Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ.Δεν είναι σαν σήμερα που πήγα σε έναν φίλο που παίζει εδώ και 1 μήνα που μόλις σκότωσε τα τέρατα που του έλεγε του βγήκε παράθυρο να πατήσει το κουμπάκι να τελιώσει το quest χωρίς καν να κουνηθεί :shock: .Το είδα και καράφλιασα.Ελπίζω να μην είναι τα περοσσότερα έτσι αλλιώς R.I.P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aπλά η ανυπομονησία των 12χρονών κατέστρεψε το παιχνίδι.πιο το κακό να κάνεις να πας 60 2 μήνες?

Πιο το κακό να κάνεις να βάλεις epic 5 μήνες?

Γιατί να βιάζεσαι να τερματίσεις το παιχνίδι και να είσαι ο καλύτερος του server?

Γιατί να θες να γίνει ένα rpg arcade?

Ναι ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ.Δεν είναι σαν σήμερα που πήγα σε έναν φίλο που παίζει εδώ και 1 μήνα που μόλις σκότωσε τα τέρατα που του έλεγε του βγήκε παράθυρο να πατήσει το κουμπάκι να τελιώσει το quest χωρίς καν να κουνηθεί :shock: .Το είδα και καράφλιασα.Ελπίζω να μην είναι τα περοσσότερα έτσι αλλιώς R.I.P.

Έχω αποχωρήσει εδώ και 5 μήνες χωρίς να δοκιμάσω ούτε ένα raid στο Cataclysm.

Αυτό που λες ισχύει σε κάποια quests και ουσιαστικά σε γλυτώνει από το να τρέχεις στον NPC για να κάνεις hand in to quest.

Γενικά, το παιχνίδι που παίζατε οι vanillάδες, δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτό εδώ το WoW, τόσο από τεχνικής πλευράς όσο και από scenario.

Ακόμα και στο wrath το farming σου έβγαζε την Παναγία.

Αλλά επί της ουσίας το παιχνίδι ξεφτιλίστηκε και λόγω της επιλογής "λίγο απ' όλα" που προσπάθησε να κάνει η Blizzard. Αποφάσισες από το Wrath και μετά να το κάνεις casual friendly?

Καλά έκανες.

Στο Cataclysm τι σου ήρθε και πήγες να το κάνεις πάλι vanilla? Όχι μόνο δεν επέστρεψαν οι vanillάδες, αλλά έφυγαν και οι casual, γιατί εγώ μία ώρα για ένα HC δεν έχω να διαθέσω.

Aπλά η ανυπομονησία των 12χρονών κατέστρεψε το παιχνίδι.πιο το κακό να κάνεις να πας 60 2 μήνες?

Πιο το κακό να κάνεις να βάλεις epic 5 μήνες?

Γιατί να βιάζεσαι να τερματίσεις το παιχνίδι και να είσαι ο καλύτερος του server?

Γιατί να θες να γίνει ένα rpg arcade?

Σχετικό είναι αυτό. Τα 12 χρονα μπορεί να ήταν και 40χρονα που δεν είχαν τόσο χρόνο να διαθέσουν και λογικό είναι να ξενερώνουν, όταν ο άλλος μπαίνει 2 ώρες την ημέρα εν αντιθέσει με κάποιον που παίζει 24/7.

Και δε νομίζω να βιάζεται κανείς να τερματίσει κάτι που ρεαλιστικά δεν τερματίζεται, αλλά σίγουρα όλοι βιάζονται να ντυθούν για να συμμετέχουν στο end game.

Σχετικό είναι αυτό. Τα 12 χρονα μπορεί να ήταν και 40χρονα που δεν είχαν τόσο χρόνο να διαθέσουν και λογικό είναι να ξενερώνουν, όταν ο άλλος μπαίνει 2 ώρες την ημέρα εν αντιθέσει με κάποιον που παίζει 24/7.

Και δε νομίζω να βιάζεται κανείς να τερματίσει κάτι που ρεαλιστικά δεν τερματίζεται, αλλά σίγουρα όλοι βιάζονται να ντυθούν για να συμμετέχουν στο end game.

Άρα στα λόγια σου έρχεσαι.δε γίνετε λίγο απόλα.θες να δεις end game θα το δεις αλλά αν παίζεις 2 ώρες θα το δεις μετά από 5 μήνες.

Άρα στα λόγια σου έρχεσαι.δε γίνετε λίγο απόλα.θες να δεις end game θα το δεις αλλά αν παίζεις 2 ώρες θα το δεις μετά από 5 μήνες.

Ναι αδερφέ, να δούμε end game σε ένα λογικό χρονικό διάστημα, όχι μετά από 5 μήνες.

Η Blizzard πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει: Στρατιωτάκια να παίζουν 24/7 ή και κανέναν με ζωή που να παίζει 2-3 ώρες την ημέρα και να γουστάρει. Όλα μαζί σίγουρα δεν γίνονται. Ακόμα και το HC mode στα raids δε νομίζω ότι συγκινεί τους hardcorαδες, συνεπώς γιατί το κουράζει?

5 μήνες για ένα rpg είναι μια χαρά διάστημα ώστε να πεις ότι έχεις δει το παιχνίδι.γιατί σου ακούγεται παράλογο?

Αν έπαιζες παλιά θυμήσου την αξία των έπικ και δες την αξία τώρα.

Εκανες 1 μήνα για να βάλεις ένα έπικ αλλά το μόστραρες σαν σκαρπίνι...

Ντε και καλά να γίνουν όλοι επικάδες από την 2η μέρα?Είναι σαν να παίζεις ένα απλό παιχνίδι με cheat.θα το παίξεις 2 φορές και θα το βαρεθείς...αλλά αν βγάλεις την πίστα legit τότε θα νιώσεις πραγματική ικανοποίηση.απλά αυτό που έπαιζε πολλές ώρες (ο no lifer που λες και εσύ αυτά που εσύ θα τα έβλεπες σε 5 μήνες αυτός θα τα έβλεπε σε 1 με 2)

Εγώ πάντως που ειμουν uv raider μέχρι και το kill του illidan με τα preq μέσα με vashj kael thas έγινα full epic μέσα στο black temple και το χάρηκα. Ποιο το νόημα να σκοτωσω boss σε 5 μέρες. Φάγανε 202 wipe στον kael thas αλλά όταν στο 203 try ψοφησεη κ***λα στο ventrilo με τα ουρλιαχτα δεν έχει προηγούμενο. Τώρα πριν βγει το content στους server έχει ήδη καθαρίσει. Έλεος με τους ptr.

iphone.png

Ακριβώς έτσι και εμείς με τον kael thas.Πανικός στο vent και θυμάμαι έβγαζε και announce στην shatrath ότι η τάδε guild με τον τάδε guildmaster σκότωσε kael thas.

δυστυχώς θα συμφωνησω και εγω, εχω σταματήσει το παιχνιδι εδώ και 8 μήνες

Η εμπειρία του να φορέσεις το epic και να το μοστράρεις και να πέρνεις 500 whisper/sec δεν συγκρίνεται

Το καλύτερο online mmo που είχα παίξει με ανάγκασε να μην το ακουμπάω καν

πραγματικά λυπάμαι

Διαβαζω παραπανω και σκεφτομαι... μηπως, λεω, ΜΗΠΩΣ ηρθε η ωρα να αναστηθουν οι priv servers? (dont flame) απλα δειτε πως εγινε με το lineage πριν καποια χρονια, ωραιος ο official ναι δεν ειχε lag, ναι δεν εχε dc και ναι οκ δουλευαν ολα τελεια, ναι αλλα αν τα βαλουμε κατω εκατο φορες παραπανω διασκεδασα με την παρεα μου σε priv bnb + eg servers. Λοιπονε, εγω παιζω ηδη σε priv wow server και πιστευω πως αν κ στο retail το gameplay ηταν εθιστικο κ ενδιαφερον, πλεον ΔΕΝ εχει νοημα. Αντε να δουμε.

Κατι που δε θιγει κανεις με το θεμα του χρονου που απαιτουσε πριν το vanilla για να γινεις geared σ σχεση με τωρα, ειναι οτι πλεον το wow σε υποχρεωαναγκαζει να κανεις ΠΟΛΛΑ πραγματα, για ΠΟΛΛΗ ωρα... ενω ΔΕ σου αρεσει, ημαρτον στο στρατο λιγοτερα εκανα κ δε δυσανασχετουσα τοσο μη σ πω! Το να εισαι αρκετη ωρα μεσα σε ενα instance για να σηκωσεις το Sulfuras, ηταν ωραιο αισθημα, trash ξεtrash, ξεραμε ολοι οτι στο τελος ειχαμε την αγωνια του encounter, ποιος θα παρει το loot, και οταν το παρει θα μοστραρει με δαυτο! Ολοι ειναι ιδιοι τωρα.... same gear, same spec, same gems, same enchants, same playstyle, same combos (arena). Και τι χσρσκτηριζει ενα game ως rpg? Η πολυπλοκοτητα των χαρακτηρων, το personalize του καθενος μας στον χαρακτηρα του, η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!! oh well.. "μια φορα κι ενα καιρο... ηταν ετσι"

Αφιερωμενο στους vanillαδες.. Arash-Master of Elements

Διαβαζω παραπανω και σκεφτομαι... μηπως' date=' λεω, ΜΗΠΩΣ ηρθε η ωρα να αναστηθουν οι priv servers? (dont flame) απλα δειτε πως εγινε με το lineage πριν καποια χρονια, ωραιος ο official ναι δεν ειχε lag, ναι δεν εχε dc και ναι οκ δουλευαν ολα τελεια, ναι αλλα αν τα βαλουμε κατω εκατο φορες παραπανω διασκεδασα με την παρεα μου σε priv bnb + eg servers. Λοιπονε, εγω παιζω ηδη σε priv wow server και πιστευω πως αν κ στο retail το gameplay ηταν εθιστικο κ ενδιαφερον, πλεον ΔΕΝ εχει νοημα. Αντε να δουμε.

Κατι που δε θιγει κανεις με το θεμα του χρονου που απαιτουσε πριν το vanilla για να γινεις geared σ σχεση με τωρα, ειναι οτι πλεον το wow σε υποχρεωαναγκαζει να κανεις ΠΟΛΛΑ πραγματα, για ΠΟΛΛΗ ωρα... ενω ΔΕ σου αρεσει, ημαρτον στο στρατο λιγοτερα εκανα κ δε δυσανασχετουσα τοσο μη σ πω! Το να εισαι αρκετη ωρα μεσα σε ενα instance για να σηκωσεις το Sulfuras, ηταν ωραιο αισθημα, trash ξεtrash, ξεραμε ολοι οτι στο τελος ειχαμε την αγωνια του encounter, ποιος θα παρει το loot, και οταν το παρει θα μοστραρει με δαυτο! Ολοι ειναι ιδιοι τωρα.... same gear, same spec, same gems, same enchants, same playstyle, same combos (arena). Και τι χσρσκτηριζει ενα game ως rpg? Η πολυπλοκοτητα των χαρακτηρων, το personalize του καθενος μας στον χαρακτηρα του, η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!! oh well.. "μια φορα κι ενα καιρο... ηταν ετσι"

Αφιερωμενο στους vanillαδες.. Arash-Master of Elements[/quote']

Respect

iphone.png

Καλησπερα παιδες. Εχω ενα φιλαρακι που ψαχνει καποιο site να πουλησει g στο wow για πραγματικα χρηματα. Εχει καποιος κανει κατι παρομοιο να προτεινει καποιο εμπιστο site?

δεν πιστευω οτι πλεον υπαρχει ανθρωπος που αγοραζει gold στο wow τοσο ευκολα που τα περνεις απο τα quest κτλπ κτλπ . Παρολαυτα χτυπα wow gold selling στο google να δεις τι παιζει .... Οταν στο Tbc ειχα ψαχτει λιγο επερναν τα μεγαλα site τα 5.000 12 € οποτε δεν πολυ συμφερει .... Τελικά τα πουλουσα μεσα στο guild .... Αν τοτε επερναν τα 5Κ 12 ευρω τωρα θα περνουν λογικα τα 20Κ κανα 10 ευρω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...