Nazre Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εγω εχω hunter lvl 60 και priest lvl 57 .Σταματησα να παιζω την priest μου επειδη καθε φορα σε raid εφταιγε μονο ο healer!! Λες και εγω εφταιγα που ο warrior προσπαθουσε να τανκαρει χωρις ασπιδα και εχανε hp σαν τρελος και στο να κρατησει argro ουτε λογος ' date='με ενα heal πεφτανε πανω μου ολα τα mobs.Μετα ο μαγος να παραπονιετε που πεθανε επειδη παει και κανει aoe σε 10 elite lvl 56-60 τερατα...Και βεβαια καθε φορα που τρωμε μια ομαδα mobs παμε αμεσως στην επομενη και εγω να ουρλιαζω NO MANA...Αλλα και παλι στο wipe φταιει ο priest... Ε σταματησα και εγω τα instances και τον εκανα μονο να μαζευει leathers και να πουλαει για να περνει golds. Αυτα τα λεω επειδη τα ειχα αποθυμενω [/quote'] Θίγεις ακριβώς αυτά που θέλω να πω αναλυτικά μόλις τελειώσω το post. Θα επανέλθω, αυτό το post πάντως με βοηθάει πολύ.
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Αναλυτικά για τα proffes. την Δευτέρα. Πάντως το μόνο που δεν έχω ανεβάσει αρκετά είναι το cooking. A και στο Herbalism είμουν Artisan το είχα ξεχάσει αυτό. Σε όλα τα άλλα είμαι expert εκτός από το cooking που είμαι jorney. Πάντως πολύ σύντομα θέλω να ανοίξω μια κουβέντα σχετικά με το AH. Ηδη έχω δει πολλά από τα παιχνίδια που παίζονται και θέλω να δώσω πληροφορίες σχετικά με το τι σκεύτομαι ή τι έχω κάνει γενικά. Μπα cooking δεν σε νοιάζει. Εγω cooking είχα 1. LOL. Θα το δεις και συ οτι το cooking σου ειναι αχρηστο, εισαι και healer, σιγά μην κάθεσαι να μαγειρεύεις. Τα expert, journeyman etc κανένας δεν καταλαβαίνει, με νουμεράκια είναι πιο απλό! Σχετικά με το Auction House, κοίτα να κατεβάσεις το Auctioneer mod, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, απλά δωστου ενα μηνα καιρό να κάνει adjust στις σωστές τιμές.
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 -Ενα από τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει κανείς όταν παίζει με priest στο party του είναι το πως δουλεύει το aggro στο παιχνίδι. Ναι' date='αλλά και ο priest πρέπει να καταλάβει πως ενα μεγάλo heal τραβάει πολύ περισσότερο aggro από ενα μικρό. Και επειδή συνήθως οι priest είναι μικρότερου level απ'οτι η πλειοψηφία, είναι πιο εύκολο να τραβηξουν κορυφαίο τα aggro και να τρέχουμε όλοι πανικόβλιτοι..... -Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ένας priest διαμαρτύρεται όταν κάποιος λέει όλοι σε 1 mob κάθε φορά! Ναι αλλά σε instance που τα mobs είναι elite, δεν παίζει να βαράς πολλά. Αυτη ειναι εξάλλου και η δουλειά του warrior, να τραβάει aggro και να βαράνε συνεχώς αυτόν. Να σκεφτέις, στα high level instances πολλές φορές αφήνουμε τον warrior μόνο του να βαράει το boss για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς heal χωρίς ranged, τίποτα. Οπότε μετά, όσοι και να κάνουν ντου, και όσο heal και να κάνουν, δύσκολα θα πάρουν aggro... -Γιατί δεν με γιατρεύει ο priest μου κατευθείαν' date=' γιατί τα hp μου ανεβαίνουν σιγά σιγα.[/quote'] Εντάξει αν κάποιος ρωτάει τέτοιο πράγμα ή level 10 είναι ή απλά χαζός!
Nazre Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μπα cooking δεν σε νοιάζει. Εγω cooking είχα 1. LOL. Θα το δεις και συ οτι το cooking σου ειναι αχρηστο' date=' εισαι και healer, σιγά μην κάθεσαι να μαγειρεύεις. Τα expert, journeyman etc κανένας δεν καταλαβαίνει, με νουμεράκια είναι πιο απλό! Σχετικά με το Auction House, κοίτα να κατεβάσεις το Auctioneer mod, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, απλά δωστου ενα μηνα καιρό να κάνει adjust στις σωστές τιμές.[/quote'] A τι περίπου κάνει αυτό? Κάπου το διάβασα αλλά δεν κατάλαβα τι κάνει και δεν έδωσα πολύ σημασία. Τα stats αναλυτικά για το proffs θα στα δώσω Δευτέρα όπως είπα αφού παίξω ΠΣΚ , να τα σημειώσω και κάπου να δώσω σωστά. Για το cooking, πάντως δεν έχεις δίκιο είναι χρήσιμο, αλλά θα πρέπει να μιλήσουμε ξεχωριστά για υτό αργότερα ίσως.
