Xvipes Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 αν ξέρεις ότι θα το έχεις για 5+ χρόνια νομίζω αξίζει...και επίσης είναι και για πιο λόγο το θες.Από τα ακριβά mouse πάντως είναι το best value for money σίγουρα.Εγώ το είχα πάρει 50€ σκέψου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δεν διαφωνώ, αλλά έχω αγοράσει ήδη καλό mouse το οποίο έχει πρόβλημα μόνο στο wow, δεν βλέπω το λόγο να σκάσω 40 επειδή δεν παίζει μόνο στο wow. Αν έπαιζα φανατικά wow όπως παλιά θα είχα ήδη πάρει άλλο, αλλά τώρα γιατί? Να κάτσει η Blizzard να βρει λύση μη την ξεκωμπιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Warcraft now free-to-play up to lv. 20 MMO behemoth World of Warcraft is now free-to-play up to level 20. As reported by PC Gamer, set up a trial account and you can play for free until you hit level 20. There's no limit on the number of characters you can create. Should you then decide to open your wallet, you can unlock the full game and The Burning Crusade expansion for your local equivalent of $20. Existing subscribers who don't already own The Burning Crusade add-on should find that it has automatically been added to their account free of charge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σοφάκι, θα μας τρελάνεις μωρό μου? http://www.skroutz.gr/s/56829/Logitech-MX518-Gaming-Grade.html Από 37 ευρώ και πάνω, όταν το Sidewinder το πήρα μόλις 25 από προσφορά στο e-shop. Δεν είναι και καιροί για 40άρια σε ποντίκια. 33euro με μεταφορικά από vision studio. Τί άλλο θες? Πάντως πραγματικά αξίζει αν μπορείς να το πάρεις κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σοφάκι, θα μας τρελάνεις μωρό μου? Ψιτ, θα χεστούμε ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 I sense duel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ερωτηση ..... πριν σταματησω το wow είχα κανει ενα recruit a friend ( τον Ιανουαριο ) ..... Εβαλε το παλικαρι 2 μηνες καρτα αλλα μεχρι τελος Απριλιου που σταματησα δεν μου ειχε ερθει το Mount και ο 1 μηνας δωρεαν . Τελικα προχθες εκανα ενα login στο battle.net account και ειδα οτι οχι μονο μου εστειλαν το mount αλλα ειχαν στειλει και τον 1 μηνα δωρεαν τον οποιο δεν μου ειπαν ποτε με καποιο mail με αποτελεσμα να χασω . Στα απιδια μου για τον 1 μηνα εχω σταματησει να παιζω αλλα το mount το εβαλα στον mage μου απο το web μην και το χασω ισα ισα να υπαρχει ( ποτε δεν ξερεις ) . Ρωταω λοιπον ... το Mount στον mage σταλθηκε με mail box ? σε 30 ημερες αν δεν το παρει θα το χασω ?!?! Γιατι δεν εχω σκοπο να μπω να παιξω τωρα αλλα αν αποφασισω σε 6 μηνες να μπω θα το εχω χασει ?!?! Εχει κανεις ιδεα ? Τωρα με το μωρο δυσκολα να ασχοληθω με το game και δεν βαζω καρτα ισα ισα για να τσιμπησω το Mount Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι το mount δεν θα το χάσεις γιατί ο χρόνος μετράει από τότε που θα κάνεις login στον toon. Και εγώ εχθές άρχισα και έκανα login σε όλους για να πάρω το αγορασμένο mount έτσι ώστε να μην το χάσω και τελικά στο mail έλεγε 29 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Σταματησα πριν 15 μερες. παιζει να βρω τρόπο να μπω χωρίς να βαλω καρτα για λίγο καιρο (βδομαδα ώρες δεν με ενδιαφέρει) να δωσω τα g και τα λοιπα items? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 μετά από 3 μήνες με scroll of ressurection. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Κριμα και τωρα με το πατς ηταν ευκαιρια να σκοτώσω τα dreacloth που μαζευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Άλλαξε το scroll ; Γιατί παλιά που ήθελα να κάνω ένα άλλο account να πάρω τα g μου έλεγε not elligible και μετά από ψάξιμο βρήκα ότι δεν μπορείς να κανείς σε account που έχει πάνω του expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Πηγε κανεις firelands? Πως σας φανηκαν? Εμεις καναμε χτες τα 3 πρωτα ( Beth'tilac, lord και shannox) 3 πραγματα θελω να πω. Καταρχας μου αρεσει παρα πολυ σα μερος, καναν αρκετα καλη δουλεια. Εκτος απο αυτο, για καποιο λογο εχουν βαλει ΑΠΕΙΡΑ trash. Μετα απο 1 raid εχω φτασει 3000/6000 honored χαρη στα adds. Απειρα ομως, οχι μαλακιες. Και τελος, τα bosses τιποτα το ιδιαιτερο μεχρι στιγμης. Λογικα θα γινει γρηγορα cleared και αυτο το content, εκτος ισως απο κανα heroic ragnaros. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 τα fights ειναι ιδια με του MC ?! Που βρισκεται το instance ? Πηγε κανεις MC ? Υπαρχει ακομα ? Τι εχει μεσα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ψιτ, θα χεστούμε ε Χαχα. Εγώ το Σοφάκι το θέλω για παρέα μλκα, εσύ το θέλεις για mount, σαρδανάπαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις