Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε θυμάσαι καλά μάλλον, φοράς τρία 378 items. :-D

έκανα λάθος copy, έμοιαζε ο χαρακτήρας αλλα ήταν λάθος το όνομα του server... μην με σκοτώσετε :P

το χω κάνει edit πάτα να δείς

υ.γ άσε που φοβήθηκα για λίγη ώρα οτι μου hackaran το account και τρόμαξα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες το WoW δεν έχει χαλάσει, αντίθετα εξελίσεται και προστίθονται συνέχεια χρήσιμα πράγματα. Οσοί λέτε οτι στο τάδε Expansion το WoW ήταν καλύτερο απλά το νοσταλγείτε επειδή μάλλον τότε ήταν το πρώτο ΜΜΟ που παίξατε, και συνήθως οι πρώτες εμπειρίες σε ενα ΜΜΟ παιχνίδι είναι μοναδικές, σου μένουν αξέχαστες. Οσο περναει ο καιρός προσπαθούμε απεγνωσμένα να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και επειδή αυτό δεν γίνεται λέμε οτι η τάδε εταιρία τα σκάτωσε...

ΥΓ: Οι καλύτερες στιγμές ενος παιχνιδιού είναι όταν είσαι Noobas :D

Θα συμφωνήσω απόλυτα, κυρίως με το ΥΓ :) :)

+10

υ.γ άσε που φοβήθηκα για λίγη ώρα οτι μου hackaran το account και τρόμαξα :P

Εάν ήταν έτσι, πές μου κι εμένα ποιος τον hackare να του δώσω και τον δικό μου να πάρει κανένα 378 :Ρ γιατί που χρόνος για valor :)

ΥΓ: Οι καλύτερες στιγμές ενος παιχνιδιού είναι όταν είσαι Noobas

Πω τι μου θυμησες τωρα.

Μαζευα Copper ore απο mining και τα πουλαγα σε vendor επειδη δεν ειχα ιδεα τι ειναι το auction house :-D

ασε .... καθε φορα που γινοντουσαν κοκκινα τα ρουχα μου 1 μηνα μετα την εναρξη του WoW τα πουλουσα στον vendor γιατι δεν ηξερα το repair .... θελεις και αλλα ?!?!?!

mount πηρα στο lvl 52 γιατι δεν ηξερα πως να το παρω ....

ΑΗ ειδα ΦΥΣΙΚΑ πρωτη φορα στο 57-58 ....

ασε .... καθε φορα που γινοντουσαν κοκκινα τα ρουχα μου 1 μηνα μετα την εναρξη του WoW τα πουλουσα στον vendor γιατι δεν ηξερα το repair

Χαχα αυτο ειναι κορυφαιο.

Παλι καλα που δεν εσβηνες τον χαρακτηρα σου καθε φορα που πεθαινε ξερω γω :-D

Χαχα αυτο ειναι κορυφαιο.

Παλι καλα που δεν εσβηνες τον χαρακτηρα σου καθε φορα που πεθαινε ξερω γω :-D

αυτο το είχα κάνει την πρώτη φορά που έπαιξα L2... :X

Μα μουχαν πει οι μαλάκες είναι online δεν έχει save, τι άλλο να έκανα :-D

αυτο το εκανα στον πρωτο μου χαρακτηρα . Ειχα ξεκινησει στην αρχη ενα paladin τον πηγα lvl 18 και επειδη δεν ειχα καταλαβει τι κανει το Hearthstone(!!!!!!!!) το πεταξα γιατι δεν ειχα χωρο στις τσαντες . Οταν εμαθα τι κανει αυτη η πετρα και επειδη δεν ηξερα πως να την παρω πισω εκανα delete τον χαρακτηρα και εφτιαξα ενα rogue . Για την ιστορια για να γινεις lvl 18 στις πρωτες μερες του Wow ηθελε παρα πολυ κοπο και πολυ τρεξιμο . Επισης για οσους ακομα και ΣΗΜΕΡΑ επειτα απο 7 χρονια wow δεν ξερουν πως να αποκτησουν hearthstone αν την πεταξουν ( ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ) απλα πας σε εναν innkeeper .......

Έπαιζα wow το 07. Μετά από 3 μήνες το παράτησα λόγω ελλειψης χρόνου και γιατί δεν ήθελα να δίνω το 15ευρο. Με προτροπή ενός συναδέλφου ξεκίνησα το tlk σε free server. Το σταμάτησα στο μήνα πάνω, διότι μου την έσπασε το συνεχές farming (ετσι το λένε) για να βρεις τα καλύτερα items kαι πως αν δεν έχεις συγκεκριμένο gs δεν σε έκαναν invite. Δλδ να κάνω συνεχεια το ίδιο raid μόνο και μόνο για καλύτερα items? Και να στέλνω βιογραφικά για να μπω σε guild? Θα το συνέχιζα μόνο αν η bz υπολογισε σε κάθε raid το gs και βάση αυτού καθόριζε το health του boss.

Εν αναμονή του old republic.

tbc εποχη ειχαμε ριξει Vashj και θελαμε Kael'Thas για να μπουμε mount hyjal ( ηθελε preQ πριν τα σκατωσει η blizzard ) ...Τον Kael'Thas τον ριξαμε στο 202 try μας .... δεν ηταν θεμα gearscore ( Δεν υπηρχε τοτε ) αλλα θεμα του να μην κοιμηθουν και να ΝΙΩΣΟΥΝ ολοι. Ακομα και item lvl 378 να ειχαμε δεν θα επεφτε στα πρωτα 201 try γιατι ο καθενας πετουσε αετο ....

tbc εποχη ειχαμε ριξει Vashj και θελαμε Kael'Thas για να μπουμε mount hyjal ( ηθελε preQ πριν τα σκατωσει η blizzard ) ...Τον Kael'Thas τον ριξαμε στο 202 try μας .... δεν ηταν θεμα gearscore ( Δεν υπηρχε τοτε ) αλλα θεμα του να μην κοιμηθουν και να ΝΙΩΣΟΥΝ ολοι. Ακομα και item lvl 378 να ειχαμε δεν θα επεφτε στα πρωτα 201 try γιατι ο καθενας πετουσε αετο ....

αα ρε Kael thas... Το καλύτερο boss fight που έχω πάει ποτέ.Όσο για την ιδέα με το gs και το hp του boss αν γινόταν αυτό τότε δε θα είχε νόημα να ντυθείς καλύτερα.

ασε .... καθε φορα που γινοντουσαν κοκκινα τα ρουχα μου 1 μηνα μετα την εναρξη του WoW τα πουλουσα στον vendor γιατι δεν ηξερα το repair .... θελεις και αλλα ?!?!?!

mount πηρα στο lvl 52 γιατι δεν ηξερα πως να το παρω ....

ΑΗ ειδα ΦΥΣΙΚΑ πρωτη φορα στο 57-58 ....

H στον warlock σου έβαζες πρασινάκι με agility απλά γιατί ήταν πρασινάκι και "ήταν καλύτερο"!!!

Οσο και να αναιβει το health του boss λόγω GS, αν ξερει το fight όλο το raid το boss πεφτει για πλακα. Ειναι καλη σκεψη παντως.

Αλλο πάλι κι αυτό. Μπάινω στο guild του συναδέλφου το οποιο μαζευε noobαδες σαν κι εμένα. Οπότε πέφτει η ερώτηση. -Μελέτησες?

-Τι να μελετήσω?

-Πως να ρίξουμε το raid boss.

-Ναι (κάτι λίγα διαβασα απο το wiki).

Βέβαια το θέμα ήταν ότι έπρεπε να πάρω ξεχωριστές θέσεις κάθε φορά που έκανε επιθεσεις το boss, να βλέπω τι κάνει ο mage (αυτό δν το κατάλαβα γιατί) και διάφορα αλλα κουλά. Οπως καταλαβαίνετε πέθαινα από τους πρώτους

Την επόμενη φορά πάνε για raid (παλι με noobαδες) Παρασκευή. Bέβαια εγώ είχα κανονίσει μπάλα και μετά με κοπέλα (είχα ειδοποιήσει) οπότε δεν πήγα στο raid. Οπότε μπαίνω Σαββάτο απόγευμα και είχα γίνει kickout. Οχι θα χάνω το χρόνο μου με το να διαβάζω πως να ρίξω το κάθε boss ή να φοβάμαι μη στήσω το 15χρονο.

αα ρε Kael thas... Το καλύτερο boss fight που έχω πάει ποτέ.Όσο για την ιδέα με το gs και το hp του boss αν γινόταν αυτό τότε δε θα είχε νόημα να ντυθείς καλύτερα.

Δεν θελω να ντύνομαι καλύτερα, θέλω να πάιζω και όχι τα ίδια και τα ίδια, διαφορετικά πράγματα και να μη χρειάζεται να δω 100 βιντεος και 200 ιστοσελίδες για να πέσει ένας δράκος. Ημαρτον δλδ. Προτιμώ αυτό το χρόνο να το διαθέσω σε gameplay. Εχω παίξει και crpg και jrpg. Σε κανένα δεν είχα τα σοουπερ ντούπερ items και equipment και όμως τα τερμάτιζα. Γιατί το θέμα ήταν το παιχνίδι καθε αυτό, όχι η επανάληψη των ιδιων dungeons για να πάρω καλύτερα ρούχα

Δεν θελω να ντύνομαι καλύτερα, θέλω να πάιζω και όχι τα ίδια και τα ίδια, διαφορετικά πράγματα και να μη χρειάζεται να δω 100 βιντεος και 200 ιστοσελίδες για να πέσει ένας δράκος. Ημαρτον δλδ. Προτιμώ αυτό το χρόνο να το διαθέσω σε gameplay.

Ε,τότε γιατί παίζεις;Αν δεν είναι λίγο πρόκληση πώς θα το ευχαριστηθείς;Αυτό είναι το gameplay.Και χρειάζεται να ξέρεις tactics να μην κάθεσαι σαν αγγούρι και ο δράκος να σε γ@μάει στο πρώτο λεπτό.Είναι και πιο ενδιαφέρων έτσι, να πάς απο πίσω να μην σε πετύχει με την φωτιά, να αποφεύγεις τις πέτρες κ.α.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...