sleepy_head Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν είναι από το ευρωπαικό τα pass αφού τα email είναι από comcast,sbcglobal. Έχει και ένα τέτοιο: gov.pe.ca
darkhybridman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν είναι από το ευρωπαικό τα pass αφού τα email είναι από comcast,sbcglobal. Έχει και ένα τέτοιο: gov.pe.ca ειδες ολα τα emails ε?... συγκεκριμενα εχει 7000 hotmail και 13000 yahoo μονο.. μεχρι και In.gr ειχε το πρωτο οποτε καπου δεν ειδες καλα..
sleepy_head Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 και? και εγώ έπαιζα στο US. τα emails για comcast κλπ είναι περισσότερα απ'ότι αυτά με κατάληξη gr,nl κλπ. Εκτός και αν τα έχουν πάρει και από us και από eu. Αυτό το group πάντως είναι γτπ. χωρίς λόγο και αιτία τα κάνει αυτά.
darkhybridman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 κοιτα τα πιο πολλα χτυπηματα ειναι οτι να ναι εκτως απο αυτα της sony αλλα οπως ειπαν μερικα οπως και το τελευταιο στην cia το εκαναν απλα για το αστειο της υποθεσης (φυσικα εχουν βοηθησει αρκετους οπως και τα λεφτα στο bitcoin τα δινουν σε μκο ανα τον κοσμο που εχουν λογαριασμο εκει) στην ουσια ειναι ιδιοι με τους anonymous απλα μερικα πραγματα τα κανουν για το χαβαλε
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 το καλυτερο guild στον genjuros ειναι φυσικα οι "DREAM WALKERS" !! γιαυτο καντε ολοι gquit και καντε wisper στα παιδια να σας βαλουν μεσα, οσο προλαβαινετε φυσικα γιατι η προσφορα τελειωνει λογω καλοκαιριου
Xvipes Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 το καλυτερο guild στον genjuros ειναι φυσικα οι "DREAM WALKERS" !! γιαυτο καντε ολοι gquit και καντε wisper στα παιδια να σας βαλουν μεσα, οσο προλαβαινετε φυσικα γιατι η προσφορα τελειωνει λογω καλοκαιριου Μπάτε σκύλοι αλέστε?
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πειτε μας και μας που εγκαταλείψαμε το καραβι, καινουριο φρουτο; Ελληνακια;
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μπάτε σκύλοι αλέστε? καπως ετσι το κοβω . Οταν επαιζα εναν ALT pro cata μπηκα σε ενα guild για το lvl up και ειχε μεσα 300 ατομα ..... οτι νανε δηλαδη . Σοβαρο guild με πανω απο 50 ατομα δεν υπαρχει
liopyr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πειτε μας και μας που εγκαταλείψαμε το καραβι, καινουριο φρουτο; Ελληνακια; To 0/12 progress δε σου λέει τίποτα; ;p
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 To 0/12 progress δε σου λέει τίποτα; ;p Εγω θέλω ιστορίες καθημερινης τρέλας από το trade!! Θέλω pankula, Volcan? (τον paladin) θέλω trollοιστορίες!!!
liopyr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δε τους ξέρω αυτούς (ή δε τους πρόλαβα). Η Μασκότ του Genjuros αυτή την στιγμή πρέπει να είναι ένας stekas. (με διάφορες παραλλαγές).
sleepy_head Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 To 0/12 progress δε σου λέει τίποτα; ;p Κακίες! Έχουν κάνει baradin hold και Valiona and theralion.
Radiatedsoul Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 για τους "DREAM WALKERS" λετε? Το ξερατε εσεις οτι τα guilds εχουν οριο 1000 μελη? Εμεις το ειχαμε φτασει το οριο γιαυτο το ξερουμε. Μετα αρχισαμε και kickarame με το χερι ολα τα low lvls, για να ανοιξει χωρος για νεα μελη. 25lvl guild απο τα πρωτα στον genjuros, "quality without requirements". τετοιες μλκιες ελεγα στο trade και μου κανανε wisper για invite... οι 10lvl
aliakas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) είχατε 1000 members ? είναι πιασαρικο το όνομα φαίνεται δεν εξηγείτε αλλιώς Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2011 από aliakas
Προτεινόμενες αναρτήσεις