Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rε παιδια ειναι απλο, μετρηστε 2 χρονια απο το Cata Launch...και εχουμε χριστουγενιατικα Panda (not this Xmass...!)

Wost case that is..

θα έλεγα ότι η σύγκριση με το Cata είναι άτοπη. Το Cata είχε πάρα πολυ "world development" ενώ το pandaria έχει στα επιμέρους κομμάτια αν εξαιρέσουμε το νέο continent.

το μόνο σίγουρο είναι ότι κανά μήνα μετά από το diablo 3 release θα ξέρουμε ημερομηνία για beta realms

φιλικά

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασχετο νομιζω ...

Η Blizz κραταει το "2 year interval" στα expansions απο το vanilla :

end of 2004 (WoW) > end of 2006 (TBC) > end of 2008 (WoTLK) > end of 2010 (Cata) > ~ end of 2012 (MoP)?

Αρχες του 2017, θα ειμαστε lvl100 ! :shock: και ~2018 suscriptions over.. play for free ! :devil:

Δημοσ.

Η blizz εχει ηδη πει οτι θελει να βγαζει συντομοτερα expansions. το 4.3 θα ειναι το τελευταιο patch του cata και δεν προκειται να αφησει το wow χωρις update για 1 ολοκληρο χρονο. Το mop ειναι στα τελευταια σταδια της alpha αυτο φανηκε στην blizzcon σε σχεση με τα προηγουμενα expansions που ειχαν μονο concept art στην ανακοινωση τους. Ολα δειχνουν για ανοιξη η καλοκαιρι release.

Δημοσ.

Εδώ θα είμαστε και θα κριθούμε όλα τα troll :D

Εγώ πιστεύω χαλαρά δεκέμβριο 2012 ^_^

Αν υποθέσουμε ότι θα βγάζει λίγο πιο γρήγορα τα expansions από το cata και μετά, τότε πιστεύω πάμε χαλαρά για σεπτέμβρη ΑΝΤΕ οκτώβρη 2012. Το πολύ, μην πω και νωρίτερα. Το σενάριο κοντά στο Πάσχα παίζει πολύ.

Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε diablo 3 και starcraft θα έλεγα οτι θα το δούμε κοντά στο πάσχα αλλα τώρα βλέπω για νοέμβριο του 2012

Δημοσ.

Diablo ξέdiablo δεν μας τα λέει καλά η blizzard,και να χ3σω μέσα κρίμα το invitation για την beta που πήρα.αλλα περίμενα αλλα βρήκα.

Δημοσ.

Έχω 7 μέρες δωρεάν και μπήκα λίγο εχθές. Πήγα σε zalandari με mage και αμέσως άρχισε το δράμα μεταξύ healer pala και dps shaman. Escape>exit game

Ένα κόλπο που έχω βρει querie για random άμα φάνε wipe στο πρώτο boss η δεν ξέρουν τι τους γίνετε φεύγουν όλοι (ως συνήθως) δεν φεύγω ξανά μπαίνω σε querie και voila σε 20 με 30 secs πλήρες group ξανά. όποτε μην φρικάρεις με την πρώτη :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ένα κόλπο που έχω βρει querie για random άμα φάνε wipe στο πρώτο boss η δεν ξέρουν τι τους γίνετε φεύγουν όλοι (ως συνήθως) δεν φεύγω ξανά μπαίνω σε querie και voila σε 20 με 30 secs πλήρες group ξανά. όποτε μην φρικάρεις με την πρώτη :mrgreen: :mrgreen:

Έλα όμως που και οι 2 έκατσαν μέχρι το τέλος. Έφυγα στο τελευταίο boss όπου άρχισαν και τα wipes. Είμαι στην 3η ημέρα και δεν έχω μπει καθόλου, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει πλέον, ίσως μπώ για τους guildies αλλά δεν έχω να κάνω κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...