chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Priest>all. Νόμιζα ότι με τον hunter έσπερνα αλλά αυτό που γίνεται με τον παπά είναι απίστευτο. Θυμάμαι με hunter δεν κατάφερα να questάρω stv ποτέ μα ποτέ γιατί σε κάθε ένα βήμα έτρωγα και ένα kill. Mε παπά τώρα χαλαρά και αδυνατώ να το πιστέψω. 34 lvl είμαι και χτές συνέβει το απίστευτο να πέσει hunter 4lvl ανώτερο από εμένα που μου την έπεσε ενώ ήμουν σε μάχη με mob. Όλα τα tp ειναι σε shadow. Παπάς με alch/herb σπέρνει απλά. Σε pve με hunter έχω βγάλει mob 9 lvl μεγαλύτερο αυτό είναι το ρεκόρ μου, με παπά μέχρι ώρας έχω βγάλει mob 5 lvl μεγαλύτερο. Το ζήτημα με τις τιμές έχει ξεφύγει παντελώς, μου έπεσε χτες ένα item οk καλό αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, το κοστολόγησα πάνω κάτω 3-4g έκανα wts στο trade, έλαβα 100(!) /w χωρίς υπερβολές. Κάτι τρέχει λέω τσεκάρω στο thott και βλέπω ότι κάποιοι δίνουν μέχρι 100g για να το αγοράσουν. Οmg lvl 29 item 100g. Απάντησα σε όλους 30g άρχισαν όλοι τα looooooooool, noob και τα συναφή. Βρε ούστ το έχωσα bid 25 buyout 80 και μέχρι ώρας είναι στα 40. Ένα μήνα σε gaming ώρες με τον hunter τέτοιο rare δεν μου έπεσε............ Εdit : το ιτεμ http://www.thottbot.com/?s=tigerstrike+mantle Pseira rollαρα και paladin(ναι εγώ)!!! Και δεν κάνω πλάκα. ΟK είναι λίγο βαρετός αλλά μια χαρά τα πάει.
kaiowas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 ena arketa kalo trinket(sou vgazei fear, stun kai alla effects) boreis na agoraseis apo warsong vendor otan pas rank 1 h 2 (den 8ymamai akrivws pantws htan poly eykolo). den ftiaxnei kanena profession trinkets an k lene oti to neo profession jewellary pou 8a bei 8a ftiaxnei. merika psylokala trinkets sou dinonte apo megala serial quests. ta POLY kala trinket einai poly dyskolo na vre8oun. tsekare thottbot.com ta quests pou boreis na kaneis sta epomena level gia na deis an exei kapio trinket pou s'aresei sta rewards gia na kaneis to quest. genika san priest pou eisai exeis zhthsh se parties gia ayto kai prospa8hse na phgaineis oso boreis se instances (RFD, ST) giati petane kala ble items gia ta level sou. herb/alch einai poly kalh epilogh pantws. boreis na ftiaxneis apo mikra level swiftness potions an vreis h agoraseis to recepy...se mas to poulousan 8-10gold. h ka8e pentada swiftness pouliete xalara 1-1,50 gold sto diko mas server (silvermoon). me ligo farming vgazeis trela fraga. peri monomaxies me hunters na prosexeis ena magic pou sou vazei to opoio kanei drain mana kai to opoio prepei na kaneis amesws demagic. btw to na pineis potion se duel den se e3ymnei san paixth. gia thn perigrafh tis maxhs pou les oti 3ekinaei me fear+pain+MF kai meta me shield+MBktlp ktlp 8a diafwnisw. ka8e maxh 3ekinaei me shield gia na teleiwsei to cooldown tis oso pio grhgora boreis kai na kaneis k pali aspida. meta kaneis pain kai meta mind blast giati kai afto exei cooldown. otan teleiwsei to fear kai o antipalos einai makria kai einai melee kaneis MF giati ton kanei slow 50% kai argei para poly na ftasei konta sou. genika gia na eisai kalos se