scyther666 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, βρήκα λύση με άλλο τρόπο. Εντελώς πληροφοριακά πάντως η αλυσίδα Seven είναι αυτή εδώ ? http://www.sevenspot.gr/gr/ShopMaps.html?shoparea=1&shopcity=1&whattodo=submit Δε θυμόμουν τα Seven να είχαν αυτό το λογοτυπο κ μου κάνει εντύπωση πως όπως φαίνεται απο το link υπαρχουν μολις 3 καταστήματα σε ολη την Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Το battlenet στα πευκακια εχει πληροφοριακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scyther666 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ Giorgos09, θα το έχω υπόψη την επόμενη φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrislulz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Πετάξου στο περίπτερο παρε μια paysafecard και αγόρασε την απο εδώ www.wow-gold-wow.com . Παράνομο κανονικά σύμφωνα με την Blizzard αλλά γρήγορο και έμπιστο(απο αυτο το site έχω πάρει και εγώ) :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkWeAvEr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μόλις έκανα ένα night elf mage. Είναι καλύτερα να τον ντύσω με items που ανεβάζουν spirit, intellect ή stamina? Επίσης από talents λέω να ανεβάσω arcane και frost, και από professions να πάρω tailoring και jewelcrafting. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliv3soul Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπορείς πλέον να είσαι night elf mage?! Καθόλου δε μου πάει.. Αν δε κάνω τραγικό λάθος παλιότερα δεν είχες τέτοια επιλογή.. πως το έκαναν αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπορείς πλέον να είσαι night elf mage?! Καθόλου δε μου πάει.. Αν δε κάνω τραγικό λάθος παλιότερα δεν είχες τέτοια επιλογή.. πως το έκαναν αυτό.. Cataclysm, όπως απέκτησαν άλλα races classes που δεν είχαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Εδω μπορεις να κανεις tauren paladin και priest το nelf mage μας πειραξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 tauren rogue έπρεπε να βάλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkWeAvEr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μπορείς πλέον να είσαι night elf mage?! Καθόλου δε μου πάει.. Αν δε κάνω τραγικό λάθος παλιότερα δεν είχες τέτοια επιλογή.. πως το έκαναν αυτό.. Όντως, μετά το Cataclysm γίνεται.. Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει σε αυτά που ρώτησα πιο πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μόλις έκανα ένα night elf mage. Είναι καλύτερα να τον ντύσω με items που ανεβάζουν spirit, intellect ή stamina? Επίσης από talents λέω να ανεβάσω arcane και frost, και από professions να πάρω tailoring και jewelcrafting. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Mage= Intellect!Μόνο Intellect τουλάχιστον μέχρι το 85. Full fire ή full frost μέχρι τα 85, εγώ θα σου έλεγα να πας για full frost. Από professions πρέπει να μας πεις τι θες να τον κάνεις τον μάγο.Αν θες στα 85 να πας pve,pvp ή απλά να πάρεις ένα profession που θες να σου δείνει λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Mage= Intellect!Μόνο Intellect τουλάχιστον μέχρι το 85. Full fire ή full frost μέχρι τα 85, εγώ θα σου έλεγα να πας για full frost. Από professions πρέπει να μας πεις τι θες να τον κάνεις τον μάγο.Αν θες στα 85 να πας pve,pvp ή απλά να πάρεις ένα profession που θες να σου δείνει λεφτά. Μόνο ιτεμς sta/int. Επίσης λεβελ απ = ΦΡΟΣΤ .- Αντε το πολύ πολύ στα 30 που παίρνεις δυαλ ταλεντ να πας arcane για 5άρια αν και μεχρι που παίρνεις AYTO το φροστ βγάζει καλύτερο dps. Για τα προφέσιονς το θέμα είναι τι θες να κάνεις. Θα σου πρότεινα μιας κ είσαι cloth user να πας ταιλορινγ και enchanting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaRkWeAvEr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Τι εννοείς 5αρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Instances εννοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ελληνική PVE Guild αν ενδιαφέρεστε για Raid Progress κάνει recruit /pm me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις