gchris7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κατά την γνώμη μου η αρχή της κατρακύλας ήταν το WoTLK.Η Blizzard ήθελε να μαζέψει και άλλους συνδρομητές και επειδή σε πολλούς το παιχνίδι φαινόταν δύσκολο και δεν τους άρεσε αρχίσει να το απλουστεύει λίγο λίγο.Στην αρχή αυτό ήταν καλό μιας και μαζέυτηκαν πολλοί νέοι συνδρομητές.$$$$$ Συνέχισε να το απλουστεύει πιστεύωντας πως όλο και περισσότεροι θα αγοράζουν το παιχνίδι και θα πνίγεται στο χρήμα, κάποια στιγμή όμως το παράκανε και οι παλιοί παικτές άρχισαν τις γκρίνιες γιατί δεν υπήρχε πια δυσκολία και είχαν μαζευτεί πολλοί άσχετοι που έμπαιναν σε groupάκια και έβγαιναν με το πρώτο wipe και νοιάζοταν μόνο για το gear - achievements (χρυσή εποχή του Gearscore)και έτσι δεν μπορούσαν να χαρούν το παιχνίδι. Καποια στιγμή πρόσεξαν πως στο forum τους γινόταν πανικός όπως και στους παίκτες που άρχισαν και έφευγαν και προσπάθησαν να το φτιάξουν λίγο στο Cataclysm αλλά η ζημιά έχει ήδη γίνει. Για να ευχαριστηθούν οι παλιοί έπρεπε να γίνουν τεράστιες αλλαγές που δεν θα άρεσαν στους νέους.Έτσι αποφάσισαν να ευχαριστούν πιο πολύ τους νέους μιας και ΝΕΟΙ>ΠΑΛΙΟΙ οπότε είναι καλύτερα να χάσουν 3 μύρια παλιούς παρά 8 μύρια νέους. Γενικώς στην προσπάθεια να μαζέψει πιο πολλούς πελάτες τα έκανε σκατά και δεν μπορεί να τα διορθώσει γιατί φοβάται πως θα χάσει συνδρομητές. Όταν λες κατρακύλα τι εννοείς? 11,4 εκατομμύρια συνδρομητές έχει, πόσο παραπάνω να πάει? Δεν νομιζω οτι εχει και τόσους πολλούς online gamers ο πλανήτης. Έχασε 600κ λόγο Rift, που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι καλύτερο από το wow. Μιλάμε για ένα παιχνίδι που κοντεύει τα 8 χρόνια ζωής. Οι παλιοί παίχτες είναι λογικό κάποια στιγμή να σταματάνε, δεν θα παίζουν μια ζωή video games. Έχω βαρεθεί να ακούω σε κάθε expansion τα ίδια και τα ίδια. Η Νοσταλγία είναι μεγάλη πουτ@ν@... Μέχρι να βγει κανένα νέο mmo της προκοπής (κάτι που δεν βλέπω σύντομα) το wow μια χαρά θα πηγαίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Έχω βαρεθεί να ακούω σε κάθε expansion τα ίδια και τα ίδια. Η Νοσταλγία είναι μεγάλη πουτ@ν@... Η μεγαλυτερη αληθεια που ακουσα τελευταια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτό που λέει ο Erwdios. Δύο expansion και μετά τέλος το WoW, σε ότι αφορά Content καινούργιο τουλάχιστον. Ίσως κάποιο maintenance, κάποιο Merging στους Servers αλλά ως εκεί. Θυμάμαι ότι μετράγανε κάποιοι και το μέρος του WoTLK (όταν στο ICC προστέθηκε ο LK) αλλά το πρώτο expansion είναι το Cataclysm. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι θα βγούν ακόμη 3 expansion εκτός του Cata και πιο συγκεκριμένα : Fourth Expansion and Fifth Expansion – Emerald Dream or Great Sea (possibly updating Outland and Northrend) Sixth and final Expansion – Argus or final battle on Azeroth Ενώ τα επόμενα Patches για το Cata λέγεται (βασικά έχουν ανακοινωθεί) ότι είναι τά : Patch 4.3 – Caverns of the Time: War of the Ancients – Legendary Dagger or Bow Patch 4.4 – The Fallen Kingdom of Ahn’Qiraj Heroics + Second Abyssal Maw Heroic Patch 4.5 – The Fall of Deathwing – Shaman Legendary (Thrall Dies) Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και να ξεκινήσετε κι εσείς την αναζήτησή σας http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/2418121863 Στο ποστ που παραθετεις λεει οτι προκειται για θεωριες, οχι ανακοινωμενα Patches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κοιτάχτε εγώ μιλάω για το παιχνίδι και όχι τους συνδρομητές.Ας έχει και 100.000.000 παίκτες αυτό δεν καθορίζει πως είναι καλό.Μόνο τα φορουμ να διαβάσεις θα δεις πως όλοι έχουν παράπονα με την τωρινη εικόνα του παιχνιδιού.Θυμάμαι στο vanilla τα φόρουμ δεν είχαν τόσα παράπονα.Μόνο κάτι βλακίες όπως και τώρα με nerf, buff... αλλά δεν θυμάμαι κάποιον να λέει πως δεν του αρέσει το παιχνίδι (εκτός κάποιων ελάχιστων περιπτώσεων) ή πως είναι εύκολο. btw το WoW ακόμα δεν έχει πάρει πίσω τους συνδρομητές απο το Rift αυτό κάτι δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 εγώ πάντως σκέφτομαι να αρχίσω πάλι wow. λογικά αυτά που γράφετε και κατανοητά, και ισχύουν, όμως για έναν gamer που γυρνάει κάθε λίγο καιρό παίζει 2-3 μήνες και μετά πάλι το κόβει, το wow είναι ότι πρέπει. έχει ΠΟΛΥ πράμα απο professions/raids/dungeons κτλπ και προφανώς είδαν οτι ο περισσότερος κόσμος πλέον έτσι παίζει και το γυρίσαν εκεί.. π.χ θυμάμαι τον ιανουάριο που έκανα τα raid του cata και χαιρόμουν γιατι τα έβγαζα πριν απο το guild που ήμουν, ένα φιλαράκι που κυριολεκτικά έχει λιώσει στο wow τόσα χρόνια, τα είχε βγάλει με το guild του και 25άρι. αυτός έπαιζε 1 μήνα, και ξενέρωνε. και περιμέναν κάθε φορά που θα μπεί κάτι καινούριο να μπούν να το βγάλουν για να φαίνεται στο armory.εγώ όμως πέρναγα καλά. το καλό ήταν οτι είχαν μια αναλογία gear/skill που εμένα προσωπικά με βόλευε. μπορεί να μην είχα το καλύτερο gear αλλα αν έπαιζες λίγο καλά και συγκεντρωμένα έφτανες τους άλλους με το πολύ καλό gear. μακάρι να βρούν έναν τρόπο στο επόμενο patch να τους ικανοποιούν όλους .. για μένα το χάσαν λίγο με τα mounts, βγαίνει καινούριο expansion και πάει ο καθένας και παίρνει δράκο μετά και γεμίζει ο κόσμος δράκους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κοιτάχτε εγώ μιλάω για το παιχνίδι και όχι τους συνδρομητές.Ας έχει και 100.000.000 παίκτες αυτό δεν καθορίζει πως είναι καλό.Μόνο τα φορουμ να διαβάσεις θα δεις πως όλοι έχουν παράπονα με την τωρινη εικόνα του παιχνιδιού.Θυμάμαι στο vanilla τα φόρουμ δεν είχαν τόσα παράπονα.Μόνο κάτι βλακίες όπως και τώρα με nerf, buff... αλλά δεν θυμάμαι κάποιον να λέει πως δεν του αρέσει το παιχνίδι (εκτός κάποιων ελάχιστων περιπτώσεων) ή πως είναι εύκολο. btw το WoW ακόμα δεν έχει πάρει πίσω τους συνδρομητές απο το Rift αυτό κάτι δείχνει Τα φορουμ πάντα έτσι ηταν, γκρίνια για το balance, πόσο εύκολο έχει γίνει, no skill, wow killers, κτλ. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των φόρουμ βέβαια. Πράγματι το επίπεδο δυσκολίας ήταν μεγαλύτερο επί εποχές vanilla, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν καλύτερο. Το να πρέπει να παίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ BGs για να πάρεις ένα καλό pvp rank η το να πρέπει να φας 10 ώρες μέχρι να οργανώσεις 40 άτομα για ένα raid δεν ήταν και το ιδανικό. Εγώ το έχω παρατήσει εδώ και χρόνια (λίγους μήνες πριν βγει το WOLTK) και δεν σταμάτησα επειδή έγινε χειρότερο αλλά επειδή εγώ ο ίδιος βαρέθηκα να παίζω. Το μόνο πράγμα κατά την γνώμη μου που λείπει από το σημερινό wow είναι το world pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ίσως vanilla να ήταν δύσκολα αλλά τουλάχιστων υπήρχε η ικανοποίηση.Εγώ προσωπικά θα ήθελα να υπήρχαν ακόμα 40αρια raids.Θα έκανε τον κόσμο να συμμετέχει σε guilds πολύ περισσότερο και γενικότερα πιστεύω πως θα ήταν πιο ενεργός ο server.Μπορεί να ήταν δύσκολο σε κάποιους σερβερ να βρεις άλλα 39 άτομα αλλά αν υπήρχε ένα Α επίπεδο στο guild έβγαινε σχετικά εύκολα.Προσωπικά περνούσα καλύτερα σε 40αρια raid γιατί το guild είχε πολούς Έλληνες και πάντα έπεγταν πλάκες, βλακιούλες, αστειάκια κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 γιατί το guild είχε πολούς Έλληνες και πάντα έπεγταν πλάκες, βλακιούλες, αστειάκια κτλ. Θυμηθηκα την κλασικη ατακα που κυκλοφορει στο server μου μετα απο αυτο που ειπες. If there is one Greek in raid, it's OK. If there are two Greeks in the raid, it's perfect. If there are more, call the raid off Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Έχω βαρεθεί να ακούω σε κάθε expansion τα ίδια και τα ίδια. Η Νοσταλγία είναι μεγάλη πουτ@ν@... εδώ στο ινσόμνια έχουμε ρυθμό νοσταλγίας και γρίνιας ανά 10 σελίδες.Και εγώ τα έλεγα μέχρι που βαρέθηκα και ίσως κτλβα ότι πάντα θυμάσαι τις καλές στιγμές ακόμα και σε ένα παιχνίδι, αλλά μόλις ανανεώσεις και ξεκινήσεις το φαρμάρισμα τους ψόφους και το lag/μογγολιές τότε λες "χμμμ δε μαρέσει". Από όταν κάναν τα epic να είναι το standar items με το που πας lvl cap τότε ξεκίνησε η γρίνια.Δε θυμάμαι ποτέ κανέναν επί εποχές vanilla και tbc να "γρίνιαζε" γιατί δεν μπορούσε να φορέσει epic.Ήξερε τι έπρεπε να κάνει ήξερε πόσο δύσκολο ήταν και γι αυτό και όταν έκανες inspect κάποιον με full epic φώναζες τους φίλους σου να τον θαυμάσετε... πλέον πας με computeraki για να υπολογίσεις το item lvl που φοράει ο καθένας να δεις αν γράφει heroic επάνω και χέσε ψηλά....Και μην μου πείτε ότι δε παίζεις για να βάλεις epics κλπ κλπ...όλοι για το e-penis παίζαμε/παίζουμε. αλλά όσο πιο πολλά τα penis τόσο χειρότερο το κλαμπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το εχω παρατησει απο το WotlK και δεν το εχω μετανιωσει.Για μενα το Vanilla θα μου μενει αξεχαστο,ισως επειδη ηταν το πρωτο μου MMO και δεν ειχα πολλες απαιτησεις.Μονο που μιλαγα σε αλλους παιχτες και εκανα quests μου εφτανε. Μετα βεβαια εμαθα σιγα σιγα και pvp.Θυμαμαι στην αρχη με ειχαν κανει πιτα.Κουνιοντουσαν πολυ γρηγορα για μενα.Ημουν και noob και δεν ηξερα ουτε απο talents ουτε απο αντικειμενα.Εμαθα ομως και για ενα διαστημα αντι να lvlαρω στεκομουνα εξω απο Booty Bay και gankara ασυστολα Τοτε λιγοι ειχαν epics και οπως ειπε και ο Xvipes μαζευομασταν για να δουμε καποιον "ντυμενο". Τωρα εχουν χαλασει.Ο καθε καρμοιρης ειναι ντυμενος και κρινουν τον καθε παιχτη με gs.Ολα ευκολα.Το pvp ειναι αθλιο σε που δεν υπαρχει World Pvp που ηταν απο τις αγαπημενες μου ενασχολησεις. Για μενα μετα το Wotlk χαλασε τελειως το παιχνδι. Κατσε να βγει το GW2 και προβλεπω μαζικες μετακινησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soultaker1979 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Στο ποστ που παραθετεις λεει οτι προκειται για θεωριες, οχι ανακοινωμενα Patches Κάποια από αυτά είναι προσωπικές θεωρίες του τυπάκου που γράφει (όπως τα new expansions και πώς θα πάνε), τα Patches είναι επίσημα ανακοινωμένα από την blizzard. Με μία γρήγορη ματιά δεν βρήκα το ανάλογω link, θα το ψάξω καλύτερα και θα το παραθέσω. Εκεί αναφέρει ότι θα βγάλει και 1 expansion ακόμη μετά το Cata και τέλος. Για μένα όλα παίζονται στο εάν θα παρουσιάσει το Titan η Blizzard ή όχι φέτος (είτε στην Blizzcon είτε στην ετήσια έκθεση games). Εάν ναι, τότε πρέπει να το περιμένουμε κοντά στο 2013, εάν όχι τότε καλό 2014. Κάτι σαν το Diablo III δηλαδή. Παρουσιάστηκε πέρσυ, θα βγει του χρόνου . Προσωπική άποψη σε αυτά που παρατίθονται για το Vanilla κοκ είναι ότι απλά μιλάμε για διαφορετικό game. Δεν φταίει η Blizzard ή το WoTLK που ανεκτήκαμε κόσμο να μιλάει για gs και άλλα τέτοια ή που κάποιοι ανίδεοι πίστευαν ότι ξέρουν το game. Το βασίκό πρόβλημα του WoTLK ήταν ότι μπορούσες να καταφέρεις πολλά είτε ήσουν είτε δεν ήσουν σε guild. Κι αυτό το πρόβλημα το καταλάβανε και προσπαθήσανε να το λύσουν με το Cata και τα Guild Perks / Achievements. Παρότι πιστεύω ότι το WoTLK έκανε κακό στο game γιατί εισήγαγε κάποια νέα features (όπως το gs) αλλά και έδινε άνετα την δυνατότητα σε κόσμο που δεν είχε ιδέα τι γίνεται να γίνει geared, εν τούτοις το lore του WoTLK ήταν κάτι το μοναδικό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Arthas (a.k.a LK) ήταν ένα must από το WC3 και μόνο που ενσωματώσανε το όλο story έκανε το game εκπληκτικό. Η Northrend ήταν ένα πόλυ όμορφο continent και εισήγαγε αρκετά νέα θέματα including το όμορφο (αλλά αρκετά βαρετό μετά από κάποιο διάστημα) Argent Tournament. Είμαι ίσως ρομαντικός, αλλά προτιμώ να παραβλέψω τα κακά του WoTLK (που κατ' εμέ, έγιναν κακά λόγω διαφόρων παιχτών) και να θυμάμαι το lore και τα guild runs που κάναμε, και να προχωρήσω τώρα στο Cata όπου το Guild είναι πλέον priority για κάποιον που θέλει να κάνει πράγματα. Για μένα ένα game το φτιάχνει όποιος ασχολείται μαζί του, ούτε η εταιρεία (που δίνει τα tools), ούτε οι λοιποί gamers. Γιατί πάντα θα υπάρχουν κόπανοι (συγνώμη για την λέξη) αλλά εξίσου πάντα θα υπάρχουν και άτομα τα οποία θα μπορείς να στηριχθείς και θα γουστάρουν αυτό που κι εσύ γουστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cosmic_7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνω για κάποιον να κάνω recruit ώστε να ανεβάσουμε μερικούς παίκτες γρηγορότερα. Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παρότι πιστεύω ότι το WoTLK έκανε κακό στο game γιατί εισήγαγε κάποια νέα features (όπως το gs) αλλά και έδινε άνετα την δυνατότητα σε κόσμο που δεν είχε ιδέα τι γίνεται να γίνει geared, εν τούτοις το lore του WoTLK ήταν κάτι το μοναδικό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Arthas (a.k.a LK) ήταν ένα must από το WC3 και μόνο που ενσωματώσανε το όλο story έκανε το game εκπληκτικό. Η Northrend ήταν ένα πόλυ όμορφο continent και εισήγαγε αρκετά νέα θέματα including το όμορφο (αλλά αρκετά βαρετό μετά από κάποιο διάστημα) Argent Tournament. Είμαι ίσως ρομαντικός, αλλά προτιμώ να παραβλέψω τα κακά του WoTLK (που κατ' εμέ, έγιναν κακά λόγω διαφόρων παιχτών) και να θυμάμαι το lore και τα guild runs που κάναμε, και να προχωρήσω τώρα στο Cata όπου το Guild είναι πλέον priority για κάποιον που θέλει να κάνει πράγματα. θα συμφωνήσω μαζί σου αν και δεν έπαιξα καθόλου στο WoTLK... λόγω του οτι το είχα παρατήσει. γενικά δεν είμαι ο hardcore wow gamer. έπαιξα TBC, και Cata. και όποτε πέρναγα απο το Northrend ένιωθα οτι έπαιζα ένα πραγματικό RPG με ιστορία. τα raids του wotlk τα έβγαλα σε μια μέρα οπότε "ένιωσα" όλο το story μαζί, αλλα δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις όταν είναι δύσκολα. το Cataclysm με ξενέρωσε, ήταν πολύ βαρετό και το χειρότερο απο τα 3 (TBC,WOTLK,Cataclysm).. ελπίζω στο επόμενο να δούμε μεγάλες διαφορές γιατι έχω σκοπό να λιώσω αυτήν την φορά..... http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodhoof/Lumiel/simple εδώ ο χαρακτήρας αν και τον είχα παρατήσει απο πολύ νωρίς και ανέβαζα alts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowGame Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παίδες το WoW δεν έχει χαλάσει, αντίθετα εξελίσεται και προστίθονται συνέχεια χρήσιμα πράγματα. Οσοί λέτε οτι στο τάδε Expansion το WoW ήταν καλύτερο απλά το νοσταλγείτε επειδή μάλλον τότε ήταν το πρώτο ΜΜΟ που παίξατε, και συνήθως οι πρώτες εμπειρίες σε ενα ΜΜΟ παιχνίδι είναι μοναδικές, σου μένουν αξέχαστες. Οσο περναει ο καιρός προσπαθούμε απεγνωσμένα να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές και επειδή αυτό δεν γίνεται λέμε οτι η τάδε εταιρία τα σκάτωσε... ΥΓ: Οι καλύτερες στιγμές ενος παιχνιδιού είναι όταν είσαι Noobas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 θα συμφωνήσω μαζί σου αν και δεν έπαιξα καθόλου στο WoTLK... λόγω του οτι το είχα παρατήσει. γενικά δεν είμαι ο hardcore wow gamer. έπαιξα TBC, και Cata. και όποτε πέρναγα απο το Northrend ένιωθα οτι έπαιζα ένα πραγματικό RPG με ιστορία. τα raids του wotlk τα έβγαλα σε μια μέρα οπότε "ένιωσα" όλο το story μαζί, αλλα δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις όταν είναι δύσκολα. το Cataclysm με ξενέρωσε, ήταν πολύ βαρετό και το χειρότερο απο τα 3 (TBC,WOTLK,Cataclysm).. ελπίζω στο επόμενο να δούμε μεγάλες διαφορές γιατι έχω σκοπό να λιώσω αυτήν την φορά..... http://us.battle.net/wow/en/character/blades-edge/Lumiel/simple (εδώ ο χαρακτήρας σταμάτησα να παίζω περίπου τον φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά...) Δε θυμάσαι καλά μάλλον, φοράς τρία 378 items. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις