BlackScorpionX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ τα κορίτσια μας να τα πιέζουμε να μάθουν wow (ισχύει το ίδιο και για το αντίθετο). Το WoW και τα videogames είναι και πρέπει να είναι κάτι μυστικιστικό, περίεργο, κάτι wtf-is-(s)he-doing-there-all-the-time. Άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να τα μοιραζόμαστε όλα, πρέπει να ο καθένας να έχει και τις προσωπικές του στιγμές. Σε όλες τις σχέσεις μου εγώ κατάφερα και σέβονταν την ασχολία / hobby μου με τα video-games και καμία δεν είχε πρόβλημα με αυτό, ούτε σταμάτησα ποτέ εντελώς όταν είχα σχέση, αυτό είναι λάθος και κατά τη γνώμη μου δε δείχνει ένα ισχυρό, σταθερό χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 κατά τη γνώμη μου, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ τα κορίτσια μας να τα πιέζουμε να μάθουν wow (ισχύει το ίδιο και για το αντίθετο). Το WoW και τα videogames είναι και πρέπει να είναι κάτι μυστικιστικό, περίεργο, κάτι wtf-is-(s)he-doing-there-all-the-time. Άλλωστε, δεν είναι ανάγκη να τα μοιραζόμαστε όλα, πρέπει να ο καθένας να έχει και τις προσωπικές του στιγμές. Σε όλες τις σχέσεις μου εγώ κατάφερα και σέβονταν την ασχολία / hobby μου με τα video-games και καμία δεν είχε πρόβλημα με αυτό, ούτε σταμάτησα ποτέ εντελώς όταν είχα σχέση, αυτό είναι λάθος και κατά τη γνώμη μου δε δείχνει ένα ισχυρό, σταθερό χαρακτήρα. Δεν σταμάτησες το WoW η γενικός το Gaming; Το WoW κατάντησε βαρετό... ιδίως το τελευταίο χρόνο που όλα τα Class παίζονται ίδια... Κ εγώ δεν σταμάτησα το gaming, παίζω όμως πολλή ποιο λίγο από παλιά. Και δεν φταίει η κοπέλα... απλά... ένα καφεδάκι με παρέα, μια βόλτα, κλπ... και η νοσταλγία όταν σκέφτομαι τα παλιά (ώρες λιώσιμο, με NWN, NWN2, Gothic (Όλα μα όλα) Shooters κλπ... μόνο το need for speed δεν μου έλειψε παίρνω την δόση μου όταν κάθομαι στο αυτοκίνητο. Κάτι δεν πάει καλά, αν με 23 - 24 και πάνω παίζουμε όσο παίζαμε με 16 κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα διαπίστωσα ότι ήταν εγκλωβισμένο στο παλιό μου email το μήνυμα της Blizz που μου έδινε 7 μέρες free και έληξε στις 27 Σεπτεμβρίου. Με λυπήθηκε ο Θεός, γιατί αν αρχίσω και WoW θα με πάνε σε ίδρυμα με τόσα games στο PC μου αυτή την εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγώ χθες ανακάλυψα ότι ένα recruit που είχα κάνει σε φίλο είχε δώσει η bliz δώρο 1 μήνα αλλά δεν μου ήρθε mail το είδα στο battlenet που μπήκα να δω μήπως πήραμε κανά beta d3. Ευτυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δεν με λέτε. Στο επόμενο patch τα crafts χρειάζονται truegold; Έχω καμιά 30αριά μαζεμένα αλλά dunno τι να τα κάνω.....να τα σμπρώξω τώρα στην αγορά που η τιμή είναι κοντά στα 550 ή να περιμένω το patch όπου όλοι οι no lifers θα θέλουν νέα crafts για raiding τα οποία και πιθανών να χρειάζονται truegold και άρα οι τιμές θα αυξηθούν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 mmo-champion δεν έχει info? Από έκει όλοι μαθαίνουν τί γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Έπρεπε να είχα παίξει λόττο χθες. Είχα 2 μήνες να μπω στο παιχνίδι και μιας και οι 6 85αρηδές μου δεν είναι ντυμένοι μιας και ουσιαστικά απο τον Ιανουάριο δεν raidάρω, είπα τουλάχιστον να πάρω τα trinket απο το Brewfest boss. Μπαίνω χθες με τον Priest είχα απο την προηγούμενη μέρα την τσάντα και δεν την είχα ανοίξει. Την ανοίγω και τσουπ, να σου το Ram mount! Μπαίνω στο καπάκι με τον Shaman, κάνω το run, τσουπ, το Codo mount! "Τι γίνεται ρπμ;" λεω. Μπαίνω με Warlock, guess what... Ram mount Και στο καπάκι λέει ένας απο το group, "3 χρόνια προσπαθώ και δεν έχω πάρει ποτέ το mount" Μένουν 2 μέρες, για τους υπόλοιπους 3 chars. Λες; :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση ότι το ram mount το παίρνουν όλοι για να πάρουν ένα achievement και μετά εξαφανζεται; Gz για το kodo mount πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Γιατί όλοι οι καθυστερημένοι, τα bot και οι semi afk λογκάρουν κάθε μέρα τέτοια ώρα στους horde? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzmoDeus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 μονο τετοια ωρα? εγω τους βλεπω ολες τις ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Ρε το βράδυ μπαίνω bg και τα φαρμάρω. Το πρωί δε παλεύεται η κατάσταση, να έχεις φτιάξει gear, να μπαίνεις κάνα fun bg να το χαρείς, και να σε gang-άρουν 5-6 pve επειδή το μισό group είναι afk ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 mmo-champion δεν έχει info? Από έκει όλοι μαθαίνουν τί γίνεται. Εγώ θέλω ενημέρωση από σένα....πειράζει ? Επιτέλους chaos orbs no moar soulbound!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Αϊ καλα.... άλλο ένα mount χθες. 4/6 chars μου. Κοίτα να δεις, που τελικά μόνο οι main μου δεν θα πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 /fap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις