chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ding ding 85 και για το γατί Τα raid frames της blizz πως στον λούτσο απενεργοποιούνται;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 κανε macro button με την παρακατω εντολη: /run CompactRaidFrameManager:UnregisterAllEvents() CompactRaidFrameManager:Hide() CompactRaidFrameContainer:UnregisterAllEvents() CompactRaidFrameContainer:Hide() just click it -> done
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ding ding 85 και για το γατί Τα raid frames της blizz πως στον λούτσο απενεργοποιούνται; Δώσε μας played time
chill Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 κανε macro button με την παρακατω εντολη: /run CompactRaidFrameManager:UnregisterAllEvents() CompactRaidFrameManager:Hide() CompactRaidFrameContainer:UnregisterAllEvents() CompactRaidFrameContainer:Hide() just click it -> done Thanks.....ελπίζω να μην κρύβει και το raid ui που έβαλα εγώ xaxa Δώσε μας played time 4ημέρες και 22 ώρες. Χωρίς heilroom μέχρι το lvl 65 όπου πήρα head και cloak και με αρκετό "chat" μιας και είχα να μιλήσω μήνες με τα παιδιά όπως επίσης και με συχνή ενασχόληση με την τράπεζα. Επίσης ελάχιστα dungeon περισσότερο questing. Αυτά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 played time ακουσα? χρησιμοποιησα το altoholic addon για να δω το συνολικο play time ολων των char μου 386 days 5 hours και να φανταστειτε πως ημουν casual player ολα αυτα τα χρονια και μονο μπαινω σε pug raids.
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Την ημέρα που dingαρε ο dudu μου 85, μπήκα λίγο με τον 6ετή έρωτα. Έκανα ένα dungeon - non heroic φυσικά όντας πρασινάκιας - και έπαθα κοκομπλόκο. Τι γαμάτος που ναι o priest. Τι τρελό challenge, κυρίως λόγω απαράδεκτου gear είχα κάπου στα 60k mana lol. Έπρεπε να πίνω μετά από κάθε pack of mob σχεδόν, τρελή κατανάλωση pot κλπ..... Σε 3 μέρες με έφτιαξα έτσι : http://eu.battle.net...nedictia/simple Ναι ok θέλει δουλειά, but still....!!!! Αγαπώ priest και wow αγαπάει τον priest μου. Σε τρεις μέρες με procs έχω φτιάξει 10 truegolds Έβαλα και talents στον lock μου και μου φαίνεται και αυτός αρκετά ενδιαφέρον. Λογικά θα τον ανεβάσω μέσα στο ΣΚ Άντε να έρθει και το επόμενο patch, να πουλήσουμε λίγο μούρη με τo tier 3 looking.....για να μην έχουν κουβέντα να μας λένε τα κωλόn00ba Btw το benediction κάνω λάθος ή δεν υπάρχει στο game πια? Πρέπει να βρω staff asap για να του δώσω το look του στο επόμενο patch....<3
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο holy priest στο cataclysm μαμαει και δερνει απο θέμα challenge.&-
Luciddream Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ο holy priest στο cataclysm μαμαει και δερνει απο θέμα challenge.&- τι εννοείς..? είναι πολύ έυκολος... Τι γαμάτος που ναι o priest. Τι τρελό challenge, κυρίως λόγω απαράδεκτου gear είχα κάπου στα 60k mana lol. Έπρεπε να πίνω μετά από κάθε pack of mob σχεδόν, τρελή κατανάλωση pot κλπ..... το είπες και μόνος σου
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 το είπες και μόνος σου Ναι τώρα το μόνο challenge που μου έμεινε είναι να κάνω raids (που δεν.....) και να τα βγάζω πέρα με άθλια tanks, τα οποία τα βρίσκω σε ακόμη χειρότερη φάση από τι τα άφησα στο wrath. Ειδικά dk tanks.....instant leave group για μένα. Στο wrath όλα τα κωλόn00ba έπαιζαν dks,βλέπω πως στο cata δεν άλλαξε κάτι. Pala tank +Priest +3range = Walk in the park
Chrisxxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 τι εννοείς..? είναι πολύ έυκολος... Ειναι πολυ διασκεδαστικος! Εχει καλό heal και μια τεραστια γκάμα απο σπελς, πάνω απο 15, για να healaρεις αναλογα την περίσταση.
chill Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως έχει πολλά πολλά παιχνιδάκια στο holy tree Disc δεν έχω δοκιμάσει και για πρώτη φορά από το 2006.....έκανα και shadow build Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, απλά προσπάθησα να κάνω τα quests του Thrall για ένα καλό cloak που μου είπαν ότι δίνει, ως holy και δεν την πάλευα ΜΙΑ. 100 ώρες για ένα mob......εντάξει holy κάνω level up από tbc και μετά, ίσως φταίει ότι έπαιζα με το γατί για μέρες κιόλας και μου κακοφάνηκε τραγικά το dmg του holy priest Βέβαια σήμερα που έπιασα τον lockατζή μου κακοφάνηκε και το dmg του γατιού άλλα anyway lol Επίσης για να μην το ξεχάσω.....ΤΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ BORING PROF ΑΥΤΟ ΤΟ ARCHEOLOGY Πείτε μου ότι υπάρχει άλλος τρόπος για lvl up θέλω access στο vial of the sands αλλά έτσι όπως το είδα δεν παίζει να το lvlαρω......έφτασα 75points και κόντευα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο, φανταστείτε τώρα που το survey δεν μου δίνει καν πόντο
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 To archaeology ειναι καψιμο, ετσι ειναι απο τα 75 κ μετα... Το σπαστικό ειναι ότι δεν σου ανοιγουν οι περιοχές που θελεις οποτε σκαβεις για ψιλοαχρηστα πραγματα. Vials γιατι; Εχεις alchemist; Πλεον το εχουν ολοι.
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι έχω alchemist και δεν έχω γνωστό με την συνταγή......Για την πάρτι μου θέλω να βρω το vial of the sands για να craftάρω για μένα τον δράκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις