Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

α εμεις κανουμε ακομα. και μάλιστα πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε το μαγαζάκι αλλά βρήκαμε λύσεις. πχ τώρα γύρισα να παίζω τον pala μου που ανέβασα σε ένα βράδυ μιας και δεν είχαμε healers... αλλα πάντα κάτι γίνεται

Δημοσ.

Γεια σας εγώ ξεκίνησα πριν 2 εβδομάδες να παίζω WoW(έλειπα όμως 6 μέρες). Έχω ένα Dranaei Hunter 46lvl στον Champers of Aspectspoy παίζουν και πολλοί γνωστοί μου.Κάντε μου ένα pm στο game. Αν είναι καλή η guild μπαίνω(τώρα είμαι σε μια 25 επίπεδο αλλά δεν έχει πολλά skills)/

Δημοσ.

Βλέπω πως το διαφημίζουν πως παίζεις δωρεάν μέχρι το 20ο level. Τί σημαίνει ακριβώς όλο αυτό; Πως μπορείς να παίξεις χωρίς καμία χρέωση μέχρι κάποιο όριο που θα φτάσει ο χαρακτήρας σου;

Δημοσ.

Όταν φτάσεις 20 lvl, μετά σταματάς να παίρνεις XP οπότε μένεις στάσιμος στα 20.

Το free που λέει είναι ότι δεν έχεις κάποιο χρονικό περιθώριο και μπορείς να παίζεις όσο καιρό θέλεις αλλά πάντα κολλημένος στα 20lvl.

Στο trial account δεν έχεις και κάποια πράγματα που έχουν οι κανονικοί λογαριασμοί. Για παράδειγμα δεν μπορείς να στείλεις π.μ.

Δημοσ.

Αυτό δεν το έχω σκεφτεί.. :mrgreen:

Ας απαντήσει κάποιος που θα είναι πιο σίγουρος.

Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιες υπολειτουργίες έχει το trial account. :confused:

Ρίξτε μια ματιά στο σιτε τις Blizz και θα εξηγεί σίγουρα.

Δημοσ.

τελικά γίνεται :D

απλά :

To create a level 19 twink on your trial account (also called a "starter edition account") you will need to achieve the necessary goal of 10 gold coins by level 19 in order to successfully lock your experience gain (aka "experience lock"). This is an hard task to accomplish because you will not be able to use the Auction House, mail system or to trade between players.

επίσης "Characters will not be able to invite, or join parties with other players above level 20"

δεν είμουν φαν του twinking ποτέ, αλλά αν ειναι Free γιατί όχι :-D

Δημοσ.

τελικά γίνεται :D

απλά :

To create a level 19 twink on your trial account (also called a "starter edition account") you will need to achieve the necessary goal of 10 gold coins by level 19 in order to successfully lock your experience gain (aka "experience lock"). This is an hard task to accomplish because you will not be able to use the Auction House, mail system or to trade between players.

επίσης "Characters will not be able to invite, or join parties with other players above level 20"

δεν είμουν φαν του twinking ποτέ, αλλά αν ειναι Free γιατί όχι :-D

Δεν εχει νοημα.

Οι XP-locked χαρακτηρες δεν παιζουν στα ιδια BGs με τους ξεκλειδωτους. Ειναι σε ξεχωριστο pool ολοι μαζι. Οποτε θα μπορεις να παιζεις μονο με 15-19 lvl επισης κλειδωμενους. Που σημαινει οτι ολοι θα ειναι 19 full στα heirlooms και με Gems-enchants. Δεν θα σταυρωνεις kill. Ασε που θα αργεις αρκετα απο το ενα παιχνιδι στο αλλο γιατι δεν εχει τοσο πληθυσμο οσο το κανονικο queue.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...