Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχουν αρκετα site που αγοραζουν/πωλουν g. Απλα δεν εχει ξανακανει κατι παρομοιο και δεν ξερει τι παιζει. Τα 10κ πουλιουνται απο 5-10Ε. Εχει γυρω στα 500κ για πουλημα οποτε δν το λες και λιγα χρηματα οπως και να χει. Αλλα για να γινουν ολα αυτα χρειαζεται ενα εμπιστο site

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαβαζω παραπανω και σκεφτομαι... μηπως, λεω, ΜΗΠΩΣ ηρθε η ωρα να αναστηθουν οι priv servers? (dont flame) απλα δειτε πως εγινε με το lineage πριν καποια χρονια, ωραιος ο official ναι δεν ειχε lag, ναι δεν εχε dc και ναι οκ δουλευαν ολα τελεια, ναι αλλα αν τα βαλουμε κατω εκατο φορες παραπανω διασκεδασα με την παρεα μου σε priv bnb + eg servers. Λοιπονε, εγω παιζω ηδη σε priv wow server και πιστευω πως αν κ στο retail το gameplay ηταν εθιστικο κ ενδιαφερον, πλεον ΔΕΝ εχει νοημα. Αντε να δουμε.

Όσοι παρακολουθούν λίγο πολύ το pvp community, που είναι κατα την άποψη μου έιναι η μόνη «ψυχή» που έχει απομείνει στο παιχνίδι και αποτελεί πλέον τη μόνη οργανική κοινότητα του WoW, ίσως ξέρουν ότι πάρα πολλοί top και low pvpers παίζουν σε κάποιους private server (ονόματα δεν θα πω) παράλληλα με τους official. Αυτό από μόνο του κάτι σημαίνει.

1)Μήπως να σου τα έβαζαν έτοιμα να μην ασχοληθείς καθόλου πασά μου;

2)Αυτός είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος που το WoW έγινε σκατά.

3)Αυτός είναι ένας λόγος που θα γίνει ακόμα πιο σκατά γιατί πλέον δεν θα κουνιέται κανείς απο Orgri, Storm.

4)Αυτό δεν ξέρω τί είναι αλλά δεν μου ακούγεται πολύ normal.Απο τα όσα γίνονται μέχρι στιγμής το βλέπω ψιλο μάπα.

5)Ασχολίαστο.Απο τις παγωμένες τούνδρες και τα ηφαίστια σε τσαγάκι και kung fu panda.

Αυτό με τα χρήματα θα ήταν μια καλή ιδέα για να βγάλει η blizzard λεφτά απο φόρο που θα κρατάει ή κάτι παρόμοιο.Κατα τα άλλα τί είναι το WoW;Supermarket;

1) Talents = Nαι. θα το κανουν στο ΜοP. Better than now IMO...

2) HC Cata 5man = Για μενα σκατα ηταν πριν. Εγω δεν εχω χρονο να παιζω με τις ωρες WoW....ουτε και

θελω.

3) LFR= Aυτο ειναι σουπερ. Αν δε το γουσταρεις μην κανεις LFR. Δεν εχουν ολοι χρονο να ειναι σε

raiding guild και να χτυπανε καρτα πχ. καθε 2 μερες στις 9 το βραδι και "do not disturb for 4-5

hours"....

4) PVE scemnarios = We have to wait & see...

5) MoP scenery = Παλι δηλαδη εσυ ηθελες Northrend και Firelands ? Δεν γουσταρεις αλλαγες γενικα ζιπ

απο οτι καταλαβαινω, ενω εγω μισω τη στασιμοτητα.

Για τα χρηματα > see Diablo3, και σουπερμαρκετ ειναι ολη η Blizzard, οχι μονο το WoW.. , με καρτες ΑΒ και του πουλιου το γαλα ¨)

Παιδιά, ξέρετε πότε περίπου θα βγει το καινούριο expansion του WoW?

Και πως θα λέγεται?

Mists of Pandaria θα λέγεται οσο για το ποτε θα βγεί δεν εχει ανακοινωθεί κατι ακόμα

Και στο cataclysm έτσι ακριβως εγινε! Ανακοινώθηκε Σεπτέμβρη και βγήκε 15 μήνες μετά.

είχαν βγάλει βιντεάκι και λέγανε τι θα έχει το expansion στο cata 15 μήνες πριν? ή απλά είπαν ότι α ξέρεις θα βγάλουμε expansion περίπου τότε.

είχαν βγάλει βιντεάκι και λέγανε τι θα έχει το expansion στο cata 15 μήνες πριν? ή απλά είπαν ότι α ξέρεις θα βγάλουμε expansion περίπου τότε.

Ειχαν βγάλει λίγο μετά το ToC το βιντεάκι με το Cataclysm και εμεις περιμέναμε ακόμα να ανοιξει το ICC.. Τώρεα αν ανακοινωθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκοφορίας του cataclysm δεν το θυμάμαι αλλά σίγουρα αν βγήκε Δεκέμβρη το ICC δεν θα μπορουσε να βγει το cataclysm πριν κορεστεί το Wrath.

Πάνω κάτω ιδια διαδικασία ακολουθηθηκε απλώς τώρα η Blizz δουλευει στο wow με χρονοδιάγραμμα γιατί ειναι φανερό οτι δίνει μεγάλο βάρος στα αλλα της παιχνιδια.

Φυσιολογικό μου φαίνεται το expansion να βγει τον αλλο δεκέμβριο αφου τώρα μετα το patch θα μπουν στο άμεσα παιχνίδι diablo 3 και κάποια στιγμή expansion του starcraft 2

εγώ αν σας πω ότι το βλέπω κατά την Άνοιξη μεριά θα με πείτε τρελό ?

Εδώ έχουν βγει ήδη gameplay videos κλπ και η bliz κάνει ανακοινώσεις μέρα παρα μέρα (με blue posts).

Την άνοιξη βγαίνουν ή θα έχουν βγει και τα περισσότερα αναμενόμενα MMO όπως StarWars(δεκέμβρη '11), SecretWorld(Άνοιξη '12 ), Tera(Άνοιξη '12), GuildWars2 κλπ.

Όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα νομίζω ότι θα θέλαμε(και μπορεί) να δούμε το patch4.3 άμεσα(Νοέμβριος), Diablo 3(Ιανουάριος 2012), ΜοP (Άνοιξη '12), StarCraft expansion (Ιούλιος ΄12)

φιλικά

antonioz ωραία τα λες αλλά δεν το βλέπω. Με δεδομένο ότι συνήθως η blizz θέλει τα παιχνίδια της άψογα όταν βγουν στην αγορά, δε βλέπω το πλάνο να βγαίνει έτσι.

(Το αν όντως είναι άψογα είναι άλλη κουβέντα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...