Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειναι αστειο να μαθεις να παιζεις wow πλεον και τα 20 πρώτα lvls Θα τα κανεις σε 5 ώρες περιπου.

Τελικά specαρα destro με το locki κ το dps πήρε την ανιούσα.Ωραίος ο lock αλλά αστείο gameplay...εξαιρετικά εύκολος στο παίξιμο του. Δεν μου λέτε στο geming σε τι stats να δώσω βάση και πόσο είναι το hit cap?Crit δεν βλέπω να με νοιάζει,intellect το ίδιο,mastery δεν πεθαίνω....να υποθέσω λοιπόν haste? Επίσης το γατί αποφάσισα να το κάνω.....αρκουδι.Θα μπορώ να τανκαρω με agility gear αντί για strength σε normal instances ή να μπω resto μέχρι να πάρω λιγάκι tanking εξοπλισμό?

android.png

Τον πηγες 20 σε 5 ωρες οπως λεει ο Chrisxxx?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ έκανα ένα trial account, ίσα ίσα να παίρνω μια μυρουδιά. Τόσο λίγο που παίζω δεν αξίζει να ανανεώσω το account μου.

Και ναι σε 5ωρίτσες max πας χαρακτήρα στο 20lvl.

έχω μια απορία ρε παΐδια αν μπορεί κάνεις βοηθήσει. με hackran ενα αccount wow και ΑΛΛΑΞΑΝ Mail kai password και κανω recovery passwrod kai ι blizzard με γραφει τι να κανό ρε παΐδια να πάρω πισω το account Μ?

έχω μια απορία ρε παΐδια αν μπορεί κάνεις βοηθήσει. με hackran ενα αccount wow και ΑΛΛΑΞΑΝ Mail kai password και κανω recovery passwrod kai ι blizzard με γραφει τι να κανό ρε παΐδια να πάρω πισω το account Μ?

Kατ'αρχάς καλό θα ήταν να μειώσεις τον χρόνο που παίζεις WoW για να ανοίξεις κανένα βιβλίο, να βελτιώσεις λιγάκι το συντακτικό, τη γραμματική, την ωρθωγραφεία σου...

*ΥΓ. Άνοιξα το acc μου πάλι, δεν έχω τον θεό μου δλδ...

Sarcasm-the-big-bang-theory-8135257-500-281_thumb.jpg?1264130317

να'σαι καλά λιοπύρ, μόλις μου έφυγαν τα νεύρα απ΄τη δουλειά ^_^

επίσης γκρεηγκόρι αν ήμουν σε εριστικό μουντ θα έλεγα πως είσαι πχιο χαζός και από τα λάχανα αλλά δεν είμαι οπότε δεν σου λέω τίποτα, άσε που δεν μου αρέσει(???) να βγαίνω οφφτόπικ. ;)

Παίζω στον Ζένενταρ και μου φάνηκε ψιλοάδειος ο σέρβερ από κόσμο πλέον ...

Κι εγώ έκανα ένα trial account, ίσα ίσα να παίρνω μια μυρουδιά. Τόσο λίγο που παίζω δεν αξίζει να ανανεώσω το account μου.

Και ναι σε 5ωρίτσες max πας χαρακτήρα στο 20lvl.

Εγω εκανα ενα Hunter που ειναι και ευκολος αλλα τον πηγα 20 σε 12 ωρες. Τι κανω λαθος?

Δεν κάνεις κάτι λάθος φίλε μου. Εξαρτάται πόσο καλά γνωρίζεις το παιχνίδι. Προσωπικά έχω περάσει από αυτά τα level πάνω από 20 φορές οπότε ξέρω όλα τα quest απ'έξω. Από quest σε quest πήγαινα, δεν χάζευα τοπία, ούτε έκανα τσάμπα διαδρομές.

To μόνο που θα πρέπει να σε νοιάζει είναι να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι και όχι να ανεβαίνεις σε χρόνο ρεκόρ. :)

Δεν κάνεις κάτι λάθος φίλε μου. Εξαρτάται πόσο καλά γνωρίζεις το παιχνίδι. Προσωπικά έχω περάσει από αυτά τα level πάνω από 20 φορές οπότε ξέρω όλα τα quest απ'έξω. Από quest σε quest πήγαινα, δεν χάζευα τοπία, ούτε έκανα τσάμπα διαδρομές.

To μόνο που θα πρέπει να σε νοιάζει είναι να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι και όχι να ανεβαίνεις σε χρόνο ρεκόρ. :)

Ε, ναι, τι θα το κάνουμε? Αγώνα δρόμου? Εγώ έχω 8 χαρακτήρες, οι 5 είναι 80+ και οι άλλοι 3 από 10 έως 20. Αν έχεις κάνει τα αρχικά quests 8 φορές, ξέρεις όχι μόνο τι πρέπει να κάνεις, αλλά πώς θα το κάνεις και γρήγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...