liopyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πηγε κανεις firelands? Πως σας φανηκαν? Πήγαμε χθες. Τις 3 από τις 4 ώρες καθαρίζαμε adds, και την υπόλοιπη μία τρώγαμε wipe σε bosses. Είχαμε ψιλοάμπαλο team πάντως. Rhyolith και Shannox παλέψαμε λίγο. Δεν εντυπωσιάστηκα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πήγαμε χθες. Τις 3 από τις 4 ώρες καθαρίζαμε adds, και την υπόλοιπη μία τρώγαμε wipe σε bosses. Είχαμε ψιλοάμπαλο team πάντως. Rhyolith και Shannox παλέψαμε λίγο. Δεν εντυπωσιάστηκα πάντως. Οντως, τα adds ειναι υπερβολικα πολλα. Οπως επισης ακυρο ειναι το γεγονος οτι, αν ο shannox περασει και δε τον κανεις pull μετα πρεπει να περιμενεις κανα 10λεπτο για να ξαναπερασει. Τραγικο. Εγω να σου πω την αληθεια, γουσταρα. Οχι τοσο απτα bosses που φαινονται αρκετα απλα οσο για τα γραφικα, δε ξερω, μου φανηκε σαν ενα καμενο prince of persia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χαχα. Εγώ το Σοφάκι το θέλω για παρέα μλκα, εσύ το θέλεις για mount, σαρδανάπαλε. LOL άστο είμαι rare drop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 mountόδουλοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Χαχα. Εγώ το Σοφάκι το θέλω για παρέα μλκα, εσύ το θέλεις για mount, σαρδανάπαλε. Γιατί ρε εγώ γιατί την θέλω; Αμέσως εσύ......τα ξέρω αυτά τα πούστικα εγώ, "άσε τον άλλον, εγώ είμαι καλούλης, πάμε για καφέ" και τσουπ στον καφέ αρχίζεις τα μοναμούρ και τα ζετέμ. Σόφι αυτήν την περίοδο από μένα δεν κινδυνεύεις καθόλου Θα κινδυνέψεις μόνο αν δεν έρθεις στην συνάντηση των insomniacs εντός του καλοκαιριού. Ξεκάθαρη απειλή αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Κλασσικές καφρίλες και περιμένω περισσότερα από τον Δημήτρη Ναι κατακαλόκαιρο θα τρέχω αθήνα (με λεωφορείο παρακαλώ και τους βρομιάρηδες που δεν έχουν ιδέα τι είναι αποσμητικό). No thanks Και εδώ να ήταν δεν νομίζω να πήγαινα εκτός και αν πήγαινε ο bro με την κοπελιά του (για να έχω κάποιον να μιλήσω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Καλά Βουλιαγμένη είσαι.....Αθήνα θεωρείται. οπότε άστα αυτά. Θα έρθω εγώ ή ο Μήτσος να σε πάρει. ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ!!!!!!!! Και εκτός από τον bro σου και την κοπέλα του και εμείς μιλάμε Ελληνικά I want you in my bedroom έλα έλα πλακίτσα, στο meeting εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scyther666 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Γνωρίζει κανείς να μου πεί που μπορώ να βρώ prepaid gamecard για WoW σήμερα/αύριο? Έχω ήδη δοκιμάσει στα περισσότερα BnB κ δεν υπάρχουν πουθενα... Καμιά άλλη ιδεα...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 αν εχεις πιστωτικη καρτα μπορεις να αγορασεις prepaid gamecard κωδικο ονλινε. εγω παιρνω απο δω: https://www.gamepointsnow.com/ το bnb ποιο ειναι; το bits and bytes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scyther666 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Είναι 2 τα δυστυχή γεγονότα 1)Στο εν λογω site οι gamecards για wow είναι out of stock... 2)Αν είχα χρήματα στην κάρτα μου θα ανανέωνα το account κατευθείαν μέσω αυτής. Ήλπιζα περισσότερο σε κάποιο συνοικιακό net cafe... Οπότε αν γνωρίζει κάποιος ένα net cafe που έχει στην διαθεση του gamecards θα το εκτιμούσα δεόντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Σε κανά πλαίσιο πήρες τηλ. να δεις αν έχουν;;; Γερμανό, μουλτιραμα, κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scyther666 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δε νομιζω το Πλαίσιο να έχει διανυκτερεοντα καταστήματα και απο όσο γνωρίζω τις Κυριακές τηρούν το λόγο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHG7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε σε Seven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 λογικα τα seven video club θα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 λογικα τα seven video club θα εχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις