dismemberer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Αν στο πρώτο wipe αφίσες το random τότε καλά τα παθαίνεις όλα αυτά (φιλικά πάντα) Ναι ρε, σιγα δεν εγινε και τιποτα Κοιτα, το group θα το στηριξω οταν ειναι συζητήσιμο και οταν ρωταει τι πρεπει να κανει. Τοτε ναι, θα κατσω να φαμε και 5 και 10 wipes. Οταν ομως προσπαθουν να το παιξουν ηρωες και απλα pullαρουν χωρις να εχουν ιδεα για το καθε boss τοτε sorry, δε θα κατσω να χανω το χρονο μου. Γιατι και να προσπαθησω να τους εξηγησω, το πολυ πολυ να τσαντιστουν. Αν το τανκ ελεγε(η οποιοσδηποτε αλλος), οκ ρε μαγκες πρωτη φορα εδω, τι πρεπει να κανω? Παιζει τιποτα περιεργο? Τοτε θα του εξηγουσα και θα καθομουνα μεχρι να το βγαλουμε ολο. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Παιζει κανεις σας στον genjuros ? (greek server απο οτι καταλαβα)... Ποιες οι εντυπωσεις σας? Σκεφτηκα να μεταπηδησω σε ενα mainly greek server.. Μην το κανεις !! Πρώτα απόλα μην πας σε "greek server" (όπου περνάμε οι Έλληνες τα κάνουμε όλα %$$@^&%$) .. και Όχι genjuros είναι πεθαμένος. Καλύτερα πήγαινε σε ένα server που ναι μεν έχει Έλληνες αλλα δεν είναι η πλειονότητα και πριν μετακινήσεις character δες τι παίζει με την οικονομία του server και αν έχει κόσμο. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 αντε να βρω καλο server τωρα.. πήγαινε Tarren Mill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gallahad23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Και Dreanor μια χαρα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 αντε και τον βρηκα τον καλον τον server....αντε να βρεις και ενα guild για τα μετρα μου. Να raidarei 2-3 φορες τη βδομαδα απο 21.00-00.00 και τα μελη να ειναι σοβαρα με μεσο IQ για να μπορουν να εχουν σε ευλογι χρονικο διαστημα σε farm status τα instances... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Αν εχεις τανκ ή χιλερ και ψηνεσαι για Horde εχω το ιδανικο guild για σενα Ελληνικο με νορμαλ πλειερς (δεν μιλανε στο τρειντ ή το εχουν ιγκνορ), νομιζω κανεις κατω απο 18-20 χρονων, 3-4 raid τη βδομαδα (αν βγουν λόγω τανκ ή χιλερ) και 8/12 για την ωρα με καλες πρροπτικες αν σοβαρευτουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 hunteras φανατικος ειμαι...σε ποιο realm εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Twilight's Hammer. Νομιζω η horde πλευρα του ειναι αρκετα καλή αν σκεφτεις οτι εμεις με 8/12 ειμαστε 60οι στο σερβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 πήγαινε Tarren Mill εκει εισαι thresh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 εκει εισαι thresh? πριν από 3.5 χρόνια ναι : εκεί έχουν πάει οι Nihilum/Ensidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Εγω ειμαι lighting's blade, πολυ καλος server σε θεμα progress, τον ανεβαζουν πολλες θεσεις στις στατιστικες και στα διαφορα site οι paragon. Αλλα γενικα, ειναι ο παραδεισος των horde, απειρες guild και παρα πολλες πολυ αξιολογες. ps - Για καποιο λογο τον τελευταιο καιρο οι Ελληνες εχουν αυξηθει απιστευτα βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Επειδή με ενδιέφερε και μένα η επιλογή ενός "καλού" server, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα μετά από πολύ ψάξιμο: 1. Όλοι οι servers (πλην του Genjuros και Twilight's Hammer), είναι μια χαρά. Να ξέρεις ότι παντού υπάρχουν σκόρπιοι Έλληνες! 2. Αν παρόλα αυτά θέλεις έναν "φυσιολογικό" server, χωρίς να αντιμετωπίζεις προβλήματα lagging ή que, σου προτείνω ανεπιφύλακτα τον Balnazzar (είναι low-mid derver και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα). 3. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο hardcore, θα σου πρότεινα Stormscale για Horde και Ravencrest για Alliance. Παίζουν επίσης ο Outland, καθώς και ο Burning Legion. Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μετά από απουσία 6 μηνών (βλέπε στρατός) είπα και εγώ να ξεκινήσω σιγα σιγά να παίζω ξανα αλλά με τον dk και όχι με τον rogue (ακόμα). Να και το μωράκι μου (που έγινε worgen και μετά ξανά το έκανα nelf μιας και απλα δεν μπορούσα άλλο να το βλέπω) πως σας φαίνεται http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/lichb%C3%B8rne/simple ps1: είναι female και όχι male όπως δείχνει το κολο armory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Highbornes? Ο Thelizar παιζει ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 πήγε λίγο afk αλλα ελπίζουμε να γυρίσει σχετικά σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις