Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δλδ για να δει item o άλλος έπρεπε πρώτα να ντυθείς φουλ εσύ? :P

Αμφιβάλλω αν κράτησε πολύ αυτό το σύστημα γιατί έτσι πάντα θα τα έπαιρνε ο πιο ντυμένος τα items και οι άλλοι θα παίρναν το...

Imho ποτέ δεν θα υπάρξει fair loot system.Πάντα κάπου στραβώνει η δουλειά.

οχι αλλα δες παραδειγμα

Εγω που στο vanilla ειμουν στο μεγαλυτερο guild του Genjuros ( Insomnia ) και στο TBC που ειμουν στους Highborns και εν συνεχεια στους Infernals το συστημα ηταν με τα DKP . Δηλαδη ....

Μετρουσε το κατα ποσο εισουν συνεπης αν ειχες παντα flask μαζι σου ποσα raid εισουν παρων κτλπ κτλπ

Πχ αν εγω ειμουν σε καθε μερα raid με εσενα που εμπενες raid 1 φορα τον μηνα και επεφτε ενα item που το θελαμε και οι 2 τοτε το επερνα εγω . Λογικο νομιζω

Αν ειμασταν και οι 2 με τα ιδια DKP ( ψιλο απιθανο ) πονταραμε τα DKP μας .

Παραδειγμα . Επεσε ενα item Που το θελω εγω που εχω 400 DKP και το θελεις και εσυ που εχεις 250 DKP .

Αν το ηθελα παση θυσια ελεγα πονταρω 350 DKP και το επερνα . Αποτελεσμα ? Ρισκο . διοτι πιο κατω μπορει να επεφτε κατι που το ηθελα πραγματικα αλλα ειχα ξοδεψει τα DKP μου πισω οποτε το επερνες χαλαρα εσυ . Καπως ετσι σε γενικες γραμμες δουλευε το συστημα .

Μετα ηρθε το χαος .....

Silverage λεω απλα οτι επειδη ολοι την εχουν δει ειμαι ο γαμαουα και δεν κανω λαθη και οταν πεφτει wipe απλα φευγω στην μεση του battle γιατι δεν ανεχομαι να ψοφαω εχει καταντησει αδυνατο να συνετισεις 25 ατομα την ιδια ωρα που στο vanilla συνετιζες 40 ... Θεωρω πιο δυσκολο το να κουμανταρεις 40 ατομα απο οτι 25 αλλα στην πραξη ηταν πιο ευκολο ...

Ηθελες να φυγεις στην μεση του battle γιατι τρωμε wipe ?!?!?! Θα δεις item του χρονου ...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα ......

Tempest Keep Kael Thas ....

Guild Highborns

Δεν μπορουσαμε να τον ριξουμε με ΤΙΠΟΤΑ ..... Φαγαμε 202 wipe ( δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ )

Στα πρωτα 100 wipe ΟΛΟ το guild ηταν παρων ΠΑΝΤΑ ..... ΠΟΤΕ κανεις δεν εφευγε .... Πηγαιναμε βλεπεις για server first

Καθε μερα ξοδευαμε 300 - 400 g σε repair και flask etc etc ..

Μετα τα 100 wipe ψαχναμε με την σφεντονα ατομα για raid . Δεν πατουσε ΚΑΝΕΝΑΣ .....

Ειμουν παρων και στα 202 wipe . Στο 203 try τον ριξαμε . 2 shaman εκαναν NEED item μαζι με εμενα ...

ΦΥΣΙΚΑ και δεν το πηρε κανεις τους αλλα εγω . Δεν ηταν λογικο ? Για πιο λογο να παρεις ενα item εσυ που μολις ειδες τα σκουρα εφυγες και απλα ετυχε εκεινο το βραδυ να εισαι μεσα και να μην το παρει ο αλλος που ηταν μεσα σε καθε try και εφαγε μεσα στο ΤΚ απειρες ωρες ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Guild Highborns

Δεν μπορουσαμε να τον ριξουμε με ΤΙΠΟΤΑ ..... Φαγαμε 202 wipe ( δεν θα το ξεχασω ΠΟΤΕ )

Στα πρωτα 100 wipe ΟΛΟ το guild ηταν παρων ΠΑΝΤΑ ..... ΠΟΤΕ κανεις δεν εφευγε .... Πηγαιναμε βλεπεις για server first

Μετα τα 100 wipe ψαχναμε με την σφεντονα ατομα για raid . Δεν πατουσε ΚΑΝΕΝΑΣ .....

Ειμουν παρων και στα 202 wipe . Στο 203 try τον ριξαμε .

Αυτό μου θύμισε Thorim 25 που ειχαμε φάει τα απειρα wipe αρκετες raiding days και τελικά τον έριξαν τη μοναδικη μέρα που δεν ειχα παει.. Ακόμα δεν εριξα το boss σε 25 :(

GaGas σε ποιον σερβερ πηγες τωρα;

Gagas ξέρω από loot systems αρκετά πιστεύω.Έχω κάνει και guild master έχω παίξει και σε hardcore guild κλπ κλπ.

Αυτό που λέω είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα είναι δίκαιο κάποια στιγμή σε οποιοδήποτε loot system(exploit).Αυτό που μετράει είναι τα member της όπως είπαν και μερικά παιδιά πριν.

Όσο για kael thas άστα και εγώ είχα φάει άπειρα wipes γιατί σκέψου ότι τον είχα ρίξει με 2 διαφορετικές guilds σαν progress fight...οπότε κτλβένεις τι wipes είχαν πέσει.Και όχι τπτ άλλο ποτέ δεν πήρα κανένα loot :(

(Το αγαπημένο μου title έμεινε μόνο Hand of A'dal :D )

οχι αλλα δες παραδειγμα

Εγω που στο vanilla ειμουν στο μεγαλυτερο guild του Genjuros ( Insomnia ) και στο TBC που ειμουν στους Highborns και εν συνεχεια στους Infernals το συστημα ηταν με τα DKP . Δηλαδη ....

Μετρουσε το κατα ποσο εισουν συνεπης αν ειχες παντα flask μαζι σου ποσα raid εισουν παρων κτλπ κτλπ

Πχ αν εγω ειμουν σε καθε μερα raid με εσενα που εμπενες raid 1 φορα τον μηνα και επεφτε ενα item που το θελαμε και οι 2 τοτε το επερνα εγω . Λογικο νομιζω

Αν ειμασταν και οι 2 με τα ιδια DKP ( ψιλο απιθανο ) πονταραμε τα DKP μας .

Παραδειγμα . Επεσε ενα item Που το θελω εγω που εχω 400 DKP και το θελεις και εσυ που εχεις 250 DKP .

Αν το ηθελα παση θυσια ελεγα πονταρω 350 DKP και το επερνα . Αποτελεσμα ? Ρισκο . διοτι πιο κατω μπορει να επεφτε κατι που το ηθελα πραγματικα αλλα ειχα ξοδεψει τα DKP μου πισω οποτε το επερνες χαλαρα εσυ . Καπως ετσι σε γενικες γραμμες δουλευε το συστημα .

Μετα ηρθε το χαος .....

Silverage λεω απλα οτι επειδη ολοι την εχουν δει ειμαι ο γαμαουα και δεν κανω λαθη και οταν πεφτει wipe απλα φευγω στην μεση του battle γιατι δεν ανεχομαι να ψοφαω εχει καταντησει αδυνατο να συνετισεις 25 ατομα την ιδια ωρα που στο vanilla συνετιζες 40 ... Θεωρω πιο δυσκολο το να κουμανταρεις 40 ατομα απο οτι 25 αλλα στην πραξη ηταν πιο ευκολο ...

Ηθελες να φυγεις στην μεση του battle γιατι τρωμε wipe ?!?!?! Θα δεις item του χρονου ...

Χαρακτηριστικο παραδειγμα ......

Guild Highborns

Ειμουν παρων και στα 202 wipe . Στο 203 try τον ριξαμε . 2 shaman εκαναν NEED item μαζι με εμενα ...

ΦΥΣΙΚΑ και δεν το πηρε κανεις τους αλλα εγω . Δεν ηταν λογικο ? Για πιο λογο να παρεις ενα item εσυ που μολις ειδες τα σκουρα εφυγες και απλα ετυχε εκεινο το βραδυ να εισαι μεσα και να μην το παρει ο αλλος που ηταν μεσα σε καθε try και εφαγε μεσα στο ΤΚ απειρες ωρες ?

Alterac Deviants > Lootftw >= Fuzz >= Highbornes > χαος >>>>> infernals Χαος Χ 1000 >>> insomnia >= To Gala Elikse

@ vanilla wow --> infernals: cthun kill + 6 boss @ naxx

--> hb + tad : full naxx - saph - kel thuzad

Highborns (ή Highbornes) (όπως είναι πια) ειχαν ΠΑΝΤΑ officer decision το loot. Highborns ήταν στην αρχή crushridge και στο τέλος πήγαν genjuros (την 1η μέρα που άνοιξε)

Οι infernals ήταν καλοί μεχρι την στιγμή που διαλύθηκαν και έγιναν οι illusion όπου και μετά πάτωσαν.

Αυτά σαν off the record γιατι βλέπω την ιστορία να παραφράζεται αρκετά ;)

/signed Zfour, officer / cl / guild leader @ highborns

(και το ζενιθ των highborns ήταν όταν πήγαν world 50-10 με κάτι server first kills και κάτι heroic kills σε toc25m icc hc ) αυτααααα

Alterac Deviants > Lootftw >= Fuzz >= Highbornes > χαος >>>>> infernals Χαος Χ 1000 >>> insomnia >= To Gala Elikse

@ vanilla wow --> infernals: cthun kill + 6 boss @ naxx

--> hb + tad : full naxx - saph - kel thuzad

Highborns (ή Highbornes) (όπως είναι πια) ειχαν ΠΑΝΤΑ officer decision το loot. Highborns ήταν στην αρχή crushridge και στο τέλος πήγαν genjuros (την 1η μέρα που άνοιξε)

Οι infernals ήταν καλοί μεχρι την στιγμή που διαλύθηκαν και έγιναν οι illusion όπου και μετά πάτωσαν.

Αυτά σαν off the record γιατι βλέπω την ιστορία να παραφράζεται αρκετά ;)

/signed Zfour, officer / cl / guild leader @ highborns

(και το ζενιθ των highborns ήταν όταν πήγαν world 50-10 με κάτι server first kills και κάτι heroic kills σε toc25m icc hc ) αυτααααα

Οπως ειδες φιλε μου rogue Zfour ( παιζαμε και μαζι ) δεν αναφερω πουθενα για Highborns και Infernals σαν τα μεγαλυτερα guild . Μονο για insomnia αναφερομαι και αυτο συμφωνω οτι το γαλα ελειξε που λες και εσυ αλλα μεχρι τον τραγικο καβγα στο ventrilo του FatalJustice με τον Lolos και τον Anapiros το guild ηταν παρα πολυ καλο . Δεν βλεπω πουθενα την ιστορια να παραφραζετε :) ( no offence )

Chrisxxx ακομα Genjuros ειμαι απλα δεν παιζω σχεδον καθολου . Εχω να logarw 1 μηνα και αν δεν ηταν η κυρα στο σπιτι με αδεια εγκυμοσυνης να παιζει να περναει την ωρα της οσο ειμαι στην δουλεια θα το ειχα κλεισει εντελως μιας και που ερχεται η κορακλα :D

ναι το NAX ήταν εύκολο ενώ σήμερα τι να πει κανείς μεγάλη δυσκολία τα raids . Τις προάλλες δεν είχαν κόσμο και μου λένε " ρε coprit" δεν έρχεσαι σε ένα δεκάρι, και με πήγαν σε ένα raid με κάτι Bosses του ανέμου που πηδάς από πλατφόρμα σε πλατφόρμα .Τι να σας πω , απίστευτης δυσκολίας , μάχη που θέλει πολύ μυαλό . Τεσπά μετά από καμιά δεκαριά πηδήματα δεξιά αριστερά σαν τα καγκουρώ τους φάγαμε τους τρείς αερομπόσιδες , γιατί έπρεπε λέει να ψοφήσουν μαζί . Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα θεωρούσα σαν πιο γελοίο Βοss , τον συν(+) πλην(-) τύπο στο ΝΑΧ . Αλλά βλέπω υπάρχουν και χειρότερα . Περιττό να πω ότι το όνομά τους δεν θυμάμαι , τόσο αδιάφορη μου φάνηκε η όλη φάση.

Αυτή είναι η αποτυχία ΚΑΤ εμε του wow after vanilla εποχή. Το δύσκολο να συντονισεις 25 γιατί όλοι την εχουν δει γαμαουα ενώ πριν ήθελε να συντονισεις 40

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Καλά σίγουρα σε αυτό συμφωνώ. Απλά μέχρι τώρα διαχώριζε τα 10αρια από τα 25αρια. Και έβλεπες το progress του καθε guild ξεχωριστα. Τώρα σου λέει έχουν ίδια δυσκολία οπότε είτε το έχεις σκοτώσει σε 10man ή 25 man το ίδιο μετράει. Δεν βλέπω όμως να έχουν τιν ίδια δυσκολία και τα 10aria guild έχουν πλεονέκτημα.

Οχι απαραιτητα. Στο ICC ας πουμε τα 10ρια ηταν πιο δυσκολα ή στο Naxxramas. Ουσιαστικα η δυσκολια του 25 ειναι ο συντονισμος των 25 ατομων που σου επιτρέπει ομως να κανεις καποιο λάθος, αντιθετα η δυσκολια του 10ριου ειναι οτι δεν επιτρεπονται λάθη αλλά ειναι πολυ πιο ευκολο να βγαλεις μια τακτικη.

Είχα γράψει για κάποιο πρόβλημα με συμβατότητα κάρτας γραφικών.. πολλοί έχουν απλά fps spikes..έστειλα γράμμα στο tech support και μου έστειλαν αυτό πίσω..

Το έκανα και διόρθωσαν όλα. Εννοείτε ότι δεν κατέβασα τα γράφηκα, αντιθέτως η κάρτα τα πήγε όλα ultra αυτόματα.

If your computer is freezing whilst playing World of Warcraft, we first need to make certain that the error is not being caused by a game setting, an addon or a damaged file, go into your World of Warcraft folder and rename the following three folders:

Cache

Interface

WTF

to

Cache 1

Interface 1

WTF 1

Once these folders have been renamed, run the Repair tool (also located in your World of Warcraft Directory) to repair the game client.

After running Repair, test the game without making any changes to the settings or reinstalling any addons.

You should also try to lower the grapghics, eben though, your grapic card is very good, to see if it can help.

Το γράφω εδώ μπας και το έχει κάποιος άλλος το πρόβλημα και βοηθηθεί..

όταν έπαιζα μερικές βδομάδες πίσω είχα πρόβλημα με το friendlist και ειδικά τους battlenet φίλους μου απλα μου έλεγε οτι ηταν ον κ τπτ άλλο.Δεν πειράζει λεω σιγα ενα bug..

Μπαινω σε ενα guild φίλου μου κ αρχίσανε τα όργανα.. :P

Τη πρώτη φορα μπαίνω κάνω οτι κάνει κανείς ενα random dungeon ένα bg και δεν ξέρω τι άλλο μόλις βρίσκομαι orgrimmar βλέπω οτι ενώ έχω το guild name κάτω απο το όνομα δεν μπορώ να πατήσω το J και στο guild μίλαγα κανονινα αλλα κανένας δεν με έβλεπε οτι ήμουν μέσα η τουλάχιστον οff .απλά δεν υπήρχα!

βγαίνω κ ξαναμπαίνω στo guild πάω random dungeon μόλις βγαίνω δεν εχω guild name κάτω απο όνομα αλλά μπορώ να πατησω J και δεν δείχνει κανέναν κ βλέπω to g chat κανονικά.

φεύγω απτο guild αλλα g chat έβλεπα κανονικότατα. :lol:

Κάνω ticket

μετά απο μια μέρα (συνηθισμένος χρόνος για tickets) μου λέει ενας gm αυτό που είπαν στον Orifiel(δλδ reset)

το κάνω 5-10 λεπτα κ άφαντος ο Gm ειχε φύγει.Np next time

Φυσικά δεν είχε λυθεί τπτ είχα ακόμα πρόβλημα.

ξανακάνω ticket λέω όλα αυτά μετά απο μια μερα μου λέει άλλος Gm οτι το πρόβλημα θα λυθεί μετα το reset.Και εννοουσε restart και ήταν Παρασκευή :lol:

Να ειπα κ γω την ιστορια μου :-D

δεν το παράτησα γιαυτό απλά γιατί το βαρέθηκα άλλη μια φορά

πιστεύω απτή στιγμή που πας 85 μετά δεν έχει τπτ για να μείνω μπορεί να έχει για 12M αλλά για μένα όχι :P

anyway QQ

Ε ναι αν δεν πηγαίνεις σε raids κτλ δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις. Εγώ αν και δεν πηγαίνω σε raids ακόμα ανεβάζω σιγά σιγά τους alts σε 85, μαζί με τα professions. Έχω πολλά να κάνω ακόμα.

ναι το NAX ήταν εύκολο ενώ σήμερα τι να πει κανείς μεγάλη δυσκολία τα raids . Τις προάλλες δεν είχαν κόσμο και μου λένε " ρε coprit" δεν έρχεσαι σε ένα δεκάρι, και με πήγαν σε ένα raid με κάτι Bosses του ανέμου που πηδάς από πλατφόρμα σε πλατφόρμα .Τι να σας πω , απίστευτης δυσκολίας , μάχη που θέλει πολύ μυαλό . Τεσπά μετά από καμιά δεκαριά πηδήματα δεξιά αριστερά σαν τα καγκουρώ τους φάγαμε τους τρείς αερομπόσιδες , γιατί έπρεπε λέει να ψοφήσουν μαζί . Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι τώρα θεωρούσα σαν πιο γελοίο Βοss , τον συν(+) πλην(-) τύπο στο ΝΑΧ . Αλλά βλέπω υπάρχουν και χειρότερα . Περιττό να πω ότι το όνομά τους δεν θυμάμαι , τόσο αδιάφορη μου φάνηκε η όλη φάση.

To naxx ηταν τοσο γελοιο που ηταν απλα απογοητευτικο. Ειδικα οταν μπηκε, που ειχαμε ως προηγουμενο tier το Sunwell, απλα γελεγαμε.

Το T1 του Cata, σε heroic mode ειναι απο τα πιο δυσκολα, συμφωνα με το top guild worldwide αυτην την εποχη.

Οταν με τον Hunter μου με μετριο gear, 346 ilvl, σολαρω χαλαρα Sapphiron, Anub'Rekhan και ολο το Plague Wing, τι να πουμε για δυσκολια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...