Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έφτιαξα δικό μου guild, υπάρχει 1 έλληνας προς το παρόν μέσα και έβαλα και 2 officers ξένους. Οποιος έλληνας οποιουδήποτε lvl ή class είναι καλοδεχούμενος στο guild και θα κάνουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε ειδικά αν είναι low lvl. Σε περίπτωση που κάποιος είναι μεγάλο lvl και θέλει να μπει καλό θα ήταν αν μπορεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους. Ελπίζω να μπουν αρκετοί έλληνες στο guild.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-->Για τα guilds οφείλω να πω ότι απογοητεύτηκα με αυτό που λές αν είναι όντως αληθινό είναι κρίμα οι έλληνες να μην μπορούμε να συνεργαστούμε μεταξύ μας να δουλέψουμε επικοδομητικά μέσα σε ένα ομογενές guild' date='

ίσως μελλοντικά κάνω ένα δικό μου με πραγματικούς life time 2-3 φίλους που έχω και υπόλοιπους αν βρω έλληνες μέσα μετά από κάποιο διάστημα.

[/quote']

Μην πας μακρια, κοίτα στην πραγματική ζωη αν υπάρχει συνεργασία, και θα καταλάβεις γιατί δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Εγω παντως στον Genjuros που ειναι ολοι οι ελληνες, υπάρχουν πολλά ελληνικά guilds και κανενα δεν ηταν οσο οργανωμένο ειναι το τελευταίο μου guild, οι Infernals. Σε κάποια αλλα που ημουν, μαλλον μπανανία ήταν γενικά. Απτην άλλη οκ, ειμαστε και μεις μη δουμε ατομο να βοηθάει, γινόμαστε MAJOR ΠΡΙΧΤΕΣ. Οι μόνοι 25άριδες που ζητάνε βοήθεια απο 60άρι είναι Ελληνες. Συνεχως (ειδικά παλιότερα) ακουγα να λένε ενας 60άρης να μας βοηθήσει για instance. Ποιό instance? Gnomeregan, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! :D

Μην κάνεις δικό σου guild, η λογική του guild ειναι να ειστε οργανωμενοι και να βοηθιέστε 100-150 ατομα, αλλοι να εχουν καποια professions και αλλοι αλλα, ωστε πχ εσυ να φτιάχνεις potions και εγώ ρουχα, τσάντες κλπ. Επίσης εγω να ειμαι rogue και εσυ healer, warrior & druid κλπ, να υπάρχει γενικά ποικιλία,γιατί αλλιώς στα πιο μεγάλα levels χωρίς guild θα δυσκολευτείς ΠΑΡΑ πολυ να ανέβεις. Το να κανεις guild με 5-10 ατομα, ειναι ασκοπο, βάλτους στους Friends να κανετε quests μαζί.

EDIT: Μολις είδα οτι έκανες! Αντε καλη επιτυχία, αν και κάτι μου λέει οτι σε καμιά 15αριά levels θα την κάνεις, ειδικά επειδη εισαι priest, θα σε ζητάνε πολλά guilds!!

--> Η μάχη με τον warrior πρέπει να ξεκινάει πάντα με Fear (αυτό το cooldown σε ενδιαφέρει πιο πολύ) για τον απλούστατο λόγο ότι αν αυτό πιάσει δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και άρα δεν χρειάζεσαι το Shield' date=' αν δεν πιάσει τότε Shield απαραίτητα.

[/quote']

Πιστεύω αυτο ίσως να ισχύει λιγο στα πιο χαμηλά levels, αλλά στα 55+ το shield είναι απαραίτητο, αλλιώς δεν τη βγάζεις καθαρή! :D Φαντάσου τώρα να σκάσει κάνας warrior με 8000 health..... :D

---> Για το Interface mod και τα κουμπιά. με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν ένα τέτοιο mod παραβαίνει το Licence Aggrement της Blizzard' date=' σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω.

[/quote']

Οχι ολα ειναι ΟΚ, ελάχιστα ειναι αυτα που ειναι παραβάσεις, τα οποια ομως ειναι για να κλέβεις και άρα δεν θα τα βρεις στα site με addons. Γενικα αν η Bliz κρίνει οτι ενα mod παραβαίνει, απλά κάνει καποιες αλλαγες στα patch και δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί πλεον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα θα σου πω είχα ενα mod παλιά οταν δεν ειχα mount, που έφτιαχνα "διαδρομές" και με πήγαινε αυτόματα, πχ απο Elwyn Forest ->westfall κλπ, παταγα να με παει, και μετά πηγαινα να φτιάξω κανα τοστάκι ή να βάλω καμιά ουισκιά ενώ περπατάει ο δικός μου αγέροχα..!:D :D

Oπότε ουσιαστικά μην φοβάσαι!

αν και η υπόθεση καμιά φορά πάει προς κονσέρτο πιάνου αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουν οι spellcasters αν ήμουν warrior από την άλλη θα είχα βαρεθεί την ζωή μου.

Ωραία, ενας φίλος μου έχει εναν warlock και παίζει αρμόνιο.. Αμα ειναι θα του πω να κανονίσουμε για κανα κονσερτάκι! :D

Δημοσ.

Ksekinisame kai bwl kai fagame tis mapes mas mias kai imastan psaria... :P . Basika autin tin week theloume mia na bgaloume olo to mc ( basika theloume mia na to bgaloume monomias , mias kai wipe trwme ston major mono kai ews ekei zitima na pethanoun sto sinolo kana 10 atoma ) , na fame onyx kai meta na pame sta kapakia bwl.

Gia na fantasteis proxthes eipame na kanoume try ton onyx , tin katevasame me tin prwti fora kai meta etsi opws imastan kaname party kai pigame zul opou ftasame ews to 3o boss kai stamatisame logo kourasis ( kai xwris wipe malista ) . Genika to guild paei kala. Polaki ela piswwww ( btw ns bracers apo tote DEN exoun ksanapesei :P )

Δημοσ.

Πιστεύω αυτο ίσως να ισχύει λιγο στα πιο χαμηλά levels' date=' αλλά στα 55+ το shield είναι απαραίτητο, αλλιώς δεν τη βγάζεις καθαρή! :D Φαντάσου τώρα να σκάσει κάνας warrior με 8000 health..... :D

[/quote']

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα υψηλά lvl αυτό εγώ πάντως δεν είπα ότι δεν θα χρησιμοποιώ shield. Το shield είναι το πιο σημαντικό αλλά απλά λέω πρώτα fear στα 8 yards μπορείς να κάνεις instant + instant οπότε ακόμα και σε υψηλό επίπεδο δεν χάνεις. Σε υψηλό θα χρησιμοποιήσει το trinket, το οποίο έχει και αυτό cool down καλώς ή θα είναι σε bersek οκ αν είναι από την αρχή σε bersek καλώς πας πίσω σε shield. To shield πρώτα χωρίς να δοκιμάσεις καθόλου το fear στην αρχή δεν το καταλαβαίνω. Αυτό είπα.

Δημοσ.
Μην πας μακρια' date=' κοίτα στην πραγματική ζωη αν υπάρχει συνεργασία, και θα καταλάβεις γιατί δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Εγω παντως στον Genjuros που ειναι ολοι οι ελληνες, υπάρχουν πολλά ελληνικά guilds και κανενα δεν ηταν οσο οργανωμένο ειναι το τελευταίο μου guild, οι Infernals. Σε κάποια αλλα που ημουν, μαλλον μπανανία ήταν γενικά. Απτην άλλη οκ, ειμαστε και μεις μη δουμε ατομο να βοηθάει, γινόμαστε MAJOR ΠΡΙΧΤΕΣ. Οι μόνοι 25άριδες που ζητάνε βοήθεια απο 60άρι είναι Ελληνες. Συνεχως (ειδικά παλιότερα) ακουγα να λένε ενας 60άρης να μας βοηθήσει για instance. Ποιό instance? Gnomeregan, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! :D

Μην κάνεις δικό σου guild, η λογική του guild ειναι να ειστε οργανωμενοι και να βοηθιέστε 100-150 ατομα, αλλοι να εχουν καποια professions και αλλοι αλλα, ωστε πχ εσυ να φτιάχνεις potions και εγώ ρουχα, τσάντες κλπ. Επίσης εγω να ειμαι rogue και εσυ healer, warrior & druid κλπ, να υπάρχει γενικά ποικιλία,γιατί αλλιώς στα πιο μεγάλα levels χωρίς guild θα δυσκολευτείς ΠΑΡΑ πολυ να ανέβεις. Το να κανεις guild με 5-10 ατομα, ειναι ασκοπο, βάλτους στους Friends να κανετε quests μαζί.

EDIT: Μολις είδα οτι έκανες! Αντε καλη επιτυχία, αν και κάτι μου λέει οτι σε καμιά 15αριά levels θα την κάνεις, ειδικά επειδη εισαι priest, θα σε ζητάνε πολλά guilds!!

[/quote']

Στην πραγματική ζωή συμβαίνουν πολλά και διάφορα και είναι καθαρά θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας ή καθαρά θέμα παιδείας και επιρροών στενού κύκλου. Θέματα στα οποία χωράει πολύ συζήτηση. Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς προσωπικά. Εχουμε κρίση ? Αισθητική άποψη ? Κρίνουμε με βάση κάποιες ηθικές αρχές ? Αποφασίζουμε να πούμε ή να κάνουμε πράγματα με βάση ποια κριτήρια ? Το τι κάνει ο περισσότερος κόσμος δεν αποτελεί ούτε αποτελούσε norma διαμόρφωσης προσωπικότητας για ανθρώπους που στοιχειωδώς έχουν παιδεία, κρίση και άποψη. Δεν είναι στόχος μου να αλλάξω τον κόσμο αλλά πάντα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στα πλαίσια που μπορώ αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα κάνω ή δεν θα γίνω κάτι το οποίο σιχαίνομαι. Το τι είναι ο άλλος εφόσον αυτός μπορεί και ζει με αυτό και γουστάρει δεν με αφορά. Εγώ ψάχνω άτομα που θέλουν να βοηθήσουν ή να βοηθηθούν και μπορούν να δουλέψουν σε πνεύμα συνεργασίας, ούτε χαβαλέ ολέ ολέ αλλά ούτε και στρατιωτικά εμβατήρια, φιλική ατμόσφαιρα και προσπαθώ να βοηθήσω όταν μπορώ και όπου μπορώ, βλέπω τα άλλα μέλη του guild μου τελείως διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Αυτά.

Δημοσ.

τεσπα επειδή γνώμη δε θα αλλάξεις στο λένε όσοι 60 είναι εδώ οτι το πρώτο πράμα που θα κάνεις θα είναι ασπίδα, γιατι όταν φας το charge και stun και όλα και 2000 dmg θα εχει σαφέστατο πλεονέκτημα ότι και να κάνεις. Επίσης έχεις πολύ λανθασμένη άποψη για το mind control όταν κάνεις MC σε κάποιον παίχτη τελείωσε δεν κουνιέσαι εσύ, κουνάς τον παίχτη και όταν το κάνεις αυτό 1 στις 3 φορές θα κάνουν resist στα 4-5 δευτερόλεπτα. Και μιας και έχει 3 δευτερόλεπτα cast time χρόνο υπεραρκετό για να σε ρίξει πολύ ο warrior δεν το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος παρα μόνο στις γέφυρες και στους γκρεμούς

ΥΓ: Αυτό το kite που γράφεις συνέχεια τι είναι πια;

ΥΓ1: Και έχε στο νου σου οτι όταν λέμε instant δεν είναι έτσι ακριβως. Εχει ενα μικρο cooldown γύρω στο 1 δευτερόλεπτο

Δημοσ.

Κite σε ελεύθερη μετάφραση = γύρω γύρω όλη (την ώρα) στην μέση ο Μανώλης.

Παιδιά δεν υπάρχει std στρατηγική, πολλά παίζουν ρόλο και κυρίως το επίπεδο του αντιπάλου εν συγκρίσει με σένα. Μπορεί να τον καθαρίσεις για πλάκα και αντίστροφα. Σήμερα έφαγα charge από warrior όμοιου lvl πισώπλατα καθώς παρέδιδα quest. Με ζωή στο 30κάτι% έκανα fear του στειλα ένα pain γέμισα και τον καθάρισα χωρίς να με ακουμπήσει. Και επειδή είδα ότι ο συγκεκριμένος warrior είναι "παιχταράς" τον παίδευα κανα εικοσάλεπτο. Προσπάθησα 3-4 φορές να τον πνίξω αλλά έσπαγε το mind control με το που έμπαινε στην θάλασσα. Αυτό το τελευταίο πρέπει να κωλολέει, θα δοκιμάσω να πνίξω κανα μικρό.

Δημοσ.
τεσπα επειδή γνώμη δε θα αλλάξεις στο λένε όσοι 60 είναι εδώ οτι το πρώτο πράμα που θα κάνεις θα είναι ασπίδα' date=' γιατι όταν φας το charge και stun και όλα και 2000 dmg θα εχει σαφέστατο πλεονέκτημα ότι και να κάνεις. Επίσης έχεις πολύ λανθασμένη άποψη για το mind control όταν κάνεις MC σε κάποιον παίχτη τελείωσε δεν κουνιέσαι εσύ, κουνάς τον παίχτη και όταν το κάνεις αυτό 1 στις 3 φορές θα κάνουν resist στα 4-5 δευτερόλεπτα. Και μιας και έχει 3 δευτερόλεπτα cast time χρόνο υπεραρκετό για να σε ρίξει πολύ ο warrior δεν το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος παρα μόνο στις γέφυρες και στους γκρεμούς

ΥΓ: Αυτό το kite που γράφεις συνέχεια τι είναι πια;

ΥΓ1: Και έχε στο νου σου οτι όταν λέμε instant δεν είναι έτσι ακριβως. Εχει ενα μικρο cooldown γύρω στο 1 δευτερόλεπτο[/quote']

Φαντάζομαι ότι σε πολύ υψηλό lvl προλαβαίνει να σου κάνει 1 χτύπημα και αν αυτό είναι της τάξεως 2000 + dmg τότε ασπίδα πρώτα = χειρότερη λύση. Αν αυτό που λές στέκει τότε και η ασπίδα θα βγεί σε 1.5 τέτοιου είδους χτυπήματα. Δεν νομίζω ότι στο υψηλότερο ακόμη επίπεδο η ασπίδα να μπορεί να κάνει absorb πάνω από 2400 dmg. Καλύτερα να ξεκινήσεις με shadow form + ασπίδα αν θέλεις να έχεις κάποια ελπίδα. Προφανώς θα πρέπει να βγείς και απο shadow form πολύ νωρίς στην μάχη για να κάνεις heal. Shadow form στο υψηλότερο επίπεδο = 15% dmg absorb. Αυτή την στιγμή όμως δεν μιλάμε για τέτοια μεγέθη.

Για το MC το είπα ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μπορείς όμως να κερδίσεις απόσταση και χρόνο για το pain. Πώς ? Πως άραγε ? Μετακίνησέ τον λίγο πιο μακρυά απο σένα και έχε τον να τον βλέπεις πλάτη, να είσαι δηλαδή από πίσω του σε κάποια απόσταση. Αυτό δεν είναι και τόσο δύσκολο νομίζω. Επίσης να επαναλάβω ότι δεν το κάνεις γυμνός αλλά μέσα από shield ακριβώς επειδή έχει cast delay.

Τέλος το 1-3 φορές resist αν και πάλι αυτό που λες είναι σωστό τότε πρέπει να έχει resist shadow πάνω από 40% (-10% από shadow focus) = 30% . Στα 33% καθαρά έχει 1-3 φορές, οκ το δέχομαι γιατί δεν ξέρω αν αυτό επιρεάζεται και από το shadow weaving, αν και νομίζω το τελευταίο έχει να κάνει μόνο με το dmg των spell. Και πάλι εδώ δεν μιλάμε για τέτοιου είδους μεγέθη και αν ο άλλος δεν είναι με full epic's πάνω του και lvl 60 δεν νομίζω ότι μιλάμε ποτέ για οποιοδήποτε άλλο lvl για τέτοιου είδους shadow resist.

Kite = must για κάθε spellcaster, να μπορεί να κρατά πάντα απόσταση από τον αντίπαλο και να τον χειρίζεται από μακρυά όπως χειρίζεται και έναν χαρταετό (kite=χαρταετός στα αγγλικά).

Δημοσ.

Οκ βρήκα έναν φιλαράκο έλληνα εχτές lvl 28 mage και τον παρακάλεσα να κάνουμε γύρω στα 10-15 duels για δοκιμή. Στα 5 πρώτα δεν είχα κανένα πρόβλημα αν και είχα πολύ lag. Μετά το 5ο μου είπε "κοίτα τώρα θα χρησιμοποιήσω impa ok?" Του είπα τί είναι αυτό και μου εξήγησε ότι είναι critical hits από pyro blast. Του είπα ok. Το dmg ήταν απίστευτο που έκανε. Καλά αυτή την στιγμή εγώ έχω και ανύπαρκτο fire resist, αλλά και πάλι τις φορές που κέρδισε ήταν γιατί πάντα στο ξεκίνημα κάθε μάχης το μόνο που προλάβαινα να του κάνω pain αμέσως μου έκανε sheep και το sheep με lagare απίστευτα και πολλές φορές η οθόνη μου έκανε freeze. Του το εξήγησα ότι η σύνδεσή μου είναι 384 dsl και έχω πρόβλημα με το lag αλλά μου είπε ότι αν δεν ξεκινήσει με sheep δεν έχει καμμία ελπίδα. Λίγες φορές κατάφερα μετά το sheep να του κάνω dispel το intellect buff, γιατί είχα χρόνο μόνο για flash heals , shield και pain, περιοδικά και κάνα MB ή κάνα fear, αυτά. Σχετικα εύκολα τον έριχνα χωρίς lag, με lag έχασα 3-4 φορές γιατί το μόνο που προλάβαινα να δω ήταν τα hp μου μετά το sheep στο 10%. Και μία φορά έχασα ενώ δεν lagara γιατί το pyro έτυχε να μου κάνει συνεχώς stun.

Δημοσ.

Στο guild εχτές μπήκαν άλλοι 2 έλληνες και 3-4 ξένοι διαβάθμησα τα ranks ως εξής με φθίνουσα σειρά

-Guild Master

-General = Full Rights . Έχω κάποιον ξένο γερμανό που μένει στην Πορτογαλλία 18 χρονών, πολύ καλός στο management, στα λεφτά και στο recruit. Με βοήθησε πάρα πολύ στην αρχή να δημιουργήσω το guild.

-Colonel = Full Rights exept remoove. Είναι 2 ξένοι οι οποίοι ξεκίνησαν μαζί μου το guild και βοήθησαν αρκετά στην αρχή για να δημιουργηθεί. Ο ένας είναι δανός και έβαλε μέσα μερικούς δανούς μετά το ξεκίνημα.

-Captain = Colonel exept officer's modifications notes and msg of the day.

-Master Seargeant= Captain exept public modifications notes.

-Seargeant = Master Seargeant exept demote rank

-Corporal = Seargeant exept promote rank and cannot listen to officers chat or see officers notes.

-Guard = Corporal basic chat, cannot invite has to be lvl 18 +

-Soldier = Guard up to lvl 17

-Trial Member = can only listen guild chat, cannot speak. Είδος rank που υπάρχει αν τυχόν κάποιος κάνει spam μέσα στο guild θα τον μεταφέρω προσωρινά εκεί για να μην τον διώχνω κατευτεθείαν. Δεν είμαι της λογικής να πετάς κάποιον με κακή συμπεριφορά αμέσως έξω από το guild, επομένως πρέπει να τον τιμωρήσεις με κάποιο τρόπο και να του αφαιρέσω προσωρινά το δικαίωμά του να μιλήσει νομίζω ήταν το μόνο διαθέσιμο που είχα. Αν και μετά από αυτό και promote σε Soldier ξανακάνει τα ίδια έ τότε η μόνη λύση = remoove.

Δημιούργησα επίσης τον εξής κανόνα από εχτές τον οποίο τον δημοσίευσα στο guild note.

Rule: Every item gained by guild member from an instance or other event that is green and has good stats and low level requirements MUST be given in the chat window for free for other guild members that need it and must not sale or put this on AH as first priority.

Αυτά.

Δημοσ.

kali douleia ekanes alla ebales pollous bathmous pisteuo kata tin apopsi mou....oson afora to thema me ta item , an olon oi xaraxtires einai oi protoi tous tote tha diskoleutoun na broun ta xrimata na paroun to mount sto lvl 40. episis poli pithano na ginoun paregsigiseis tis fasis , ego olo dino kai boithao sto guild kai emena poios me boithise? auto leitourgei sosta se guild me high lvl players opou exoun idi ta g tous kai mporoun aneta na boithisoun etsi.eite an oi xaraxtires einai alt opote exoune ton 60ari na farmarei gi'autous . kai exoune idi mpei sto klima tou game.

pantos poli austira tous exeis ekei mesa gia toso mikra lvl pisteuo .... :))ante kali tixi sto game kai grigora sta 60!!!!!!

Δημοσ.
kali douleia ekanes alla ebales pollous bathmous pisteuo kata tin apopsi mou....oson afora to thema me ta item ' date=' an olon oi xaraxtires einai oi protoi tous tote tha diskoleutoun na broun ta xrimata na paroun to mount sto lvl 40. episis poli pithano na ginoun paregsigiseis tis fasis , ego olo dino kai boithao sto guild kai emena poios me boithise? auto leitourgei sosta se guild me high lvl players opou exoun idi ta g tous kai mporoun aneta na boithisoun etsi.eite an oi xaraxtires einai alt opote exoune ton 60ari na farmarei gi'autous . kai exoune idi mpei sto klima tou game.

pantos poli austira tous exeis ekei mesa gia toso mikra lvl pisteuo .... :))ante kali tixi sto game kai grigora sta 60!!!!!![/quote']

Ναι τους έχω λίγο στριμώψει να βοηθάνε, τώρα στην πράξη αν κάποιος θέλει να πουλήσει κάτι και χρειάζεται άμεσα χρήματα μάλλον δεν θα το βγάλει for free στο guild. Εγώ εχτές μετά από stockades που έκανα έβγαλα 8-10 πράσινα for free και είδα ότι πολλοί τα είχαν άμεση ανάγκη. Μοίρασα και 5 χρυσά για tabards γιατί υπάρχει μεγάλη φτώχεια σε μικρά lvl's και το καταλαβαίνω γιατί και γω είχα πρόβλημα με χρήματα. Τώρα προσπαθώ να όλα τα μέλη να έχουν μία στοιχειώδη οικονομική κατάσταση και τα στοιχειώδη items, όχι ένας να είναι γεμάτος μπλε και άλλος γεμάτος γκρι, να κλείσει λίγο η ψαλίδα σε items και χρήματα.

Τα ranks είναι παρμένα απο το united states military system, τους νεοεισερχόμενους τους έχω soldiers και guards λίγο αργότερα. Τα μεγαλύτερα ranks έχουν σημαντικές διαβαθμίσεις από άποψη rights τα οποία θέλω να τα δίνω εγώ ή ο general ή οι colonel σταδιακά και μόνο σε άτομα που εμπιστευόμαστε αρκετά γιατί θα επικρατήσει χάος και είναι πολύ σημαντικά για το management. Τέλος το δικαίωμα να αφαιρεί κάποιος κάποιον από το guild το θεώρησα τόσο σημαντικό ώστε δημιούργησα General και Colonel ξεχωριστά ώστε μόνο ο Διοικητής και γω να αποφασίζουμε για αυτό.

Ουσιαστικα αν μεταφράσουμε τα ranks πάνε ως εξής:

General = Διοικητής βασικά Στρατηγός

(Δεν έχω βάλει Υποστράτηγο που είναι Major General στα αγγλικά)

Colonel = Συνταγματάρχης

(Δεν έχω βάλει Αντι Συνταγματάρχη που είναι Lieutenat Colonel στα αγγλικά)

(Δεν έχω βάλει ταγματάρχη που είναι Μajor στα αγγλικά)

Captain = Λοχαγός

(Εδώ δεν έχω βάλει υπολοχαγό που είναι Lieutenant)

Master Sergeant = Αρχι λοχίας

Sergeant = Λοχίας

Corporal = Δεκανέας

Guard = Φρουροί Συνδέσμου, ας το πούμε εθνοφρουροί κατά μία έννοια

Soldiers = Στρατιώτες Συνδέσμου

Trial's = Υπο επιτήρηση Στρατιώτες

Συνολικά έχω βάλει 9 ranks από 10 που έχω δικαίωμα να βάλω.

Δημοσ.
ego tha sou elega mono esi na mporeis na kaneis kick enan paixti........giati einai ena thema to opoio mporei na dialisei olokliro to guild gia plaka mesa se mia stigmi

Οχι στον τυπά αυτόν απο Πορτογαλλία, το guild το δημιουργήσαμε μαζί, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, έχει τον εγκέφαλο ενός 50αρι στο σώμα ενός 18αχρονου.

Δημοσ.

λοιπόν επειδή σου είπα οτι δε θα αλλαξεις γνώμη οκ ξεκίνα εσύ μαχη χωρίς shield είναι η τακτική σου κι αφού σε βολεύει...

Όσο για το guild ναι αυτό δε στέκει που έγραψες. Φαντασου να φάει κάποιος ένα rare elite 1-2 lvl μεγαλύτερο, θα πρέπει να το δώσει τσάμπα; Αυτό ίσως θα πρέπει να το αλλάξεις. Και κάτι άλλο για να μη το κάνεις επειδή σε βλέπω hardcore μη επιβάλεις σε κάποιον να βοηθήσει σε instance αν δε το θέλει ή αν κάνει κάτι άλλο. Στα μεγάλα guilds ακόμα και duel να κάνει ο αλλος αν δε θέλει να παει σε κάποιο Instance δε του λένε τίποτα. Το χω πάθει και την έκανα κατευθείαν απο το guild επειδή βοήθαγα φίλους και δεν πήγαινα zg αν θυμάμαι καλά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...