paularas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Απλά τους ξέρω εδώ και 5 χρόνια απο εποχές crushridge και είναι μία αρκετά δυνατή κλίκα (κατι σαν εμας τους Ελληνες) με αποτέλεσμα, και να μπείς θα τα βρείς λίγο σκούρα απο θέμα συμπεριφοράς. Αυτήν την στιγμή όμως σε τι guild είσαι και ψάχνεσαι να μπεις σε ένα που είναι 13/13 εδώ και καιρό (αν δεν κάνω λαθος)
liopyr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ήμουν antisocial που έσπασε πρόσφατα και συγχωνεύθηκε με Guerreros. Αν είναι να φύγω από τους Έλληνες και να ξαναπέσω σε "Έλληνες", άστο, κάθομαι κι εδώ που είμαι. ;p
athinamj Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Τα Mac δεν έχουν DirectX, ούτε μπορείς να κάνεις αναβάθμιση τους drivers. Τα update του συστήματος γίνονται αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί ο χρήστης να κάνει κάτι. Φίλε μου κάνε ένα repair permissions και τρέξε το παιχνίδι. Αν δεν γίνει τίποτα, κάνε ένα repair και στο WoW, έχοντας ως τελευταία λύση την πλήρη απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του παιχνιδιού!
Xvipes Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Από εμένα ναι εδώ και καιρό!Καλά έτσι κι αλλιώς καλοκαιράκι είναι πρέπει να δούνε τα παιδιά τις καινούργιες κολεξιόν μαγιό
dismemberer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Εγω μια χαρα συνεχιζω παντως Chogal heroic 25 4%
Erwdios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πέθανε. Έβαλα κάρτα τον Μάιο, μόνο για να μπω να πω ένα γεια στη guild. Ίσως στο επόμενο expansion να επανέλθουμε. Είναι και καλοκαιράκι, και έχουμε και μεγαλύτερες σκοτούρες πλέον.
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Καλά και εγώ μια από τα ίδια είμαι. Γεννήθηκε η κόρη 7/5 και από 1/4 που μπαιναμε στο κλίμα της τα παρατησατε όλα. Ούτε pc δεν έχει ανοιχτεί. Από το iPhone μπαίνω κάπου κάπου. Άντε να βγει d 3 μπας και ....
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Tα μικρά παιδια μπορον να λειτουργήσουν σαν καλά botakia για fishing Κλπ Σε 3 χρονάκια αν την εκπαιδευσεις σωστά θα είναι ότι πρέπει! Nα σας ζήσει
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Και σε μένα πέθανε εδώ και 4 μήνες αλλά ψόφαγε εδω και 7-8 μήνες.
aliakas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 καλά και γω από το 2005 που παίζω το game το έχω παρατήσει 6 φορές και το έχω ξαναπιάσει άλλες τόσες ειδικά τώρα και σαν casual gamer είμαι μέσα στην τρελή χαρά όποτε γουστάρω μπαίνω και βρίσκω party αστραπιαία με το καινούριο dungeon finder system αμυδρά θυμάμαι vanilla εποχές που στηνόμουνα στο LFG channel για να βρω party και όταν μετά από καμιά ώρα έβρισκα όλο και κάποιος καριόλης την έκανε και άντε πάλι στο περίμενε το άλλο με το loot ? vanilla είχαμε γεμίσει ninja looters τώρα δεν μπορούν ούτε το κουμπί να πατήσουν και αν τολμήσουν να πάρουν για OS, kick με την μια αυτήν την εποχή ανεβάζω healer pala και τώρα βλέπω τις αλλαγές του cata έχω φτάσει 70 lvl χωρίς να κάνω καθόλου quest μόνο instances και πολύ γρήγορα γενικά όπως το κάναν τώρα το game είναι η χαρά του casual gamer όπως εγώ ε όποιος θέλει hardcore ας πάει στο Darkfall Online tnxz blizzard
GaGaS_Thess Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Tα μικρά παιδια μπορον να λειτουργήσουν σαν καλά botakia για fishing Κλπ Σε 3 χρονάκια αν την εκπαιδευσεις σωστά θα είναι ότι πρέπει! Nα σας ζήσει να σε καλα φιλε μου σε ευχαριστω
evkar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 wow, καλά που το θυμηθήκατε ρε , νεκρό παιχνίδι .Εξακόσιες χιλιάδες χάσανε σε ένα μήνα και συνεχίζει και πέφτει . όλοι οι γνωστοί και φίλοι το σταμάτησαν . Βέβαια καινούργια θύματα θα βρει η blizz δεν "χωρεί αμφιβολία περί τούτου" που έλεγαν και σε μια παλιά ταινία . Να ξαναφτάσει όμως τα παλιά μεγαλεία πολύ δύσκολο το βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις