακτικές και γουστάρουν, 4 ξερουν αλλά βαριουνται ενω κάποιοι ειναι με αλτς χωρίς καλό γκιαρ, 2 με pvp και δεν έχουν ιδεα τι ειναι αυτό το raid (AB είχαν δηλώσει αλλά δεν βαριέσαι και εδώ καλα ειναι), 4 κάνουν τον κινέζο στην ερωτηση για το ποιος δεν ξέρει τακτς, 2 ειναι αφκ, 2 γκρινιάζουν και θελουν να αρχίσει αμεσα το raid γιατί πρέπει σε 1 ώρα να πανε για ύπνο, μένουν αλλοι 6 που δεν έχουν ιδέα απο τακτς και δεν έχουν ξαναπαει raid και σου λένε να τους εξηγησεις στα πεταχτά το φαιτ.

1ο wipe μετά από 34".. Δεν συνεννοήθηκαν καλά τα τακτς, οι αλλοι 2 ειναι ακόμα afk. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν που ακριβώς ειναι το raid και χάνονται στο corpse run, Κάποιοι γκρινιάζουν, γίνονται μερικά ress, οι 2 είναι ακομα afk.. Τους αλλάζουν και 30' ξαναρχίζει το raid.. Λινκάρονται 12 recount και 2 skada με dps, καποιος λινκάρει και τα ιντεράπτς που έπρεπε να ειναι τριπλάσια. 10" πριν ξεκινήσει το 2ο try ο 1 αφκ λεει link dps plz....

2ο wipe μετά από 2' κ 36", 10 πέθαναν από βλακεία τους και οι Healers έμειναν από mana.

Μπινελίκια, τα τανκς έχουν μαλώσει, οι Healers τον παίζουν, 3 δηλώνουν ότι στο επόμενο wipe θα φύγουν, 4 κάνουν ριλογκ, 2 πάνε αφκ.. 3-4 ταυτόχρονα εξηγουν ξανά γραπτώς την τακτική λέγοντας διαφορετικά πράγματα, δεν βλέπουν τι είπαν οι αλλοι γιατί γράφουν κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο.

3ο wipe μετά από 55", οι 2 με το περισσότερο dps κάνουν leave με το που πέσουν τα τανκς, το raid διαλύεται. Μένουν μονο 8 που δεν ξέρουν τακτς, 2 αφκ και οι 2 με αλτς που θέλουν 1 συγκεκριμένο item από το 1o boss.

Welocome to LFR world. :-)

Δημοσ.

Και που λετε μαζευονται 25 ατομα.. 5 ξέρουν τακτικές και γουστάρουν, 4 ξερουν αλλά βαριουνται ενω κάποιοι ειναι με αλτς χωρίς καλό γκιαρ, 2 με pvp και δεν έχουν ιδεα τι ειναι αυτό το raid (AB είχαν δηλώσει αλλά δεν βαριέσαι και εδώ καλα ειναι), 4 κάνουν τον κινέζο στην ερωτηση για το ποιος δεν ξέρει τακτς, 2 ειναι αφκ, 2 γκρινιάζουν και θελουν να αρχίσει αμεσα το raid γιατί πρέπει σε 1 ώρα να πανε για ύπνο, μένουν αλλοι 6 που δεν έχουν ιδέα απο τακτς και δεν έχουν ξαναπαει raid και σου λένε να τους εξηγησεις στα πεταχτά το φαιτ.

1ο wipe μετά από 34".. Δεν συνεννοήθηκαν καλά τα τακτς, οι αλλοι 2 ειναι ακόμα afk. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν που ακριβώς ειναι το raid και χάνονται στο corpse run, Κάποιοι γκρινιάζουν, γίνονται μερικά ress, οι 2 είναι ακομα afk.. Τους αλλάζουν και 30' ξαναρχίζει το raid.. Λινκάρονται 12 recount και 2 skada με dps, καποιος λινκάρει και τα ιντεράπτς που έπρεπε να ειναι τριπλάσια. 10" πριν ξεκινήσει το 2ο try ο 1 αφκ λεει link dps plz....

2ο wipe μετά από 2' κ 36", 10 πέθαναν από βλακεία τους και οι Healers έμειναν από mana.

Μπινελίκια, τα τανκς έχουν μαλώσει, οι Healers τον παίζουν, 3 δηλώνουν ότι στο επόμενο wipe θα φύγουν, 4 κάνουν ριλογκ, 2 πάνε αφκ.. 3-4 ταυτόχρονα εξηγουν ξανά γραπτώς την τακτική λέγοντας διαφορετικά πράγματα, δεν βλέπουν τι είπαν οι αλλοι γιατί γράφουν κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο.

3ο wipe μετά από 55", οι 2 με το περισσότερο dps κάνουν leave με το που πέσουν τα τανκς, το raid διαλύεται. Μένουν μονο 8 που δεν ξέρουν τακτς, 2 αφκ και οι 2 με αλτς που θέλουν 1 συγκεκριμένο item από το 1o boss.

Welocome to LFR world. :-)

Θεικό!!! +1000

Δημοσ.

Chrisxxx σίγουρα έχει λιώσει στο WoW και αγγίζεις τα όρια του ήρωα αν έχεις δοκιμάσει έστω και μία φορά τέτοιο pug. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μπορώ να το φανταστώ από τα random heroic που έκανα. Φρίκη πραγματικά. Αν δεν γίνονται premades, μέσα από τα realm forums τότε θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα pugs. Για το LFR ούτε λόγος εκτός και αν τα κάνουν 1 κλικ πιο δύσκολα από τα heroic dungeons και αρκετά κλικ πιο κάτω από το normal!

:-) :-) :-) Πάντως η περιγραφή είναι απίστευτη και τρομακτικά ρεαλιστική!

Δημοσ.

Ηταν μια περιοδος που είχαμε κανει ενα guild 4-5 ατομα φίλοι και ήμουν ο μονος που είχα εμπειρία από raid και καλό gear.. Οποτε ναι για 2-3 μήνες καναμε αρκετά pugs αφου είχαμε ντυθεί από τα hcs, βεβαια τότε ήταν εποχές ToC που το raid ηταν αστείο και από tacts και από άποψη δυσκολίας, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν στο ICC..

Επίσης είχε ενα ενδιαφέρον όταν έψαχνες άτομα για το raid.. Πολύ κλάμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...