Nazre Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Ναι' date='αλλά και ο priest πρέπει να καταλάβει πως ενα μεγάλo heal τραβάει πολύ περισσότερο aggro από ενα μικρό. Και επειδή συνήθως οι priest είναι μικρότερου level απ'οτι η πλειοψηφία, είναι πιο εύκολο να τραβηξουν κορυφαίο τα aggro και να τρέχουμε όλοι πανικόβλιτοι..... Ναι αλλά σε instance που τα mobs είναι elite, δεν παίζει να βαράς πολλά. Αυτη ειναι εξάλλου και η δουλειά του warrior, να τραβάει aggro και να βαράνε συνεχώς αυτόν. Να σκεφτέις, στα high level instances πολλές φορές αφήνουμε τον warrior μόνο του να βαράει το boss για 10-15 δευτερόλεπτα χωρίς heal χωρίς ranged, τίποτα. Οπότε μετά, όσοι και να κάνουν ντου, και όσο heal και να κάνουν, δύσκολα θα πάρουν aggro... Εντάξει αν κάποιος ρωτάει τέτοιο πράγμα ή level 10 είναι ή απλά χαζός! [/quote'] Κρατάω αυτό το μύνημα για να απαντήσω αργότερα με edit σαν χώρο. Αυτή την στιγμή δεν έχω ολοκληρώσει το post για να σου απαντήσω. Λίγο αργότερα θα μιλήσω αναλυτικά για όλα. Κρατάω όμως όλα τα σχόλια που έχουν γίνει και από έναν άλλο φίλο που παράτησε τον priest για σχετικούς λόγους.
users Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 re paidia auto to warcraft paizetai mono online? i mporw na to paiksw kai me ena cd sto spiti?
Nazre Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 re paidia auto to warcraft paizetai mono online? i mporw na to paiksw kai me ena cd sto spiti? Οχι φίλε το wow ανήκει στην κατηγορία των παιχνιδιών ΜΜΟRPG = Massive Multiplay Online Roling Playing Games.
polaki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 plaka kaneis oti epistrefeis.... ean nai pezei na se dagkwsw.... . File katarxin me to kalo na ertheis. koinos... ante ela piswwww Εχτές κατέβασα το 1.9, το ριμάδι 350mb ήτανε! Όπως ειπες και συ, πλέον θα παίζω συνιδητοποιημένα, όσο νοιώθω ότι θέλω κ με βολευει.. Απλα προσπαθω να βαλω πιστωτική και δεν τη δεχεται! Ουτε Visa ουτε Mastercard...... LOL@ Bliz!
sarisn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Επίσης από methredil harbor μου είπαν ότι πρέπει να πάρω ένα πλοίο για μία τοποθεσία (Δεν την θυμάμαι) στην οποία πάς γιατρεύεις κάποιους και γίνεσαι Artisan First Aid... Απλά να σου πω ότι για να γίνεις Artisan στο First Aid πρέπει να πας lvl 40
sarisn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Εχτές κατέβασα το 1.9' date=' το ριμάδι 350mb ήτανε! Όπως ειπες και συ, πλέον θα παίζω συνιδητοποιημένα, όσο νοιώθω ότι θέλω κ με βολευει.. Απλα προσπαθω να βαλω πιστωτική και δεν τη δεχεται! Ουτε Visa ουτε Mastercard...... LOL@ Bliz! [/quote'] To 1.9 είναι 75ΜΒ , εσύ κατέβασες όλα τα patches που έχουν βγει εδώ και ένα χρόνο... :razz:
sarisn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Μπα cooking δεν σε νοιάζει. Εγω cooking είχα 1. LOL. Θα το δεις και συ οτι το cooking σου ειναι αχρηστο, εισαι και healer, σιγά μην κάθεσαι να μαγειρεύεις. Ε λοιπόν το ίδιο πίστευα κι' εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες (και αφού έφτασα 2 chars @ lvl 60)... και μάντεψε... το Cooking μαμεί και δέρνει αν το 300αρίσεις! Κάνε ένα search για να δεις τι σου προσφέρει και θα μείνεις μαμάκας! :razz: Απαραίτητη προυπόθεση να συνδυαστεί με 300 Fishing για καλύτερα αποτελέσματα ;-)
Art20 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Oriste to apokorufwma tou cooking gia tous kaluterous chef: http://www.thottbot.com/?i=52486 Epic paidakia apo Chimaera... P.S. Polaki ama mpeis steile kana SMS gia na mpw kai gw kai na ta poume, na kanoume kana quest pareoula opws tous palious kalous kairous. Akoma kai deinosaurous an thes . A kai gia na zhlepseis tous elite deinosaurous tous solara sto lvl 55 .
andrip Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ok nazre δε στη λέω πουθενά απλά έτσι όπως το γράφεις είναι σα να τα χεις γράψει εσυ πάντως το φοβερό είναι σαν αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω οτι όλο οι healers φταίνε το χω ακούσει κι εγώ αρκετές φορές και σε scholo και σε strat και επιτόπου heartstone... κάντε το θα γελάτε... αρχίζουν όλοι και τα χώνουν στον warrior ή σε οποιονδήποτε σας την είπε
Alt3rnative Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Mporei kapoios na proteinei ti prof na parw ston druid pou molis ksekinisa? Poio einai to protimotero oplo ktl? Thanx
paularas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 polaki me ti onoma eisai mesa? Kane me wisp me to pou me deis.... Alternative genika ola ta proffecions einai kala arkei na ta anevaseis apo tin arxi. A, kai ola vevaia se dinoun xrimata. Mining einai to poio must proffecion apo ola apo pleuras xrimatwn. Egw twra ston druid pou anebazw exw epileksei enchanding. Mporei na min anevainei grigora oso ta alla , alla den kremomai apo kanenan gia enchands kai mining gia na mou dinei xrimata ( idika otan pareis to mount sou na deis ti wraia tha mporeis aneta na bgazeis xrimata. ) . Auta en oligis ews twra
Προτεινόμενες αναρτήσεις