Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα "claim" το 7ήμερο. Βέβαια ίσως παίζει ρόλο γι'αυτό ότι το account μου ήταν ανενεργό.

Κοίτα το billing history να δεις για ποιο λόγο τρέχει ακόμα το account σου.

Mew mew :P

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

chill druid εισαι τι σε νοιαζουν ολα αυτα; ΤΟ θεμα ειναι να εισαι το πιο cool moonkin του σερβερ.

Όχι πάλι caster ρε μλκ.......

Kitty pew pew main spec και bear tank secondary :)

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις......ding 40 έχω λιώσει το κορμί μου!!!!!!

Ξαναέπαθα ζημιά με το κωλοπαίχνιδο. Σήμερα μόνο πίπες δεν μου έκαναν για να βγούμε και εγώ κάθισα σπίτι loooooooooool :> Μέχρι να το πιάσω εν τω μεταξύ δεν μαζευόμουν σπίτι /sigh

Δημοσ.

μπήκα έκανα 2 κύκλους με τον mage μου και ξελόγκαρα.μπήκα με τον pala έκανα 2 κύκλους και ξελόγκαρα...χμμμ

chill που παίζεις να μπω να φτιάξω κάνα char?

Δημοσ.

Aggramar αν τον γράφω σωστά, pve server

Nookish ο dudu μου, το οποίο όνομα είναι και το Rl nick μου :P (δεν θέλω σχόλια xaxa!!!)

Και αν δεν είμαι εκεί Venedictia/Iroulini

android.png

Δημοσ.

Όχι πάλι caster ρε μλκ.......

Kitty pew pew main spec και bear tank secondary :)

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις......ding 40 έχω λιώσει το κορμί μου!!!!!!

Ξαναέπαθα ζημιά με το κωλοπαίχνιδο. Σήμερα μόνο πίπες δεν μου έκαναν για να βγούμε και εγώ κάθισα σπίτι loooooooooool :> Μέχρι να το πιάσω εν τω μεταξύ δεν μαζευόμουν σπίτι /sigh

Θα πας 85 και θα ξενερωσεις. Αυτή είναι η μαλακια. Το lvl up έχει χαβαλέ.μετά βαριέσαι ρε γμτ

iphone.png

Δημοσ.

Aggramar αν τον γράφω σωστά, pve server

Nookish ο dudu μου, το οποίο όνομα είναι και το Rl nick μου :P (δεν θέλω σχόλια xaxa!!!) Και αν δεν είμαι εκεί Venedictia/Iroulini

android.png

Εκεί δεν έχω και την DK μου; Μόλις dingάρεις 55 πες μου να μπω να γελάσουμε. Καλά ρε καμένε, πάλι τα ίδια; Όλοι το παρατάνε κι εσύ το ξαναρχισες;

Δημοσ.

Ναι εκεί έχεις την Dk σου την οποία απλά έφτιαξες για να μου αφαιρέσεις τον πολύτιμο χρυσό μου........χρυσό μου :P

45 είμαι τώρα αλλά το γατάκι ανεβαίνει asap

Τι καμένος μωρή? Το μόνο που έκανα στο cata ήταν να πάω 85, το οποίο μου πήρε 3 μήνες και μετά τέλος. Δεν έχω κάνει ΟΥΤΕ ένα dungeon του cataclysm ΟΥΤΕ καν normal και μπορείς να το διαπιστώσεις και από το armory μου.

Δεν είπα ότι θα παίξω πάλι σοβαρά. Για την πλάκα μου και επειδή δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω αυτή την περίοδο μιας και όλοι λείπουν :< Η μαλακία του να πηγαίνεις διακοπές τον Ιούλη έχει σαν αποτέλεσμα.....να παίζεις wow τον Αύγουστο lol

Δημοσ.

Ναι εκεί έχεις την Dk σου την οποία απλά έφτιαξες για να μου αφαιρέσεις τον πολύτιμο χρυσό μου........χρυσό μου :P

45 είμαι τώρα αλλά το γατάκι ανεβαίνει asap

Τι καμένος μωρή? Το μόνο που έκανα στο cata ήταν να πάω 85, το οποίο μου πήρε 3 μήνες και μετά τέλος. Δεν έχω κάνει ΟΥΤΕ ένα dungeon του cataclysm ΟΥΤΕ καν normal και μπορείς να το διαπιστώσεις και από το armory μου.

