Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν επειδή σου είπα οτι δε θα αλλαξεις γνώμη οκ ξεκίνα εσύ μαχη χωρίς shield είναι η τακτική σου κι αφού σε βολεύει... Όσο για το guild ναι αυτό δε στέκει που έγραψες. Φαντασου να φάει κάποιος ένα rare elite 1-2 lvl μεγαλύτερο' date=' θα πρέπει να το δώσει τσάμπα; Αυτό ίσως θα πρέπει να το αλλάξεις. Και κάτι άλλο για να μη το κάνεις επειδή σε βλέπω hardcore μη επιβάλεις σε κάποιον να βοηθήσει σε instance αν δε το θέλει ή αν κάνει κάτι άλλο. Στα μεγάλα guilds ακόμα και duel να κάνει ο αλλος αν δε θέλει να παει σε κάποιο Instance δε του λένε τίποτα. Το χω πάθει και την έκανα κατευθείαν απο το guild επειδή βοήθαγα φίλους και δεν πήγαινα zg αν θυμάμαι καλά[/quote'] Συμβουλή: διάβαζε καλύτερα τις απαντήσεις που δίνω :| 1ον Είπα θα ξεκινούσα με shadow form + shield αν ήταν τόσο υψηλό το επίπεδο και θα έβγαινα από shadow γρήγορα για heal. 2ον Είπα τα πρασινα (green items) green = πρασινο, όχι τα elite, blue, purple, epic, legendary κλπ κλπ επίσης είπα low level requirements good stats (μεταφράζω: χαμηλών απαιτήσεων από άποψη level και καλούτσικα χαρακτηριστικά) Αν αυτά εσύ τα θεωρείς τα super elites τότε πάω πάσο. 3ον Αν απο αυτά που γράφω εσύ με έκρινες hardcore (=σκληροπυρηνικός μεταφράζω και ζητώ συγνώμη για την καχυποψία μου αλλά νομίζω ότι δεν ξέρεις κάν τι σημαίνει η λέξη) και ότι θα επιβάλω ή θα έχω τέτοιου είδους απαιτήσεις από άλλους σε παραπέμπω στην απάντηση που έδωσα στον χρήστη polaki με θέμα Reply on Guild Matters. Αν και εκεί δεν βγάλεις άκρη και πάλι πράσινο απο μένα (πάσο στην γλώσσα του bridge). Δεύτερη Συμβουλή: Οι γνώμες αλλάζουν αν κάποιος επιχειρεί να στις αλλάξει. Αυτό γενικά στην ελληνική γλώσσα ακούει στο όνομα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ το οποίο εάν δεν ΑΝΤΙΚΡΟΥΕΤΑΙ (ελληνική λέξη και αυτή αν ασχολείσε με ποδόσφαιρο βλέπε απόκρουση τερματοφύλακα) ΤΟΤΕ και μόνο ΤΟΤΕ έχει πιθανότητα να αλλάξει κάποια ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ (ελληνική λεξούλα με ρίζα τη λέξη τεκμήριο που είναι συμπέρασμα από γνωστά για άγνωστα) άποψη. Τρίτη Συμβουλή: Η γλώσσα στην οποία εκφράζεται ο καθένας μπορεί πολύ εύκολα να παραφραστεί. Παραφράζοντας όμως φράσεις μονοδρομούμαι στο να βγάλω λάθος συμπεράσματα και άρα να έχω λάθος επιχειρήματα. Για να μην παραφράζω θα πρέπει πρώτα να διαβάζω και να καταλαβαίνω αυτά που διαβάζω, δεύτερον αν δεν ξέρω κάτι και κάτι δεν καταλαβαίνω δεν απαντάω μέχρι να το μάθω ή δεν ασχολούμαι αλλιώς δημιουργώ συγχήσεις και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και δυσκολεύω την ζωή των άλλων που προσπαθούν να κερδίσουν, να μάθουν, να ανταλλάξουν γνώσεις και απόψεις από έναν εποικοδομητικό διάλογο.
polaki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Προσπάθησα 3-4 φορές να τον πνίξω αλλά έσπαγε το mind control με το που έμπαινε στην θάλασσα. Αυτό το τελευταίο πρέπει να κωλολέει, θα δοκιμάσω να πνίξω κανα μικρό. Να τον πνίξεις πώς? Δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να μείνει τόση ώρα υπό την δική σου επιρροή, σίγουρα θα κάνει ενα resist πολυ πιο γρήγορα. Οσο για τα items στο guild κλπ, αν οι παιχτες ειναι με τους πρωτους τους χαρακτηρες δεν προκειται να ασχοληθουν με τις οδηγίες σου. Πολυ απλα γιατί ο αλλος δεν έχει να φάει, οχι να κάνει αγαθοεργίες, και ειναι κάπου λογικό αυτό, ειδικά με δεδομένο οτι σπανια θα κανετε guild groups για instances. Δηλαδή ο αλλος θα ειναι με 4 άσχετους και θα του πεσει πράσινο, δεν παίζει να το δώσει στο guild, στο λέω απλά γιατι το game το έπαιζα 6 μηνες, με 30μερες game time...εχω δει πολλα. Εδω να σκεφτείς εγω αν και rogue το leatherworking μου το εχω στο 75!!!!!!!! Γιατί πολύ απλα ηθελα να πουλάω και την ψυχη μου μπας και μαζέψω 90g οταν ειμαι 40 να παρω mount. Πουλαγα σκετα τα δερματα! Φυσικά οταν πήρα mount δεν ειχα καμία διάθεση να γυρήσω στις πρώτες περιοχές να skinnaro mobs που τα είχα 1 hit. Βαρετό. Οταν πήρα το mount, εδινα gold απο εδω και απο κει, ουτε μπουζούκια να πηγαινα. Μέχρι που ειδα οτι χρειάζομαι κάποια στιγμή epic mount, και ΕΛΙΩΝΑ 4ωρα ολόκληρα να φαρμάρω μόνος μου, με το ένα χέρι να στηρίζει το κεφάλι μου και το αριστερο να πατάει τα WASD & 1+2...:D:D Ε οταν το πήρα πλεον,επειδη νομιζα οτι ηθελα 900 αλλα τελικα χρειαζομουν 800, αρχισα και αγόραζα πράγματα για παιδια του guild που πηγαιναμε μαζι instances (πχ σε μη healers πολλες φορές αγόραζα health potions) ή σε φίλους μικροτερων levels. Απλά ειδικά τα levels που βρισκεστε εσεις ειναι πολύ κρίσιμα για το αν ο αλλος θα μπορεσει να αγοράσει mount οταν παει 40 ή όχι (και οι περισσότεροι δεν μπορούν). Θα το δεις και συ οτι το παιχνίδι οταν πάρεις mount κατα κάποιο τρόπο δεν παίζεται σε group αν και ο αλλος δεν εχει mount, ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο να περιμενεις τον αλλο να περπαταει. Και επειδη οι περισσοτεροι το ξέρουν, δυσκολα θα ασχοληθουν με αγαθοεργίες, εξάλλου σε τοσο χαμηλά level το πιο πιθανό ειναι να αλλάξουν 4-5 guild αν ο server ειναι μεγάλος... Τελος, εγω δεν σου ειπα να αλλαξεις κανέναν, φυσικα και ο καθένας παιζει όπως θέλει. Απλα αν ο αλλος ειναι καφρος στην κανονικη του ζωη (στυλ "ξερεις πως βγαίνω Κηφισσίας??" - "Sorry φιλαράκι, δεν ειμαι απο εδώ"), ειναι λιγο δυσκολο ξαφνικά να γίνει μέγας team player. Kαι εν πασει περιπτώσει, απτην εμπειρία μου στο game το μεγαλύτερο ποσοστό ηταν κάφροι και πρίχτες, γι'αυτο και οταν το άφησα έστειλα in game mail σε 6-7 ελληνες μόνο, και καμιά 15άρα ξένους.... Οσo για τον paularas, ΦΙΛΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! :D Eιναι και ενα φιλαράκι Druid που ανεβαίνει (54) και θέλω να τον βοηθήσω, οπότε......... TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!! ;)
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Οσο για τα items στο guild κλπ' date=' αν οι παιχτες ειναι με τους πρωτους τους χαρακτηρες δεν προκειται να ασχοληθουν με τις οδηγίες σου. Πολυ απλα γιατί ο αλλος δεν έχει να φάει, οχι να κάνει αγαθοεργίες, και ειναι κάπου λογικό αυτό, ειδικά με δεδομένο οτι σπανια θα κανετε guild groups για instances.[/quote'] Η αγαθοεργία γενικά έχει ένα θετικό. Είναι η βασική πηγή ηθικής ικανοποίησης. Μετά βρίσκω λίγο γενική την λέξη αγαθοεργία. Πρόκειται για φιλανθρωπία γενικά έτσι και αόριστα ? Αφου εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για το guild σου. Μπαίνεις σε ένα guild για πιο λόγο ? Εξήγησέ μου να μπορέσω να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό καλύτερα γιατί δεν μιλάμε με κάποια βάση (ή έτσι νομίζω). Το guild είναι στην ζωή 3 μέρες τώρα και ήδη έχουμε κάνει το πρώτο μας instance. Δηλαδή ο αλλος θα ειναι με 4 άσχετους και θα του πεσει πράσινο' date=' δεν παίζει να το δώσει στο guild, στο λέω απλά γιατι το game το έπαιζα 6 μηνες, με 30μερες game time...εχω δει πολλα. Εδω να σκεφτείς εγω αν και rogue το leatherworking μου το εχω στο 75!!!!!!!! Γιατί πολύ απλα ηθελα να πουλάω και την ψυχη μου μπας και μαζέψω 90g οταν ειμαι 40 να παρω mount. Πουλαγα σκετα τα δερματα! Φυσικά οταν πήρα mount δεν ειχα καμία διάθεση να γυρήσω στις πρώτες περιοχές να skinnaro mobs που τα είχα 1 hit. Βαρετό. [/quote'] Είμαι lvl 28 και έχω 13 μέρες παιξίματος. Herbalism = 204 Expert Alchemy = 206 Expert First Aid = 211 Expert Fishing = 156 Expert Cooking = 114 JorneyMan Gold = 95 Άρα υπάρχουν τρόποι, απλά ακόμα δεν τους έχεις ανακαλύψει και δεν νομίζω ότι είμαι και ο καλύτερος του χωριού. Το να ξεπουλιέσαι για να φτάσεις τα 90 gold ε, εδώ δεν θα διαφωνήσεις μαζί μου πιστεύω δεν είναι και ότι καλύτερο. Το πρώτο μου πτυχίο είναι στα οικονομικά οπότε αν δεν το κατάλαβες εδώ έρχεται και μία οικονομική συμβουλή: επενδύω δυναμικά για να είμαι σε θέση να παρέχω καλύτερα από το average, αν θέλω να κερδίζω καλύτερα από average. Το να πουλάω συνεχώς στραγάλια με άλλα λόγια δεν θα με βγάλει για πολύ καιρό. Ο χρόνος σε αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη συνδεσιμότητα με ένα οικονομικό μέγεθος που στα οικονομικά το ονομάζουμε "κόστος ευκαιρίας". Πιστεύουμε ότι το να φάμε αρκετές ώρες να ψαρέψουμε firefin's στο mithril harbor είναι χάσιμο χρόνου όμως πέφτουμε έξω. Όταν τα 20 τα πουλάω για 3g (χαμηλότερη που μπορώ να φανταστώ έχω δει και 7) και ανεβάζω (ωχ πως έγινε αυτό) και το herbalism 20 πόντους πάνω τότε διαπιστώνω με μεγάλη μου έκπληξη ότι 1ον με ανεβασμένο herbalism μπορώ να κάνω εκείνα τα superior rage potions που πουλιούνται χρυσό και 2ον α πήρα και εκείνο το super αντικείμενο επιτέλους και μπορώ και σκοτώνω πιο εύκολα και ανεβαίνω επίπεδα πιο εύκολα. Anyway, νομίζω πήρες μια μυρουδια. Τελος' date=' εγω δεν σου ειπα να αλλαξεις κανέναν, φυσικα και ο καθένας παιζει όπως θέλει. Απλα αν ο αλλος ειναι καφρος στην κανονικη του ζωη (στυλ "ξερεις πως βγαίνω Κηφισσίας??" - "Sorry φιλαράκι, δεν ειμαι απο εδώ"), ειναι λιγο δυσκολο ξαφνικά να γίνει μέγας team player. Kαι εν πασει περιπτώσει, απτην εμπειρία μου στο game το μεγαλύτερο ποσοστό ηταν κάφροι και πρίχτες, γι'αυτο και οταν το άφησα έστειλα in game mail σε 6-7 ελληνες μόνο, και καμιά 15άρα ξένους....[/quote'] Δεν ξέρω τι να πω ή μάλλον δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλεις να πεις. Πάντως θα πω ότι δεν θα κατακρίνω κάποιον αν ο τύπος είναι του στυλ που'ναι η μπάλα τότε για μένα σε καμμία περίπτωση δεν είναι κάφρος. Σε αυτό το παιχνίδι να σου θυμίσω ότι υπάρχουν παιδάκια 15-16 χρονών (καμμιά φορά και 12), τι θες να κάνουν ? Δεν ξέρουν που είναι, τι είναι και που πάνε. Το ζητούμενο μάλλον (και πάλι δεν είμαι σίγουρος αν είμαι μέσα στο θέμα ή αν καταλαβαίνω αυτό που θες να πεις) είναι αν εσύ θέλεις να ασχοληθείς με αυτούς ή αλλιώς να τους βοηθήσεις. Ατομικά δεν παίζει να το δω. Εγώ θα το βλέπω ομαδικά. Το να κρίνω α αυτός ειναι κάφρος ή με πρήζει συνέχεια δεν το βλέπω και τόσο ομαδικό πνεύμα. Όταν μάλιστα έχω και ηγετική ή υπεύθυνη θέση στην ομάδα δεν το συζητώ κάν. To guild δεν είναι θέμα ατομικό (και πάλι εδώ θα ήθελα να ξέρω τους προσωπικούς σου λόγους εισαγωγής σου σε ένα guild). Απλά εδώ να πω το εξής. Όταν παίζεις μόνος σου βασικός στόχος είναι να γίνεις εσύ καλύτερος. Όταν ανήκεις σε μία ομάδα βασικός στόχος δεν είναι μόνο να γίνεις εσύ καλύτερος "χρησιμοποιώντας" την ομάδα και αν η ομάδα δεν σου κανει φεύγεις μέχρι να βρεις αυτήν που θα εξυπηρετήσει τον ατομικό προσωπικό σου στόχο. Και αν ακόμα το κάνεις αυτό τότε καλά και το κάνεις για σένα αλλά ασε και καναν αλλο να το δει λίγο διαφορετικά. Κάποιοι απο μάς όταν μπαίνουμε σε ομάδα παραμερίζουμε από λίγο έως αρκετά το ατομικό συμφέρον όπως επίσης κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να παίξουν διαφορετικά παρά μόνο εάν ανήκουν σε μία ομάδα και αν λειτουργούν ομαδικά. Είναι θέμα νοοτροπίας. Κάθε άνθρωπος έχει την ανάγκη να εντάσσεται σε διάφορες ομάδες. Σε κάποιους ανθρώπους αυτή η ανάγκη είναι τόσο επιτακτική που μόνοι τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Ωστόσο πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι το να ενταχθείς σε μία ομάδα αυτό και μόνο το γεγονός από μόνο του έρχεται σε σύγκρουση με το ατομικό συμφέρον αντιδιαμετρικά, δηλαδή πρόκειται για δύο παράγοντες με στοιχεία σύγκρουσης και όχι άσχετους μεταξύ τους.
andrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 μα δεν είπα για super elite αντικείμενα για rare mobs μιλησα τα οποία πετάνε σίγουρα πράσινα και καμιά φορά μπλέ. Οποτε αν ο αλλος δε το χρειάζετε ή το πουλάει ή το κάνει disenchant. O polaki έχει δίκιο για πρώτους - δεύτερους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Δε μπορώ να σου φέρω επιχειρήματα γιατί δεν είσαι ακόμα σε μεγάλο lvl θα δείς οτι αυτό που λές αλλαγή shadowform και μετά βγαίνεις και αλλάζεις και κανεις heal και μετά ασπίδα... εχεις ήδη πεθάνει. Θα το δεις οταν πάς. Hardcore εννοω οτι το χεις πάρει ζεστά το θέμα με τα guild. ΥΓ: Εντάξει ωραίο το μάθημα ελληνικής εμεις δε τα ξέραμε
andrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 α μετα είδα την απάντηση στο polaki. Συμβουλή τότε. Αφού το βλέπεις έτσι και καλά κάνεις για το guild μια συμβουλή βαλε όσο το δυνατόν λιγότερους έλληνες μέσα. Για τα gold που λες είσαι μια χαρά αλλα μη ξεχνάς σε τι server παίζεις. Στον Server που παίζω (stormscale) τα firefin πουλιούνται τα 20 50-60 silver... χάσιμο. Το μόνο που αξίζει είναι τα stonescale. ΥΓ: Δεν πιστεύω το 13 μέρες που λές να είναι gametime δηλαδή να έχεις παίξει 312 ώρες!!!! Αυτό εννοούσε ο polaki οτι σε 6 μήνες έχει 30 ώρες παιχνιδιού
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 μα δεν είπα για super elite αντικείμενα για rare mobs μιλησα τα οποία πετάνε σίγουρα πράσινα και καμιά φορά μπλέ. Οποτε αν ο αλλος δε το χρειάζετε ή το πουλάει ή το κάνει disenchant. O polaki έχει δίκιο για πρώτους - δεύτερους χαρακτήρες στο παιχνίδι. Δε μπορώ να σου φέρω επιχειρήματα γιατί δεν είσαι ακόμα σε μεγάλο lvl θα δείς οτι αυτό που λές αλλαγή shadowform και μετά βγαίνεις και αλλάζεις και κανεις heal και μετά ασπίδα... εχεις ήδη πεθάνει. Θα το δεις οταν πάς. Hardcore εννοω οτι το χεις πάρει ζεστά το θέμα με τα guild. ΥΓ: Εντάξει ωραίο το μάθημα ελληνικής εμεις δε τα ξέραμε Shadow form + shield οταν ξεκινάω δεν μπορώ να κάνω σε υψηλό lvl? Να τα κάνω μαζί είπα' date=' αυτό είπα. [b']Δεν είπα[/b] πρώτα shadow μετά βγαίνω και heal + shield. Γιατί επιμένεις να μην διαβάζεις τις απαντήσεις. Όταν δεν χρειάζεσαι κάποιο item για να το φορέσεις και δεν είναι και θεικό. Τα καλούτσικα stats δεν θα πιάσουν πάνω από 50 silver στο ΑΗ. Να στο βάλω με αξία ΑΗ να το καταλάβεις? Αντε μέχρι το πολύ 80 silver. Οκ τώρα? Αυτά δεν μπορείς να τα προσφέρεις δωρεάν? Και άντε ούτε ένα δεν μπορείς να προσφέρεις τα χρειάζεσαι όλα ? Βρίσκω κάθε μέρα από 15 έως 20 πράσινα κανένα μα κανένα μα κανένα δεν μπορώ να προσφέρω δωρεάν στο guild μου? Αυτό που εννοείς να το συνοδεύεις από λέξεις που βοηθούν στο νόημα που θέλεις να δώσεις. Μην χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρεις το νόημά τους.
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 α μετα είδα την απάντηση στο polaki. Συμβουλή τότε. Αφού το βλέπεις έτσι και καλά κάνεις για το guild μια συμβουλή βαλε όσο το δυνατόν λιγότερους έλληνες μέσα. Για τα gold που λες είσαι μια χαρά αλλα μη ξεχνάς σε τι server παίζεις. Στον Server που παίζω (stormscale) τα firefin πουλιούνται τα 20 50-60 silver... χάσιμο. Το μόνο που αξίζει είναι τα stonescale. ΥΓ: Δεν πιστεύω το 13 μέρες που λές να είναι gametime δηλαδή να έχεις παίξει 312 ώρες!!!! Αυτό εννοούσε ο polaki οτι σε 6 μήνες έχει 30 ώρες παιχνιδιού Πάτησα /played και μου έβγαλε 13 μέρες game time. Υπάρχουν μέρες όμως μέσα στις γιορτές που έπαιξα από τις 24 ώρες που έχει η μέρα έπαιξα τις 17, κοιμήθηκα 7, σηκώθηκα και έπαιξα άλλες 15, μέχρι να εξαντληθώ. Οποιος θέλει μπαίνει στο guild. Το ποιος θα παραμείνει είναι το θέμα. Αυτό που είπα σε άλλο post ήταν ότι επιθυμία μου είναι να υπάρχουν έλληνες, έλληνας είμαι και γω. Μη πας στην λογική όλοι είμαστε το ίδιο, όλοι αυτό κάνουμε, όλοι εκείνο κλπ. Κοίτα τι κάνεις εσύ προσωπικά.
kaiowas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Nazre genika na pw oti apo oti katalava bhkes gia na rwthseis kapoia pramata sto topic kai gia na ma8eis perissotera apo to paixnidi. sou apantane paixtes pou exoun teleiwsei MC, Olyxia kai merikoi BWL. posostiaia na sou pw oti apo ka8e server einai ena 3% na mhn pw ligotero pou katafernei na ta kanei afta. Otan sou lene kapoia pramata einai apo embeiria, den prospa8oun na na to pai3oun eidimones sto paixnidi. gia pollous to paixnidi pragmatika 3ekinaei meta ta 50-60level. opws sou eipe o polaki mexri na ftasei kapios se magalo level allazei para polla guilds. esy borei na tou exeis dwsei 200 items kai gold alla aftos epeidh o kollhtos tou einai se allo guild na shkw8ei kai na fygei. h voh8eia kali einai kai oloi me afto to skeptiko 3ekinhsame alla meta apo kapoio shmeio vlepeis oti dineis anti na perneis kai kaneis den 8ymatai kan oti ton voh8hses paliotera. afta 3ekinane meta ta 55+ level otan exoun katastala3ei sta guild tous kai paizoun systhmatika me ta idia atoma. kalo 8a htan na mhn perneis os prosvoli kapoies ypodei3eis pou sou kanoun analyontas tes arnhtika. kapoies fores an den 3odepseis tis apeires wres pou 3odepsan oi parapanw sto paixnidi, oti epixeirimata kai na sou poun den prokeite na katalaveis an den peraseis ta idia. den xreiazete na ta yo8ethseis apla exeta ypopsi sou... san symvouli sou lew oti kalo einai na gnwriseis h na exes filo kapoion 60ari ston server sou gia na se voh8aei me plhrofories. boreis na glytwseis apeiro xrono kai prospa8eia me tips gia pou einai to kalytero meros gia lvl kai farm, poia quests a3izei poly na kaneis kai pia sou dinoun trelo xp gia misi wra douleia ktlp ktlp.
kaiowas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Πάτησα /played και μου έβγαλε 13 μέρες game time. Υπάρχουν μέρες όμως μέσα στις γιορτές που έπαιξα από τις 24 μέρες που έχει η μέρα έπεξα τις 17' date=' κοιμήθηκα 8, σηκώθηκα και έπεξα άλλες 15, μέχρι να εξαντληθώ.[/quote'] an se 13 meres played eisai akoma 28 level kati kaneis la8os. se 17 meres played me ton priest mou phga 57 level me poly pvp kai arketo rest. mhpws kaneis yprvolika poly farm anti gia lvl up? skepsou oti an kaneis farm twra 4 wres kai vgazeis 3-4 gold sta diplasia level me tis idies wres 8a vgazeis 15+ gold.
chill Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Να τον πνίξεις πώς? Δε νομίζω οτι υπάρχει περίπτωση να μείνει τόση ώρα υπό την δική σου επιρροή, σίγουρα θα κάνει ενα resist πολυ πιο γρήγορα. Μα δεν τα κατάφερα . Ίσως γιατί ήταν ίδιο lvl με εμένα. Αλλά αν ήταν 10-15 μικρότερο ίσως. Θα το προσπαθήσω.
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Nazre genika na pw oti apo oti katalava bhkes gia na rwthseis kapoia pramata sto topic kai gia na ma8eis perissotera apo to paixnidi. sou apantane paixtes pou exoun teleiwsei MC' date=' Olyxia kai merikoi BWL. posostiaia na sou pw oti apo ka8e server einai ena 3% na mhn pw ligotero pou katafernei na ta kanei afta. Otan sou lene kapoia pramata einai apo embeiria, den prospa8oun na na to pai3oun eidimones sto paixnidi.gia pollous to paixnidi pragmatika 3ekinaei meta ta 50-60level. opws sou eipe o polaki mexri na ftasei kapios se magalo level allazei para polla guilds. esy borei na tou exeis dwsei 200 items kai gold alla aftos epeidh o kollhtos tou einai se allo guild na shkw8ei kai na fygei. h voh8eia kali einai kai oloi me afto to skeptiko 3ekinhsame alla meta apo kapoio shmeio vlepeis oti dineis anti na perneis kai kaneis den 8ymatai kan oti ton voh8hses paliotera. afta 3ekinane meta ta 55+ level otan exoun katastala3ei sta guild tous kai paizoun systhmatika me ta idia atoma. kalo 8a htan na mhn perneis os prosvoli kapoies ypodei3eis pou sou kanoun analyontas tes arnhtika. kapoies fores an den 3odepseis tis apeires wres pou 3odepsan oi parapanw sto paixnidi, oti epixeirimata kai na sou poun den prokeite na katalaveis an den peraseis ta idia. den xreiazete na ta yo8ethseis apla exeta ypopsi sou... san symvouli sou lew oti kalo einai na gnwriseis h na exes filo kapoion 60ari ston server sou gia na se voh8aei me plhrofories. boreis na glytwseis apeiro xrono kai prospa8eia me tips gia pou einai to kalytero meros gia lvl kai farm, poia quests a3izei poly na kaneis kai pia sou dinoun trelo xp gia misi wra douleia ktlp ktlp.[/quote'] -Είναι μεγάλη μου τιμή που μου απαντάνε παίχτες τέτοιου επιπέδου, ναι μπήκα για να ρωτήσω κάποια πράγματα, όμως ξέρεις κάτι έχω και δική μου άποψη. Αυτό ελπίζω να μην σε πειράζει πολύ. -Δεν προσβλήθηκα για κανέναν λόγο. -Δεν σχολίασα αρνητικά, μόνο την άποψή μου λέω. -Διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Το παιχνίδι ξεκινάει από lvl 1 και όχι από lvl 60. Εξηγώ γιατί: 1ον Σε όλα μα όλα τα RPG (Role Playing Games), με πρωταρχικό το Dungeons & Dragons το οποίο ξεκίνησε από Pen & Paper, το παιχνίδι βασίζεται στην ανάπτυξη του χαρακτήρα, στον ρόλο που θα ακολουθήσει, στις ικανότητες που θα αναπτύξει κ.ο.κ. 2ον Ήδη το WOW έχει τόσα mini games (χρηματιστήριο, ψάρεμα, επαγγέλματα κ.ο.κ.) τα οποία είναι διαθέσιμα από το lvl 1. 3ον Εξερεύνηση. Παιχνίδι και εξερεύνηση κόσμων αντιπάλων, στοιχείων μαγείας, κ.ο.κ. Κάτι που περισσεύει σε αυτό το παιχνίδι επίσης διαθέσιμο από lvl 1. 4ον Όταν είσαι lvl 60 εκεί όχι μόνο δεν ξεκινάει το παιχνίδι αλλά πια έχεις κάνει αρκετά, έχεις δει πολλά από τα μέρη του παιχνιδιού, ήδη πολλά πράγματα σου είναι γνωστά. Πως ξεκινάει το παιχνίδι από κει? -Το θέμα των guilds. Διάβασε την άποψή μου στα άλλα μου post. Αυτή είναι η άποψή μου. Όμως πρέπει να καταλάβεις το εξής. Αυτό είναι νοοτροπία όχι παικτική εμπειρία. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. -Τα επιχειρήματα που δεν καταλαβαίνω να μου τα δώσουν να τα καταλάβω. Μήπως φταίει το ότι δεν τα τεκμηριώνουν σωστά και όχι ότι είμαι lvl 28 και όχι 60? Αυτό λέω μήπως δεν ξέρω... -Κάθε forum είναι έτσι, αν αυτό είναι το πρώτο σου forum, δεν φταίω εγώ. Σε κάθε forum υπάρχουν διαφωνίες και απόψεις. Το θέμα είναι στο τέλος να μαθαίνει κανείς κάτι. Κανείς δεν μπαίνει σε forum ως μόνο μαθητεύμενος ή ως μόνο πυρηνικός φυσικός. Καλά και δεν είδα κάποιον εδώ να μπήκε μόνο για πληροφορίες όπως εγώ, αλλά άσε με μένα δεν είδα και κάποιον άλλο να μπήκε παρέχοντας μόνο πληροφορίες. Όλοι μα όλοι μπαίνουμε για την κουβέντα, αντε αν διαφωνούμε, αντε αν απαντάμε όλα αυτά παίζουν σε 1 forum, για την ενημέρωσή σου και μόνο. -Ασε με να κρίνω μόνος μου πως θα χρησιμοποιήσω πιο εποικοδομητικά τον χρόνο μου. Ρώτησα εγώ κανέναν για farming, super fast level up κλπ κλπ? Εμένα καταρχίν το super fast level και οι "φιλοι" 60αριδες αν όχι τελευταίοι στην λίστα priorities που έχω, αντε θα είναι προτελευταίοι. Εγώ ξεκίνησα την κουβέντα με tacticks και counter tacticks, ενώ εξήγησα ότι έχω γνώσεις και από άλλα παιχνίδια και θέλω να δω γνώμες για αυτό. Κάποιοι απαντήσανε σε κάποια συμφώνησα με άλλα γέλασα, με άλλα διαφώνησα και θεώρησα ότι πρέπει να έχω και γώ άποψη και γνώμη, να ακουστώ. -Όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη και άποψη. Κανένας εξ ορισμού level ή οτιδήποτε άλλου, δεν στερείται αυτού του δικαιώματος εκτός εάν το καθεστώς δεν είναι δημοκρατικό (π.χ. ελληνικός στρατός)
mindtrapper Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Nazre to pas gia hardcore guild pou tha farmarei sustimatika MC/Onyxia/BWL i gia happy family guild? Kai btw OK na exeis gnomi alla ta paidia pou sou lene oti to game arxizei to lvl 60 kati xeroun. An farmareis ta megala instances diladi. Allios kapou teleionei ekei
andrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 καλα επειδή δεν ξέρω το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιώ άσε να συνενοούμε με τους άλλους τοτε. και προφανώς οι 17 μέρες για 28 lvlε είναι πααααρα πολλές. σε 21 μέρες ήμουν 60 όπως και ο μέσος όρος των παικτών. chill πόσος είναι ο χρόνος για να πνιγεί; δε θυμάμαι πάντως αν είναι 1 λεπτο και στην καλύτερη σου κρατήσει 1 λεπτό το mc δε θα προλάβει να πεθάνει. Εκτός κι αν είναι λιγότερη η ώρα για να πνιγεί αλλα δε το θυμάμαι
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 an se 13 meres played eisai akoma 28 level kati kaneis la8os. se 17 meres played me ton priest mou phga 57 level me poly pvp kai arketo rest.mhpws kaneis yprvolika poly farm anti gia lvl up? skepsou oti an kaneis farm twra 4 wres kai vgazeis 3-4 gold sta diplasia level me tis idies wres 8a vgazeis 15+ gold. Καλά όλα αυτά που λες αλλά θα σου πω κάτι και θεώρησε το και παγκόσμια πατέντα. Στόχος μου δεν είναι το super fast level up. Οι ενέργειες που κάνω στο παιχνίδι περιλαμβάνουν και στόχο (τον δικό μου όχι τον δικό σου) και πρόθεση. Όταν λές ότι κάποιος κάνει λάθος ελπίζω να μην εννοείς αυτό. Τα λεφτά σε αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικά αλλά δεν ασχολούμε αποκλειστικά με αυτό, όταν όμως ασχολούμε το κάνω καλά. Δεν θυμάμαι όμως να ρώτησα πως να βγάλω λεφτά πιο γρήγορα, ρώτησα κάτι τέτοιο?
Nazre Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 καλα επειδή δεν ξέρω το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιώ άσε να συνενοούμε με τους άλλους τοτε. και προφανώς οι 17 μέρες για 28 lvlε είναι πααααρα πολλές. σε 21 μέρες ήμουν 60 όπως και ο μέσος όρος των παικτών. chill πόσος είναι ο χρόνος για να πνιγεί; δε θυμάμαι πάντως αν είναι 1 λεπτο και στην καλύτερη σου κρατήσει 1 λεπτό το mc δε θα προλάβει να πεθάνει. Εκτός κι αν είναι λιγότερη η ώρα για να πνιγεί αλλα δε το θυμάμαι Εάν δεν το ξέρεις ήδη αυτό τότε στο λέω εγώ: Ναι μπορείς να επιλέγεις εσύ τους ανθρώπους που θέλεις να συνεννοηθείς. Επίσης και κάτι άλλο. Αν βλέπεις ότι δεν συνεννοήσε τότε εκτός από αυτό που κάνεις τώρα - δηλαδή "α δεν συνεννοούμε ωραιά τα παρατάω και βρίσκω άλλους" μπορείς επίσης να βρείς και την αιτία της ασυνεννοησίας αλλά αυτό είναι απλά πρόταση και όχι επιτακτικό και πάλι δική σου επιλογή. 13 μέρες αν έγραψα 17 δικό μου το λάθος. Δεν είναι όμως λάθος το ότι δεν είμαι level 60 σε 13 μέρες. Εγώ δεν το βρίσκω λάθος. Για μένα δεν είναι ο βασικότερος στόχος (super fast level up).
Προτεινόμενες αναρτήσεις