Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ρε παιδιά ,

τι πράμα είναι αυτό με τα λεφτά .

Ένας αγγούρας πουλούσε χτες κάτι 359 mail legs για hunter και ζητούσε 15κ , looolllll. Καλά έφαγε ένα fok you , όλο δικό του . Πόσα λεφτά έχει τέλος πάντων ο κόσμος , εγώ έχω 20κ και νόμιζα ότι είμαι πλούσιος .Αει στο διάολο βαρεμένοι και αργόσχολοι.Ban που θέλετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρα λεφτα ζητουσε νομιζω.

Εμενα ενας ηθελε να αγορασει με 10Κ hurricane Deck που τα mats του ηταν ακριβοτερα και οταν πηγα να του το εξηγησω με εκανε ignore.. lol

LOL, έτσι όπως το διάβαζα λέω "wtf ανακοινώθηκε ήδη το επόμενο patch?" Μέχρι που έφτασα στην τελευταία πρόταση :D

Ακόμα 83 :S, την άλλη βδομάδα όμως θα κάνω ding ding 85 μιας και θα είμαι για 7 μέρες μόνος!!! Super........or not :P

Γάμησε τα. Βλέπω τιμές και φρικάρω.....γι'αυτό και ως alch/inscr δεν έχω ανεβάσει ούτε ένα πόντο στο cata και δεν προβλέπω να το κάνω σύντομα. Κάποια στιγμή μέσα στο έτος θα ανεβάσω έναν char μόνο για το herb για να κάνω την δουλειά μου(παίζει να το κάνω και μέσα στο 2012 αυτό έτσι όπως πάω xixi)

LOL

168790_142221275835132_100001417821182_264728_1748544_n.jpg

LOL

εγω πηγα 525 tailoring και inscription εδω και καιρο και εφτιαχνα και τρινκετς και ξαφνικα μπηκε ταριφα cinderbloom 130g, sormvine 150, whiptail 200 και τα αλλα 300+!!!!!!!!

Ακομα και raid να πας και αν χρειαστεις ας πουμε 3 flasks!!! μιλαμε για 750g μονο γι'αυτα!!! Νταξ...

Εγω πηγα 500 το inscription ισα ισα για να παρω το IMBA shoulder enchant.

Τωρα πλεον εχω αρχισει και ανεβαζω herbalism σε εναν alt για να βγαλω κανα φραγκο/ανεβασω και το alchemy.

Αφού έβγαλα από mining 15000 g σε 2 βδομάδες αποφάσισα να σπαταλησω τα 4000 σε έναν alt 80 το που δεν είχε proffs του πήρα epic flight και τώρα ανεβαζω ταυτόχρονα mining herbalism αφού ανακάλυψα ότι μπορείς να έχεις track στο mini map και τα δυο proffs. Το έχω 60 και. 64 μέσα σε 20 λεπτά και πιστεύω ότι μολις παει 525 θα ξαναχεστω στο ταλιρο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αφού έβγαλα από mining 15000 g σε 2 βδομάδες αποφάσισα να σπαταλησω τα 4000 σε έναν alt 80 το που δεν είχε proffs του πήρα epic flight και τώρα ανεβαζω ταυτόχρονα mining herbalism αφού ανακάλυψα ότι μπορείς να έχεις track στο mini map και τα δυο proffs. Το έχω 60 και. 64 μέσα σε 20 λεπτά και πιστεύω ότι μολις παει 525 θα ξαναχεστω στο ταλιρο.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Εριξα JC στον αλτ και ανεβασα σε λίγες ωρες 450 χερμπαλισμ. Απο χθες φαρμαρω hyjal για ores kai herbs και εχω παρει σχεδον 2 lvls και μερικες χιλιαδες g :wub:

Ενας τιπ για αυτους που ανεβαζουν herbalism: Feralas από 200-260 (κολλαει λιγο για 5-10) μεχρι να μπορεις να μαζεψεις blindweed και μετα felwood που ανεβασα απο 260-330 μεσα σε 20-30' (πανικος απο χεμπς).. Επίσης wetlands νομιζω ειναι μια εξαιρετικη περιοχη για 150-220..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...