Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα outlands παλεύονται χαλαρά. ΤΟ νορθρεντ ΔΕΝ παλεύεται με τίποτα. έχω καμία 4-5 χαρακτήρες να κάθονται στα 70~. Για να πας ΜΗ πρέπει να είσαι 80. Εγώ σαν τανκ δρυιδης είχα μόνο το xperl to addon γιατί βαριέμαι το customize του pitbul. Άντε κανένα carbonite/grid/quartz/atlas tool και ως εκεί. Έτσι κ αλλιώς σαν τανκ είσαι κατά 90% με το swipe ;) στα adds. Σαν γάτα μπήκα καμιά φορά και με το swipe cat έφτανα στα 68λέβελ 5+κdps στην αρχή του UK στα 2 groupakia που ήταν 6-7 vrykul μαζι! (ss δν έχω γιατί έκανα το WoW unistall) Το curse μια χαρά είναι και το curse client βοηθάει πάντως. τι άλλα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 δευτερόλεπτα. κλάιν. μανγκλ, σουάιπ μάουλ. Αυτά χρησιμοποιούσα κατά 90%. Ήμουν και φουλ χέιρλουμ οπότε δεν έπαιζε πρόβλημα :P notice. Μέχρι 71 έφτασα, μετά βαρέθηκα :P i hate northrend leveling

καλοκαίρι είναι , δεν είχα τι να κάνω ,λέω κάτσε να ξαναμπώ λίγο με τον hunter μου (85 lvl) μετά από κάνα εξάμηνο που το είχα σταματήσει . Αφού δεν βρήκα κανέναν , διαλυμένο guild , frends quit game κλπ , μπόρεσα και το άντεξα μια μέρα . Χάλια -χάλια- χάλια . Κάτι ρεμάλια έχουν μείνει , και κάτι άχρηστοι . Ρωτάω κάτι κοπρόσκυλα στην orgri ΄σχεδόν όλα τα μεγάλα guilds έχουν διαλυθεί , το 90% των raids ειναι δεκάρια .Οι τιμές στο ΑΗ εξωφρενικές , βλέπεις πράγματα να πουλιούνται για 40-50κ , ή οικονομία του παιχνιδιού έχει καταστραφεί τελείως . Οτι και να κάνει η blizz το παιχνίδι αυτό έχει πεθάνει . Δεύτερη μέρα αυτό το πράμα δεν αντέχεται . Άντε γειαααααά.

Μπήκα και εγώ με trial, έτσι για να δω τι παίζει.

Στην αρχή μπαίνω stormscale alliance σαν gnome, οπότε και τρεχω απο gnomeregan σε ironforge και δεν είδα ούτε έναν άλλο player. Δεν παίζει λέω, κάτι γίνεται. Σκεφτόμουνα μήπως κώλυσε το pc μου, η μήπως άλλαξαν το trial και δεν βλέπεις πλέον άλλους παίχτες. :blink:

Παίρνω το tram και πάω Stormwind, τρέχω μέχρι και την bank και βλέπω μόνο έναν hunter lvl 20. Πάω και έξω από SW και ήταν ένας κακομοίρης όλος κι όλος πάνω σε ένα mount. :X

Μετά φτιάχνω human στον ravencrest οπότε και πάω κατευθείαν SW. Ε εκεί γινότανε χαμός, τόσο πολύ κόσμος που τα fps μου έπεφταν κάτω από 20...

Προβλέπω σιγά σιγά να αρχίσουν να κλείνουν server και να κάνουν merge με άλλους. Αν και πιστεύω πως έχει ακόμα ψωμιά να φάει μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο της προκοπής αυτή την στιγμή.

Chill εσύ περίμενες να αφήσω το WoW για να γυρίσεις?

Δεν άντεχα να παίζω το ίδιο παιχνίδι με την sleepy και να είμαι σε διαφορετικό server.......

Τώρα που έφυγες επιτέλους μπορώ ξέγνοιαστα να το απολαύσω :-D

Μπήκα και εγώ με trial, έτσι για να δω τι παίζει.

Στην αρχή μπαίνω stormscale alliance σαν gnome, οπότε και τρεχω απο gnomeregan σε ironforge και δεν είδα ούτε έναν άλλο player.

Καλα και εσυ μπηκες σε εναν server 95% horde και 5% ally.

Γενικα το παιχνιδι, και δεν το λεω τωρα που αρχισε να χανει συνδρομητες, εχει γινει απιστευτα μονοτονο απαξ και πας 85 εχεις να κανεις 5 πραγματα δεν εχει καθολου φαντασια.Ειπα να ασχοληθω με το pvp μιας και δεν το ειχα αγγιξει @@ ανεβασα εναν rogue τον εντυσα full pvp set, αλλα και παλι μονοτονια. Τουλαχιστον οταν ηταν στο 60 lvl το game σου εβγαινε η παναγια να παρεις level.

Αλλα και τη να παιξεις πια, και τα MMORPG αρχισαν την κατω βολτα , εαν και καιρο γινεται αυτο αλλα τεσπα.

Δεν άντεχα να παίζω το ίδιο παιχνίδι με την sleepy και να είμαι σε διαφορετικό server.......

Τώρα που έφυγες επιτέλους μπορώ ξέγνοιαστα να το απολαύσω :-D

lol έγραψες...

Η blizz ανακοίνωσε ότι το patch 4.3 θα έχει το instance με τον Deathwing οπότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε expansion φέτος.

Φετος αν εννοεις το 2011 αποκλειεται χωρις καν να εχει ανακοινωση κατι μεσα στους επομενους 3 μηνες να βγαλει expansion χωρις ALPHA και χωρις BETA . Το κοβω του χρονου κατα Σεπτεμβριο να εχουμε το 5.1 αν και τα πραγματα πλεον εχουν παρει τον κατηφορο

Patch 4.3 Interviews - Updated

Interviews keep hitting the web and we now know a few more things thanks to the interviews on Kotaku, Gamona.de, and Buffed.de!

New Raid

Deathwing raid will be the final raid of the expansion.

You will even get to ride on Deathwing's back during the fight, apparently to take him down over multiple phases.

The project for an Abyssal Maw is gone for the moment, the storyline wasn't convincing enough/fitting.

5-Man Instances

3 new 5-man instances will be added in this patch.

One of the instance will be in the Caverns of Time, for the War of the Ancients

Transmogrifier (Preview below)

The Transmogrifier NPC, which will let you change the appearance of any armor piece on you, while retaining the stats of your current gear. (= T12 stats, but with the Tier 2 look!)

Players won't be able to change the appearance of their armor into another armor type or class armor set, and you might have to own the armor before you can use it to swap the appearance of your existing armor.

Void Storage

The Void Storage is a new type of bank where players will be able to store their old armors in order to free up space in their regular bank.

It will hold 100-150 items. Anything stored there will lose all gems and enchantments.

Raid Finder

The Raid Finder will be introduced in Patch 4.3, it will work like the Dungeon Finder.

Darkmoon Faire

There will be a new Darkmoon Faire island with a bunch of new activities such as "Whack-a-Gnome"

Πιο σύντομα expansion θα βγει γιατί από τώρα Deathwing κομματάκι κουλό

Ffs άντε ρε μλκες ακόμα :cry:

Πριν δυο χρόνια θα χα πάρει 10 διαφορετικά specs και 40 σελίδες συζητήσεων γιατί το ένα είναι καλύτερο του άλλου :lol:

Για πείτε μου επίσης τι stats πρέπει να κοιτάω ως a)γατάκι pew pew B)αρκουδάκι tanking και τα καλύτερα glyps για το καθένα

We were gosu.....τώρα lol μπαίνω στον priest μου και ούτε τα spells δεν ξέρω, εντελώς κωλόn00bo xaxa

New Raid

Deathwing raid will be the final raid of the expansion.

οτι νανε .... στο 4.3 θα σταματησει το Cataclysm ..... ακομα χειροτερα τα πραγματα τα εκανες Blizzard απο το Northrend ....

ChiLL δεν εχω ιδεα απο druid :( Εχω εναν 85 αρι που τον εκανε lvl up η γυναικα μου οποτε.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...