Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ελπιζω να ανοιξουν ενα ακομα class slot στους servers,ηδη εχω δεκα βλεπω να προσελκυουν περισσοτερες παικτριες με τα panda , καιρος να βρουμε gfs οι μπακουρηδες lol α ρε blizz για ολους νοιαζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 ελπιζω να ανοιξουν ενα ακομα class slot στους servers,ηδη εχω δεκα βλεπω να προσελκυουν περισσοτερες παικτριες με τα panda , καιρος να βρουμε gfs οι μπακουρηδες lol α ρε blizz για ολους νοιαζεσαι χαχχαχα δες τι σκέφτηκε!!! αλλά ομολογώ πως παίζει να έχεις δίκαιο...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 παντως θα πουλησει τρελα το expansion στην Κινα. ειχαν τον Metzel σε live interview και τον ρωτησαν μεσω twitter,αν η Blizz ειχε σκεφτει οτι το expansion μπορουσε να προκαλεσει αντιδρασεις απο την Κινα,δεδομενου του ποσο σημαντικο κομματι της κουλτουρας τους ειναι τα Panda. Tα μασαγε ο Μetzel,ειπε οτι η Blizz το ειχε σκεφτει,οτι ηταν αυτονοητο πως στο παιχνιδι θα ειχες Panda χαρακτηρες τα οποια θα πολεμουσανε και θα σκοτωνοντουσαν,επομενως οι Κινεζοι παιχτες ισως να ειχαν προβλημα,αλλα απο την αλλη η Blizz θα εριχνε ολη την αγαπη,την φροντιδα και σεβασμο στους χαρακτηρες αυτους ωστε να ειναι αξιαγαπητοι και αποδεκτοι. Βεβαια δεν της ειπε οτι η Blizz εξαρχης αποσκοπουσε να πουλησει το expansion στην Κινεζικη αγορα,εφοσων αποτελει σεβαστο κομματι της συνολικης πελατειακης τους βασης.εξου και το ολο κινεζικο world του exp. Εστειλα και εγω ενα tweet στον Metzel,οπου τον ρωτουσα τι Mount θα εχουν τα Panda,αν ειναι τιποτα κινεζικα rickshaws η litters τα οποια θα τα σερνουν αλλα Παντα.αλλα δεν του την μεταφερανε την ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Το επόμενο expansion θα έχει και pokemon! Αλάργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τραγικό...σκοτωσες έναν ragnaros ( vanilla ) καθαρισες ένα bwl ένα aq40 naxxramas καθαρισες τον illidan vashj Kael Thas τον arthas τους undead έδωσες τον κόσμο από την καταστροφή του deathwind και τώρα ήρθε η ώρα να παίξεις με τα αρκουδάκι πάντα····· μιλάμε για το ίδιο παιχνίδι ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 καλά το lore το είχαν γαμήσει καιρό τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ποιο lore? Εδώ μιλάμε για επιστροφή στα Pokemon και τα digimon. Αν έβγαζαν νέο race ας πούμε τπτ αρούρια, θα τύχαινε μιας κάποιας αποδοχής. Αλλά Panda? Jesus Christ. Και για mount τι θα έχει, κανέναν κινέζο να το τραβάει? Θα έχει και achievement Kung Fu Panda? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Νταξ, ούτε εμένα μου αρέσει η ιδέα, αλλά σας βρίσκω λίγο υπερβολικούς. Δηλαδή ως τωρα το wow το θεωρούσατε σπλατεριά; Βλέπατε τα gnome και τα κάνατε πάνω σας ξερωγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Για μένα δεν ειναι τα παντα αλλά πέρα από το οτι το τραβανε από τα μαλλια μέχρι αηδιας τα final bosses που ηθελα να δω και να σκοτώσω τα ειδα και τα σκοτωσα.. Τώρα πλεον δεν μου κάνει αισθηση να δω κατι παραπάνω.. Δεν κατηγορώ το game που αυτη τη στιγμή ειναι καλύτερο από ποτέ αλλά ο κύκλος μου στο wow εκλεισε και το κατάλαβα μετά το 1ο δίμηνο που σταμάτησα να παίζω, δεν τσιμπάω πλεον με κανένα τυράκι της blizz. Στο titan θα καούμε πάλι (αν βγει πριν τις 21/12/2012 ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Ε δε γίνεται ένα τέτοιου τύπου παιχνίδι να μείνει στάσιμο, κάπως πρέπει να εξελιχθεί, και εξέλιξη χωρίς τριβές δεν υπάρχει. Όταν έχεις εκατομμύρια χρήστες, όσο και να το παλέψεις, ευχαριστημένοι όλοι με τις αλλαγές δεν θα μείνουν, ειδικά όταν μιλάμε για μία gaming κοινότητα η οποία αν μη τι άλλο δε διακρίνεται για την ωριμότητά της. Φυσιολογικό είναι με το καιρό να ανακυκλώνεται και ο κόσμος που το παίζει, εγώ δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παίζει το ίδιο παιχνίδι 5 χρόνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ναι δεν γίνεται. Το παιχνίδι δεν έχει κορεστει ιδιαιτερα, οι παιχτες ομως έχουν κουραστεί με αποτέλεσμα σιγα σιγά το wow να αποκτά πρόβλημα λόγω έλλειψης σωστών παιχτων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 το παιχνίδι αυτό έχοντας περάσει προ πολλού τα όρια του φαιδρού , μπήκε πλέον στα όρια του απόλυτα γελοίου .Το επόμενο expansion θα έπρεπε να λέγεται "κυνηγώντας αρκούδες με τους κινέζους". Χαίρομαι πάρα πολύ που το σταμάτησα σε μια στιγμή που δεν είχε καραξεφτιλισθεί τελείως .Και μαζί με μένα είμαι βέβαιος ότι θα χαίρονται και τα εκατομμύρια των παικτών πρώτης γενιάς που ρίχοντας μια μούντζα στην blizz το παράτησαν και ησύχασαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όντας άσχετος με Wow (μία φορά το έπιασα, χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία να δω τι ρόλο βαράει και δεν με τράβηξε) αλλά έχοντας μεγαλώσει με Warcraft, και Warcraft 2 σε kali επί Compulink εποχές, απορώ με το που έχει φτάσει. Βλέποντας το trailer, κάτι έσπασε μέσα μου. Πολύ εμποροποίηση ρε γμτ. Ένα παλικάρι που λέει πάνω κάτω τι μου περνάει από το μυαλό. What the F* Happened to Warcraft? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό. Έχοντας διαβάσει αρκετές γνώμες και έχοντας δει και τα trailer και διάφορα άλλα φόρουμς περί του νέου expansion θα προτιμήσω πρώτα να δω και μετά να κρίνω. Σε ότι αφορά φίλους που θεωρούν τους εαυτούς τους vanilla και που το παρατήσανε επί tbc (ή και λίγο πριν) και μην έχοντας παίξει το game και να το έχουν νιώσει καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξης θα πω ότι η γνώμη τους είναι σεβαστή αλλά όχι αντικειμενική. Το 'έχω ακούσει, έχω δει λίγο, δεν μου άρεσε το τάδε tier ή το δείνα pet ή τι μλκ είναι το LFG και όλα αυτά' δεν μπορούν να ενέχουν θέσει αντικειμενικής άποψης προφανώς. Όπως έγραψα και ανωτέρω, σέβομαι την υποκειμενική τους άποψη αλλά δεν έχουν κάτι να προσθέσουν ως valid στα του game. Περαιτέρω, ο Chrisxxx κατά τη γνώμη μου έθιξε το πρόβλημα του game αυτή τη στιγμή και είναι ότι δεν "κυκλοφορούν" σοβαροί-σωστοί παίχτες, κάτι που με τα λύπης μου λέω ότι έκανε την αρχή του λίγο μετά το WoTLK όταν απλοποιήθηκαν τα πράγματα. Από την άλλη, όντας σε international guild έχοντας πετάξει αυτούς που δεν άρμοζαν στην κουλτούρα αυτού του guild κι έχοντας πλέον σχεδόν 50%-50% έλληνες - ξένους, ακόμη και στον genjuros μια χαρά παιρνάμε. Πολύ απλά γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα pugs (κάνουμε guild runs), γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους γραφικούς και τους βλάκες που κυκλοφορούν, τους απομονώνεις και τέλος. Θα μου πείτε και τι γίνεται που ο server είναι πεθαμένος. Ε, και; Κόσμος στο guild υπάρχει, horde έχουμε διπλάσιους περίπου (1:0,54 είναι η αναλογία horde vs alliance) άρα και στα pvp μια χαρά τα υπόλοιπα είναι απλά για να λέμε. Για το Pandarian θα πω κάποια πράγματα ως beta tester μέχρι τότε θα αρκεστό στο ότι ίσως ήρθε και η ώρα να αλλάξει ολίγον το concept του παιχνιδιού. Οψόμεθα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε παιδιά, οκ. Απ'όλες τις "επιλογές" (πχ ένα ποστ που είχα δει και έλεγε πιθανά εξπάνσιον "nightmare" η διαστροφή του emerald dream, ή "η τελική μάχη στον Argus"..) Περίμενα κάτι πιο "επικό" μετά από τα Last tier κάθε expantion. Σκότωσες τον Cthun, τον Illidan τον KJ, τον Lich King, ΤΟΝ DEATHWING... Και τώρα τι κακό θα υπάρχει άραγε..;;; Εγώ περίμενα κανένα Sargeras για να είμαι ειλικρινής σε ένα πιθανό "expedition" στον Argus κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις