Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Nazre to pas gia hardcore guild pou tha farmarei sustimatika MC/Onyxia/BWL i gia happy family guild?

Kai btw OK na exeis gnomi alla ta paidia pou sou lene oti to game arxizei to lvl 60 kati xeroun. An farmareis ta megala instances diladi. Allios kapou teleionei ekei :)

Από τι βλέπω έχω πέσει σε παρέα με κολλητούς και τα μυνήματα έρχονται βροχή, δεν προλαβαίνω να απαντήσω :-D

Anyway φίλε μου εσύ από που ξεφύτρωσες ? lol Πλάκα κάνω.

Η άποψή μου για το guild, η άποψή μου για το playing time, και λοιπά και λοιπά υπάρχει σε άλλα post.

Απλά πριν απαντήσεις διάβαζε τα post, είναι πολλά. Μην διαβάζεις μόνο ένα και απαντάς κατευθείαν.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mpa oxi den ta xero ta paidia, mono apo to forum. Apla se rotisa epeidi ithela na sou doso merikes sumboules gia tin organosi tou guild sou analoga me tous stoxous pou esy exeis thesei.

Ego eimai se hardcore guild pou exei exantlisei to game content me 62 meres played.

To topic ayto to diabazo prin kan mpeis sto forum esy, apo ti selida 1.

Oso gia to: apo pou ksefutroses, den xero den mou eipan, alla xero oti esy ksefytroses edo kai 3 selides :)

Kapoia stigmi prepei apla na matheis na akous kai na paramerizeis ton egoismo sou. Oso kai an den mporeis na to pistepseis polla atoma edo xeroun parapano gia to game apo esena.

Oloi eimastan lvl 60 se 21 meres played kai me kolobarema guro guro. An kaneis quest tha tis deis oles tis perioxes, se odigei to paixnidi mono tou.

Cheers kai an einai na apantiseis epithetika or something asto de tha kano ton kopo na asxolitho. Dialego kai ego tous anthropous me tous opoious mporo na sunnenoitho...

Δημοσ.
Mpa oxi den ta xero ta paidia' date=' mono apo to forum. Apla se rotisa epeidi ithela na sou doso merikes sumboules gia tin organosi tou guild sou analoga me tous stoxous pou esy exeis thesei.

Ego eimai se hardcore guild pou exei exantlisei to game content me 62 meres played.

To topic ayto to diabazo prin kan mpeis sto forum esy, apo ti selida 1.

Oso gia to: apo pou ksefutroses, den xero den mou eipan, alla xero oti esy ksefytroses edo kai 3 selides :)

Kapoia stigmi prepei apla na matheis na akous kai na paramerizeis ton egoismo sou. Oso kai an den mporeis na to pistepseis polla atoma edo xeroun parapano gia to game apo esena.

Oloi eimastan lvl 60 se 21 meres played kai me kolobarema guro guro. An kaneis quest tha tis deis oles tis perioxes, se odigei to paixnidi mono tou.

Cheers kai an einai na apantiseis epithetika or something asto de tha kano ton kopo na asxolitho. Dialego kai ego tous anthropous me tous opoious mporo na sunnenoitho...[/quote']

Εφόσον δεν θέλεις να απαντήσω ok το αφήνω.

Φιλική συμβουλή: Δεν εκφέρουμε άποψη όταν η απάντηση που περιμένουμε να λάβουμε δεν είναι η επιθυμητή.

Αυτά.

Δημοσ.
Φιλική συμβουλή: Δεν εκφέρουμε άποψη όταν η απάντηση που περιμένουμε να λάβουμε δεν είναι η επιθυμητή.

Χαιρετώ όλους καταρχίν' date=' μια που είμαι καινούργιος στο forum αυτό.

Πρόσφατα, πριν 1 μήνα αγόρασα το παιχνίδι και δημιούργησα ένα χαρακτήρα - αυτή την στιγμή είναι lvl 27 Shadow/Disp Priest - στο Twilight Hammer PvP, Server, έχοντας επιλέξει Alliance Side και Race Night Elf.

Πριν περάσω στο κυρίως θέμα, 1-2 ερωτήσεις - απορίες που έχω είναι:

1. O server αυτός περιλαμβάνει αρκετούς έλληνες?

2. Δεν ανήκω σε κάποιο guild. Υπάρχει κάποιο ελληνικό guild στους Alliance που θα μπορούσα να μπώ?

3. Μεταξύ ελλήνων γενικά υπάρχει βοήθεια για καινούργιους παίχτες? (κυρίως για το lvl up).

Στο κυρίως θέμα:

Από την στιγμή που ξεκίνησα στον server αυτόν, όπου βρεθώ και όπου σταθώ είμαι ο Νο 1 στόχος PvP. Ούτε μία φορά δεν έχω προκαλέσει κάποιον σε Duel το αντίθετο όμως δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσες φορές έχει συμβεί, επομένως θέλω την βοήθειά σας. Προς το παρόν το build μου έχει ως εξής:

Shadow 18 skills

-Blackout 5/5

-Improved Shadow Word: Pain 2/2

-Shadow Focus 3/5

-Improoved Psychic Scream 1/2

-Improoved Mind Blast 4/5

-Shadow Reach 2/3

-Mind Flay 1/1

Holy 0 skills

Desp 0 skills

To spec θέλω να το προχωρήσω στο Shadow Tree μέχρι να πάρω Shadow Form και μετά θα επενδύσω στο Desp.

Strategy

Προς το παρόν αρκετές φορές έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μάχης με διάφορους χαρακτήρες, φαίνεται ότι ο priest σε πρώιμο στάδιο είναι πολύ πιο ευάλωτος από άλλους. Αυτή την στιγμή έχω 900hp/2200 mana με εξοπλισμό πάνω μου και stamina buff, αλλά χωρίς potions. Αναλυτικά πάντως έχω συναντήσει τα εξής προβλήματα:

Vs Hunter

Σε αυτό το lvl αυτός ο χαρακτήρας μου δημιουργεί το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα. Ξεκινώντας με cast PW Shield σε μένα, τρέχω κοντά του για Fear και σε αυτόν και στο pet και SW pain, αλλά έχω πολλά interrupts και stuns από τα arrows που ρίχνει, και πολλές φορές πρέπει να κάνω Flash Heal πάνω μου γιατί τα hp παίφτουν γρήγορα και το pet βγαίνει γρήγορα από Fear. Γνώμες?

Vs Warrior & Rogue

To πρώτο πράγμα που κάνω, γιατί τρέχουν πάντα προς το μέρος μου είναι Fear και SW pain, μετά τρέχω προς την αντίθετη πλευρά (20 yards περίπου) και PW Shield σε μένα MB, MF, MF αλλά μέχρι τότε έχουν ξανάρθει κοντά μου και

1ον το cool down στο Fear υπάρχει ακόμα.

2ον το PW Shield βγαίνει με μόλις 2-3 χτυπήματα

3ον το Flash Heal δεν έχει καμμία ελπίδα στα Innterupts

4on τα HP μου παίφτουν πάρα πολύ γρήγορα.

Γνώμες...

Vs Mage

Αμέσως κάνω cast Dispel μόλις ξεκινά η μάχη για το intellect buff που έχουν και μετά PW Shield σε μένα, SW Pain, Mana Burn, Mana Burn, Mana Burn, Flash Heal, Renew σε μένα SW Pain, MB, συνήθως δε έχω πρόβλημα, αλλά κάποιοι κάνουν πολύ damage direct και καμιά φορά δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και χάνω.

Γνώμες.

Για άλλους χαρακτήρες θα κάνω άλλο post , προς το παρόν αυτά, να πώ ότι ευχαριστώ όποιον ή όποια απαντήσει με κάποιες πληροφορίες σχετικές με τα ερωτήματά μου εκ των προτέρων, και επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω έλληνες μέσα στον server αυτό να παίζουμε μαζί. Πολλές φορές ήθελα να κάνω grιd σε περιοχές που μόνο από κάποιον backup χαρακτήρα ή και 2 φίλους μαζί θα μπορούσα να προχωρήσω άνετα. Σε 1vs1 mob είμαι ok αλλά σε 1vs2 έχω πάντα πρόβλημα ειδικά αν τα mobs είναι κοντά στο lvl μου.

Αυτά

Ευχαριστώ Πολύ

Nazre

27 lvl Night Elf Priest

Twilight Hammer

[email'][email protected][/email]

Tote giati mas rotas? :-D

Δημοσ.

Είμαι lvl 28 και έχω 13 μέρες παιξίματος.

Herbalism = 204 Expert

Alchemy = 206 Expert

First Aid = 211 Expert

Fishing = 156 Expert

Cooking = 114 JorneyMan

Gold = 95

Άρα υπάρχουν τρόποι' date=' απλά ακόμα δεν τους έχεις ανακαλύψει και δεν νομίζω ότι είμαι και ο καλύτερος του χωριού. Το να ξεπουλιέσαι για να φτάσεις τα 90 gold ε, εδώ δεν θα διαφωνήσεις μαζί μου πιστεύω δεν είναι και ότι καλύτερο. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στα οικονομικά οπότε αν δεν το κατάλαβες εδώ έρχεται και μία οικονομική συμβουλή: επενδύω δυναμικά για να είμαι σε θέση να παρέχω καλύτερα από το average, αν θέλω να κερδίζω καλύτερα από average.[/quote']

Λοιπόν, εγω εφτασα 28 level σε game time ούτε 8 μέρες. Οπότε ειναι απολύτως λογικό να βρίσκεσαι με τέτοια stats και τόσο gold. Εγω ημουν αυτο που ονομάζεται "grinder" κατα διάφορες φάσεις του παιχνιδιού. Δηλαδή καθόμουν και έβρισκα ποια mobs δινουν το μεγαλύτερο ΧΡ/time.

Εσυ τα λεφτά τα μάζεψες κανοντας αγοραπωλησίες, "εις βάρος" του χρόνου (ή μάλλον εις βάρος του ratio XP προς time played).

Τα 90 gold που εβγαλα εγω ΟΡΙΑΚΑ οταν πηγα 40 (91g ακριβως) ειναι πολυ ακραίο νουμερο γιατί ναι μεν πούλαγα τα πάντα, αλλά έκανα focus σε πράγματα μόνο πράγματα για να ανέβει το level μου.

Επειδή κ εγώ οικονομολόγος είμαι, και οι 2 περιπτώσεις είναι efficient, αλλά σαφώς όταν έχεις συγκεκριμένο χρονικό όριο, το δικό μου approach ήταν πιο αναγκαίο για να φτάσω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ψηλα. Και το θεμα ειναι οτι εγω απτην αρχή έπαιζα με αλλα 3 ατομα ελληνες που ξεκινησαμε level 1 μαζι. Απλά στην πορεία γυρω στο 28 εφυγε ο ενας, και ο αλλος γυρω στο 40, και εμεινα εγω με ενα αλλο παιδι. Στις περιπτωσεις λοιπόν αυτές, αναγκαστικά επρεπε να επιταχυνω το ρυθμό μου γιατί κάποια παιδιά δεν δούλευαν και ειχαν την πολυτέλεια να μαζέυουν οτι θέλουν για να πουλάνε.. Εγω είτε θα level-αρα ΤΑΧΙΣΤΑ ή απλά δεν θα μπορούσα να είμαι στο group τους! :)

Δημοσ.

Aυτο που προσπαθούμε να σου πουμε χωρίζεται σε 2 μέρη, το ένα ειναι το κομμάτι του Guild, και το άλλο σχετικά με το τί skills έχει ο χαρακτήρας σου και πως *ΘΑ* τον παίζεις ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ.

Και λέω αναγκαστικά γιατί αν δεν τον παίζεις όπως ο κόσμος περιμένει να τον παίξεις, τότε πολυ απλά δεν θα σε προτιμάνε σε κανένα high level instance. Όπου high level = Stratholme, UBRS, LBRS & Scholomance.. (θα ελεγα και Dire Maul αλλα κανενας δεν ασχολείται,εγω δεν πήγα ποτε ας πουμε). Κανέανς δεν θέλει ο priest να αρχίζει τα damage απο εδω και απο εκει. Οταν θα εισαι σε ενα group με 10 (Str/Scho/LBRS) ή 15 ατομα (UBRS), το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που θα θελουν απο σένα ειναι να κανεις damage...

Οπότε απλα καποια παιδιά που εχουν παίξει ΠΟΛΥ τον priest & healer γενικότερα, σε προιδεάζουν για το τί θα ακολουθήσει.

Στα δε END game instances (BWL/Onyxia/ZG & MC) εκεί όχι μόνο δεν παίζει να κάνεις damage, αλλά (αν ειναι οργανομένο το guild) δεν παίζει ΚΑΝ να πηγαίνεις μαζί τους αν δεν εισαι 100% healer...Δηλαδη shadow priest ξέρω ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ, αλλα και αυτοί έχουν αλλα items για κάθε φάση,δηλαδή αλλα items για MC, αλλά για farming κλπ...

Τωρα για το guild, δωσε μου 45mins χρονο να πάω σπιτι, γιατι ειμαι στη δουλεια και πρεπει να φυγω! :D

Δημοσ.

i give up!!!den vgainei akri! egw prospa8w na sou pw oti mou eipane kai emena otan 3ekinhsa na paizw kai me voh8isan kai c kaneis full xrhsh tis ellinikis glwssas gia na mas 'thn peis' xwris na exeis gnwsh ti ginete parakatw sto game.

....kai oxi den eimaste oloi mia klika...an anatre3eis stis prohgoumenes selides den exw oute ena post kai den e3w 3anamilhsei peri WOW me ta paidia...

anyway GL me to guild kai to game...

parakalw opws eipw8hke kai pio panw no reply. end of story.

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι σπίτι...

Με ρωτας να σου πω τί ζητάω απο ένα guild.

Λοιπον στην αρχή δεν ημουν σε κανένα, γιατι πολυ απλα δεν θελω να ανοικω καπου απλα και μονο για να ανοικω. Δηλαδη δεν εχει κανενα νοημα να ειμαι σε ενα guild μεχρι να πάω 15 level τουλάχιστον, μη σου πω και μέχρι το πρώτο instance.

Το πρωτο guild που μπηκα ήταν επειδη επαιζα με ενα παιδι που ηταν στο συγκεκριμένο guild καποια quests, του αρεσε ο τροπος που επαιζα και με πρότεινε. Με βαλανε, και μετα εκανα quests με τα παιδια αυτα οταν οι φιλοι μου (που σου ανεφερα πιο πανω) λειπανε. Στην πορεια τους εβαλα και αυτους στο ιδιο guild και παίζαμε μαζι, και ετσι επειδη ειχα μια "ομαδα" να παιζω μαζι προχωρουσα πολυ πιο γρήγορα. Αλλοι χαιρονται το παιχνίδι αλλιως, οπως εσυ ας πουμε που (κατα την άποψη μου) αργείς υπερβολικά πολυ να ανέβεις level.

Εγω ανοικω στη μεση κατηγορία, και στο guild και βοηθάω αλλα και βοηθιέμαι.Υπαρχουν πολλοι (τους εβλεπα καθε μερα) που θελανε μονο να πάρουν και δεν πολυενδιαφέρονταν για τον αλλο. Και υπάρχουν και οι Μ. Αλέξανδροι της εποχής μας που θέλουν να προσφέρουν, ίσως όχι μόνο από ευγένια και συμπόνια για τον άλλο (τον οποιο δεν ξέρεις κάν) αλλά επειδή ειναι ωραία να σε θεωρούν καποιοι σημαντικό.

Aλλά ότι και να λέμε τώρα, καλώς ή κακώς, το πραγματικό guild θα το ζήσεις όταν πας 50+. Είτε ειναι το δικό σου, είτε εχεις φυγει και εχεις παει αλλου. Για τον πολυ απλο λογο,οτι απο κεινο το σημειο και μετα το game ξεφέυγει. Οταν θα εισαι με τυχαίους, και πεσει ενα item που εσύ θες πολύ, ο αλλος μπορεί σαν μια ευκαιρία να κάνει 5gold. Και θα ρολάρει, και μπορεί να το χάσεις. Αν εισαι με guild ατομα και πάτε μαζι στα περισσότερα instances, αυτο δεν θα συμβεί.

Και δεν ειναι τυχαίο που τα περισσότερα guilds οταν σοβαρέυει η κατάσταση χωριζονται σε "junior" και "high level", οπου junior συνήθως ειναι κάτω απο 50. Γιατι πολυ απλά οταν εισαι 57, δεν μπορείς να ασχοληθεις με τον 25άρη. Ουτε καν με τον 45άρη. Ουτε γινεται να εισαι σε raid instance 10-15 ατομα και να spammάρει καποιος στο guild chat "πως πάω Redridge mountains", ή "τι πρεπει να κάνω για να σκοτωσω τον Hogger"...

Σαφώς και θα δώσω λιγη βοηθεια σε ατομα χαμηλοτερου level, και λεφτα αν καποιος χρειάζεται, αλλά σκέψου οτι σε μενα που είμαι και rogue (κανένας ουσιαστικά δεν με χρειάζεται) μου κανανε wisper ατομα 20 level πιο κατω να παω μαζι τους instance. Ε οχι, αυτο δεν θα το κανω, γιατι αλλο να παιζεις και να βοηθας, και αλλο να κανεις καταναγκαστικά εργα... Εσυ να δεις τί εχεις να τραβήξεις, που εισαι και priest και θα σε θέλουν ΟΛΟΙ... :D:D:D:D

Δημοσ.

Επίσης εκτος των οικονομικών που ανέφερες, στο παιχνίδι υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ στιγμές που μπορει ενας κοινωνιολογος/ψυχολόγος να αναλύσει πολύ καλύτερα απο εμάς, πχ οι (μερικές φορές αδικαιολόγητα) πολυ ισχυροι δεσμοί που γίνονται μεταξύ καποιον παιδιων. Πολλές φορές τα παιδιά αυτα στην πραγματικη ζωη ζούν αποξενωμένα, είτε ηθελημένα είτε απο εξαναγκασμό (αν μενεις σε ενα χωρίο σε βουνα της Σουηδίας, ή επαγγελματιας Snowboarder θα γινεις, ή internet freak, ή ενα στατιστικο στην κατηγορία της Αυτοκτονίας!:D)

Οπότε δεν έχει νοημα πιστευω να κάτσουμε να αναλύουμε με οικονομικές και λοιπές θεωρίες τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός.. Και χωρίς να θέλω να ακουστώ σνομπ, μου λες αν αξιζει η όχι να ψαρεύεις ή να μαζεύεις χορτα ωστε στο long run να εχεις περισσότερα χρήματα, και εγω farmαρα Elementals για να βρω Essences που τα πούλαγα 8g minimum...που πέφτανε blue που φέυγανε ΑΗ για 50+ gold κλπ κλπ...Λες να μην ξέρω τί ειναι αυτό που πρέπει να κάνω για να βρω λεφτά? Προφανως και δεν πουλαγα δερματα μια ζωη.. Απλα σκεψου αυτο, για να φτιαξεις κατι να φορέσεις αν εισαι leatherworker θέλεις ένα σωρό δερματα (που τα βρίσκεις έτσι κ αλλιως) και ένα σωρό λοιπές αηδίες που συνηθως αναγκάζεσαι να αγοράζεις γιατί ειναι αρκέτα σπάνια... Και εσυ θες να φορέσεις το ταδε item ΤΩΡΑ, όχι όταν σου κάτσει το ριμάδι το Star Ruby, ΑΝ τύχει και κερδίσεις στο roll.... Οπότε απλά η λογική μου ηταν πουλάω (σχεδόν) τα πάντα, για να έχω λεφτα να αγοράζω οτι θέλω. Ειναι απλά αλλη λογική, δεν σημαίνει οτι εμενα ειναι σωστη και σενα λαθος ή το αντίθετο... Απλά εμένα μου ακούγεται κουραστικο να σκίζομαι να μαζεύω τα υλικά (τσεκαρε Thottbot) να φτιάξω Devilsaur gauntlets που ΔΕΝ μπορω να τα μαζέψω μόνος μου (ο δεινόσαυρος που πρεπει να πάρω 10 δερματα θέλει να είχα την τριπλάσια health για να τον φάω μονος μου οταν ειμαι 60άρης με 5/8 set item και γενικά φουλ μπλέ...χεσε μεσα δηλαδη), μονο και μονο για να τα πουλήσω μετά 25-30g... Προτειμάω να φάω 5 ωρες farming για essences solo, παρά να παρακαλάω εναν healer να ερθει μαζί μου να τρωμε δυνόσαυρους.. Αλλά αυτός ειμαι απλά εγω! Ο αλλος μπορεί να γουστάρει τρελα!

Όσο προχωράς, το παιχνίδι αλλάζει.. Οπότε σου προτεινω να χαρείς το παιχνίδι απλα, γιατί οι περισσότεροι απο μας εδω ειμαστε 60 εδω και παρα πολυ καιρό και όπως καταλαβαίνεις θέλοντας και μη θα σου πουμε πραγματα τα οποια δεν θα δεκτείς γιατί πολύ απλά δεν τα έχεις δοκιμάσει, αλλά συγχρονως για κάποιο λόγο μένεις πολύ πιστός στην άποψη σου, χωρίς να κρατάς μία πισινη..

OK, δικο σου το παιχνίδι, εσυ το χαίρεσαι, να ανακαλυπτεις, και να προχωράς απλά χωρίς κάποιο άμεσο σκοπο/quest, ανεβαζοντας skills etc, απλά ο πολυς κόσμος δεν το βλεπει έτσι, και δεν ειναι τυχαίο που πάει 2 το βράδυ και παρόλα αυτα θα καθόμουν ξυπνιος για να πάρω αυτες τις 2 μπάρες ίσα ίσα να ανέβω level.

Η εξερεύνηση ερχεται μόνη της, τα quests σε σπρωχνουν σιγα σιγα, ειδικά απτο 35 level και πανω με ίσως αρχη το Desolace, το οποιο σε πάει Scarlet Monastery, και κάτι κριάρια που σε στέλνουν αν θυμαμαι καλά Swamp of Sorrows για ένα item που πρέπει να βρεις.

Αυτα για τωρα... μου θυμησες τα παλιά και αυριο μεθαύριο ξαναμπαίνω....

Ωχ και αντε τωρα να βγαλω ακρη με ποια addons παιζουν και ποια οχι... :(

Δημοσ.

κι επίσης για να ανεβάσεις τα επαγγέλματα πάνω απο 225 πρέπει να είσαι lvl 40 αλλιώς δε μπορείς...

καλό κουράγιο

Δημοσ.

plaka kaneis oti epistrefeis.... ean nai pezei na se dagkwsw.... :P. File katarxin me to kalo na ertheis. Ean mpeis tha paratiriseis merika pragmata ( den sou lew ti ). steile mou ena mail gia kalo kai gia kako na se eksigisw genika ti pezetai poia... A! twra pou to thimithika ta ns bracers AKOMI den exoun pesei istera apo tossssoooo kairo oute mia fora. Ante mpes mipws esena perimenoun kai arxisoun na peftoun siga siga. Simera epese kai wraio dager alla kai den imoun mesa alla kai den to ithela ( coore hount tooth ). Xthes tsimpisa kai to ns head kai eimai sta 4/8 kommatia kai pame gia full 5 kommatia dld +10 energy ( ambush kai backstab tautoxrona ) .

Pantws paidia to asteio einai oti enw eisai mikra lvl vlepeis kati "ntimenous" paiktes kai pathaineis tin plaka sou kai ksafnika ginetai enas apo autous siga siga. Thimamai pou imoun kana 45 lvl ( i mporei kai 40 ) kai eida kapou mia photo me enan rogue na foraei olo to set to NightSlayer kai girnaw kai lew ston filo mou " auto to set kapoia stigmi tha to foresw " .

I apantisi tou vevaia itan na valei ta geleia kai na me leei " siga esi pote na min deis molten core " . Telika ean exeis ligi thelisi ola ginontai.

BTW polaki ksereis oti logo real life kai egw den kaigomai oso mporw kai thelw poia. Katafera omws me ena mikro balance na mazepsw tous pontous kai na parw sxedon ola ta items pou ithela. Etsi twra poia eimai kai poio kirile, kai oute trexw se kathe mc apo pisw kai oute kaigomai toso gia pontous giati 1 item thelw poia ( ta pantelonia ns ) kai meta exw oti thelw :D

koinos... ante ela piswwww

Δημοσ.

Για να ανεβάσεις τα επαγγέλματα πάνω από 225 πρέπει να είσαι 35 και όχι 40 ;) .

Ως priest θα φάς 100άδες /w για instances. Υπάρχει ένας τρόπος να βγάλει φραγκάκια από αυτό. Είτε ζητάς ένα x ποσό από όλους πρωτού ξεκινήσει το instance ή δηλώνεις ότι θα needάρεις άπαντα ;) . Instance ως απλό μέλος της 5άδας μόνο με το guild, αλλά ως οποιαδήποτε άλλη πεντάδα νταβάς. Έχουμε το μαχαίρι έχουμε και το καρπούζι. Χωρίς εμάς όλοι στο instance είναι ένα τίποτα. Ας το εκμεταλευτούμε κατάλληλα. Και αν δεν γουστάρουν ας βρούν αλλού παπά (xaxaxa θά θελαν)

Σήμερα

-sm?

-got group?

-need healer only

-how much do u offer?

-??

-how much r u willing to pay me to assist u in the instance?

-r u stupid or something?

-i am just a priest

-screw u

-god will punish u, u wont ever again find a priest

Mετά από πέντε mins

-plz plz plz i ll pay

-w8 a sec to check when i am available

-what???

-we can arrange that in a month or so, ok?

-U R CRAZY. F*CK U WAKO

-I ll pray for ur soul

/ignore ταδε (δεν θυμάμαι όνομα καθότι έχω κάνει πάνω από 100 άτομα ignore)

Το θέμα είναι όμως πως μπορούμε να βγάλουμε λεφτά από αυτό!!!!!!!!!

Δημοσ.

There are limits to the things even a priest can do :)

Exo bgalei ola ta instances polles fores (milao gia ta mple instances, oxi ta mob, kai opoios katalabe katalabe) kai bgenoun mia xara kai xoris ntaba. Den eiste to mono healing class xereis :)

Δημοσ.

Ναι αλλά σε έναν server με ελάχιστους priest μεγάλων lvl όπως ο lightings blade (ψαξε ψάξε δεν θα τους βρείς....λολ) κάνουμε ότι γουστάρουμε. 32 lvl ήμουν όταν έφαγα το πρώτο /w για maraudon οπότε καταλαβαίνεις τι παίζει. Στα στατιστικά του server είναι σε ικανοποιητικό αριθμό αλλά οι πιο πολλοί είναι μικροί -μικροί. Limits in lightings blade r set by the PRIESTS.

"Θες να μην ψοφήσεις, δώσε μου χρυσό και θα επιζήσεις ;)"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...