Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης για να μην το ξεχάσω.....ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ BORING PROF ΑΥΤΟ ΤΟ ARCHEOLOGY :-(

Πείτε μου ότι υπάρχει άλλος τρόπος για lvl up θέλω access στο vial of the sands αλλά έτσι όπως το είδα δεν παίζει να το lvlαρω......έφτασα 75points και κόντευα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο, φανταστείτε τώρα που το survey δεν μου δίνει καν πόντο

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για lvl, αν και μπορείς να αγοράζεις τα keystones τουλάχιστον απο AH αν είναι μεγάλη η ανάγκη. Είναι βαρετό profession πράγματι, εγώ προσωπικά το΄χα maxάρει όσο περίμενα στα συνήθισμένα queue για BG/ Instance/ Raid κτλ. Ήταν και κάτι καλά 359 epix που έπαιρνες απο τα μη-Tol'vir projects (ειδικά θυμάμαι το Tyrande's Doll το ψάχνανε οι healer) αλλά μια και έχει να παίξω απο πρίν μπούν τα Firelands, μάλλον θα'χει καλύτερα απο τους νέους quartermasters/raids?

Dunno αν ισχύει ακόμα, πάντως όταν κάνεις complete project, έδινε +5 skill για τα common και +15 για τα rare.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ποιο server ειπαμε οτι εισαι chill?

Εγω ειχα λιωσει στις αρχες του cata με το arch για να παρω το trinketακι, το οποιο τωρα το εχω στειλει σε εναν alt μου.

Δημοσ.

Ναι έχω alchemist και δεν έχω γνωστό με την συνταγή......Για την πάρτι μου θέλω να βρω το vial of the sands για να craftάρω για μένα τον δράκο :)

Good luck with that. ;p

Έχει (πολύ μικρό νομίζω) chance να πέσει από canopic jar.

Έχοντας αυτή την στιγμή 70 common artifacts και κυνηγώντας όσο μπορώ τα tol'vir, μόνο ένα canopic jar έχω βγάλει, το οποίο φυσικά δεν είχε την συνταγή.

Όταν με το καλό την βρεις, υπολόγιζε και κάνα 25άρι k gold για τα mats.

Αν δε βαριόμουν αυτοκτονικά κάποια βράδια στην δουλειά, δεν θα υπήρχε περίπτωση να ανεβάσω arch.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για lvl, αν και μπορείς να αγοράζεις τα keystones τουλάχιστον απο AH αν είναι μεγάλη η ανάγκη. Είναι βαρετό profession πράγματι, εγώ προσωπικά το΄χα maxάρει όσο περίμενα στα συνήθισμένα queue για BG/ Instance/ Raid κτλ. Ήταν και κάτι καλά 359 epix που έπαιρνες απο τα μη-Tol'vir projects (ειδικά θυμάμαι το Tyrande's Doll το ψάχνανε οι healer) αλλά μια και έχει να παίξω απο πρίν μπούν τα Firelands, μάλλον θα'χει καλύτερα απο τους νέους quartermasters/raids?

Dunno αν ισχύει ακόμα, πάντως όταν κάνεις complete project, έδινε +5 skill για τα common και +15 για τα rare.

Δεν πεθαίνω για gear. Πλέον έχω το απαραίτητο gear για αυτά που κάνω........Το tyrande's Doll δεν θα με χάλαγε απλά και μόνο λόγω ονόματος και rp!!!

+5 skill δίνει σίγουρα για τα common, rare ακόμα δεν εχω φτάσει

Σε ποιο server ειπαμε οτι εισαι chill?

Aggramar pve

Good luck with that. ;p

Έχει (πολύ μικρό νομίζω) chance να πέσει από canopic jar.

Έχοντας αυτή την στιγμή 70 common artifacts και κυνηγώντας όσο μπορώ τα tol'vir, μόνο ένα canopic jar έχω βγάλει, το οποίο φυσικά δεν είχε την συνταγή.

Όταν με το καλό την βρεις, υπολόγιζε και κάνα 25άρι k gold για τα mats.

Αν δε βαριόμουν αυτοκτονικά κάποια βράδια στην δουλειά, δεν θα υπήρχε περίπτωση να ανεβάσω arch.

Καλά ρε liopyr, βαριόσουν αυτοκτονικά και ανέβασες arch? Χαχα!!! Μα το archeology από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να σκεφτείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου lol.

Τα truegolds τα έχω ήδη - αν και σκέφτομαι να φτιάξω το Lightforged Elemenium Hammer αν βρω κανέναν guildie με διαθέσιμα chaos orbs - τα φράγκα τα έχω, το μόνο που μου λείπει είναι να ανεβάσω archeology και να βρω την συνταγή.

Καλύτερο pve spec για lock ποιο είναι? Για dungeon εννοώ, γιατί δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον lock μου χτες. Lvl 82 και έβγαζα κοντά στα 6k dps με demo spec. Έτρωγα σκόνη από κάτι dk και warriors και έλεγα τι σκατά.....Έπαιζα με imp βέβαια και όχι με felguard but still.......

Δημοσ.

Καλά ρε liopyr, βαριόσουν αυτοκτονικά και ανέβασες arch? Χαχα!!! Μα το archeology από μόνο του είναι ικανό να σε κάνει να σκεφτείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου lol.

E από το να κοιτάς τα δευτερόλεπτα στην αναμονή των bgs, καλύτερα να σκάβεις.

Ή μάλλον όχι, μαλακίες λέω, καλύτερα να κοιτάς τα δευτερόλεπτα. ;D

Τα truegolds τα έχω ήδη - αν και σκέφτομαι να φτιάξω το Lightforged Elemenium Hammer αν βρω κανέναν guildie με διαθέσιμα chaos orbs - τα φράγκα τα έχω, το μόνο που μου λείπει είναι να ανεβάσω archeology και να βρω την συνταγή.

Τα sands of time είναι ο πόνος, 3k each x 8 !

Δημοσ.

Τα sands of time είναι ο πόνος, 3k each x 8 !

Με κανες την καρδιά περιβόλι τώρα......το κωλοwowhead όταν κοιτάς την συνταγή, γράφει 750g πάνω στα sands of time.....όταν όμως κλικάρεις πάνω σε αυτό σου βγάζει το τριχίλιαρο :-(

750 sell price τελικά μαλακία δικιά μου ffs

Ντάξει ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (πραγματικά υπάρχουν, όχι σαν κάποιον καραγκιόζη ονόματα δεν λέμε, που δούλευε τα ζώα μια χαρά :P) αλλά........

Έχω 45k στους chars μου το πολύ πολύ άμα ξεμείνω να βάλω τον erw2o να χώσει λεφτά στο account του και να μπει με την chilla να μου δώκει τα 5k ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΚΟ 8 ΜΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΆ :devil:

Δημοσ.

Σκέψου πάντως πόσο αξίζει η όλη διαδικασία, όπου η μόνη ουσιαστική διαφορά με οποιοδήποτε flying mount είναι το να μπορείς να κουβαλάς κάποιον βλαμμένο μαζί σου..

Εγώ αν τυχόν μου κάτσει η συνταγή πλέον, θα την πουλήσω.

Αναθεώρησα πολλά πράγματα για τα gold από τότε που βρήκα έναν Ιταλό που παίζουμε αρένες, στον οποίο δίνω 10k το μήνα και μου αγοράζει gamecard. ;p

Δημοσ.

Σκέψου πάντως πόσο αξίζει η όλη διαδικασία, όπου η μόνη ουσιαστική διαφορά με οποιοδήποτε flying mount είναι το να μπορείς να κουβαλάς κάποιον βλαμμένο μαζί σου..

Αναθεώρησα πολλά πράγματα για τα gold από τότε που βρήκα έναν Ιταλό που παίζουμε αρένες, στον οποίο δίνω 10k το μήνα και μου αγοράζει gamecard. ;p

Ειναι BoP

http://www.wowhead.com/item=67538

Δημοσ.

Που να έβρισκα κ γω κανεναν... 150Κ εχω, απο 240, και καθονται.

Δημοσ.

Ήταν πάντα;

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως το έχω χαζέψει κάποια στιγμή στο ah.

Την πηρα κανα μηνα μετα το cata. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ηταν απο τοτε bop γιατι ειχα σκεφτει και γω να την πουλησω :-D

Δημοσ.

Την πηρα κανα μηνα μετα το cata. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι ηταν απο τοτε bop γιατι ειχα σκεφτει και γω να την πουλησω :-D

Παίζει να είχα πετύχει το mount έτοιμο. :unsure:

Δημοσ.

Έχω βάλει και κατεβάζει το wow starter edition, λέει free play μέχρι τα 20 lvl. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι θα έχω access σε όλο το map τώρα; Πρώτη φορά παίζω wow. Πριν 5 χρόνια επαιζα l2. Αν θέλει κανείς που έχει μικρό χαρακτήρα να ξεκινήσουμε μαζί για να με βοηθήσει κιόλας να καταλάβω το παιχνίδι ευχαρίστως. Στείλτε μου pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...