Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμαστε πριν καποια χρονια που δεν υπηρχε ο helper στο map και επρεπε να τρεχουμε στο thottbot για καθε quest?

Ωραιες εποχες :-D

Καποιος μεχρι τα 60lvl ανεβαζε holy και δεν ειχε βαλει κανενα addon :mrgreen:

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο addon, εδω μου λεγανε να κανω roll και δεν ειχα την παραμικρη ιδεα τι ειναι αυτο. :-D

Αν αρχισω να απαριθμω τις noobικες στιγμες μου θα ξημερωσουμε B)

Δημοσ.

Καποιος μεχρι τα 60lvl ανεβαζε holy και δεν ειχε βαλει κανενα addon :mrgreen:

εε άστο σου έχω καλύτερο.Ο αδερφός μου είχε rogue 60 lvl και δεν είχε βάλει ούτε ένα talent point(επί vanila εποχή)

π.σ και όχι όταν έπαιζε τότε ήταν 25 και όχι 12 όπως θα νομίζατε :P

Δημοσ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... Είχα κλειστό το account μου και μάλλον είχα παρατήσει ο -λάκας το Heirloom feral druid mace στο Mailbox. Και ο gm μου λέει "εφόσον δεν μπορούμε να το αποδείξουμε πάρε τα @@ σου".. Ε όχι...

Δημοσ.

...

Ωραιο το nerf..

Μιλαμε τα πηδηξαν ολα.

Heroic alysrazor το ριξαμε στο τριτο try με το mana μου ποτε να μη πεφτει απο το 95% (Holy priest)

Heroic Baleroc 4% σε 5 tries.

Heroic Shannox(Καλα, αυτον τον ειχαμε farm ετσι και αλλιως) 1 shot με το mana μου επισης στο 100% ( Healαρω MT σα holy για το speed boost)

Πλεον τα heroic BWD/BOT ειναι πολυ πιο δυσκολα απτα normal(και μερικα heroic) firelands

Δημοσ.

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... Είχα κλειστό το account μου και μάλλον είχα παρατήσει ο -λάκας το Heirloom feral druid mace στο Mailbox. Και ο gm μου λέει "εφόσον δεν μπορούμε να το αποδείξουμε πάρε τα @@ σου".. Ε όχι...

Τι περίμενες? Άντε κάνε normal instances και θα το έχεις πάλι πολύ σύντομα.

Δημοσ.

...

Ωραιο το nerf..

Μιλαμε τα πηδηξαν ολα.

Heroic alysrazor το ριξαμε στο τριτο try με το mana μου ποτε να μη πεφτει απο το 95% (Holy priest)

Heroic Baleroc 4% σε 5 tries.

Heroic Shannox(Καλα, αυτον τον ειχαμε farm ετσι και αλλιως) 1 shot με το mana μου επισης στο 100% ( Healαρω MT σα holy για το speed boost)

Πλεον τα heroic BWD/BOT ειναι πολυ πιο δυσκολα απτα normal(και μερικα heroic) firelands

Κλασική λογική πλέον της blizzard ανά 1-2 μήνες να νερφάρουνε όλα τα instances μέχρι να τα φάει και η κουτσή μαρία.

Δημοσ.

Δεν με λέτε, heirlooms για hunter παίρνω κανονικά mail έτσι απλά μέχρι τα 40 θα λειτουργούν ως leather; Σωστά ή λέω μαλακίες;

Δημοσ.

Δεν με λέτε, heirlooms για hunter παίρνω κανονικά mail έτσι απλά μέχρι τα 40 θα λειτουργούν ως leather; Σωστά ή λέω μαλακίες;

Και huntard?

OMG είπαμε του χαζού να χέσει κι αυτός ξεκωλώθηκε :P

Δημοσ.

Προσπαθώ απλά να διασκεδάζω οικονομικά :>

Από βδομάδα που θα βγούμε εννοείται πως ΚΕΡΝΑΣ τον άνεργο φίλο σου!!!! Ε καταπληκτικέ erw2e;

Thanks Chris!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...