duel k BG prepei na paizeis me ta number koumbia kai oxi me to mouse click. ena apo ta kyriotera stoixeia tou paixnidou kai twn pvp einai kai ta addons. vres afta pou se volevoun kai ma8e na paizeis me afta giati voh8ane PARA POLY. gia ta guilds apo osa exw dei sto paixnidi mesa einai kalytero na vreis international guild giati se osa einai apokleistika ellinika synh8ws den ginete douleia. episis kalo einai na vreis ena guild me oxi para polla atoma alla ena me gyrw stous 40-50 paixtes oi opoioi omws na paizoun poly syxna kai na asxolounte genika. kalo lvl up kai kales maxes
Nazre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Καταρχίν ευχαριστώ με βοήθησε πολύ η απάντησή σου να καταλάβω κάποια πράγματα. --> Για τον trader αυτόν (δεν είμαι σίγουρος αν εννοούμε τον ίδιο, warsong είναι περιοχή ή server ?) που λές εγώ βρήκα έναν δίπλα από το trade distinct στο SWind (Δεν θυμάμαι το όνομά της και αν πουλούσε trinkets πάντως πουλούσε καλά items) αλλά δεν καταλάβαινα τα ranks που ζητάει πως μπορώ να τα αποκτήσω? Πρέπει να σκοτώσω hordes? -->Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή για το healing potion -- δεν το ήξερα. -->Την συνταγή για swiftness potion την αγόρασα 14 g , ενώ στον δικό μας server υπήρχαν τιμές από 25 έως και 100 g και ενώ έκανα έρευνα αγοράς 1 εβδομάδα συνεχόμενα. Τα potions τα πουλάω αυτή την στιγμή 75s/1 και 2.90g/5 και πάλι αυτές οι τιμές είναι οι πιο χαμηλές στον server. -->Για τα guilds οφείλω να πω ότι απογοητεύτηκα με αυτό που λές αν είναι όντως αληθινό είναι κρίμα οι έλληνες να μην μπορούμε να συνεργαστούμε μεταξύ μας να δουλέψουμε επικοδομητικά μέσα σε ένα ομογενές guild, προς το παρόν δεν θέλω να πάω σε ξένους θα το σκευτώ, ίσως μελλοντικά κάνω ένα δικό μου με πραγματικούς life time 2-3 φίλους που έχω και υπόλοιπους αν βρω έλληνες μέσα μετά από κάποιο διάστημα. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 300 guilds στον Twilight Hammer, κανένα δεν είναι ελληνικό? Είναι πάντως πολύ δυσάρεστο αυτό. Ακούω καμιά φορά μυνήματα όπως "any sweden players, or any dutch" κλπ, κλπ και αμέσως πετάγονται 3-4 και απαντάνε να βοηθήσουν ή να μπουν σε guild ή ομάδα κλπ. Γιατί εμείς όχι, δεν με τίποτα? Εμείς κάνουμε solo cariera ? Εχτές συνάντησα ένα παιδί από Αλιμο 19 χρονών και έπαιζε από net cafe, που ζητούσε βοήθεια από έλληνα, κανένας δεν απαντούσε και απάντησα εγώ, του έδωσα 1g και 1 bag 12 slot και τον βοήθησα να κάνει ένα quest , ήταν lvl 13 dwarf hunter και δεν μπορούσε να το κάνει μόνος του. Με ευχαρίστησε και μου είπε ότι κανένας δεν τον βοηθάει και ήταν πολύ απογοητευμένος. Του είπα δεν ξέρω και πολλά γιατί παίζω μόνο 1 μήνα. --> Η μάχη με τον warrior πρέπει να ξεκινάει πάντα με Fear (αυτό το cooldown σε ενδιαφέρει πιο πολύ) για τον απλούστατο λόγο ότι αν αυτό πιάσει δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και άρα δεν χρειάζεσαι το Shield, αν δεν πιάσει τότε Shield απαραίτητα. Το αντίθετο όμως δεν γίνεται δηλαδή πρώτα Shield και μόλις φύγει αυτό αν δεν πιάσει το Fear τότε δεν υπάρχει Shield να ξανακάνεις και φυσικά το να κάνεις Shield και αμέσως Fear σπαταλάς άδικα το cool down του Shield. Επίσης δεν πρέπει να περιμένεις να φύγει ο αντίπαλος μακριά την στιγμή που κάνεις Fear. Το Fear πρέπει πάντα να ακολουθείται από MF καθυστερώντας τον να ανοίξει την απόσταση έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις αμέσως ΜΒ και μετά αστον να απομακρυνθεί ανανεώνοντας το pain που έχει μεγαλύτερο range. Αν όμως αφήσεις να ανοίξει η ψαλίδα χωρίς να κάνεις τίποτα τότε το Fear το έκανες απλά για να ανοίξεις κάποια απόσταση χωρίς ταυτόχρονα να του κάνεις άλλο είδους dmg. Αυτό συνήθως τους δίνει αρκετό χρόνο για να σε σκοτώσουν (αν είναι καλοί). Τέλος ρόλο μάλλον πρέπει να παίζει και ο server. Δεν ξέρω εγώ σε αυτόν που είμαι αντιμετωπίζω πολύ καλούς ακόμα και σε low lvl's και έχω πάθει την πλάκα μου ως καινούργιος. Βέβαια μπορεί να είμαι καινουργιος σε αυτό το παιχνίδι αλλά έχω γενικότερη εμπειρία στα abilities και spells από άλλα rpg's και έτσι προσπαθώ απλά να καταλάβω tactics και counter tactics σε αυτό το game μέσα από ένα άλλο οπτικό πρίσμα, όχι ενός αρχάριου τελείως παίκτη. ---> Για το thotbot και τα quests. Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ πολύ χρήσιμες συμβουλές. ---> Για το Interface mod και τα κουμπιά. Γενικά χρησιμοποιώ μόνο κουμπιά και όχι mouse. Προσπαθώ τώρα να φτιάξω και κανα δύο macro's αλλά δεν έχω αποφασίσει πια θα μου είναι χρήσιμα ακόμα και δεν το έχω κάνει , αλλά θα το κάνω σύντομα. Για το interface mod αν μπορείς δώσε μου παραπάνω πληροφορίες αλλά το κυριότερο που με ενδιαφέρει να μάθω είναι αν ένα τέτοιο mod παραβαίνει το Licence Aggrement της Blizzard, σε καμμία περίπτωση δεν θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω. Τέλος αν είναι να θέλει σετάρισμα 2 ώρες άστο δεν με ενδιαφέρει όχι ότι δεν έχω γνώσεις (προγραμματιστής είμαι) αλλά βαριέμαι φοβερά αυτά τα πράγματα, γιατί τα τρώω στην μάπα κάθε μέρα στην δουλειά, δεν θέλω και στην διασκέδασή μου και προς το παρόν με τα κουμπιά και άντε καμιά μακροεντολή είμαι μια χαρά αν και η υπόθεση καμιά φορά πάει προς κονσέρτο πιάνου αλλά τι να κάνουμε αυτά έχουν οι spellcasters αν ήμουν warrior από την άλλη θα είχα βαρεθεί την ζωή μου. Και πάλι ευχαριστώ
andrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν για warrior πάντα ξεκινάς με Shield και fear να τον πιάσει θα κρατήσει (αν θυμάμαι 8 δευτερόλεπτα) οπότε το cooldown σου θα είναι στα 7 και δεν παίζει να στο βγάλει. Οταν ανέβεις lvl κι αρχίσεις το pvp θα δείς οτι σε μάχη 1 - 1 ο warrior θα σε παίζει πάντα με Berserker stance το οποίο σημαίνει οτι δεν τον πιάνει το fear αρα η μόνη λύσει είναι ασπίδα, SWP, MF, και διάφορα heal ενδιάμεσα ωστε να τον κατεβάζεις σιγά σιγά και να κρατάς τα hp σου. MB θα του κάνεις πολύ δύσκολα εκτός αν δεν ξέρει να παίζει ο warrior (if you know what i mean). Oσο για τις τακτικές που λές να είναι δοκιμασμένες σε low lvl όλοι απο lvl 1 ξεκινήσαμε βρε
Nazre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 λοιπόν για warrior πάντα ξεκινάς με Shield και fear να τον πιάσει θα κρατήσει (αν θυμάμαι 8 δευτερόλεπτα) οπότε το cooldown σου θα είναι στα 7 και δεν παίζει να στο βγάλει. Οταν ανέβεις lvl κι αρχίσεις το pvp θα δείς οτι σε μάχη 1 - 1 ο warrior θα σε παίζει πάντα με Berserker stance το οποίο σημαίνει οτι δεν τον πιάνει το fear αρα η μόνη λύσει είναι ασπίδα' date=' SWP, MF, και διάφορα heal ενδιάμεσα ωστε να τον κατεβάζεις σιγά σιγά και να κρατάς τα hp σου. MB θα του κάνεις πολύ δύσκολα εκτός αν δεν ξέρει να παίζει ο warrior (if you know what i mean). Oσο για τις τακτικές που λές να είναι δοκιμασμένες σε low lvl όλοι απο lvl 1 ξεκινήσαμε βρε [/quote'] Ο Warrior όπως λές για να έχει να μπει σε berseker rage θα πρέπει να είναι και 5 επίπεδα παραπάνω από μένα (τουλάχιστον 32) και έτσι δεν το συζητάμε κάν γιατί δεν μπαίνω καν στον κόπο αν ο αντίπαλος δεν είναι κοντά στο lvl μου 1-2 επίπεδα αντε 3. Ακόμα και έτσι πάντως θα πρέπει εκτός από το να είναι lvl 32 να μπεί στην μάχη με bersek και το να χαλάσω 100 mana (το δεύτερο πιο οικονομικό spell) για να του κάνω instant fear δεν είναι και μεγάλη απώλεια, έτσι και αλλιώς προλαβαίνω 2 instant (fear και αν χρειαστεί shield) στα 8 yards οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τα κάνω (για τα 100 mana? ή να περιμένω 10 sec να φύγει από bersek το οποίο του είναι έτσι και αλλιώς instant στο επόμενο cast). Το να μην κάνεις fear εξ ορισμού bersek μου φαίνεται λίγο περίεργο. Επίσης αν υποθέσουμε ότι η μάχη γίνεται σε αντίστοιχο επίπεδο πάλι το shield πρώτα υστερεί κατά του fear για έναν απλούστατο λόγο. Μέχρι lvl 32 αν πιάσει το fear τότε θα έχω διαθέσιμο ένα καινούργιο spell (lvl 30) το ΜControl. 20% του μειώνει την ταχύτητα επίθεσης που έχει όμως cast delay 3 sec επομένως χρειάζεται πρώτα fear. Αν το fear δεν πιάσει σε κάθε περίπτωση καταφεύγω στο shield αλλά πάλι πρώτα θα του κάνω MControl σε αυτό το level και για 10 sec θα είναι πιο αργός και απ'το replay. Μην έχοντας cool down το spell αυτό είναι πολύ χρήσιμο και το γεγονός ότι έχει cast delay σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιο feedback απο άλλο instant spell, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το mana burn, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το MBlast. Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείς καθόλου MB κατά την διάρκεια μιας μάχης με warrior μου λέει 2 πράγματα: 1ον Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει critical hit: Πως θα κάνεις critical hit σε warrior με pain ή με MF? ή μήπως με το staff σου? Μόνο με το MBlast μπορείς και εκτός από αυτό έχεις πιθανότητα να του κάνεις και stun, όπως επίσης σε αυτό το χαμηλό lvl κάνει crit για 200+ dmg κάτι που δεν θα πρέπει να το αγνοείς τελείως. 2ον Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει feed spell. Όλα τα primary spells που έχουν cast delay ονομάζονται feed. Δηλαδή θέλουν κάποιο feedback spell για να λειτουργήσουν. Δεν θα κάνεις MB σε mellee κατάσταση χωρίς shield και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο μέσα από fear. Μάλλον επειδή δεν χρησιμοποιείς fear δεν χρησιμοποιείς και ΜΒ αλλά ακόμα και τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσα από shield.
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ιστορική μέρα σήμερα! Ο Paladin μου, έγινε exalted με Darnassus και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω σε Epic Tiger! 800g το άτιμο.... Αντε τώρα και με Gnomeragan! Ο.ο Pics soon!
andrip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ο Warrior όπως λές για να έχει να μπει σε berseker rage θα πρέπει να είναι και 5 επίπεδα παραπάνω από μένα (τουλάχιστον 32) και έτσι δεν το συζητάμε κάν γιατί δεν μπαίνω καν στον κόπο αν ο αντίπαλος δεν είναι κοντά στο lvl μου 1-2 επίπεδα αντε 3. Ακόμα και έτσι πάντως θα πρέπει εκτός από το να είναι lvl 32 να μπεί στην μάχη με bersek και το να χαλάσω 100 mana (το δεύτερο πιο οικονομικό spell) για να του κάνω instant fear δεν είναι και μεγάλη απώλεια' date=' έτσι και αλλιώς προλαβαίνω 2 instant (fear και αν χρειαστεί shield) στα 8 yards οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τα κάνω (για τα 100 mana? ή να περιμένω 10 sec να φύγει από bersek το οποίο του είναι έτσι και αλλιώς instant στο επόμενο cast). Το να μην κάνεις fear εξ ορισμού bersek μου φαίνεται λίγο περίεργο. Επίσης αν υποθέσουμε ότι η μάχη γίνεται σε αντίστοιχο επίπεδο πάλι το shield πρώτα υστερεί κατά του fear για έναν απλούστατο λόγο. Μέχρι lvl 32 αν πιάσει το fear τότε θα έχω διαθέσιμο ένα καινούργιο spell (lvl 30) το ΜControl. 20% του μειώνει την ταχύτητα επίθεσης που έχει όμως cast delay 3 sec επομένως χρειάζεται πρώτα fear. Αν το fear δεν πιάσει σε κάθε περίπτωση καταφεύγω στο shield αλλά πάλι πρώτα θα του κάνω MControl σε αυτό το level και για 10 sec θα είναι πιο αργός και απ'το replay. Μην έχοντας cool down το spell αυτό είναι πολύ χρήσιμο και το γεγονός ότι έχει cast delay σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιο feedback απο άλλο instant spell, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το mana burn, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το MBlast. Το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείς καθόλου MB κατά την διάρκεια μιας μάχης με warrior μου λέει 2 πράγματα:1ον Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει critical hit: Πως θα κάνεις critical hit σε warrior με pain ή με MF? ή μήπως με το staff σου? Μόνο με το MBlast μπορείς και εκτός από αυτό έχεις πιθανότητα να του κάνεις και stun, όπως επίσης σε αυτό το χαμηλό lvl κάνεις crit για 200+ dmg κάνει που δεν θα πρέπει να το αγνοείς τελείως. 2ον Δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει feed spell. Όλα τα primary spells που έχουν cast delay ονομάζονται feed. Δηλαδή θέλουν κάποιο feedback spell για να λειτουργήσουν. Δεν θα κάνεις MB σε mellee κατάσταση χωρίς shield και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις μόνο μέσα από fear. Μάλλον επειδή δεν χρησιμοποιείς fear δεν χρησιμοποιείς και ΜΒ αλλά ακόμα και τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέσα από shield.[/quote'] χεχε μην αρπάζεσαι. Πρώτα πρώτα αν παίξεις με warrior που ξέρει να παίζει δε θα σε αφήσει να του κάνεις ΜΒ γιατί θα σε τρελάνει και θα περνάει συνέχεια απο μέσα σου και θα στο σπάει. Αν καταφέρεις και του κάνεις fear εννοείτε οτι μετράει! Οσο για το mind control που λές μάλλον πλάκα κάνεις οτι θα το χρησιμοποιείς. Με το mind control ελέγχεις εσύ τον αλλο παίχτη. Στο μόνο που χρησιμεύει αυτό είναι στο AB να τους πετάς κάτω απο το lm και AV κάτω απο τη γέφυρα. Και για άλλη μια φορά αν ξέρει να παίζει ο αλλος δε θα κάνεις ούτε ένα ΜΒ, το fear είτε θα στο βγάλει με το berserer rage ή θα στο βγάλει με το trinket, λές να προλάβεις για 3ο;
kaiowas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 peri 8ematos fear kai meta 8a pw oti egw prosopika dialegw na kanw MB kai den einai synh8ws makria apo to range mou giati to range anevainei kai apo ta talent points. twra to ti kaneis meta einai 8ema tou pws exeis ma8ei na paizeis. 8a deis oti me ton kairo 8a alla3eis tropo pai3hmatos sto pvp. btw se duel aspida kaneis prin 3ekinhsei to duel thn wra pou kanei countdown. gia to Mind Control an afto ennoeis MControl den nomizw na exeis katalavei ti akrivws einai. gia 1 lepto elenxeis ton antipalo sou kai apla aftos varaei 20% pio arga gia osh diarkeia ton elenxeis. osh wra ton elenxeis den boreis na kaneis cast h na kaneis attack me otidhpote apo ton xarakthra sou, para mono apo ton antipalo sou. den exw dei na to xrhshmopoiei kosmos sto duel. giati apla meta apo ligo kanei resist to target sou. se battlegrounds xrhshmopoieite arketa eidika AV pou petane tous antipalous apo gremous. gia to trinket pou legame..... gia na aneveis rank prepei na baineis battlegrounds ta opoia einai 3 (warsong, Alterac valley, arathi basin). sta mikra level baineis warsong me allous 9. ka8e vdomada sto reset pou ginete ston server sou anevazei h katevazei k to rank analoga me poso kosmo exeis skotwsei. gia ta addons pou sou protina einai nomima kai ta xrhshmopoiei olos o kosmos. yparxoun arketa site apo ta opoia boreis na ta katevaseis (yparxei ena poly gnwsto alla den to 8ymamai). se end instances ta addons einai aparaithta opws CT Raid ka8ws xwris afta den kaneis douleia. diavase omws prosexthka ti kanei to ka8ena. ta vazeis mesa sto fakelo addons tou wow kai meta ta energopoieis me to pou kaneis login me to account apo aristera ekei pou leei addons. genika pantws gia duel mhn dineis kai trelh symasia giati einai apla proponish kai oi maxes sta battlegrounds einai arketa diaforetikes. gratz pseira gia to mount. wraio to tiger indeed. edit: me prolave o andrip peri MC
Ntemis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Εχω το 10 days guest pass,που μου εδωσε ενας φιλος.Αλλα θα ληξει,τι πρεπει να κανω για να κρατησω τον χαρακτηρα μου.Μου ειπαν οτι αν παρω το αυθεντικο κουτι θα χαθει ο χαρακτηρας.Επισης μου ειπαν οτι γινεται να αναβαθμισω το account απο trial σε κανονικο.Ξερετε πως γινεται το τελευταιο; Τσαμπα επαιζα τοσο καιρο,δε περιμενα να μου αρεσει τοσο.:-?
Alt3rnative Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ante pame pali ta idia!Koita 2-3 selides pisw re file prin grapseis i kane ena search to topic!
Ntemis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια ειναι τεραστιο το forum που να βρω αυτο που θελω?Παντος αν ξερει καποιος ας απαντησει.:neutral:
paularas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 oi blakes exoun buggarei ton Hakkar me to 1.9 kai ston genjuros den balane to hotfix....Bebaia pou xronos gia dungeons. Oloi trexoun san treloi kai farmaroun gia to war effort kai kapoioi eksypnoi ekmetalleyontai to gegonos kai oi times sto AH exoun paei sta ypsi. Paularas mou fainetai yperbaleis ligo ' date=' exw filous infernals (k esena diladi ! )[/quote'] file to eipa gia na to diavaseis esi kai to polaki kai na xareite . enoeitai oti xairomaste gia each others guild. Alloste eimaste theoritika ta 2 ellinika ( kata kapoio tropo guilds ) tou server pou pame kala
pseira Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 long live the greeks. Mou arese kai to allo pou kanane " Alterac LolbornsGR" Ante k ragnaros twra. Oi sons einai mono ligo 8ema strategy. Kata ta alla pisteuw 8a ton riksete pio grigora apo mas giati emeis sovares prospa8eies kaname POLY liges
isaias1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Re paidia kanenas apo NEPTULON edw????
Nazre Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 χεχε μην αρπάζεσαι. Πρώτα πρώτα αν παίξεις με warrior που ξέρει να παίζει δε θα σε αφήσει να του κάνεις ΜΒ γιατί θα σε τρελάνει και θα περνάει συνέχεια απο μέσα σου και θα στο σπάει. Αν καταφέρεις και του κάνεις fear εννοείτε οτι μετράει! Οσο για το mind control που λές μάλλον πλάκα κάνεις οτι θα το χρησιμοποιείς. Με το mind control ελέγχεις εσύ τον αλλο παίχτη. Στο μόνο που χρησιμεύει αυτό είναι στο AB να τους πετάς κάτω απο το lm και AV κάτω απο τη γέφυρα. Και για άλλη μια φορά αν ξέρει να παίζει ο αλλος δε θα κάνεις ούτε ένα ΜΒ' date=' το fear είτε θα στο βγάλει με το berserer rage ή θα στο βγάλει με το trinket, λές να προλάβεις για 3ο;[/quote'] Στον warrior που το κάνει αυτό (monkey warrior/rogue), απλά μετακίνησε τον χαρακτήρα σου ακυρώνοντας το MB στην σωστή κατεύθυνση να τον βλέπεις μπροστά σου και κάνε cast fake MB/cancel-flash heal. Θα νομίζει ότι πάς να κάνεις MB ξανά και θα ξανακάνει monkey οπότε τα hp σου στο full και χρόνος να κάνεις πολλά μετά. Πάντα μα πάντα όμως πάνω του πρέπει να έχει το pain ώστε σε όλο το combo αυτό να χάνει ζωή. Για το MC - απαντάω και στον άλλο φίλο που ρωτάει αν ξέρω τι κάνει το spell. Ναι ξέρω ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο, αλλά μπορείς να μετακινηθείς λίγο αν θέλεις προς τα πίσω κερδίζοντας μερικά yards απόσταση. Σε κάθε περίπτωση εναντίον κάθε καλού warrior 1vs1 πάντα να χρησιμοποιείς MC κερδίζεις 2 πράγματα: 1ον απαραίτητη απόσταση για kite 2oν χρόνο για το pain Ο χρόνος της ασπίδας είναι γύρω στα 18 sec γιατί να την χάσεις στα πρώτα 3 χτύπήματα? Δώσε χρόνο στο pain με MC και "αστον να τον φάει ο πόνος Καλό επίσης είναι όταν κερδίζεις την μικρή αυτή απόσταση από το MC να τον έχεις να βλέπει από την άλλη πλευρά να είσαι δηλαδή από πίσω του και όταν βγεί από το MC τρέξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, αυτό σου δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο και απόσταση. Πολλές φορές μπορεί να του φεύγει και το rage έτσι και πάντα να ανανεώνεις το pain όταν νομίζεις ότι πάει να βγει από πάνω του. Anyway guys, γέλασα πολύ με το κόλπο αυτό που τον πετάς κάτω στο γκρεμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις