nzeppos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Τι να πω, κάποιοι έχουν γεννηθεί κωλόφαρδοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ειναι αστειο να μαθεις να παιζεις wow πλεον και τα 20 πρώτα lvls Θα τα κανεις σε 5 ώρες περιπου. Τελικά specαρα destro με το locki κ το dps πήρε την ανιούσα.Ωραίος ο lock αλλά αστείο gameplay...εξαιρετικά εύκολος στο παίξιμο του. Δεν μου λέτε στο geming σε τι stats να δώσω βάση και πόσο είναι το hit cap?Crit δεν βλέπω να με νοιάζει,intellect το ίδιο,mastery δεν πεθαίνω....να υποθέσω λοιπόν haste? Επίσης το γατί αποφάσισα να το κάνω.....αρκουδι.Θα μπορώ να τανκαρω με agility gear αντί για strength σε normal instances ή να μπω resto μέχρι να πάρω λιγάκι tanking εξοπλισμό? Τον πηγες 20 σε 5 ωρες οπως λεει ο Chrisxxx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ έκανα ένα trial account, ίσα ίσα να παίρνω μια μυρουδιά. Τόσο λίγο που παίζω δεν αξίζει να ανανεώσω το account μου. Και ναι σε 5ωρίτσες max πας χαρακτήρα στο 20lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panikas1996 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 φίλε εγώ παίζω genjerus Και ο server είναι πόλοι @@@ έχω paladin 85 lvl.και για τον φίλο μας πάνω εγω ακόμα μαθαίνω wow ας και εχβ 85 lvl είναι hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 5 ώρες? Τόσο πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panikas1996 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 έχω μια απορία ρε παΐδια αν μπορεί κάνεις βοηθήσει. με hackran ενα αccount wow και ΑΛΛΑΞΑΝ Mail kai password και κανω recovery passwrod kai ι blizzard με γραφει τι να κανό ρε παΐδια να πάρω πισω το account Μ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 έχω μια απορία ρε παΐδια αν μπορεί κάνεις βοηθήσει. με hackran ενα αccount wow και ΑΛΛΑΞΑΝ Mail kai password και κανω recovery passwrod kai ι blizzard με γραφει τι να κανό ρε παΐδια να πάρω πισω το account Μ? Kατ'αρχάς καλό θα ήταν να μειώσεις τον χρόνο που παίζεις WoW για να ανοίξεις κανένα βιβλίο, να βελτιώσεις λιγάκι το συντακτικό, τη γραμματική, την ωρθωγραφεία σου... *ΥΓ. Άνοιξα το acc μου πάλι, δεν έχω τον θεό μου δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 WikiDictionary entry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 WikiDictionary entry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 να'σαι καλά λιοπύρ, μόλις μου έφυγαν τα νεύρα απ΄τη δουλειά επίσης γκρεηγκόρι αν ήμουν σε εριστικό μουντ θα έλεγα πως είσαι πχιο χαζός και από τα λάχανα αλλά δεν είμαι οπότε δεν σου λέω τίποτα, άσε που δεν μου αρέσει(???) να βγαίνω οφφτόπικ. Παίζω στον Ζένενταρ και μου φάνηκε ψιλοάδειος ο σέρβερ από κόσμο πλέον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Κι εγώ έκανα ένα trial account, ίσα ίσα να παίρνω μια μυρουδιά. Τόσο λίγο που παίζω δεν αξίζει να ανανεώσω το account μου. Και ναι σε 5ωρίτσες max πας χαρακτήρα στο 20lvl. Εγω εκανα ενα Hunter που ειναι και ευκολος αλλα τον πηγα 20 σε 12 ωρες. Τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κάνεις κάτι λάθος φίλε μου. Εξαρτάται πόσο καλά γνωρίζεις το παιχνίδι. Προσωπικά έχω περάσει από αυτά τα level πάνω από 20 φορές οπότε ξέρω όλα τα quest απ'έξω. Από quest σε quest πήγαινα, δεν χάζευα τοπία, ούτε έκανα τσάμπα διαδρομές. To μόνο που θα πρέπει να σε νοιάζει είναι να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι και όχι να ανεβαίνεις σε χρόνο ρεκόρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κάνεις κάτι λάθος φίλε μου. Εξαρτάται πόσο καλά γνωρίζεις το παιχνίδι. Προσωπικά έχω περάσει από αυτά τα level πάνω από 20 φορές οπότε ξέρω όλα τα quest απ'έξω. Από quest σε quest πήγαινα, δεν χάζευα τοπία, ούτε έκανα τσάμπα διαδρομές. To μόνο που θα πρέπει να σε νοιάζει είναι να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι και όχι να ανεβαίνεις σε χρόνο ρεκόρ. Ε, ναι, τι θα το κάνουμε? Αγώνα δρόμου? Εγώ έχω 8 χαρακτήρες, οι 5 είναι 80+ και οι άλλοι 3 από 10 έως 20. Αν έχεις κάνει τα αρχικά quests 8 φορές, ξέρεις όχι μόνο τι πρέπει να κάνεις, αλλά πώς θα το κάνεις και γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Θυμαστε πριν καποια χρονια που δεν υπηρχε ο helper στο map και επρεπε να τρεχουμε στο thottbot για καθε quest? Ωραιες εποχες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panikas1996 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις