Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα 7κ τα φτάνω αλλά ο άλλος με πρασινάκια να έχει 10-11κ? Οι devs έχουν πει ότι fire και frost θέλουν buff. Arcane δεν πάω με τίποτα προς το παρών, εκτός και αν δεν φτιάξουν τα άλλα specs. Frost δύσκολο να το buffάρουν γιατί ακούω ότι είναι op σε pvp.

Και την άλλη φορά μου έκανε εντύπωση που πήγα με έναν dk σε instance και είχε 2-3κ παραπάνω dps, ενώ στο wotlk ήταν μέτριος, δεν νομίζω να έμαθε να παίζει ξαφνικά :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βάλε crit και θα δεις την υγειά σου sleepy.Πλέον ο fire είναι challenge για να βγάλεις καλό dps.Δεν είναι τόσο faceroll όσο ήταν παλιά.

Για να πεις ότι θα βγάλεις αξιόλογο dps πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα.

Είχα δει έναν μάγο που έβγαζε single target 25k dps απλά ο τύπος έπαιζε απίστευτα.

Φαντάζομαι έχεις διαβάσει elitist το mage thread.

ρε παιδιά ,

βγαίνει hc instance χωρίς να ξέρεις τους Bosses? Τι θα πει αρκεί να ξέρει ο leader? Για βγάλτε Grim batol χωρίς να το ξέρουν όλοι και μετά πέστε μου.Μην τρελλαθούμε . Τώρα για nerf δεν ξέρω αν έχει κάνει η bliz αλλά χτες που έκανα GB hc καμμία διαφορά δεν είδα από τις πρώτες μέρες . Για τους mages συμφωνώ έχουν φάει το nerf της αρκούδας . Οι locks μου φαίονται OP , αλλά θα έρθουν η σειρά τους .Retrie pales για κλωτσιές κανονικά (εντελώς άχρηστο class) και shadow priests OP σε βαθμό πρόκλησης .Με τον hunter μου (survival παντα) έβγαζα 12κ και ο SP από κοντά στα 11κ περίπου με gear lvl 340 .

Βάλε crit και θα δεις την υγειά σου sleepy.Πλέον ο fire είναι challenge για να βγάλεις καλό dps.Δεν είναι τόσο faceroll όσο ήταν παλιά.

Για να πεις ότι θα βγάλεις αξιόλογο dps πρέπει να είσαι συνέχεια στην τσίτα.

Είχα δει έναν μάγο που έβγαζε single target 25k dps απλά ο τύπος έπαιζε απίστευτα.

Φαντάζομαι έχεις διαβάσει elitist το mage thread.

ναι έχω διαβάσει, προσπαθώ να παίρνω gear με crit, και το haste καλό είναι μέχρι το soft cap.

Εννοείται πως όλοι πρέπει να ξέρουν τα encounters αλλά ακόμη και να μην τα ξέρουν πρέπει να ρωτούν, δυστηχώς σχεδόν κανείς δεν ρωτάει τι πρέπει να κάνει γιατί όλο και κάποιος θα τον πει noob.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κάνει reforge σε haste, το hit που το βρήκες ρε συ Στέφανε?

To hit μου ειναι 710, που ειναι more than enough για HCs...(87 lvl boss max)

Δεν λεω για lvl88 raids, alla για ΗCs. Τον εχω reforge optimised για HC

Raid δεν εχω κανει, αλλα αν εμπαινα, ναι θα αλλαζα σε "hit maxed" reforge, επιασα 1400 λιγο που το ειχα παιξει μαζι με κατι precision enchants...

Υπαρχει soft cap σε arcane mage ? , ποσο παω ?

πιανω 7+ μεχρι 9Κ damage στα HC τωρα.

To arcane τελικα μου αρεσει πολυ περισοτερο απο ολα, και το fire ελαχιστα...

Επεξ/σία από stefanos9

ρε παιδιά ,

βγαίνει hc instance χωρίς να ξέρεις τους Bosses? Τι θα πει αρκεί να ξέρει ο leader? Για βγάλτε Grim batol χωρίς να το ξέρουν όλοι και μετά πέστε μου.Μην τρελλαθούμε . Τώρα για nerf δεν ξέρω αν έχει κάνει η bliz αλλά χτες που έκανα GB hc καμμία διαφορά δεν είδα από τις πρώτες μέρες . Για τους mages συμφωνώ έχουν φάει το nerf της αρκούδας . Οι locks μου φαίονται OP , αλλά θα έρθουν η σειρά τους .Retrie pales για κλωτσιές κανονικά (εντελώς άχρηστο class) και shadow priests OP σε βαθμό πρόκλησης .Με τον hunter μου (survival παντα) έβγαζα 12κ και ο SP από κοντά στα 11κ περίπου με gear lvl 340 .

Και εκεί που έλεγα χμμ νταξ καλά τα λέει συνεχίζω κ διαβάσω ότι έχεις hunter...

Μαζί με τον lock τα 2 πιο op classes στο dps αυτή την στιγμή.

Επίσης αν νιώθεις το game με 2 tries έχεις κτλβει όλα τα abilities του κάθε bosss από τα heroics ώστε να ξέρεις τι να κάνεις,μετά είναι θέμα gear.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει soft cap για haste σε arcane. Διαβάζω ότι mastery>haste. Για ρίξε μια ματιά: http://elitistjerks.com/f75/t106141-arcane_cataclysm_updated_4_01_a/

thx.. απο οτι βλεπω ειναι πολυ κοντα, αμελητεα θα ελεγα η διαφορα haste/mastery σε arcane mage, και παιζει και με το gear :

The exact order for arcane depends on your specific gear. But for example with BiS Preraid blue gear and BiS ilvl 359 epic gear, here are the scaling factors as given by the latest version of simcraft:

Mage_Arcane_PreRaid

Int=2.6264

SP=1.7866

Hit=1.7285

Haste=1.1002

Mastery=0.9731

Crit=0.7354

Mage_Arcane_T11_359

Int=3.3041

Hit=2.3307

SP=2.0266

Mastery=1.0926

Haste=1.0355

Crit=0.9130

Αρα πρεπει να ειμαι καλα, και mastery ειμαι ψηλα.

Ομως με Τ11 gear , περιεργως βλεπω οτι ανεβαινει αρκετα και το crit....

Φτανουμε κοντα σε μια 'σχεδον ισοσταθμιση' των mast/haste/crit....και κοντα στο προφιλ των Fire/Frost specs με λιγο reforging..

Επεξ/σία από stefanos9

12k g σε 4 μερες με μια ωριτσα herbalism τη μερα.

Μαζεψτε φυτα οσο ειναι καιρος, πριν πεσει η τιμη τους.

20 cinderbloom 150g, 1 velatile life 13g.

Έχουν πέσει ήδη με αυτά που αναφέρεις. Στην αρχή θυμάμαι να πουλάω 400 g το stack των volatile. ;)

Έχω μαζέψει σε 20 μέρες παιχνιδιού 25 k κυρίως από herbs, δευτερευόντως από potions (treasure finding FTW) και από dailies και πρασινάκια.

Και όλα αυτά χωρίς καθόλου farming, παρά μόνο μαζεύοντας τα herbs όπου κάνω dailies και στο leveling. (στο leveling επειδή ήμουν από τους πρώτους που 85άρισα, τα herbs υπήρχαν με το τσουβάλι, δεν μπορούσα να σταματήσω να μαζεύω)

Αντε ρε... Μλκια που δε το ειχα τελικιασει νωριτερα δηλαδη.

Κοιτα, πλεον μαζευω η νυχτα ( που ολοι ειναι για υπνο) η πρωι( που ολοι ειναι σχολειο/δουλεια). Τις αλλες ωρες σκοτωνουμε ο ενας τον αλλο για ενα herb.

Υπάρχει κάποιος εξπρές τρόπος να λεβελαρης από 70 σε 80 λεβελ χαρακτήρα? Είμαι και σε ένα έρημο σερβερ, αυτό είναι το κακό.. έχω 2 85ριδες ως τώρα αλλά ανεβάζω και τους υπόλοιπους με τον πατροπαράδοτο τρόπο, απλό questing. Έχω όλα τα proff και ένας λόγος είναι αυτός.

το πολυαναμενόμενο nerf στους hunters ήρθε με το 4.0.6 patch,μάλλον για να σταματήσει το QQ από τις άλλες class.

Διαβαζω στα notes

"We also changed Cobra Shot and the warrior ability Slam to scale with haste" , μεταφρασμένο " τι κάνεις γιάννη, κουκιά σπέρνω " . όταν οι hunterades τους είπαν ότι έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια , τρέξανε να πούνε ότι το patch δεν είναι τελειωμένο και λοιπές....... απαριές . Έχουν ΄χασει την μπάλα μου φαίνεται .

Και κάτι άλλο " Second, we made Steady Shot scale with haste " .Μιλάμε για shot που είναι έξω από το rotation και δεν το χρησιμοποιεί πλέον κανείς . Στο ΤBC το φέρανε , τότε ήταν must και τώρα το καραθάψανε . Αν αυτά είναι σοβαρά πράγματα τι να πει κανείς .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...