Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξέρω τι Abuse παίχτηκε και είχες 160κ dps. ίσως το debuff της valiona απ'ότι το κόβω,αλλά οι mage δεν είναι και τόσο γαμάtoi όσο πιστεύεις παυλάρα.

όχι ποτέ δεν πήγα για world 5, αλλά πάντα ήταν θέμα επιλογής. με 10 raids σύνολο από την έναρξη του expantion έχουμε 11/12 normal modes :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντωμεταξυ ο Halfus ειναι το μονο boss που θελει heavy AoE στο παιχνιδι, αλλα δεν πειραζει :P

ανάλογα ποιούς δράκους έχεις....

ΑοΕ healing θέλει συνήθως γιατί τα dps αποφασίζουν ότι να κάτσουν στο σημείο που καίγεται και πρόκειται να σκάσει μύτη ο μετεωρίτης ειναι kewl

να αλλάξω λίγο θέμα . Η κατάσταση με τα tank έχει ξεφύγει τελείως . Δεν πρέπει να υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που να πάιζει tank αυτή την εποχή , όλοι retards και βαρεμένοι . Το παίζουν φίρμες , φεύγουν στη μέση της μάχης , τα pug είναι δράμα . Άλλο ένα epic fail από την blizz .

Αλλά τι να περιμένεις , όταν κόσμος παραπονέθηκε ότι τα vendor mounts (τα ακριβά με 18κ κόστος) δεν πουλάνε τα νερά του cata , η καλή εταιρεία απάντησε , "μα δεν είχαμε σκοπό να αναβαθμίσουμε τους βέντορες του wrath" Το mount αυτό σχεδιάστηκε για northrend . Τρίχες και μακαλίες , απλά τους ξέφυγε και πήγαν να τα μπαλώσουν.

E ναι ολο το παιχνιδι στα νερα που πουλαει ο vendor στο mount ειναι :P

Τα τανκ εχουν ξεφυγει γιατι τα dps δεν ξερουν να παιζουν και εχουν πολλα δικια.. Τωρα αν το παρακανουν νομιζω οφειλεται στο οτι μπαινουν αμεσως σε dungeon..

να αλλάξω λίγο θέμα . Η κατάσταση με τα tank έχει ξεφύγει τελείως . Δεν πρέπει να υπάρχει νορμάλ άνθρωπος που να πάιζει tank αυτή την εποχή , όλοι retards και βαρεμένοι . Το παίζουν φίρμες , φεύγουν στη μέση της μάχης , τα pug είναι δράμα . Άλλο ένα epic fail από την blizz .

έγραψες... σήμερα κατάφερα και έκανα το daily HC μετά απο 8 προσπάθειες.. (και γύρω στα 15 λεπτά αναμονή η κάθε προσπάθεια) ... μόνο και μόνο γιατι τα τανκ ήταν ότι να ναι... η πλάκα είναι που δίνουν και οδηγίες και δεν μπορούν να κρατήσουν aggro σε 3 trash mobs ταυτόχρονα ... πάλι καλά ανεβάζω ένα tank μπάς και ηρεμήσω λίγο... :mad:

Τα τανκ εχουν ξεφυγει γιατι τα dps δεν ξερουν να παιζουν και εχουν πολλα δικια.. Τωρα αν το παρακανουν νομιζω οφειλεται στο οτι μπαινουν αμεσως σε dungeon..

τανκ θα έπρεπε να έχουν μόνο όσοι ξέρουν να παίζουν πολύ καλά και κανείς άλλος.. ίσα ίσα το οτι μπαίνουν αμέσως σε dungeon θα έπρεπε να τους δίνει περισσότερη εμπειρία ... αλλα έτσι που έχουν γίνει τα πράγματα μπαίνουν σαν tank και αν σκάσει και κανα καλό itemακι το needarουμε για off spec (main spec στην πραγματικότητα) ...

οπως το δει κανεις... και εγω που ειμαι τανκ θα σου πω οτι δεν κανω ουτε heroics με pugs γιατι απλα τα παιδια ειναι ανιωθα και πιστεουνε οτι επιδει με ειδε το mob νομιζουν οτι εχω σηκωσei to απειρο threat... και το βλεπουνε σαν dps contest ... το interupt ειναι αγνωστη λεξη για τους περισοτερους... οι DK με την μια boubla kato και ψοφος... hunters ΟΛΟΙ με crowl sto PET , druids ΟΛΟΙ push back και περνουμε ολο το room mazi.. oxi 1-1 packs και αηδιες.... για τους rogue πια ειναι απλα οι πιο ανιωθοι το pve

Για να μην παρεξηγηθω θελω πω απλα οτι αναλογος τι παιζεις βλεπεις τα στραβα στα αλλα spots :D

επισης επειδη προς το παρον το table μασ για να φτασει στο στο 102,4% ειναι αδυνατον οπου υπαρχη hit και expertise γινεται reforge se mastery αρα αν στα πρωτα hits γινουν μιss η dogge , parry και απο πισω τα dps exoune αρχισει full αοε GG τους :D

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη φερουν και τα dps . Οταν το tank παει να pullarei και απο πισω τα dps εχουν ανοιξει οτι εχουν και δεν εχουν για να βγουν πρωτοι στο dmg δεν φταιει το tank ουτε ο healer .

Παράδειγμα .....Ανεβάζω ενα dudu ειμαι 25 lvl και σκαω Stockade χθες βραδυ . Ειναι ο 11 ος χαρακτηρας μου . Μπαινω σαν dps . Μπουκαρει το τανκ μπροστα και απο πισω ενας βλακακος rogue pullarei 3-4 pack μαζι . Τρωμε wipe ... και γυρναει ο rogue και λεει μεσα στο party

Link DAMAGE DONE PLZ .............

Οτι νανε ειναι

Παρεπιπτωντος θελω τα φωτα σας .

Επειδη ερχεται γεννα και δεν θα μπαινω καθολου να παιξω λεω να πουλησω το account

Εχει μεσα

85 shaman - Enchanting 505 - Engineering 500 Epic Flight Mount

85 druid - Jewelcrafting 525 - Mining 525 Epic Flight Mount

84 mage - Tailoring 490 - Herbalism 525 Epic Flight Mount

80 rogue - Skinning 450 - Herbalism 450 Epic Flight Mount

80 Hunter - Mining 450 - Inscrption 450 Epic Flight Mount

80 Paladin - No Proffesions - Normal Flight Mount

72 Warlock - Mining 450 - Herbalism 450 Epic Flight Mount

70 Priest - Alchemy 450 - Normal Flight Mount

71 Warrior - Blacksmith 420 - Mining 450 Normal Flight Mount

26 Druid - No Proffesions - No Flight Mount

35.000 gold

2 guild bank με 3 tab η καθεμια

Ποσο λετε να πιασει ενα τετοιο account ρε παιδια ? Ενδιαφερεται κανεις μηπως ?

Για να μην παρεξηγηθω θελω πω απλα οτι αναλογος τι παιζεις βλεπεις τα στραβα στα αλλα spots :D

Κάπως έτσι είναι όπως τα λές αλλα υπάρχουν και τραγικά πράγματα... π.χ μπαίνω χτές (healer έχω) σε instance σε εξέλιξη, ο healer έχει βγεί... σκέφτομαι κάτι τρέχει.. είναι ενας druid tank, μπροστά δύο trash mobs... πάει όλο το group να φάει τα trash, και αρχίζω να healerω σαν τρελός... μου τελειώνει το mana, καίω τα cd... τελικά ψοφάνε τα mobs... του λέω καλα με dps gear εισαι? κάτι μου απαντάει στα σουιδικά και τους λέω το tank δεν είναι healable... και τρώω kick... :rolleyes: :rolleyes:

επίσης άλλα τανκ δεν περιμένουν καν να γεμίσει mana ο healer ... η πάνε σε ένα boss χωρίς να σιγουρευτούν οτι όλοι ξέρουν τακτικές... αυτά είναι τραγικά για μενα.. ! και οι dps κάνουν τέτοια λάθη αλλα και να ψοφήσει ένα dps δεν τρέχει και τίποτα...ειδικά αν υπάρχει καλό gear.. στο κάτω κάτω αν δεί οτι ψοφάει συνέχεια είτε θα γίνει καλύτερος είτε θα σταματήσει να μπαίνει σε pugs.. :rolleyes:

του λέω καλα με dps gear εισαι? κάτι μου απαντάει στα σουιδικά και τους λέω το tank δεν είναι healable... και τρώω kick... :rolleyes: :rolleyes:

Ελα, ελα και γλιτωσες απο το imba group και deserter buff δεν εφαγες :P

Εντωμεταξυ το νεο alch trinket με το int θα ειναι απιστευτο.Ανυπομονώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...