gchris7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Φαντάζομαι το ότι δεν θα βγάλει άλλα raid δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει και άλλα patch με νέο content. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Απλως πανε να το κλεισουν και μέσα σε 1 χρόνο να βγει το επομενο expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θέλω ένα resto dudu spec για lvl 61....βαρέθηκα kitty στα 5man....πολύ ώρα να βρεις group και μονοτονία λόγω swipe :< http://eu.battle.net/wow/en/character/the-venture-co/Merenda/talent/secondary Τσίμπα. Φόρτωσε όλα τα Tp σου στο resto μέχρι να σου τελειώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://eu.battle.net...alent/secondary Τσίμπα. Φόρτωσε όλα τα Tp σου στο resto μέχρι να σου τελειώσουν. Όταν ζητάω talents για dudu εννοώ από κάποιον που ξέρει όχι από σένα κωλόn00bo muhaha, thanks ρε!!!! ChiLL δεν εχω ιδεα απο druid Εχω εναν 85 αρι που τον εκανε lvl up η γυναικα μου οποτε..... Γυναίκες rox on dudus. Τρανό παράδειγμα η nalla@lightnings blade, εκ των καλύτερων παιχτών που έχω δει Χώσε την γυναίκα στο insomnia !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όταν ζητάω talents για dudu εννοώ από κάποιον που ξέρει όχι από σένα κωλόn00bo muhaha, thanks ρε!!!! Καλά, 80άρισε (ούτε καν 85άρισε) κανέναν χαρακτήρα πέρα από την ψωμοpriest σου και μετά έλα να μιλήσουμε για noobs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Απλως πανε να το κλεισουν και μέσα σε 1 χρόνο να βγει το επομενο expansion. Και τη μας λεει οτι αντι για expansion, θα πεταξουν κανα Diablo 3 αφου το Wow αρχιζει και ψοφαει, λεω εγω τωρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θα τα πεταξουν με μια μικρη χρονικη διαφορα και τα 2 μαζι και οποιος επιζήσει + το expansion του SC2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Λογικά θα προσπαθήσουν να το βγάλουν κοντά με την κυκλοφορία του GW2 για να γλιτώσουν όσο ποιο πολλές απώλειες μπορούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλά, 80άρισε (ούτε καν 85άρισε) κανέναν χαρακτήρα πέρα από την ψωμοpriest σου και μετά έλα να μιλήσουμε για noobs. Όταν 60άριζα εγώ μλκ μου chars και ντυνόμουν από το vanilla naxx και με κάναν όλοι inspect IF, εσύ ακόμα δεν είχες φυτρώσει στο Azeroth Να τώρα όποτε πάμε για καφέ θα σου πω ουκ ολίγες ιστορίες, παίζει να σου δώκω και αυτόγραφο να ουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τον μακαρίτη τον παππού μου, μου θύμισες: Εγώ κάποτε στον πόλεμο στην Αλβανία... Τσουτσέκια, παίξατε ένα vanilla και νομίζετε ότι πιάσατε τον πάπα από τα αχαμνά να ούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 το ironforge είναι πολύ μπανάλ πλέον. Σήμερα τελειώνει το subscription και ούτε που θέλω να μπώ, άσε που έχω να μπω ένα μήνα περίπου...φαντάσου πόσα addons θα πρέπει να κάνω update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Τον μακαρίτη τον παππού μου, μου θύμισες: Εγώ κάποτε στον πόλεμο στην Αλβανία... Τσουτσέκια, παίξατε ένα vanilla και νομίζετε ότι πιάσατε τον πάπα από τα αχαμνά να ούμε Ε τι να κάνουμε ρε συ.....αφού έτσι είναι τα πράγματα. Vanilla, gear είχαν μόνο οι gosάδες, εσύ γνώρισες το wow που gear έχουν μέχρι και οι lolret. Τότε είχες 1epic και σε κοίταζαν όλοι, τώρα έχεις ένα μπλε και αρχίζουν όλοι τα omgnab ffs l2play Δεν παίξαμε μόνο vanilla, επιτύχαμε κιόλας, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο. ΕΡΩΔΙΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ NAXX ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2009 N00000000000000B xaxaxaxaxaxa φαντάσου πόσα addons θα πρέπει να κάνω update. Από τους λόγους που δεν το ξαναπιάνω όταν το αφήνω lol Τώρα μόνο decursive έχω βάλει και recount για να δω αν είμαι κουλό γατάκι ή κάνω pew pew της προκοπής. Αλλά σύντομα θα αλλάξω ολικά το ui γιατί της blizz παρόλες τις βελτιώσεις κρίνεται ανεπαρκές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τα αντικείμενα που παίρνεις από το reputation με το guild και γίνονται bind στο account, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους chars σου έτσι ανεξάρτητα από το rep τους με το guild σωστά? Είμαι 64 lvl αξίζει να σκάσω 2400 για 2 items? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ναι δεν παιζει ρολο το rep που έχουν με το guild. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τα αντικείμενα που παίρνεις από το reputation με το guild και γίνονται bind στο account, μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους chars σου έτσι ανεξάρτητα από το rep τους με το guild σωστά? Είμαι 64 lvl αξίζει να σκάσω 2400 για 2 items? Αξίζει. Τρελό XP boost. Αν δεν σου φτάνουν τα g μπορώ να σου δανείσω, έχω μία DK εκεί με 5K που τα πήρα από ένα στράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις