chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα θα ξεκολλήσω θέλοντας και μη σε λίγες μέρες......Ξεκινάω Μεταπτυχιακό, Γαλλικά και μόλις με ειδοποίησε ένας γνωστός μου για μια δουλειά. Αν κάτσει κερνάω εγώ xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Προσπαθώ απλά να διασκεδάζω οικονομικά :> Από βδομάδα που θα βγούμε εννοείται πως ΚΕΡΝΑΣ τον άνεργο φίλο σου!!!! Ε καταπληκτικέ erw2e; Thanks Chris! Επ, πάρτυ με άνεργους? Έρχομαι και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτός είναι άνεργος, εγώ όχι ακόμα αλλά είσαι καλοδεχούμενη να έρθεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ε γι αυτό κερνάς Τελικά το να παίζεις wow όταν είσαι άνεργος συμβάλει στην οικονομία ή πείθεις τον εαυτό σου ότι με το να κάθεσαι σπίτι και να λιώνεις στο wow κάνεις οικονομία αφού δίνεις μόνο 13 το μήνα Διλήμματα ανέργου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ε γι αυτό κερνάς Τελικά το να παίζεις wow όταν είσαι άνεργος συμβάλει στην οικονομία ή πείθεις τον εαυτό σου ότι με το να κάθεσαι σπίτι και να λιώνεις στο wow κάνεις οικονομία αφού δίνεις μόνο 13 το μήνα Διλήμματα ανέργου... Και από τα δύο λίγο δεν γίνετε; Θυμάμαι το καιρό που έλιωνα στο WoW, είχα τρελά λεφτά στην άκρη (και τρελές αγ*****, για να πω την αλήθεια.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και από τα δύο λίγο δεν γίνετε; Θυμάμαι το καιρό που έλιωνα στο WoW, είχα τρελά λεφτά στην άκρη (και τρελές αγ*****, για να πω την αλήθεια.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 χαχαχαχ epic η εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://theoatmeal.com/comics/online_gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απορία πάνω σε αυτό.Θα προτιμούσατε να βρείτε μια κοπέλα μέσα από το wow ή μια κοπέλα και να της μάθετε wow. Δεν υπάρχουν άλλες απαντήσεις σε αυτό το υποθετικό ερώτημα οπότε το να μην παίζεις wow κλπ τα ξεχνάμε χάριν της ερώτησης. Επίσης έχει βρει κάποιος κοπέλα από το wow και αν ναι τι σχέση κάνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απορία πάνω σε αυτό.Θα προτιμούσατε να βρείτε μια κοπέλα μέσα από το wow ή μια κοπέλα και να της μάθετε wow. Δεν υπάρχουν άλλες απαντήσεις σε αυτό το υποθετικό ερώτημα οπότε το να μην παίζεις wow κλπ τα ξεχνάμε χάριν της ερώτησης. Επίσης έχει βρει κάποιος κοπέλα από το wow και αν ναι τι σχέση κάνατε? Εννοείτε πως θα προτιμούσα να της μάθω να παίζει WoW. Απλή λογική: Καλύτερα να είναι Troll/Gnome Ingame, παρά outgame... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Θα είναι σοβαρά ανησυχητικό αν κάποιος τα φτιάξει με κοπέλα μέσω του WoW και συνεχίζουν και οι δύο να παίζουν ή τουλάχιστον να σπαταλάνε πολλές ώρες στο παιχνίδι απο τον διαθέσιμο χρόνο τους μαζί. Ακόμα χειρότερα, σε σημείο τραγωδίας, είναι να γνωρίζεις μια κοπέλα και το μέλημά σου να είναι να της μάθεις WoW αντί να βγάλετε τα μάτια σας στο κρεββάτι. Τώρα αν είναι τόσο καμμένοι και οι δύο, δεν νομίζω να κάνουν καμιά σοβαρή σχέση παρά μόνο κανα guild ή κοινό bank στο παιχνίδι..... Το WoW είναι τσάμπα χάσιμο χρόνου. Το λέω εγώ που επι 5 χρόνια "καιγόμουν" καθημερινά και είχε γίνει η μόνιμη σκέψη μου το παιχνίδι. Δεν λέω καλά πέρασα, πέρασα απο 3 guild που ήταν στα 150 καλύτερα του κόσμου αλλά αυτή τη στιγμή ούτε να το βλέπω δεν θέλω το άτιμο. Γιατί εκτός ότι το έχω βαρεθεί απίστευτα, μου θυμίζει πόσα πράγματα έχασα η παράτησα αυτά τα 5 χρόνια. Ευτυχώς που δεν έχασα και τη γυναίκα μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλώς ή κακώς είμαστε gamers......Οπότε οι κοπελιές μας θα πρέπει να δεχτούν την αγάπη μας για το gaming. Προσωπικά με όσες έχω μπλέξει είναι παντελώς άσχετες από gaming αλλά μόλις έρχονται σε επαφή με το άθλημα παθαίνουν κοκομπλόκο. Η τελευταία μου σχέση δε αμέσως μόλις χωρίσαμε πήρε ps3 και ασχολείται περιστασιακά με το άθλημα. Μια χαρά sex δε, κάνεις μέσω ανταγωνιστικού gaming πολύ πολύ γέλιο. Βάλτε λίγο φαντασία και όλα συνδυάζονται. Στα του wow, ξέρω ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω του παιχνιδιού, τους πρώτους μήνες παράτησαν το παιχνίδι αλλά μετά επανήλθαν και έλιωσαν το κορμί τους στο. Τελικά χώρισαν γιατί η κοπελιά είπε στο φίλο ότι η σχέση τους, της στερεί πολύτιμο χρόνο από τον χαρακτήρα της. Και δεν σας μιλάω για κανένα μπάζο έτσι αλλά για θεογκόμενα..........απλά το χε κάψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Απορία πάνω σε αυτό.Θα προτιμούσατε να βρείτε μια κοπέλα μέσα από το wow [..] Αυτό πως νοείται ξερωγω; -"Μαλάκα γνώρισα ένα blood elf paladinάκι γαμώ, να την έβλεπες με τι χάρη έκανε dodge, είχε χαζέψει όλο το raid" -"Όλoι οι Ορκ είναι γουρούνια" -"Όλες οι Night Elf είναι πουτ@νες" -"Έλα ρε μλκ, σε παράτησε μετά από τόσα που έχετε περάσει μαζί, μετά από Lich King heroic και ρομαντικά for the horde τα ξημερώματα"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 -"Όλες οι Night Elf είναι πουτ@νες" Χαχαχα, epic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 χαχα.Εννοώ να την γνωρίσεις από εκεί πρώτα και μετά να βγείτε κλπ.Έχω δει και τις 2 περιπτώσεις γι αυτό και σας το ρώτησα. Η πρώτη ήταν μάλιστα και προσωπικό achievement του φίλου μου να κάνει σχέση με κοπέλα που την γνώρισε από το wow.Τα είχαν για 6-7 μήνες αλλά μετά χωρίσαν. Η δεύτερη ήταν μια κοπέλα αρκετά όμορφη που δεν είχε ιδέα από παιχνίδια και ο άλλος φίλος μου την έβαλε στο χώρο του wow και τελικά αυτή κατέληξε να παίζει παραπάνω από αυτόν. Εγώ με όλες μου τις σχέσεις το wow το είχα σαν μια ασχολία που θα έπαιζα όταν δεν θα ήμασταν μαζί(άρα hardcore έγινε μόνο όταν ήμουν φοιτητής solo καριέρα ) Μια φορά δοκίμασα σε μια πρώην μου να της μάθω και μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις