chill Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Και μια μικρή βοήθεια επειδή είμαι νέος στο amazon http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B000BPCILI/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1313170470&sr=1-3&condition=new Αυτό το Amazon's Jersey Merchant στέλνει Ελλάδα; Την περασμένη βδομάδα πήρα κάτι games, στέλνονταν όλα από το amazon οπότε όλα καλά. Με τον Jersey Merchant τι παίζει; Παίζουν πουθενά φτηνότερες κάρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πραγματικά τα Outlands δεν παλεύονται. Παίζει να είναι από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο παιχνίδι ever. Ούτε ζωγραφιστά δεν θέλω να τα βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πραγματικά τα Outlands δεν παλεύονται. Παίζει να είναι από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο παιχνίδι ever. Ούτε ζωγραφιστά δεν θέλω να τα βλέπω. Με λίγη υπομονή, αρκετά heirloom και τύχη στο LFG, μέχρι που να τελειώσει το Zangarmarsh έφυγες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 απο οτι θυμαμαι απτο hunter Μου με το που τελειωσα zangarmarsh εκανα και 1-5 quest απο πανω πηγα 70 οχι 68 χωρις heirloom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ding lvl 55, σε ένα xp frenzy που με είχε πιάσει το μεσημέρι Απόλυτα λογικό αφού lvlάρα ως holy από το tbc και μετά να με έχει πιάσει μια μανία με το pew pew στο γατάκι. Αρχίζω και ξενερώνω βέβαια γιατί είμαι winterspring και τα Quests και το περιβάλλον δεν έχει διαφορές από vanilla....Φαντάζομαι το ίδιο θα παίζει και un goro σωστά; Έφαγα ήττα δε γιατί τα αγαπημένα WPL/EPL έχουν γίνει περιοχές για 30άριδες 40άριδες.....και ούτε πάτησα το πόδι μου εκεί. Έναν μήνα θα τον βάλω μιας και αύριο τελειώνει το 7ήμερο αλλά ειλικρινά δεν είμαι αισιόδοξος...... Btw MH από το 78 μπορώ να ανοίξω τα Q? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Btw MH από το 78 μπορώ να ανοίξω τα Q? Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος νομίζω πρέπει να πας 80 για να τα ξεκινήσεις. Πάντως για 58 και 68 ισχύει σίγουρα ότι μπορείς να πας στις περιοχές των expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τον Απρίλιο που πήγα τον lock 78 και την έκανα για ΜΗ δεν είχε ανοιχτά q και παρόλο που τα mob έδιναν πολύ καλό xp έτρωγαν πολύ ξύλο και με έβλεπαν από πολύ μακριά οπότε δεν το συνιστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 καλοκαίρι είναι , δεν είχα τι να κάνω ,λέω κάτσε να ξαναμπώ λίγο με τον hunter μου (85 lvl) μετά από κάνα εξάμηνο που το είχα σταματήσει . Αφού δεν βρήκα κανέναν , διαλυμένο guild , frends quit game κλπ , μπόρεσα και το άντεξα μια μέρα . Χάλια -χάλια- χάλια . Κάτι ρεμάλια έχουν μείνει , και κάτι άχρηστοι . Ρωτάω κάτι κοπρόσκυλα στην orgri ΄σχεδόν όλα τα μεγάλα guilds έχουν διαλυθεί , το 90% των raids ειναι δεκάρια .Οι τιμές στο ΑΗ εξωφρενικές , βλέπεις πράγματα να πουλιούνται για 40-50κ , ή οικονομία του παιχνιδιού έχει καταστραφεί τελείως . Οτι και να κάνει η blizz το παιχνίδι αυτό έχει πεθάνει . Δεύτερη μέρα αυτό το πράμα δεν αντέχεται . Άντε γειαααααά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Οκ συμφωνώ μαζί σου το παιχνίδι δεν έχει να προσφέρει άλλο. Τα ρεμαλια και τα κοπροσκυλα πως τα κατάλαβες θα μας πεις να τα αποφύγουμε σε αλλού τέτοιου είδους παιχνίδια ;!;!;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μπορείς να τα αποφύγεις, παντού υπάρχουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 καλοκαίρι είναι , δεν είχα τι να κάνω ,λέω κάτσε να ξαναμπώ λίγο με τον hunter μου (85 lvl) μετά από κάνα εξάμηνο που το είχα σταματήσει . Αφού δεν βρήκα κανέναν , διαλυμένο guild , frends quit game κλπ , μπόρεσα και το άντεξα μια μέρα . Χάλια -χάλια- χάλια . Κάτι ρεμάλια έχουν μείνει , και κάτι άχρηστοι . Ρωτάω κάτι κοπρόσκυλα στην orgri ΄σχεδόν όλα τα μεγάλα guilds έχουν διαλυθεί , το 90% των raids ειναι δεκάρια .Οι τιμές στο ΑΗ εξωφρενικές , βλέπεις πράγματα να πουλιούνται για 40-50κ , ή οικονομία του παιχνιδιού έχει καταστραφεί τελείως . Οτι και να κάνει η blizz το παιχνίδι αυτό έχει πεθάνει . Δεύτερη μέρα αυτό το πράμα δεν αντέχεται . Άντε γειαααααά. φαντασου,μεχρι και οι virtual χωρες περνανε οικονομικη κριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Η Standard & Poor's υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Dalaran σε ΑΑ+ από ΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εγώ αντίθετα, στους τόσους alt που έχω ανεβάσει πάντα περίμενα πως και πως να πάω 58 για να πάω Outland. Ειδικά τώρα με full heirloom 2,5 περιοχές χρειάζεσαι ώστε να πως 68 και να φύγεις για Northrend. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 καλοκαίρι είναι , δεν είχα τι να κάνω ,λέω κάτσε να ξαναμπώ λίγο με τον hunter μου (85 lvl) μετά από κάνα εξάμηνο που το είχα σταματήσει . Αφού δεν βρήκα κανέναν , διαλυμένο guild , frends quit game κλπ , μπόρεσα και το άντεξα μια μέρα . Χάλια -χάλια- χάλια . Κάτι ρεμάλια έχουν μείνει , και κάτι άχρηστοι . Ρωτάω κάτι κοπρόσκυλα στην orgri ΄σχεδόν όλα τα μεγάλα guilds έχουν διαλυθεί , το 90% των raids ειναι δεκάρια .Οι τιμές στο ΑΗ εξωφρενικές , βλέπεις πράγματα να πουλιούνται για 40-50κ , ή οικονομία του παιχνιδιού έχει καταστραφεί τελείως . Οτι και να κάνει η blizz το παιχνίδι αυτό έχει πεθάνει . Δεύτερη μέρα αυτό το πράμα δεν αντέχεται . Άντε γειαααααά. Καλά τα ρεμάλια και οι άχρηστοι, αλλά ειδικά με τα κοπρόσκυλα έλιωσα :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Chill εσύ περίμενες να αφήσω το WoW για να γυρίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις