kolossos_22 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ok paidia opos ta blepo ta pragmata auto tha kratisei kamia ebdomada.......kai pou tah anaibei o server tha exoume lag kai kolimata apisteuta.......ante an doume pos tah to gseplirosei autin tin fora i blizzard.....grrrrrrrrrrrrr
chill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Έδωσα το account μου σε έναν φίλο μου μαζί με μια gamecard. Έπαιξε 2 μέρες, βαρέθηκε μου είπε και thats it. Επειδή εγώ δεν έχω σκοπό να παίξω καθόλου, γίνεται να παγώσω το λογαριασμό και να κρατηθούν οι μέρες που απομένουν?? Να ειναι frozen δηλαδή και να ενεργοποιηθεί με το υπόλοιπο όποτε εγω γουστάρω. Μην πάνε τσάμπα 58 ημέρες........
Shinta Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Έδωσα το account μου σε έναν φίλο μου μαζί με μια gamecard. Έπαιξε 2 μέρες, βαρέθηκε μου είπε και thats it. Επειδή εγώ δεν έχω σκοπό να παίξω καθόλου, γίνεται να παγώσω το λογαριασμό και να κρατηθούν οι μέρες που απομένουν?? Να ειναι frozen δηλαδή και να ενεργοποιηθεί με το υπόλοιπο όποτε εγω γουστάρω. Μην πάνε τσάμπα 58 ημέρες........ Oxi, opos leei sto account managment, stin prepaid card, proagorazeis tous 2 mines, an paikseis i exeis to acca freezed den tous poliniazei. Opote dose to aka sou se kana allo filo sou min pane xamenes oi meres.
chill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ shinta. Ε μα το κατσίκι, είναι δυνατόν να πρωτιμάει το lineage2 σε free server από το wow σε official? Έλεος. Εγώ σήμερα το πρωί είπα να παίξω λίγο αλλά βαρέθηκα στο 20λεπτο..........
Nazre Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Χαιρετώ όλους καταρχίν, μια που είμαι καινούργιος στο forum αυτό. Πρόσφατα, πριν 1 μήνα αγόρασα το παιχνίδι και δημιούργησα ένα χαρακτήρα - αυτή την στιγμή είναι lvl 27 Shadow/Disp Priest - στο Twilight Hammer PvP, Server, έχοντας επιλέξει Alliance Side και Race Night Elf. Πριν περάσω στο κυρίως θέμα, 1-2 ερωτήσεις - απορίες που έχω είναι: 1. O server αυτός περιλαμβάνει αρκετούς έλληνες? 2. Δεν ανήκω σε κάποιο guild. Υπάρχει κάποιο ελληνικό guild στους Alliance που θα μπορούσα να μπώ? 3. Μεταξύ ελλήνων γενικά υπάρχει βοήθεια για καινούργιους παίχτες? (κυρίως για το lvl up). Στο κυρίως θέμα: Από την στιγμή που ξεκίνησα στον server αυτόν, όπου βρεθώ και όπου σταθώ είμαι ο Νο 1 στόχος PvP. Ούτε μία φορά δεν έχω προκαλέσει κάποιον σε Duel το αντίθετο όμως δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσες φορές έχει συμβεί, επομένως θέλω την βοήθειά σας. Προς το παρόν το build μου έχει ως εξής: Shadow 18 skills -Blackout 5/5 -Improved Shadow Word: Pain 2/2 -Shadow Focus 3/5 -Improoved Psychic Scream 1/2 -Improoved Mind Blast 4/5 -Shadow Reach 2/3 -Mind Flay 1/1 Holy 0 skills Desp 0 skills To spec θέλω να το προχωρήσω στο Shadow Tree μέχρι να πάρω Shadow Form και μετά θα επενδύσω στο Desp. Strategy Προς το παρόν αρκετές φορές έχω βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μάχης με διάφορους χαρακτήρες, φαίνεται ότι ο priest σε πρώιμο στάδιο είναι πολύ πιο ευάλωτος από άλλους. Αυτή την στιγμή έχω 900hp/2200 mana με εξοπλισμό πάνω μου και stamina buff, αλλά χωρίς potions. Αναλυτικά πάντως έχω συναντήσει τα εξής προβλήματα: Vs Hunter Σε αυτό το lvl αυτός ο χαρακτήρας μου δημιουργεί το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα. Ξεκινώντας με cast PW Shield σε μένα, τρέχω κοντά του για Fear και σε αυτόν και στο pet και SW pain, αλλά έχω πολλά interrupts και stuns από τα arrows που ρίχνει, και πολλές φορές πρέπει να κάνω Flash Heal πάνω μου γιατί τα hp παίφτουν γρήγορα και το pet βγαίνει γρήγορα από Fear. Γνώμες? Vs Warrior & Rogue To πρώτο πράγμα που κάνω, γιατί τρέχουν πάντα προς το μέρος μου είναι Fear και SW pain, μετά τρέχω προς την αντίθετη πλευρά (20 yards περίπου) και PW Shield σε μένα MB, MF, MF αλλά μέχρι τότε έχουν ξανάρθει κοντά μου και 1ον το cool down στο Fear υπάρχει ακόμα. 2ον το PW Shield βγαίνει με μόλις 2-3 χτυπήματα 3ον το Flash Heal δεν έχει καμμία ελπίδα στα Innterupts 4on τα HP μου παίφτουν πάρα πολύ γρήγορα. Γνώμες... Vs Mage Αμέσως κάνω cast Dispel μόλις ξεκινά η μάχη για το intellect buff που έχουν και μετά PW Shield σε μένα, SW Pain, Mana Burn, Mana Burn, Mana Burn, Flash Heal, Renew σε μένα SW Pain, MB, συνήθως δε έχω πρόβλημα, αλλά κάποιοι κάνουν πολύ damage direct και καμιά φορά δεν προλαβαίνω να αντιδράσω και χάνω. Γνώμες. Για άλλους χαρακτήρες θα κάνω άλλο post , προς το παρόν αυτά, να πώ ότι ευχαριστώ όποιον ή όποια απαντήσει με κάποιες πληροφορίες σχετικές με τα ερωτήματά μου εκ των προτέρων, και επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να γνωρίσω έλληνες μέσα στον server αυτό να παίζουμε μαζί. Πολλές φορές ήθελα να κάνω grιd σε περιοχές που μόνο από κάποιον backup χαρακτήρα ή και 2 φίλους μαζί θα μπορούσα να προχωρήσω άνετα. Σε 1vs1 mob είμαι ok αλλά σε 1vs2 έχω πάντα πρόβλημα ειδικά αν τα mobs είναι κοντά στο lvl μου. Αυτά Ευχαριστώ Πολύ Nazre 27 lvl Night Elf Priest Twilight Hammer [email protected]
pseira Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Στις μάχες χτύπα κ ένα renew που είναι instant και ενεργοποίησε και το grace of elune για να μειώσεις το range damage taken. Εχω και γω εναν 22lvl και όντως είναι ακόμα αρκετά αδυναμος..Σε λιγα lvl ακόμα όμως θα δεις, γινεται από τους πιο δυνατούς PvP χαρακτήρες, αν επενδύσεις σε ανάλογα ταλεντα !
Nazre Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ναι, δεν έχω κάνει ακόμα το elune quest, σκοπεύω να το κάνω σύντομα. Το renew πάντα το κάνω εννοείτε, συνήθως λίγο πριν φύγει το PW shield , κάνω renew και bandage πάνω μου αν η μάχη είναι δύσκολη.
kaiowas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 ama den valeis sta Disp talents na meiw8ei to cooldown tis shield sou oso einai kairos eisai katadikasmenos se PVP. sta 37 lvl pou arxisa na asxoloume ligo me pvp (shadow/kai ligo disp build) pantws esfaza kosmo averta mexri na ftasw sta 50's BGs. ekei ligo ta pramata diskolepsan kai prepei na ma8eis ton xarakthra ligo kalytera. Alla sta 30's, 40's eixa sfa3ei k 2 hunters me full nrg synxronos se Warsong, oxi epeidh eimai kalos epeidh apla oi perissoteroi den 3eroun na paizoun se ekeina ta lvl kai den ka8onte na ma8oun tis full dynatothtes twn paixtwn tous alla kai ta skills twn antipalwn tous. ama vreis kai enan kalo rogue h warrior na bainete mazi bgs h na kanete farm tote 8a sfazete kata voulhsh.
andrip Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 warrior δυσκολεύεσαι; ίσως είναι το πιο εύκολο class για priest όταν είναι ίσα lvl και ισάξιος εξοπλισμός. Αν ο warrior είναι τίγκα στα επικ αντε τα λέμε... αν όχι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. shield, SWP αντε και κανένα fear (εκτός αν έχει berserk). Αν σου βγάλει την ασπίδα κάνεις συνέχεια flash heal και ξαναβάζεις ασπίδα, ξανα μετά SWP και όταν τον ρίξεις θα είσαι με full ενέργεια.
paularas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 majordomo down. Ragna at first try 40% , Onyx Down ( second try , first try today and down ). Farming mc in general and zg.... ^^ gogogo infernals
polaki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Bravo ρε, χαίρομαι!!! Ετσι το guild!!! Aντε μην έρθω και γω και δω τί ειναι πια αυτή η Onyxia!
pseira Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 oi blakes exoun buggarei ton Hakkar me to 1.9 kai ston genjuros den balane to hotfix....Bebaia pou xronos gia dungeons. Oloi trexoun san treloi kai farmaroun gia to war effort kai kapoioi eksypnoi ekmetalleyontai to gegonos kai oi times sto AH exoun paei sta ypsi. Paularas mou fainetai yperbaleis ligo , exw filous infernals (k esena diladi ! )
Nazre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 warrior δυσκολεύεσαι; ίσως είναι το πιο εύκολο class για priest όταν είναι ίσα lvl και ισάξιος εξοπλισμός. Αν ο warrior είναι τίγκα στα επικ αντε τα λέμε... αν όχι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. shield, SWP αντε και κανένα fear (εκτός αν έχει berserk). Αν σου βγάλει την ασπίδα κάνεις συνέχεια flash heal και ξαναβάζεις ασπίδα, ξανα μετά SWP και όταν τον ρίξεις θα είσαι με full ενέργεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχω με hunters, όχι με warriors, αλλά και πάλι χωρίς martyrdom ή focus casting το να τον έχεις μπροστά σου και να κάνεις flash heals : 1ον η ασπίδα φεύγει το πολύ σε 3 χτυπήματα 2ον τα interrupts είναι τόσα πολλά που η ενέργεια που καταφέρνεις (αν καταφέρεις γιατί υπάρχουν και τα fails) να ανακτήσεις την έχεις ήδη χάσει αν υποθέσουμε (πολύ normal) ότι δέχεσαι 3 interrupts (αυτό σημαίνει ότι έχεις φάει 3 χτυπήματα) τότε κατα μέσο όρο έχεις δεχτεί από 300 έως 500 dmg (υποθέτουμε όχι crit) και έχεις καταφέρει να κάνεις ένα flash heal αντε ας πούμε maximum 300. To να μένεις μπροστά του να τον αντιμετωπίζεις χωρίς να του κάνεις kite δεν νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο... Η μάχη ξεκινάει με fear + pain + MF και την στιγμή που βγαίνει από fear MBlast και Shield + staff + pain +renew και ξανά fear MF και αν χρειαστεί και ΜΒ. Αυτό είναι οκ αλλά κάποιοι : 1ον Δεν πιάνει το αρχικό fear 2oν Ακόμα και αν πιάσει βγαίνουν γρήγορα 3ον Ακόμα και αν πιάσει κάνουν πολύ dmg ή πολλά crits. 4on Υποθέτουμε ότι το timing στα fears είναι τέλειο. Πάντως είναι λίγοι και θα συμφωνήσω ότι σε αυτά τα lvl δεν αποτελούν μεγάλο πρόβλημα. Επίσης δεν είδα στην προτεινόμενη τακτική να χρησιμοποιείς κάποιου άλλου είδους dmg εκτός από pain. Τι δηλαδή περιμένεις σε mellee απόσταση να τον φας μόνο με pain και εσύ θα κάνεις flash heals και shields πάνω σου συνέχεια. Αν είχα 7000 mana μπορεί αλλά έχω μόνο 2200 όπως έγραψα στο αρχικό POST.
Nazre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Πέρα από το κυρίως θέμα ρώτησα και κάποια άλλα πράγματα περί βοήθειας μεταξύ ελλήνων παιχτών, περί ελληνικών guilds που μπορώ να συμμετέχω, περί του server που παίζω κλπ, κλπ. Δεν βλέπω κάποιος να ενδιαφέρεται... Για το κυρίως θέμα παίρνω 2-3 απαντήσεις μισές και νομίζω αδοκίμαστες τακτικές, δεν ξέρω... υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει τακτικές σε χαμηλά level's? Αδοκίμαστα υποθετικά πράγματα δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσουν ιδιαίτερα... Συνεχίζοντας στο κυρίως θέμα εχτές πάλι δέχτηκα duel πρόκληση από hunter 25 και είπα να δοκιμάσω να την δεχτώ. Πριν ξεκινήσω μάχη έκανα bandage πάνω μου των 18 δευτερολέπτων με 176 overall heal (το προτιμώ από το 300 heal των 7 δευτερολέπτων ή 400 των 8 γιατί στην αρχή της μάχης στα 7 ή 8 sec's δεν έχω χάσει και πολύ ζωή ενώ κατά την διάρκεια ή μετά είναι πιο δύσκολο να κάνεις bandage) και έτρεξα προς το μέρος του αλλά το Pet είχε ήδη ξεκινήσει να με χτυπάει και αυτός απομακρύνθηκε αρκετά οπότε έκανα pain σε αυτόν και fear στο Pet, τον πλησίασα λίγο και shield + MBlast το οποίο εφτηχώς του έκανε stun γιατί το pet βγήκε από το pain και έτσι αποφάσισα να αγνοήσω το pet και έκανα flash heal + renew πάνω μου όσο αυτός ήταν ακόμη stun, τον ξαναπλησίασα λίγο και MF + ROD + healing potion σε μένα και κατάφερα να του κάνω 1 Fear πάνω του + ΜF + MF + MB , good game. Αλλά και πάλι ήταν πιο χαμηλό επίπεδο από μένα και πάλι έφτυσα αίμα να τον τελιώσω και στο τέλος είχα κάτω από τα μισα hp. Γνώμες?
Nazre Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Ως καινούργιος παίχτης δεν έχω ιδέα για τα άλλα proffesions εκτός από τα δικά μου herb/alch και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να αποκτήσω 2 trinkets (οποιαδήποτε stats) γιατί είναι τα μοναδικά slots που δεν έχω γεμίσει. Υπάρχει κάποιο proffession που να φτιάχνει trinkets (π.χ. engineering?) χαμηλού επιπέδου (up to lvl 27) ή μπορώ να αγοράσω από κάποιον άλλον ή trader?
Προτεινόμενες αναρτήσεις