Δεν είπα ότι θα παίξω πάλι σοβαρά. Για την πλάκα μου και επειδή δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω αυτή την περίοδο μιας και όλοι λείπουν :< Η μαλακία του να πηγαίνεις διακοπές τον Ιούλη έχει σαν αποτέλεσμα.....να παίζεις wow τον Αύγουστο lol

Βλέπεις λοιπόν τον λόγο που δίνουν τσάμπα το 7ήμερο :P

Εγώ απογοητεύτηκα με το wargen μου.πήγα 4 lvl και κτλβα γιατί σταμάτησα το wow.Πιο arcade δε μπορούσαν να το κάνουν.πραγματικά για μικρά παιδιά.

Μάθαινα ένα skill και μου πεταγόταν στην οθόνη με αστεράκια λες και πήρα μανιτάρι από το mario bros....

Δημοσ.

Δεν το βρίσκω άσχημο αυτό ρε συ.....Εγώ όταν ξεκίνησα, δεν ήξερα ούτε τι είναι το training,ούτε τι είναι τα talent points ούτε τίποτα. Σου φαίνεται παιδικό γιατί κουβαλάς 6 χρόνια εμπειρίας, διαφορετικά το παιχνίδι είναι βουνό, έχεις τόνους να μάθεις.

Προσωπικά δεν ξέρω αν βάλω κανένα μηνάκι στο account, azeroth γουστάρω αλλά όταν βγω outlands θα ξενερώσω την ζωή μου.......Παίζει να τραβήξω leveling μέχρι τα 65 ξέρω εγώ azeroth ή μπα?

Κανένα καλό interface για dudu παίζει? Κανένα site με infos γενικά για το παίξιμο dudu?

Το curse-gaming παραμένει αξιόπιστο για d/l mods?

Δημοσ.

Στα forum των elitist jerks (αν δε τα έχεις τσεκάρει) θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες.

Απ'όσα έχω χαζέψει (πολλά μάλλον) νομίζω είναι από τα πιο έγκυρα.

Δημοσ.
Δεν το βρίσκω άσχημο αυτό ρε συ.....Εγώ όταν ξεκίνησα' date=' δεν ήξερα ούτε τι είναι το training,ούτε τι είναι τα talent points ούτε τίποτα. Σου φαίνεται παιδικό γιατί κουβαλάς 6 χρόνια εμπειρίας, διαφορετικά το παιχνίδι είναι βουνό, έχεις τόνους να μάθεις.

Προσωπικά δεν ξέρω αν βάλω κανένα μηνάκι στο account, azeroth γουστάρω αλλά όταν βγω outlands θα ξενερώσω την ζωή μου.......Παίζει να τραβήξω leveling μέχρι τα 65 ξέρω εγώ azeroth ή μπα?

Κανένα καλό interface για dudu παίζει? Κανένα site με infos γενικά για το παίξιμο dudu?

Το curse-gaming παραμένει αξιόπιστο για d/l mods?[/quote']

Το curse ήταν μια χαρά μέχρι τέλος απριλιου που έπαιζα τώρα δεν ξέρω. Πας άνετα 61-62 Azeroth μετά την έκανες για Outland θες δεν θες δυστυχώς

iphone.png

Δημοσ.

Πας άνετα 61-62 Azeroth μετά την έκανες για Outland θες δεν θες δυστυχώς

Αυτό είναι που με χαλάει.....outland.....το χειρότερο μου :s

αν είσαι tank κάνεις lvl up μέσα στα instances

δεν πας πουθενά

Αν και γουστάρω τρελά cat με βλέπω για αρκούδο για να βρίσκω άμεσα group.....Μην πω κιόλας ότι θα το γυρίσω bear/healer μέχρι τα 68 και να μην πατήσω πόδι outland :P

Στα forum των elitist jerks (αν δε τα έχεις τσεκάρει) θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες.

Απ'όσα έχω χαζέψει (πολλά μάλλον) νομίζω είναι από τα πιο έγκυρα.

Thanks :) . Το χα ξεχάσει το συγκεκριμένο site (όπως και πολλά πολλά άλλα εξάλλου σχετικά με το game :P)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...