Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Ε, καλά τώρα, όχι να κλαίγονται και οι hunters, τι να πούμε κι εμείς οι mages που μας ρίχνουν μέχρι και οι unholy στο dps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dismemberer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον πηγαμε bastion of twilight σημερα και ριξαμε τα 2 πρωτα bosses. Εντυπωσεις. 1-Το πρωτο boss οταν ο κοσμος αποκτησει gear θα γινει το νεο lootship. Στο 2ο try το ριξαμε χωρις πολλα πολλα, ευκολα και απλα. Και δεν ειδα και τον τροπο για να κολλησει ενα raid εκει. Ευκολο. 2-Το 2ο boss ειναι tank and spank για τα melee και λιγο ψιλοπανικος για τους ranged. Θελει επικοινωνια, αντιληψη του χωρου και ταχυτητα. Και αν εισαι healer θελει και skill γιατι ενω προσπαθεις να την παλεψεις μεσα στο χαμο πρεπει να healαρεις κιολας 3-Το μανα ειναι προβλημα ΑΛΛΑ..Ναι, αν το raid δε νιωθει και καθετε στο breath του boss η αν δε μπορει να στακαρει κοντα στο boss τοτε ναι, θα μεινεις oom γρηγορα. Αν ομως το group νιωθει(γιαυτο δε πας με pug) τοτε θα την παλεψεις. ( Και ακομα ειμαστε με μπλεδιες, οταν παρουμε gear θα μπορουμε να σωσουμε και περιεργους τυπαδες που γουσταρουν τις φωτιες) 4-Το life grip σωζει ζωες, απιστευτο tool. 5-Πρωτο μας dps ηταν rogue και τελευταιο hunter. Top healer ηταν shaman και ο τελευταιος ηταν paladin. 6-Δε το εχω ξαναδει αυτο στα 5 χρονια που παιζω, φαγαμε wipe στο 2ο boss στο 0.3%..160κ hp ειχε..Αν ειναι δυνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον πηγαμε bastion of twilight σημερα και ριξαμε τα 2 πρωτα bosses. Εντυπωσεις. 1-Το πρωτο boss οταν ο κοσμος αποκτησει gear θα γινει το νεο lootship. Στο 2ο try το ριξαμε χωρις πολλα πολλα, ευκολα και απλα. Και δεν ειδα και τον τροπο για να κολλησει ενα raid εκει. Ευκολο. Τι ability σας είχε το 1ο boss? Εμείς σήμερα φάγαμε το 1ο boss από το Throne of the Four Winds.Αρκετά εύκολο θα έλεγα και σίγουρα θα γίνει farm boss. 3/12 progress εμείς and keep moving p.s θέλουμε healers και range dps στον Neptulon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι το Alterac Valley call of arms, σε 3 μέρες παίρνεις μέχρι και 6-7 lvls Κατατόπισε με, βασικά παίζω από την πρώτη μέρα, αλλά πείρα 9 μήνες ρεπό και το άρχισα τώρα για το εξπανσιον. Το Alterac valey δεν είναι χαμηλού λεβελ pvp bg? Παίρνεις xp? Γιαυτο στην ουσία ρώτησα γιατί το έχουν αλλάξει δραματικά το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει που έχουν ρίξει τα skill point παρά 1 λεβελ, μου αρέσει όμως ότι πρέπει να έχεις ένα σπεκ και όχι trans με 2-3… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κατατόπισε με, βασικά παίζω από την πρώτη μέρα, αλλά πείρα 9 μήνες ρεπό και το άρχισα τώρα για το εξπανσιον. Το Alterac valey δεν είναι χαμηλού λεβελ pvp bg? Παίρνεις xp? Γιαυτο στην ουσία ρώτησα γιατί το έχουν αλλάξει δραματικά το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει που έχουν ρίξει τα skill point παρά 1 λεβελ, μου αρέσει όμως ότι πρέπει να έχεις ένα σπεκ και όχι trans με 2-3… Παίρνεις XP πλέον από τα bgs. Ειδικότερα όταν είναι call to arms (Ξεκινάει Παρασκευή και τελειώνει Δευτέρα μεσάνυχτα) αυξάνεται κατακόρυφα το XP. Το AV είναι pvp bg στο οποίο μπαίνεις από 51 και μετά και έχει scaling 60-64,65-69 κλπ. Φυσικά φτάνει μέχρι 85 πλέον όπως και όλα τα bgs. Για κάθε νίκη παίζει να παίρνεις και 1 lvl ειδικά στα πρώτα lvl κάθε δεκάδας. (71,72,73 π.χ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexziog Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γειά σας παιδιά! Πριν 2 περίπου μήνες ξεκίνησα να παίζω WOW. Επειδή όπως καταλάβατε είμαι νέος στο παιχνίδι, θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Μόλις 60άρισα τον warrior μου παρατήρησα ότι δεν μπορώ να πετάξω στο azeroth, παρά μόνο στην Outland. Ωστόσο, στα γενικά του spellbook υπάρχει μια σχετική ένδειξη στην οποία αναφέρεται ότι θα πρέπει να επισκεφθώ έναν flight master προκειμένου να πάρω την σχετική άδεια. Έκανα λοιπόν το παραπάνω,δίχως κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Σε συζήτηση με μερικά άτομα του server μου, μου είπαν ότι θα πρέπει να έχω εγκατεστημένο το cataclysm expansion, ισχύει όντως κάτι τέτοιο; 2) Αν και είναι λίγο νωρίς ακόμα, σκέφτομαι στο άμμεσο μέλλον να κάνω μεταφορά τον παίκτη μου σε άλλον server (τώρα είμαι στον Balnazzar). Με ενδιαφέρει κυρίως το pvp (να γίνονται δηλαδή όσο το δυνατόν συχνότερα ντου στους alliance και το αντίθετο) αλλά και ο πλειστηριασμός. Σαν πρώτη σκέψη, μου ήρθε ο server Outland. Πιστεύετε ότι αξίζει η μεταφορά σε αυτόν ή ακόμα καλύτερα έχετε να προτείνετε κάποιον από προσωπική πείρα; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη αν τα παραπάνω έχουν ειπωθεί στο παρόν θέμα, αλλά είναι υπερβολικά πολλές οι σελίδες του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orifiel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Ναι το δοκίμασα σήμερα και πείρα 3 λεβελ, είμαι 79 τώρα με τον DK.. ευχαριστώ. Όταν πας στο stormwind εκει που είναι ο flightmaster και παίρνεις gryphon, δίπλα του είναι και ο εκπαιδευτής για το azeroth. 250 gold περίπου.. (225 κάτι τέτοιο).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Sleepy, για να ξερουμε ... το haste soft cap για fire ποσο ειναι? Ισχυει και για το frost spec τo ιδιο cap? Αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 500-600 haste. Δεν μπορώ να κοιτάξω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 http://elitistjerks.com/f75/t110326-cataclysm_fire_mage_compendium/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
analyz33r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Αμα εχει κεφια η blizz raid χθες βραδυ πρωτο boss BC kai TB 3 boe drops sta 3 mobs πριν το boss και αλλα 3 στο ΤΒ πριν το boss και 4 απο τα boss κα8ολου κακο kαι για τα γουστα paladin healer με πρασινακια να fonazei tanks need gear up με 159hp unbuffed 13.80% dogde 13,20 parry 43% block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Ζηλεύω! Έχω να παίξω από την Τρίτη, έκανα εγχείρηση και είμαι στο κρεβάτι. I need my fix. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Περαστικά αγαπημένη sleepy <3 . . . . . . . . . Κοίτα μην μου πάθεις τίποτα πριν σε πάω για καφέ ε Εγώ ακόμα 84...........αυτή την βδομάδα που μαι μόνος έλεγα να κάνω ένα σωρό πράγματα και τελικά δεν έκανα τίποτα.....MAJORFAIL. Ούτε ding 85 έκανα, ούτε για καφέ δεν πήγα με τον ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΝ, ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ erw2o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Δεν άντεξα και μπήκα για λίγο, ίσα ίσα να πώ ένα γεια στο guild. Chill όταν επανέλθω θέλω να σε δώ με heroic blues τουλάχιστον Back to bed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Παλιοκατάσταση να φανταστώ sleepy?Με λαπτοπ δε βολεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 4η επέμβαση σε κύστη κόκκιγος. Έχω μαμηθεί στον πόνο, δεν μπορώ να κάτσω για πολύ και ξαπλώνω μπρούμυτα ή πλάγεια οπότε το laptop βολεύει για λίγο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις