shawnm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Το πακετο World of Warcraft® Battle Chest® γνωρίζεται αν περιέχει και τον πρώτο μήνα ? φιλε μου εγω αγορασα το battlechect και αφου εβαλα πρωτα τον κωδικο του classic, το account μου εγινε αυτοματα upgrade σε burning crusade και ναι σου δινεται ενας μηνας αφου ενεργοποιησεις το παιχνιδι!! θα σε συμβουλευα να μην παρεις το battlechest αλλα μονο το classic που εχει μολις 10 ευρω...to burning crusade θα το παρεις τσαμπα μιας και το upgrade γινεται δωρεαν απο την blizzard (εκτος αν το αλλαξανε απτον ιουλιο που το ενεργοποιησα εγω)
atonioz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/425935-%cf%84%ce%bf-world-of-warcraft-%cf%87%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-800000-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%ad%cf%82/ ακόμα περιμένετε το MoP τα xmas του 2012 ? εδώ έχουμε εξελίξεις
evkar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ρε παίδες , τι μιλάτε για καλοκαίρι του 2012 και χειμώνα του 2013 και δεν συμμαζεύεται . Ρίξτε του πέντε φάσκελα (προσωπικά τοχω κάνει από τον γενάρη του 2011) και ασχολειθείτε με κάτι παραγωγικό .Και πρώτα απόλα ποιός σας λέει ότι τον χειμώνα του 2013 θα μπορείτε να παίζετε wow , θαχουμε πτωχεύσει πρώτα ο θεός και καλώς εχόντων των πραγμάτων , οπόταν με τι ρεύμα και ποιές επικοινωνίες θα μπορείτε να παίζετε? muahaha.
BlackScorpionX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 ρε παίδες , τι μιλάτε για καλοκαίρι του 2012 και χειμώνα του 2013 και δεν συμμαζεύεται . Ρίξτε του πέντε φάσκελα (προσωπικά τοχω κάνει από τον γενάρη του 2011) και ασχολειθείτε με κάτι παραγωγικό .Και πρώτα απόλα ποιός σας λέει ότι τον χειμώνα του 2013 θα μπορείτε να παίζετε wow , θαχουμε πτωχεύσει πρώτα ο θεός και καλώς εχόντων των πραγμάτων , οπόταν με τι ρεύμα και ποιές επικοινωνίες θα μπορείτε να παίζετε? muahaha. Βγάλε μου σε παρακαλώ ένα πρόγραμμα να κάνω κατι ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ χρόνο....
Pantelthekiller Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Βγάλε μου σε παρακαλώ ένα πρόγραμμα να κάνω κατι ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΟΥ χρόνο.... Έτσι έλεγα και εγώ ρε φιλε και μετά είδα ότι σχεδόν έκλεισα 3 χρονια στο παιχνίδι... Από τον Ιούλιο είμαι ελεύθερος και μπορώ να κάνω ότι θέλω...όχι δεν βρήκα κοπέλα γιατί ξέρω πολύ αυτό θα σκεφτείτε, αλλα έδωσα παραπάνω χρόνο στης παρέες μου και σε αυτό που νιώθω εγώ ότι περνάω καλά... Όταν μπεις στο wow μια μέρα και ξενερώσεις μονο που θα κανεις login ίσως καταλάβεις γιατί το παράτησα,όταν δεν περνάς καλά με κάτι το στέλνεις μια για πάντα...
Xvipes Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το πόσο και πότε θα παίζεις το καθορίζεις μόνο εσύ.Σίγουρα αν έκανες pve θα σου έτρωγε πολύ χρόνο το παιχνίδι αλλά για να διάλεξες να κάνεις σημαίνει πως είχες ήδη ελεύθερο χρόνο. Είναι εθιστικό αλλά πίστεύω πως δε σου αλλάζει τον τρόπο ζωής αλλά αν ο τρόπος ζωής σου περιλάμβανε πολλές ελεύθερες ώρες τότε έβρισκες με κάποιο τρόπο να τις γεμίσεις.
BlackScorpionX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έτσι έλεγα και εγώ ρε φιλε και μετά είδα ότι σχεδόν έκλεισα 3 χρονια στο παιχνίδι... Από τον Ιούλιο είμαι ελεύθερος και μπορώ να κάνω ότι θέλω...όχι δεν βρήκα κοπέλα γιατί ξέρω πολύ αυτό θα σκεφτείτε, αλλα έδωσα παραπάνω χρόνο στης παρέες μου και σε αυτό που νιώθω εγώ ότι περνάω καλά... Όταν μπεις στο wow μια μέρα και ξενερώσεις μονο που θα κανεις login ίσως καταλάβεις γιατί το παράτησα,όταν δεν περνάς καλά με κάτι το στέλνεις μια για πάντα... Όλα στη ζωή πρέπει να γίνονται με μέτρο. Αν δεν έχεις αυτοέλεγχο, δικό σου πρόβλημα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι προφανώς το πρόβλημα στη ζωή σου δεν ήταν το WoW. Πριν από αυτό θα είχες κάτι άλλο και μετά από αυτό θα έχεις κάτι άλλο που θα δίνεσαι και δε θα μπορείς να το ελέγξεις. Αν κάηκες με το WoW, θα καείς και με κάτι άλλο. Μη νομίζεις ότι παίζω 24/7, ούτε μπορώ αλλά και να μπορούσα, θα βαριόμουν (εδώ και τώρα βαριέμαι). Φυσικά και δε θα έπρεπε να κάνεις κάτι με το ζόρι και αν είχε γίνει έτσι τότε πάλι δικό σου πρόβλημα. TL/DR Μην το καις για να μη σε καίει.
Cernic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 παιδια θελω να αρχισω να παιζω wow μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και που να ξεκινησω σε ποιον σερβερ? και τι να αγορασω? κατι παιζει με το cataclysm πρεπει να τα αγωρασω απο την αρχη η να παρω μονο το cataclysm?
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 παιδια θελω να αρχισω να παιζω wow μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και που να ξεκινησω σε ποιον σερβερ? και τι να αγορασω? κατι παιζει με το cataclysm πρεπει να τα αγωρασω απο την αρχη η να παρω μονο το cataclysm? http://eu.battle.net/wow/en/game/guide/ Όσο και να προσπαθήσει κανείς, καλύτερα δε θα τα πει αλλά εν ολίγοις πρέπει να έχεις και το αρχικό παιχνίδι και όλα τα expansions για να παίξεις ολοκληρωμένα. Αν σου λείπει κάποιο από τα expansions σταματάς εκεί που σταματάει η σειρά. Ο σέρβερ είναι δική σου επιλογή και ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του. Κάνε μια έρευνα μόνος σου αν δεις, φυσικά μιλάμε πάντα για αγγλικούς σέρβερ. Καλύτερα εκεί που παίζουν φιλοι σου / γνωστοί σου αλλιώς παίξε όπου σου προτείνει το παιχνίδι.
Pantelthekiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Όλα στη ζωή πρέπει να γίνονται με μέτρο. Αν δεν έχεις αυτοέλεγχο, δικό σου πρόβλημα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι προφανώς το πρόβλημα στη ζωή σου δεν ήταν το WoW. Πριν από αυτό θα είχες κάτι άλλο και μετά από αυτό θα έχεις κάτι άλλο που θα δίνεσαι και δε θα μπορείς να το ελέγξεις. Αν κάηκες με το WoW, θα καείς και με κάτι άλλο. Μη νομίζεις ότι παίζω 24/7, ούτε μπορώ αλλά και να μπορούσα, θα βαριόμουν (εδώ και τώρα βαριέμαι). Φυσικά και δε θα έπρεπε να κάνεις κάτι με το ζόρι και αν είχε γίνει έτσι τότε πάλι δικό σου πρόβλημα. TL/DR Μην το καις για να μη σε καίει. Το wow είναι το πιο φτηνό χόμπι από ότι δήποτε άλλο. Ακόμα και μια βόλτα με το μηχανάκι-αμάξι να πας,χωρίς να πας για καφέ φαγητό η οτιδήποτε άλλο το wow είναι φτηνότερο. Ειδικά αν έχεις πολλούς καλους φίλους που παίζουν σε αυτό... Τώρα γενικότητες όπως θα καίγεσαι με αυτό θα καίγεσαι και με κάτι άλλο είναι θέμα νοοτροπίας και χαρακτήρα... Έρχεται κάποια στιγμή που δεν καίγεσαι σε τίποτα...δεν είναι δύσκολο να αλλάξει ο άνθρωπος,ένα click χρειάζεται και ακούγεται το game over πολύ εύκολα. LS/DR : «ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ & ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!» παιδια θελω να αρχισω να παιζω wow μπορειτε να μου πειτε τι παιζει και που να ξεκινησω σε ποιον σερβερ? και τι να αγορασω? κατι παιζει με το cataclysm πρεπει να τα αγωρασω απο την αρχη η να παρω μονο το cataclysm? http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php Διάλεξε ένα realm με πολύ κόσμο γιατί οτιδήποτε άλλο είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Αν δεν έχεις φίλους θα το παρατήσεις το παιχνίδι... Εγώ είχα το καλο-κακό και είχα καμια 10αρια φίλους(real life friend)και με κράτησε αρκετά,αλλα από κάποια στιγμή και μετά είναι ένας φαύλος κύκλος το παιχνίδι... Εμενα μου πήρε 3 χρονια να ξεμπλέξω,μακάρι να μην κολλήσεις τόσο πολύ.
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Το wow είναι το πιο φτηνό χόμπι από ότι δήποτε άλλο. Ακόμα και μια βόλτα με το μηχανάκι-αμάξι να πας,χωρίς να πας για καφέ φαγητό η οτιδήποτε άλλο το wow είναι φτηνότερο. Ειδικά αν έχεις πολλούς καλους φίλους που παίζουν σε αυτό... Τώρα γενικότητες όπως θα καίγεσαι με αυτό θα καίγεσαι και με κάτι άλλο είναι θέμα νοοτροπίας και χαρακτήρα... Έρχεται κάποια στιγμή που δεν καίγεσαι σε τίποτα...δεν είναι δύσκολο να αλλάξει ο άνθρωπος,ένα click χρειάζεται και ακούγεται το game over πολύ εύκολα. LS/DR : «ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ & ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!» http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php Διάλεξε ένα realm με πολύ κόσμο γιατί οτιδήποτε άλλο είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε... Αν δεν έχεις φίλους θα το παρατήσεις το παιχνίδι... Εγώ είχα το καλο-κακό και είχα καμια 10αρια φίλους(real life friend)και με κράτησε αρκετά,αλλα από κάποια στιγμή και μετά είναι ένας φαύλος κύκλος το παιχνίδι... Εμενα μου πήρε 3 χρονια να ξεμπλέξω,μακάρι να μην κολλήσεις τόσο πολύ. Ρε μαν, εσύ μας λες ότι το WoW είναι κακό και καταστρέφει τις ζωές όσων παίζουν. Τι θα πει «ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ & ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!» δηλαδή εμείς οι υπόλοιποι που παίζουμε, δεν αγαπάμε τον εαυτό μας; Κάνουμε κακό στον εαυτό μας επειδή παίζουμε ένα video game; Θα μας τρελάνεις τελείως; "Εμενα μου πήρε 3 χρονια να ξεμπλέξω,μακάρι να μην κολλήσεις τόσο πολύ" ;;;;!!!! Καταλαβαίνεις πόσο ανόητο είναι αυτό που λες και πόσο σε μειώνει σαν άνθρωπο;Ουσιαστικά μας λες ότι δεν μπορούσες να επιβληθείς στον εαυτό σου και καιγόσουν σε ένα video game και ότι γι αυτό δε φταις εσύ αλλά το video game και ευτυχώς (!!!) ΞΕΜΠΛΕΞΕΣ (!!!). Δε φταις εσύ που είσαι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ και να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες και να προσαρμόσεις μια ψυχαγωγική δραστηριότητα στο δικό σου τρόπο ζωής ΑΛΛΑ ένα άψυχο πράγμα το οποίο ας πούμε κυριαρχεί στο μυαλό σου;! Πραγματικά, θεωρείς την προσωπικότητά σου τόσο αδύναμη;! Σε εκβίαζε κάποιος; Ήσουν ανγκασμένος να παίζεις; Προφανώς όχι. Αν ήσουν "εθισμένος", αυτό είναι ΠΑΛΙ δικό σου πρόβλημα, όχι του παιχνιδίου! Αδυνατώ να πιστέψω ότι το WoW έχει την επίδραση εθιστικών ναρκωτικών. Απλά δεν μπορώ να το δεχτώ γιατί τότε θα πρέπει να δεχτώ ότι το ανθρώπινο γένος είναι τόσο ευάλλωτο που καλύτερα να πάμε να φουντάρουμε ομαδικώς και να φήσουμε τα ζώα να κατοικήσουν μόνα τους. Η τεχνολογία, το wow , το facebook, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα γλυκά, το φαγητό, το σεξ, το ποδόσφαιρο, τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο που είναι κατασκευάσματα του ανθρώπου δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά (εκτός από τα όπλα που εξ ορισμού είναι για να σκοτώνουν). Όλα τα χρησιμοποιεί ο άνθρωπος και άνθρωπος (πρέπει) να εξουσιάζει τα δημιουργήματα και όχι αυτά αυτόν. Αν λοιπόν μιλάς όπως παραπάνω για κάτι άψυχο το οποίο πραγματικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ εξουσία πάνω σου αλλά δέχεσαι ότι για κάποιο λόγο δεν μπορούσες να σταματήσεις να παίζεις και ότι αυτό δημιουργούσε πρόβλημα στη ζωή σου, αυτό σημαίνει ότι είσαι μια αδύναμη προσωπικότητα και δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, δεν έχεις πειθαρχία. Χθες ήταν το WoW, αύριο θα είναι κάτι άλλο. Δεν το βλέπεις; Είναι πολύ βολικό τα λάθη και τα προβλήματά μας να τα φορτώνουμε σε άλλους και να λέμε ότι δε φταίμε σε τίποτα και ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα γιατί "δεν μπορούσαμε να ξεμπλέξουμε". Σε μειώνει σαν άνθρωπο αυτό, δεν το βλέπεις; Δεν το καταλαβαίνεις; Δε φταίνε τα πράγματα που οι άνθρωποι εθίζονται, οι άνθρωποι φταίνε, η έλλειψη παιδείας, η αδυναμία να πεις π.χ. δε θα φαώ όλη τη μερέντα με το κουτάλι, θα φάω λίγο γιατί αυτό μου αρκεί, γιατί δεν είναι σωστό να φάω άλλο γιατί θα παχύνω και θα γίνω 150 κιλά αν συνεχίσω έτσι και θα κάνω κακό στην υγεία μου. Έτσι είναι και με το WoW, δε θα παίζω όλη μέρα γιατί έχω άλλα πράγματα να κάνω, θέλω να παίξω μπάλα, θέλω να δουλέψω, θέλω να δω το κορίτσι μου κλπ. "Τώρα γενικότητες όπως θα καίγεσαι με αυτό θα καίγεσαι και με κάτι άλλο είναι θέμα νοοτροπίας και χαρακτήρα...Έρχεται κάποια στιγμή που δεν καίγεσαι σε τίποτα...δεν είναι δύσκολο να αλλάξει ο άνθρωπος,ένα click χρειάζεται και ακούγεται το game over πολύ εύκολα." Αυτό λέω και εγώ, αν δεν μπορούσες να ελέγξεις το wow που είναι ένα video game (δεν το πιστεύω ότι χρειάζεται να μιλάω τόσο πολύ για κάτι τόσο απλό) θα έρθει κάποια μέρα που δε θα μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου σε κάτι άλλο, μπορεί να είναι τζόγος, μπορεί αλκοόλ, μπορεί μια γκομενίτσα που σου γυάλισε και να τα φορέσεις στη δικιά σου, μπορεί να είναι φαγητό, οτιδήποτε. Αν δε θες να παίζεις το οποιοδήποτε παιχνίδι, δικαίωμά σου αλλά το να αφορίζουμε και να λέμε καλύτερα χωρίς αυτό γιατί δεν μπορώ να το ελέγξω, αυτό είναι ανθρώπινη αδυναμία. Το να λες στους άλλους δοκίμασε αλλά καλύτερα να ξεκόψεις νωρίς απλά επιβεβαιώνει όσα γράφω ανωτέρω. Αν όλοι ακολουθούσαν το παράδειγμά σου και τις συμβουλές σου, δε θα υπήρχε wow, κανένα video game και γενικώς πολλά άλλα πράγματα στον κόσμο μας. Δεν είναι δυνατόν σαν άνθρωποι να δεχόμαστε ότι επειδή δεν μπορούμε να έχουμε αυτοέλεγχο σε κάτι, άντε να το καταστρέψουμε, να το εξαφανίσουμε. Αυτά είναι λογικές οπισθοδρομικές και δεν αρμόζουν σε ανθρώπους σύγχρονους με παιδεία εν έτη 2011.
Pantelthekiller Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πω ολόκληρο χαλι έγραψες και βαριέμαι ειλικρινά να σου απαντήσω... Αδυνατώ να πιστέψω ότι το WoW έχει την επίδραση εθιστικών ναρκωτικών. Tώρα εσύ αν δεν θέλεις να καταλάβεις ότι είναι εθισμός... Πάρε ένα link του 2011 και θα καταλάβεις σε πια χωρα ζεις. http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=56879
BlackScorpionX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Πω ολόκληρο χαλι έγραψες και βαριέμαι ειλικρινά να σου απαντήσω... Έτσι και αλλιώς δεν έχω κάτι άλλο να πω τα είπα πιο πάνω...τώρα εσύ αν δεν θέλεις να καταλάβεις ότι είναι εθισμός... Πάρε ένα link του 2011 και θα καταλάβεις σε πια χωρα ζεις. http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=56879 Συμφωνώ. Για τα ΠΑΙΔΙΑ μπορεί να είναι εθισμός. Νόμιζα ότι μιλούσα με ενήλικα. Αν είσαι ανήλικος, ΟΚ τότε, συγγνώμη, ό,τι και να πεις έχεις δίκιο, έπρεπε να σε ελέγχουν οι γονείς σου. Είτε ανήλικος είτε ενήλικος, διάβασε αυτό το χαλί, καλό θα σου κάνει και αν το διάβασες, ξαναδιάβασέ το αργά. edit: θες τώρα να πιάσουμε τα περί σοβαρής δημοσιογραφείας έρευνας κτλ. Ξέρεις φαντάζομαι ότι ο τρόμος και οι κακές ειδήσεις πουλάνε περισσότερο. Μόλις βρω χρόνο θα το διαβάσω και θα σχολιάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις