Silverage Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ το κόβω για χοντρή μάπα.Ευτυχώς το έχω παρατήσει εδώ και μήνες.Απ'όλα τα expansion που μπορούσαν να βγούν αυτό βρήκαν να βάλουν; Που είναι η "epicιά";Και δεν μπορώ να καταλάβω τί σκατά εχθρούς θα έχει.Κινέζικους δράκους απο αυτούς τους χάρτινους; Βέβαια μπορεί απο αυτό το expansion να αρχίσει η πορεία προς τον τελικό κακό Sargeras αφού θυμάμαι πως είχε κάτι σχετικό με την χώρα των Pandaren.Οπότε θα βγάλουν 1,2 expansion ακόμα και μετά πάμε για Titan ή όπως αλλιώς θα είναι το όνομα του νέου mmo.
Xvipes Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως περίμενα να βάλουν Naga σαν καινούργιο race...
Chrisxxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα μπορουσαν να βαλουν.. Λογικά panda θα πανε alliance και ενα 2ο race θα παει horde...
tehAllantin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τα πάντα θα είναι playable και στα 2 factions. Η blizz προκαλεί εμφύλιο στους pandaren.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΗΕ, Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ;;;; αίσχος...
LLNEO Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Φιλική υπενθύμιση προς το Chris Metzen. Ο τελευταίος που με τσάντισε και τον έπιασα στο στόμα μου τίναξε πέταλα. Οπότε αν δε θέλει να τον βρει κανα κακό απο το Θεό καλά θα κάνει να αφήσεις τις @@ες με Panda, Punto και Tipo και να μας δώσει Sargeras και Aszhara asap....
imr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σιγουρα εχει πεσει πολυ θαψιμο μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει το thread για πολυ καιρο. Το expansion με αφηνει παντελως αδιαφορο, δεν εχει απλα καθολου wow factor. Επαιζα σχεδον απο το launch, εκτος απο τις μεγαλες πατατες που εχει κανει γενικα η blizzard (πατατες για εμενα, αυτοι μια χαρα λεφτα βγαζουνε) καθε expansion ειχε ενα epic χαρακτηρα, dark portal και illidan, lich king, deathwing ολα ηταν παραγοντες που με εκαναν να ξαναρχισω παντα σε καθε expansion, τωρα τι θα εχουμε panda wtf (αν και θα γουσταρα να ειχε monks απο την αρχη του παιχνιδιου, γουσταρω σαν class), παραειναι νεροβραστο. Βαλτε και την blizzard που απλα πουλαει οτι ναναι για λιγα $$ (gay mounts κτλ) και ειναι πλεον σιγουρη ταφοπλακα στο game. Εχω σταματησει εδω και πολυ καιρο, στο cataclysm ισα που πηγα 85lvl και μετα απο λιγο καιρο το παρατησα μαλλον καλα κανουνε που βγαζουνε μ@λακια expansion να φυγει και η παραμικρη αμφιβολια να ξαναρχισω.
sleepy_head Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Chill παίζεις ακόμα? Μου ήρθε αυτό το email. Sofia, Return to Azeroth with 14 days of FREE game time for your account, xxx. To claim your game time, simply create a free Battle.net® account and merge it with your World of Warcraft® account by following these steps: 1. Create a Battle.net Account 2. Merge your World of Warcraft Account 3. Claim your FREE time Πρέπει να κάνω όλα αυτά τα βήματα για να έχω 14 μέρες?
Xvipes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για scam μου μοιάζει sleepy.Τα free συνήθως τα δίνουν από το ίδιο σου το account, δε χρειάζεται να κάνεις καινούργιο account. Το λινκ που σου δίνουν τι λινκ είναι?
sleepy_head Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μόλις είδα ότι είναι για το αμερικάνικο που έχω να παίξω κάτι χρόνια και ποτέ δεν έκανα battle.net account. Γι'αυτό μου γράφει ότι πρέπει να φτιάξω account.
liopyr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το πράγμα με τα cloth loots στα firelands έχει παραγίνει ε. Θα στείλω ticket. Έχω ρίξει συνολικά 28 boss, και έχω πάρει 1 (ένα) φάκιν staff. Τίποτα άλλο. Και δε μου τα ρολλάρει κανένας, ΔΕΝ πέφτουν.
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το λάθος της blizzard κατά τη γνώμη μου ήταν και είναι το γεγονός ότι δίνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στο PTR (ξέρεις τα πάντα πριν βγει ένα νέο patch) και επιπλέον το ότι έχει αφήσει το mmo και αλωνίζει - ξευτιλίσει με το data-mining. Σε όλους άρεσε το vanilla + tbc γιατί τότε δεν υπήρχαν αυτά σε τέτοιο βαθμό, ανακαλύπταμε πράγματα, ήταν καινούρια. Τώρα, καιρό πριν βγει το επόμενο patch ξέρουμε πώς θα είναι η μάχη με τον Deathwing. Αυτό είναι που με ενοχλεί εμένα και προσπαθώ να μην τα κοιτάω. Επίσης πιστεύω ότι πλέον το wow έχει χάσει τον επικό χαρακτήρα του με το εξαντλητικό theorycrafting και το πόσο καθορισμένο είναι το gear και ο τρόπος που ΠΡΕΠΕΙ να παίζει κάθε class.
atonioz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όλα λάθος τα κάνει η blizzard, όποιο expansion και να βγάλει τρώει θάψιμο. Όταν ξεπεράσει κάποια εταιρία την bliz (από τον χώρο της εννοώ) τα ξαναλέμε. Φιλικά πάντα, δεν το λέω μόνο γι αυτούς που κράζουν αποδώ αλλα για όλους. Και εγώ παίζω από vanilla και σε κάθε expansion\major patch ακούμε παράπονα... κάτω από 9million δεν πέφτουν όμως. Το καινούριο expansion δεν ξέρω πως θα είναι (με τα pandas) το θέμα είναι οτι είναι στο lore (βλέπε warcraft 3) και είναι σίγουρο ότι θα το αγοράσω - για να το δοκιμάσω πρώτα όπως και οι πλειοψηφία αυτών που παίζει wow (ακόμοι και αυτοί που το κράζουν). Προσωπικά βλέπω οτι οι πολλές αλλαγές με τα talents κλπ ελπίζουν να αλλάξουν λίγο το game
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όλα λάθος τα κάνει η blizzard, όποιο expansion και να βγάλει τρώει θάψιμο. Όταν ξεπεράσει κάποια εταιρία την bliz (από τον χώρο της εννοώ) τα ξαναλέμε. Φιλικά πάντα, δεν το λέω μόνο γι αυτούς που κράζουν αποδώ αλλα για όλους. Και εγώ παίζω από vanilla και σε κάθε expansion\major patch ακούμε παράπονα... κάτω από 9million δεν πέφτουν όμως. Το καινούριο expansion δεν ξέρω πως θα είναι (με τα pandas) το θέμα είναι οτι είναι στο lore (βλέπε warcraft 3) και είναι σίγουρο ότι θα το αγοράσω - για να το δοκιμάσω πρώτα όπως και οι πλειοψηφία αυτών που παίζει wow (ακόμοι και αυτοί που το κράζουν). Προσωπικά βλέπω οτι οι πολλές αλλαγές με τα talents κλπ ελπίζουν να αλλάξουν λίγο το game Στην blizzard πραγματικά πιστεύω ότι προσπαθούν να κάνουν το παιχνίδι καλύτερο! Άλλωστε μέχρι τώρα είναι η ναυαρχίδα τους και δε νομίζω ότι άλλο παιχνίδι θα τους αποφέρει τόσα έσοδα! Σίγουρα δεν μπορούν να τους ικανοποιήσουν όλους, είμαστε και πάρα πολλοί άλλωστε, αλλά οι αλλαγές τους γενικά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες που επικρατούν. Θέλει περισσότερη φαντασία όταν δημιουργούν καινούριο υλικό και πρέπει να το κάνουν λίγο πιο σκοτεινό, πιο μυστήριο! Σίγουρα έχουν κάνει τρελές αρπαχτές με διάφορα κολπάκια τα οποία ωστόσο δεν ήταν είναι η αιτία για το ότι έχει πέσει κάπως. Είναι όπως με την κοπέλα σου! Ακόμα και αν είναι η πιο όμορφη στον κόσμο, η τέλεια κλπ, ε κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς! Έστω και για λίγο θα βαρεθείς κάποια στιγμή γιατί δεν έχει τίποτα το καινούριο να σου πει, ύστερα από τόσα χρόνια! Μέχρι να πας στην επόμενη, να δεις τα χάλια της επόμενης και να θυμηθείς πόσο ωραία και τέλεια ήταν η προηγούμενη. Έτσι είναι και με το WoW.
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τι αλλαγές κάνει στα ταλέντ ρε παιδιά; Δεν είδα κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις