Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο 32χρονος περιγράφεται ως άτομο με ακροδεξιές εθνικιστικές θέσεις και με μίσος απέναντι στο Ισλάμ

Ο 32χρονος νορβηγός Αντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ είναι σύμφωνα με την αστυνομία..

... ο άνθρωπος που έπνιξε στο αίμα τη Νορβηγία.

«Ενα άτομο με πίστη είναι ίσο σε δύναμη με 100.000 που έχουν μόνο ενδιαφέροντα», έχει μεταξύ άλλων γράψει ο δράστης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η Αστυνομία είναι βέβαιη ότι ο ίδιος τοποθέτησε τη βόμβα που εξερράγη στο κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στο κυβερνητικό κτίριο, σκοτώνοντας τουλάχιστον 7 και τραυματίζοντας δεκάδες.

Μετά φόρεσε την στολή του και ατάραχος μπήκε ως αστυνομικός στο καμπ της νεολαίας και άνοιξε πυρ κατά των ανυποψίαστων νεαρών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 80 από αυτούς.

Σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, ο Μπρέιβικ έχει χόμπι το κυνήγι, τα βιντεοπαιχνίδια World of Warcraft, Modern Warfare 2 και ανάμεσα στα ενδιαφέροντά του είναι η πολιτική και το χρηματιστήριο.

Για να δουμε τι θα πει αποψε το βραδυ ο καραγκιοζαρος ο Χατζηνικολαου και ΟΛΟΙ οι ΑΣΧΕΤΟΙ για τα video games ... ποσο κακο κανουν στα παιδια και ποσο πολυ μπορουν να φτασουν τα παιδια στον φονο 100 ατομων ?!

Περιμενω να ακουσω με μεγαλη αγωνια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω να παίξω περίπου ένα χρόνο και είπα να μπω τώρα με τις 7 ημέρες δωρεάν να δω τι παίζει και μου βγάζει ότι το account μου είναι κλειδωμένο λόγο κάποιας περίεργης κίνησης (πρέπει να μου το έκλεψαν υποθέτω όσο δεν έπαιζα).

Τώρα τι κάνω? παίζει να το πάρω πίσω η θα αρκεστώ σε κάποιο από τα υπόλοιπα tbc account μου που περιέχουν κάτι 45-50 lvl chars? Ο_Ο

cd key κλπ δεν βρίσκω.(πιθανότατα να πετάχτηκαν πριν καιρό).

Κλασική Blizzard. Κι εμένα είναι ακόμα κλειδωμένο. Όχι ότι ασχολούμαι καθόλου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπήκε κάποιος στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου, να πει έστω για ποιο λόγο το κλείδωσαν το ρημάδι. Χάρισμά τους...

αυτό που με νευριάζει είναι πως δεν είχα σκοπό να ξαναπαίξω γιατί βαρέθηκα κάποια στιγμή αλλά τόσα λεφτά είχα δώσει ρε γαμώτο έλεος δηλαδή!

Στο lineage2, aion , age of conan δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο!

πως γίνετε στο wow να τρως ban , lock και κλέψιμο συνεχώς δεν το καταλαβαίνω.

κρίμα το account , είχα 5 χαρακτήρες 85 και 80 lvl και στον ένα είχα epic fly , το fly του cataclysm και max enchanting , jc σε μερικά chars! τόσες ώρες και λεφτά χαμένα , ξενέρωσα.

Μίλα μαζί τους.

Εμένα πάντως αφού τους έστειλα ταυτότητα και τους είπα επακριβώς τι είχε γίνει, μου το ξανά άνοιξαν.

Ναι ρε σι αλλά δεν έχω τα cd keys και είχα κάνει την λαλακια (μικρός τότε που έφτιαξα το acc) να βάλω ψεύτικο όνομα και επώνυμο οπότε η ταυτότητα δεν θα βοηθήσει....)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς τότε, μάλλον το έχασες. sad.gif

ναι , οπότε μάλλον θα συνεχίσω κάποιο char από τα account που έχω (ευτυχώς είναι ήδη 45-50 lvl και γλυτώνω τα level που βαριέμαι/μισώ πιο πολύ ).

---

Μιας και κάνει update το wow , ξέρει κανείς που έχει περισσότερη φάση να παίζεις? στον nagrand συνεχίζει να έχει Έλληνες? κόσμο έχει η μπα?

--

άκυρο , logαρα με ένα από τα tbc accounts μου και είδα όλα τα noob που ήξερα να είναι lvl 85 με fly mounts και gear και ξενέρωσα. χάρισμα τους το account . :mad:

Επεξ/σία από nicoc89

Νομίζω ήρθε καιρός να κόψω το WoW, έχω να μπώ από τις αρχές Ιουλίου και είπα στα γενέθλια μου να κάνω μια καινούρια αρχή (και να κόψω κάποια έξοδα :P ). Έχω συνδρομή μέχρι τις 18 όπου ίσως να μπώ να πώ καμιά λαλακία με το guild και να δώσω και όλα τα mats/gold που έχω (no money=θα θέλω να γυρίσω λιγότερο :P).

Νομίζω ήρθε καιρός να κόψω το WoW, έχω να μπώ από τις αρχές Ιουλίου και είπα στα γενέθλια μου να κάνω μια καινούρια αρχή (και να κόψω κάποια έξοδα :P ). Έχω συνδρομή μέχρι τις 18 όπου ίσως να μπώ να πώ καμιά λαλακία με το guild και να δώσω και όλα τα mats/gold που έχω (no money=θα θέλω να γυρίσω λιγότερο :P).

ακριβώς σαν αυτό που έπαθα και δεν έχω πλέον κουράγιο να αρχίσω από την αρχή......

Πιστεύω πλέον οι περισσότεροι που έχουν παίξει απο την αρχή το έχουν αφήσει ή παίζουν πολύ χαλαρά. Άντε να βγει το Titans να μπούνε πάλι τα κεφάλια μέσα.

εγώ το έχω κόψει 5 φορές και το έχω ξαναρχίσει άλλες τόσες :-D

το φθινόπωρο-χειμώνα θα σου ξανάρθει η όρεξη να ξανά μπεις

τα mats δωστα είναι άχρηστα αν δεν logarεις για τόσο πολύ καιρό

αλλά το gold κράτα τον ... ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σου χρειαστεί

Γενικά το wow εχει φτάσει σε ενα σημείο που το παιχνίδι πλέον εχει γίνει πολυ επαλαναμβανόμενο δεν σου προσφέρει κατι καινούργιο.

Πιο πολύ διαδεδομένο ειναι πλέον για τους casual παρα hardcore gamers και αυτο που έκανα στο μετα vanilla εποχή να υπάρχει ενα raid κανονικό και ενα heroic , hardmode κτλπ κατέστρεψαν το παιχνίδι + το resilience στα pvp

Πιο πολύ σημασία δίνουν στο battlnet με τύπου να κάνουμε και 5αρια με φίλους μας απο αλλους server για να έχει ενδιαφέρον, αργότερα μπορεί να γίνεται αυτο και με τις arenes μην πω και με τα raids.

Δυστηχώς ολα εχουν αρχή και τέλος κάποια στιγμή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...